31/7/08

Θα είμαστε εδώ;

Μια διευκρίνηση στον Άνετο. Το ότι η χθεσινή, τελευταία εκπομπή, θα ήταν για το "Μηχανισμό των Αντικυθήρων" το είχα αναφερει εδώ και ένα μήνα.
Δεν το επανέλαβα διότι η ομάδα των ερευνητών είχε εμπάργκο στην ανακοίνωση οποιουδήποτε στοιχείου απο το περιοδικό "Nature", μέχρι της 6ης απογευματινής της 30ης Ιουλίου. Η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη απο τις 24 Ιουλίου κα μου ζήτησαν οι συνομιλητές μου να μην αναφέρω τίποτε διότι θα τους δημιουργούσα πρόβλημα.
Κάτι το οποίο τήρησα, φυσικά.
Το κείμενο του Ανδριώτη το ανήρτησα μετά την επιστολή του Υπουγού Εξωτερικών της FYROM προς τον επίτροπο για την πολυγλωσσία.

Ο διάλογος, βλέπω έχει αραιώσει, πιστεύω λόγω καλοκαιριού.
Εμείς, πάντως, θα συνεχίσουμε όταν έχουμε κάτι ενδιαφέρον. Να περνάτε καλά και όταν βαριέστε στις διακοπές σας θυμηθείτε μας. Ανοίξτε και εσείς μια συζήτηση.

Και κάτι ακόμη. Τα πρωϊνά παρακολουθώ το CNN και είδα κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Σε κάποιο μέρος των μεταδόσεών του παρουσιάζει μικρά βίντεο απο τηλεθεατές του που τα γυρνούν μόνοι τους και συνήθως είναι κάποια ομαδική προσπάθεια οικολογικού ή άλλου συλλογικού ενδιαφέροντος.
Πως θα το βλέπατε να το εφαρμόζαμε και μείς;

10 σχόλια:

macedonian είπε...

Kαλές διακοπές Κύριε Παντελή αλλά μου φαίνεται πως θέλετε να μας σπρώξετε σε δεύτερη δουλειά (βιντεοσκόπου) :-)

anetos είπε...

Παντελη σχετικα με τα βιντεο ,πιστευω οτι η προβολη τους παραλληλα με την εκπομπη ,θα αποσπουσε την προσοχη ολων απο το θεμα... βλεποντας τα βιντεακια.Εξαλλου το CNN ειναι κατ'έξοχην για ειδησεις και ολο το 24ωρο ετσι εχει την Πολυτέλεια του χρονου σε αντιθεση με την εκπομπη σου που πρεπει σε περιορισμενο χρονο να διαχειρισθει περιεκτικα ενα θεμα! Καλες διακοπες και απο μενα ...

Unknown είπε...

Παντεληγεια σου.Καιρ'ο τώρα θ'ελω να σε συγχαρ'ω για την επιτυχημενη εκμπομπη.Προτείνω μια εκπομπή για τισ φωτιές.Μια εκπομπη χωρίς καλασμενους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ [ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣΕΔΩ] και χωρις μισθοσυντήρητους των ΜΚΟ. Μια εκπομπη με ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΕΣ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Δ/ΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ καθώς και Δασολόγους εμπειρους και με ενεργη συμμετοχη σε κατασβεσεις πυρκαιων.Να ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΑΣΩΝ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ [ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ] ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ,.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ και αν ετσι μπορει να υπαρξει ΔΑΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΚΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΑΡΧΗ !!!!! ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΖΥΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.

anetos είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον taspa ,για ττετιου ειδους εκπομπες.Αυτα που καινε πραγματικα ..και για αυτα που
μπορουν να μας κανουν ποιο πολιτισμενους και ενημερους......

Ανιχνεύσεις είπε...

