24/7/08

Ο χώρος του "aspic"

Ας διαβάσουμε την κριτική προσέγγισή σας στη χθεσινή εκπομπή. Φυσικά, "πέραν του καλού και του κακού", όπως θα έλεγε ο Νίτσε. Όλα με κριτικό πνεύμα.

5 σχόλια:

aspic είπε...

Ναι αλλά άργησες παντελή και ο άνετος έγραψε την κριτική του ήδη στο χώρο για τις ερωτήσεις.
Φοβόταν μήν τα ξεχάσει άμα περίμενε λίγο να τα γράψει εδώ.

Πάντως εγώ,δέν θα γράψω αυτή την φορά την κριτική μου.
Και αυτό γιατί ειναι κακιασμένοι οι συνάδελφοι,ο (χ)είρωνας και η παρέα του,ο άνετος και ο ριομάρε,και επειδή μου έκανε έναν ωραίο χώρο ο σαββίδης, μιά μου λένε ότι είμαι το τσιράκι του,μιά ότι με προμοτάρει και με έχει κάνει αντιπρόεδρο εδώ μέσα,ότι τον γλύφω για να ανέβω,ότι έχουμε συστήσει εταιρεία και συμμορία και τα λοιπά και τα λοιπά.
Γιατί έτσι γίνεται μεταξύ των συναδέλφων.Μήν δούνε κάποιον να ανεβαίνει και να προκόβει,αμέσως να του πριονίσουν την καρέκλα.
Ζηλιάρηδες ε ζηλιάρηδες.
Αλλά επειδή είμαι γενναιόψυχος άνθρωπος,ορίστε θα προτείνω στον παντελή τώρα να βάλει στην θέση του χώρου του άσπικ,το χώρο του είρωνα του άνετου και του ακαταρίθμητου μαιρα 656 σύν 10 να μήν του τα χρωστάω,να κάνουμε εκεί την κριτική μας.
Άντε ρε παντελή,κάνε με τα νίκ τους τον χώρο της κριτικής να δούμε τι θα καταλάβουν.
Η κακία θα τους μείνει.

(ωραία το παιξα το μελό και εκτονώθηκα μιά χαρά).

































Αλλά επειδή η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα,για αυτό και θα την κανω την κριτική μου τελικά.
Το λοιπόν,οι καλεσμένοι ευφυέστατοι,ικανότατοι και πλήρως ενημερωμένοι και γνώστες του αντικειμένου,μόνο που το ίδιο το θέμα της συζήτησης δέν τους βοήθησε να αναδείξουν στο έπακρο τα διανοητικά τους χαρίσματα.
Οι συζητητές ήταν μεγάλοι,η συζήτηση όμως μικρή.
Πνίξαμε τον βασιλιά να σώσουμε τον γάτο δηλαδή.

Και βέβαια δέν το λέω αυτό σάν καρφί για τον σαββίδη ότι έκανε κακή επιλογή θέματος για συζήτηση,αλλά απλώς ότι το μακεδονικο θέμα,έχει πιά τόσο υπεραναλυθεί που δέν σηκώνει πλέον πολλές στροφές ακόμη,χωρίς να το στραγγαλίσουμε,να στραγγαλιστούμε και εμείς μαζί του.
Και έτσι πλέον έχουν μείνει μόνο λεπτομέρειες να συζητάμε,σε τέτοιο βαθμό που το πιο επίκαιρο βιβλίο που προσεγγίζει το σκοπιανό θέμα,να είναι ο πυργος του κάφκα.
Έτσι λοιπόν,στην πολύ εύστοχη ερώτηση του συναδέλφου μπλογκερά (που δέν θυμάμαι το νίκ του,αλλά δέν το πε και ο παντελής στην εκπομπή.Γιατί ρε παντελή δέν είπες το νίκ του συναδέλφου;Δέν είπαμε ότι για μιά δικαίωση και μιά αναγνώριση ζούμε και εμείς οι μπλογκεράδες; Τι αναίσθητος που εισαι μερικές φορές;Γράφουμε τρείς μήνες τώρα σεντόνια ολόκληρα,για να ακούσουμε μιά στιγμή όταν προκύψει το νίκ μας στην τηλεόραση και εσύ ξεχνάς να το πείς; Σάματι καλά σε λέει αντισαββίδη ο ριομάρε),μείναμε να προβληματιζόμαστε,άν η φράση "δέν υπάρχει μακεδονική μειονότητα" του πρωθυπουργού καραμανλή ανλή ανλή και τρίς ανλή,είναι σωστό να δίνεται η έμφαση στην λέξη μαδενονική αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει μειονότητα εν γένει ή να δίνεται η έμφαση στην λέξη μειονότητα αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει μακεδονία(εκτός ελλάδος).
Τουτέστιν,έχει φθάσει το πραγμα σε ένα σημείο,όπου ο καθένας θα πρέπει να προσέχει πώς μιλάει μπάς και εκληφθούν διαφορετικά τα λεγόμενά του και παρεξηγηθεί,να προσέχει πώς θα κοιτάει τους άλλους,τι χειρονομίες θα κάνει και τα λοιπά και τ α λοιπά.
Θυμίζει δηλαδή,περιπτώσεις που έχουμε τσακωθεί με συγγενείς ή φίλους μας,και πρέπει να προσέχουμε και το πώς τους αναπνέουμε ακόμη για να μήν παρεξηγηθούν και το ερμηνεύσουν αλλοιώς.
Όλα αυτά λοιπόν,παραείναι θεατρικά,σε σημείο που να υποψιαζόμαστε,μπάς και είναι όλοι συνενοημένοι,έλληνες και σκοπιανοί ρώσοι και αμερικανοί,και απλώς παρουσιάζουν το νούμερό τους τώρα στο τσίρκο για να πάρουν το χειροκρότημα και την ομοφωνία του κοινού τους ο καθένας;
Άν είναι έτσι,νομίζω ότι την λύση θα την δώσει στο τέλος ο ταχυδακτυλουργός με τον τρόπο που θα βγάλει την λυση απο το καπέλο και θα αφήσει άφωνο το πλήθος.
Μιάς και από ότι φαίνεται,ο ακροβάτης,ο ισσοροπιστής και ο θηριοδαμαστής,φαίνεται να αποτυγχάνουν μέχρι στιγμής.
Άν και βέβαια πάντα υπάρχει και ο κλόουν που θα κάνει το κοινό να ξεκαρδιστεί στα γέλια.
Έτσι λοιπόν,δύο ενδεχόμενες λύσεις υπάρχουν.
Ή αυτή που θα μας αφήσει άφωνους η αυτή που θα μας κάνει να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.
Ή να μας ζητήσουν να πληρώσουμε και στην έξοδο εισιτήριο μιάς και το θέαμα βγήκε μεγαλυτερο του αναμενομένου,και κλάψουμε με μαύρο δάκρυ τελικά.

anetos είπε...

ass..pic κάνεις(παλι) λαθος για τις προθεσεις μου ! Μεταφέρω άμεσα οτι έγραψα αλλού στο χώρο σου . ΛΟΙΠΟΝ


(κριτικη) Παντελή η χθεσινή εκπομπή ήταν πολύ καλή και οι προσκεκλημένοι εξαιρετικοί ,αλλά πιστεύω ότι το θέμα μειονότητα - περιούσιες κλπ έπρεπε να απασχολήσει όλη την εκπομπή και διεξοδικότερα. Γιατί μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες το κοινό γνωρίζει μέχρι που φθάνει η αλήθεια . Τέλος αναφέρω το παρακάτω που επιβεβαιώνουν τα λεχθέντα από τους δυο έξοχους καλεσμένους της εκπομπής