Συμφωνώ και εγώ με τον taspa αλλά οι εκπομπές τελείωσαν γι αυτήν την περίοδο.
Όταν ξαναρχίσουν φωτιές δεν θα υπάρχουν.
Αν το πρότεινε νωρίτερα ο taspa...

Π.Σαβ.

Μιχαήλ Μιχαήλ είπε...

H pasignosti etairia kataskeyhs router "LINKSYS" diegrapse to onoma tis xoras mas apo ti lista me olles tis xores tou kosmou (exei kai tin ghana oute o theos den tin xerei) kai metonomase ti F.Y.R.O.M se makedonia kai afise tin xora mas xoris onoma(klasiki amerikaniki etairia).
Molis to eida mou anapsan ta lampakia kai estila mail rotondas giati den eiparxei i ellada kataxorimeni kai deite apantisi :



Dear customer
We are sending you this e-mail in order to awnser your question about why you can not find your country (Greece) in our web page.
We have to say that Greece and Makedonia are one country so there is no reason to write two countries you can choose Makedonia is the same country
If you have any problems or questions you can write a letter to our company asking to awnser you by letter.
Our address is
121 Theory Drive
Irvine, CA 92617 USA

The Linksys Customer Service





http://www-mk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Content_C1&childpagename=MK%2FLayout&cid=1175239960588&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=6058861373H35



kai an pate terma epano pou lei download pou xoris na epileksete prin xora tha vgalei ena xarti kanete klik stin europi kai deite oti i ellada den exei onoma alla i fyrom exei makedonia

anetos είπε...

Μιχαηλ μην τσιμπας αυτο ειναι κολπο
απο καποιο σκοπιανο Bloger και η Αμερικανικη εταιρια την πατησε.Μπορει να συμβει και σε αλλες ..αν θελεις το θεμα να παρει δημοσιοτητα στηλε το στο TAXALIA BLOG η σε καποιο που δραστηριοποιειται στα σκοπιανα κολπα ....μαλλον η τεταιρια θα ειναι πολυυυ σοβαρη και κανει "bussines" με την υπερδυναμη FYROMIAN

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Αρχικά ήμουν αρνητικός στην σκέψη των βίντεο, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και δε μου φάνηκε κακή ιδέα.
Θα ήταν ίσως ενδιαφέρον να βγουν και μερικά τέτοια βίντεο, αν και προσωπικά προτιμώ τον γραπτό λόγο, που μου παρέχει τη δυνατότητα να σκεφτώ καλύτερα αυτό που λέω.

Όσον αφορά τον Μηχαήλη, με το Μακεδονικό, μην ανησυχείς, οι αμερικάνοι έχουν αυτήν την γνώμη για τον κόσμο:
http://rizobreaker.blogspot.com/2007/11/blog-post_20.html

anetos είπε...

Παντελη ,Δεν ανοιξες στο blog σου
θεμα για την αποψινη συζητηση της διαμαχης Ρωσιας-Γεωργιας....Μαλλον εισαι ακομη διακοπες .
Παντως σε μενα θυμιζει λιγο ο Σαακασβιλι την περιπτωση του ψευτοπροεδρου της Κυπρου Σαμψων... Του πεταξαν το δολωμα οι αμερικανοι και αυτος τσιμπισε, Δινοντας αφορμη σε αυτο που οι Ρωσοι απο καιρο προετιοιμαζαν...

Unknown είπε...

Αγαπητε Παντελή ισως μετα τον Αύγουστο, ειναι η καλύτερη περίοδος για το ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,αυτό πρέπει να συζητήσουμε,και ηπροστασία του,τα ποτάμια δεν κατεβάζουν νερά,οι βροχές θα δημιουργήσουν απροβλεπτες καταστάσεις,και το μόνο που θα ακούγεται θα ειναι κούφια λόγια πολιτικάντιδων ,και παντός ειδους οικολόγους[μαλλον οικνόμους θα τους ελεγα].H ερήμωση ειναι μπροστά μας.

Συνεργάτες