Από το βιβλίο «Μακεδονικές ταυτότητες στον χρόνο» ο κ. Ευάγγελος Κωφος
Στην σελίδα 418 αναφέρει τα εξής «...όπως προκύπτει από σειρά
επισήμων τοποθετήσεων σε διεθνείς οργανισμούς στην περίοδο της
«ενδιάμεσης συμφωνίας» η Ελλάδα παρέμεινε στη παραδοσιακή θέση της
,να μην αναγνωρίζει στο έδαφος της «μακεδονική» μειονότητα. Η στάση
αυτή κατά την εκτίμηση του γράφοντος- οφείλεται κατά κύριο λόγο στην
ονομασία και όχι στην αμφισβήτηση ύπαρξης μιας ,έστω και περιθωριακής
,πληθυσμιακής ομάδας που επιθυμεί να ταυτίζεται με την κρατική
εθνότητα της πΓΔΜ .Και αυτό διότι είναι αδιανόητο εντός της Ελλάδας
,οι (έλληνες)μακεδόνες ,που αποτελούν το ένα τέταρτο του ελληνικού
λαού να θεωρούνται μέσα στην χώρα τους «εθνική μειονότητα», κατά το
όνομα τους.
Από την άλλη πλευρά ,για την ελληνική πολιτεία ,είναι σαφές ότι η
έννοια της διαφορετικότητας δεν μπορεί παρά να είναι στοιχείο σεβαστό
.Στο πλαίσιο αυτό η κρατική πολιτική της τελευταίας δεκαετίας και πλέον έχει μετακινηθεί στην ενεργό διαφύλαξη και προβολή όλων των πολιτισμικών χαρακτηριστικών ...σλαβόφωνης η άλλης προέλευσης.....»

macedonian είπε...

Η κριτική μου θα εστιαστεί στο γεγονός πως οι έγκριτοι καλεσμένοι σου ήταν υπερβολικά πολιτικώς ορθοί,με την έννοια ότι απέφυγαν να "κατσαδιάσουν" την τουλάχιστον ατυχή (κατ'εμέ) δήλωση του πρωθυπουργού.Δυστυχώς δεν συμπλέουν με το λαικό αίσθημα το οποίο δεν είναι άλλο από θυμός.Εγώ σαν μακεδόνας (ο οποίος όπως τόσοι άλλοι έχει συγγενείς "γενίτσαρους" στην άλλη πλευρά) ,απαιτώ ο πρωθυπουργός μου να εκφράζει τουλάχιστον το κοινό αίσθημα-όπως κάνει ο πρωθυπουργός των δίπλα.Οι πολιτικώς ορθές αναλύσεις,οι συζητήσεις προς χάριν της συζήτησης (όπως όλοι πρόσφατα αντιληφθήκαμε ότι ήταν οι 15ετείς διαπραγματεύσεις),είναι στοιχεία ξένα και αδιάφορα προς εμένα που νομίζω ότι οδηγούν μόνο σε συνεχείς υποχωρήσεις.Τρανό παράδειγμα?ο πρωθυπουργός μου μόλις με αποκάλεσε μειονότητα που δεν υπάρχει!
Κύριε Παντελή ,γιατί λοιπόν δεν καλείτε ανθρώπους που θα τα πουν έξω από τα δόντια και ας διαφωνούν?

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα η (προ)χθεσινή εκπομπή σε ότι αφορά τα ρεπορτάζ-βίντεο από τα Σκόπια. Πήραμε μια "γεύση" από τις απόψεις της άλλης πλευράς.

Όχι και τόσο ενδιαφέρουσα, ωστόσο, η εκπομπή (για να μη πω αδιάφορη) σε ότι αφορά στο μεγαλύτερο μέρος των απόψεων που διατυπώθηκαν από τους σχολιαστές. Η κριτική μου αυτή δεν αποτελεί μομφή ως προς την επάρκεια των συζητητών. Κάθε άλλο.. Απλά, όπως λέει και ο προλαλήσας με άλλα λόγια, το θέμα έχει υπερ-αναλυθεί και υπερ-αναλωθεί με αποτέλεσμα να μη καταφέρνει να προκαλέσει την "συζητητική ευωχία", την όρεξη ή απλώς την περιέργεια του "κοινού".

Ασε που δεν (μοιάζει να) είναι δα και τόοοοσο κρίσιμο και τεράστιο ζήτημα αυτό το λεγόμενο Σκοπιανομακεδονικό", τουλάχιστον όχι τόσο όσο θέλουν να το κάνουν οι σλαβομακεδόνες γείτονες, επικουρούμενοι απο τους "ποικίλης ύλης", υπερπόντιους ή ευρωπαίους πάτρονες και χορηγούς τους, από τα μίντια, εγχώρια και σκοπιανά, και γιατί όχι και από την ημετέρα διακυβέρνηση που δεν την χαλάει και πολύ να κρατάει το ενδιαφέρον και τα αντανακλαστικά του "κοινού" προσανατολισμένα σε εθνικά ζητήματα για να μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να "χειρίζεται" θέματα εσωτερικού ενδιαφέροντος, θέματα κατα πολύ ουσιαστικώτερα του "Μακεδονοσκοπιανού", θέματα όπως... (τώρα από που να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει; που έτσι και αρχίσει κανείς να απαριθμεί τα φλέγοντα εσωτερικα θεματα, θα φτιάξει ένα σεντόνι[*] μπροστά στο οποίο τα σεντόνια του άσπικ θα μοιάζουν μικρές μαξιλαροθήκες κινέζικες.)

(Κανονικά το περίφημο "ΜακεδοΣκοπιανικό" θα έπρεπε να είχε λυθεί ήδη στις αρχές τις δεκαετίας το '90. Δυστυχώς, όμως το ωραιότατο, αντιπροσωπευτικότατο και **συμφερώτατο** και για τις δύο πλευρές "Σλαβομακεδονία" που ήταν έτοιμοι να δεχτούν ο Γκλιγκόρωφ και οι συν αυτώ, δεν έτυχε της αποδοχής και της εγκρίσεως σημαντικής μερίδας πολιτικών και εκκλησιαστικών παραγόντων (οι τελευταίοι, ως γνωστόν, αποτελούσαν βυζαντινόθεν και οθωμανικόθεν αλλά αποτελούν και μέχρι σήμερον, παραγωγικότατο "θινκ τανκ" με ισχυρότατη επιρροή στην διαμόρφωση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (και όχι μόνον).
Αποτέλεσμα: αφού κάψαμε "το βέλτιον" και καθόλα ανώδυνο "Σλαβοματσεντόνια" στην πυρα του πάντοτε εθνικά επιζήμιου υπερεθνικισμού εκλιπαρούμε σήμερα για "το χείρον" και απαράδεκτο "Νεα Μακεδονία". Και να δεις που ούτε αυτό στο τέλος θα δεχτούν οι ΜακεΣκοπιαδόνοι φίλοι μας και θα απομείνει το "Μακεδόνια" σκέτο.. οπότε θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για μία ακόμα συντριπτική (sic) επιτυχία της εξωτερικής μας πολιτικής, εξίσου συντριπτική ή και συντριπτικώτερη της.. συντριπτικώτατης εσωτερικής (πολιτικής)).


Σε ότι αφορά την υποτιθέμενη μακεδονική μειονότητα το πράγμα
είναι λίγο εως πολύ βλακώδες και γελοίο. Μια εθνική μειονότητα είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Κι αν μεν υπάρχει, υπάρχει! και καμμία -μα καμμία!- πρωθυπουργική, αρεχιεπισκοπική ή πλανηταρχική δήλωση δεν μπορεί να την εξαφανίσει, εκτός κι αν συνοδευτεί απο ανελέητη και απόλυτα συστηματική εθνοκάθαρση (που και πάλι είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να την εξαλείψει). Αν πάλι αυτή η εθνική μειονότητα δεν υπάρχει, δεν υπάρχει! Και καμμία -μα καμμία!- προπαγάνδα, λόμπυ, υπερδύναμη -ουτε και ο θεός ο ίδιος και βέβαια ούτε εκείνος ο γραφικός παπάς στη Φλωρινα ή ο οιηματίας νεαρός Γκρουέφσκι- δεν μπορεί να την δημιουργήσει.


_________________________________
[*] σε ότι αφορά τα σεντόνια, νομίζω φταέι και το layout της σελίδας. γιατί όταν η κάθε αράδα κειμένου χωράει δεν χωράει 4-5 λέξεις, όσο και να το "μαζέψεις" το κείμενο πάλι σεντόνι και σιδηρόδρομος θα σου βγεί. για κοιτάχτε το, εσείς οι γουεμπ-δεβελοπερς...

MAIRA666 είπε...

Προς κυριον Σαββιδη. /aspic / mirage/ Macedonia/

Και για οποινδηποτε εχει ενδιαφερον

Απανταω δια μεσου του χωρου τουτου , αφου ολοφανερα ποια
εχουμε αποδειξη και με την παραδοχη του aspic ότι του
εχει παραχωρηθει η αντιπροεδρια του μπλογκ τουτου.

Καλω τον κυριο Σαββιδη να μην χρησιμοποιησει το ονομα μου
ως τιτλο χωρου όχι βεβαια επειδη στην πραγματiκοτητα δεν το θελει
ο προτεινων ( δηλαδη ο aspic) αλλα και επειδη ουτε δικαιειται ουτε του εδωσα τετοιο δικαιωμα.
Ο λογος είναι προφανης .
Ακομη και να ανοιξει χωρο με το ονομ;α μου δεν θα ειμαι ο ουσιαστικος
διαχειρiστης του χωρου αρα μονο εκμεταλευση του ονοματος μου θα κανει.
Για να του το επιτεψω , θα πρεπει να μπουν τετοιοι κανονες που το μπλοκ να γινει ε κ κ λ η σ ι α του δ η μ ο υ και όχι
Χαβρα Ιουδαιων. Πραγμα που όμως εχει ηδη απορριψει .


«Αλλά επειδή η μοναδική μου αλήθεια είναι ότι λέω πάντα ψέμματα,»

Αυτή η φραση σου αποτελει την ΔΕΥΤΕΡΗ μεγιστη Αληθεια aspic .

Όχι ότι δεν το ηξερα αλλα επρεπε να το το παραδεχεις δημοσια
Ως « δημοσιογραφος» που εισαι για να ξερουν οι υπολοιποι με το τι εχουν να κανουν.

Σου θυμιζω την ΠΡΩΤΗ.
Σκοπος η εξαλειψη του γενους
Σκοπος η εξαλειψη του ειδους

Δεν σου γυρευω τιποτα περισσοτερο από το να
αποδεχθεις τον “ Α Υ Τ Ο “ σου .

Πραγματικα το κουνελι , το λιονταρι , το αρκουδακι είναι ευστοχα .
Εχεις όμως ένα κακο . Tοποθετεις τον αυτό σου ( όχι εαυτο ) με την λεξη «εμεις». Δηλαδη εσκεμενα προσπαθεις να ταυτισεις εσενα με ολους τους αλλους . Δηλαδη με ωραιο πλαγιο τροπο προσπαθεις
να πεισεις τον αναγνωστη ότι αυτό που είναι Π ρ α γ μ α τι κ α o aspic είναι και ο αναγνωστης. Αυτό δεν το κανεις μονο εσυ αλλα και ο mirage σε όλες σχεδον τις αναρτησεις σας.
Πρεπει να παραδεχθω ότι ανεβασες στροφη Σ π ε ι ρ ο ε ι δ η και με δοκιμαζεις σε νεα πεδια.

Το γαντι το πηρα

Αρα αποδεχομαι . Προσοχη όμως Κάθε Μ ο νο μα χια
εχει εθiμοτυπικον δικαιον. Στην παραβαση ο διαιτητης
σε πυροβολει..
Και αν ο διαιτητης είναι πληρωμενος από εσενα , τον
διαιτητη σου τον παρακολουθει ο « ακατανομαστος» ( όχι ο μαιρα 666 βεβαια ) αλλα αυτό που αποκαλεις « ο θεόπουστας παλιόπουστας»

« Κερδίζεις χρόνο,αφού ξέρεις ότι ο θεόπουστας παλιόπουστας έχει το πάνω χέρι και άμα ανοίξεις την πόρτα έτσι ευάλωτος που είσαι τώρα,σίγουρα θα σε συντρίψει.»



Χωρος /. Χρονος / λιονταρι / κουνελι / αρκουδακι/ πορτα/ μηδεν/ τιποτα/ όλα / κρυφτο/ παντοπτης κλπ με αποκορυφωμα την υπερβατικη εξισωση .


Πρωτα είναι Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Ν να θυμισουμε ποιος το
εγραψε . Είναι ενας εκ των μεγιστων Ε Λ Λ Η ΝΩ Ν δηλαδη
αυτόν που πολεμας ( γιατι σε βλεπει.) ο Π Υ Θ Α Γ Ο Ρ Α Σ.
Αναζητεις την λυση στο προβλημα σου από έναν ελληνα? Ε Ν Τ Ρ Ο Π Ι Α δεν βλεπω , συμφωνα με τους ταγους σου.

Ακομα όμως μια Πρωτοπορια . Διαχωριζεις τον χρονο και τον χωρο .

Οι πιο προχωρημενες επιστημες τα ενοποιουν ως
Χωροχρονο .Αρα εχεις μεινει πισω.
Δεν το κανεις όμως εν αγνοια σου αλλα με σποπιμοτητα προκειμενου να μπερδεψεις την εξηγηση της υπερβατικης εξισωσης.

ΜΗΔΕΝ + ΑΠΕΙΡΟΝ = ΕΝ

Διασπας τον χωροχρονο για να πεις ότι το μηδεν= χρονος= τιποτα δεδομενου ότι ο χρονος είναι ψευτικος κατά τα δικα σου λεγομενα οποτε ο χρονος είναι ενα τιποτα.

Ταυτιζεις τον χωρο με το απειρον
Οποτε “πονηρα “ σκεπτομενος το απειρον συν ένα είναι παντα
μεγαλυτερο του απειρου οποτε εν τελει το απειρο είναι το μεγιστο πραγμα που υπαρχει το οποιο είναι ο χωρος αρα και ταυτιζεται με το ΕΝ της υπερβατικης εξισωσης.

Αφου το μηδεν = τιποτα , κατε εσε , στην εξιισωση δεν μετραει..

«Ο χώρος όμως είναι πραγματικά ασύληπτος»

«Ο χώρος είναι η απίστευτη,η αδιανόητη δημιουργία που υπερβαίνει οποιαδήποτε λογική και αιτία του δημιουργού του.»


Αποδειξη αυτων που λεω παραπανω είναι συνοπτικα εκφρασμενο
αλλα με διακριτικοτητα προκειμενου να μην φανερωθει.

Αφου πιστευει ότι ο χωρος είναι ανωτερος από τον δημιουργο του
τοτε αναγκαστικα ο χωρος συμπιπτει με το μεγιστο ,το ΕΝ, το δευτερο μελος της εξισωσης.

Εκπεδευμενε αληταμπουρα στο εχω πει εχεις φοβερη
ικανοτητα δολιοφθορας . Μπραβο σου.

Εισαι καταπληκτικος με τα πληθη ( οι τρελλοι σου όπως εσυ τους αποκαλεις ) που σε εξυμνουν ! Αλλα αυτοι είναι ομοιοι σου

«Ομοιος ομοιον βλεπει» ποιος ταγος αραγε το ειπε ? ο καλιμανης, ο κρασαταδε , οι μηδενιστες, …………..

και λεω . Αν υπαρχει περιπτωση εστω και μια φορα το δημιουργημα να είναι ανωτερο από τον δημιουργο τοτε τιποτα
δεν εμποδιζει και το επομενο δημιουργημα να είναι ανωτερο από το προηγουμενο .
Συμπερασμα

Κάθε φορα θα εχουμε ένα δημιουργημα ανωτερο από το προηγουμενο
αρα ποτε’ δεν θα εχουμε το πρωτο το ΕΝ γιατι το ΕΝ πρεπει είναι το ανωτερο . Οποτε ως ΕΝ αναγκαστικα πρεπει να δεχτουμε το πρωτο δημιουργημα ( πονηρε) αφου αυτό καταφερε να φτιαξει κατι ανωτερο του δηλαδη ΕΝ= χομο.

Μα τοτε ποιος εφτιαξε το πρωτο δημιουργημα ? αναγκαστικα ο ιδιος . Συγχαρητηρια ! ο χομο προυπηρχε ! χομο = ΕΝ = χομο


Αρα ο χομο είναι υψιστος θεος . Αφου λοιπον ο χομο είναι
Ο υψιστος θεος τοτε πρεπει να περιεχει ολους του παραπανω
«χωρους» .


«Και ακόμη πιο απλά,πώς να περιέχουμε αυτό που μας περιέχει.»


Με την φραση σου όμως αυτή δηλωνεις ότι ο χομο περιεχεται και δεν περιεχει .
Αρα για ακομη μια φορα αυτοτιμωρια και αυτοαναιρεση.


Συγχαρητηρια μεσα σε 17 λεξεις εκανες την ποιο ταχυτατη
Αυτοαναιρεση σου. Η επομενη ποσες λεξεις θα περιχεχει ?



Μονο και μονο για οποιν θελησει να αναλυσει ( χωρις
αυτό να σημαινει και ότι την καταλαβαινω πληρως ) την υπερβατικη
Εξισωση θα την γραψω λιγο , διαφορετικα .



Μ Η ( δ) ΕΝ + ΧΟΜΟΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ = ΕΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ + ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ.


«Υποθέτω,ότι η περιβόητη υπερβατική εξίσωση (μηδέν συν άπειρο ίσον ένα) θα πρέπει να έχει κάπου κρυμμένη την λυση.»


ΒΡΕ ASPIC ΠΑΛΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ! Ο MIRAGE ΘΑ ΜΑΣ
ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

Το ΛΙΟΝΤΑΡΙ ανειγει σιγα - σιγα την ΠΟΡΤΑ , ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ . Το ΚΟΥΝΕΛΙ (και όχι ΛΑΓΟΣ) που τρεχει ? « Πως να κρυφτεις από τα παιδια» που λει και το τραγουδι. Η Ε Λ Π Ι Δ Α βγαινει από το πυθαρι .


,ώ δοξασμένοι και γενναίοι ΕΛΛΗΝΕΣ …… (με όλα τα γράμματα κεφαλαία να τα δεί ο ριομάρε να τρέχει αλλόφρων στους δρόμους από αγανάκτηση)

Κάθε άλλο Σωστα το εγραψες. Για πρωτη φορα.

Με δεδομενο ότι η λεξη «εμεις» που σκοπιμα παρελλειψα από την φραση σου με τελειες πηγαινει στα κουνελια και όχι στους ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΥΓ δεν ανηκω στο « λειτουργημα» του δημοσιογραφου.


ΥΓ δεν ειμαι καποιος συφορουμας . Αλλα αν θελεις εξηγησε μου
Γιατι το μηλο κοπηκε στα δυο ? τι εννοεις.

ΥΓ αγαπητο «Σαρκοζικο» αεροπλανακι κοινως mirage
Και τον ΠΑΝΑ και την ΓΑΙΑ εχεις γνωρισει .
Αλλα τους πιστευεις ? .Εχεις δηλωσει ΟΧΙ.

ΠΑΝΑΣ = ΠΑΝ + ΓΑΙΑ = ΠΑΝΓΑΙΑ = Π Α Ν Α Γ Ι Α.


Άλλη μια αντιφαση δεν νομιζεις ? (εικονομαχε !!!)

Και εφοσον γνωριζεις για ΟΥΣΙΕΣ πρεπει να γνωριζεις και
Για ΟΙΝΟ – ΠΝΕΥΜΑΤΑ που λει και το τραγουδι. Αν δεν γνωριζεις το δευτερο δεν γνωριζεις και το πρωτο . Εσυ γνωριζεις ?

Και με δεδομενο ότι μιλαμε για ουσιες , δεν νομιζεις
( για να συμφωνουμε που και που) ότι η υπερτατη ουσια
είναι η Π Ε Μ Π ΤΟ Υ Σ Ι Α.


Μικρο χαζουχαρουμενο αεροπλανακι που ενώ σφυριζεις κανοντας τον αδιαφορο , πετας ΜΠΟΜΠΕΣ αλλα ΠΟΥΦ

Αν νομιζεις ότι Γαια ειναι είναι η γη=χθονα τοτε χι ..χι .. χι
Νυχτα τρισκαταρατη νυκτα !!!! και ο ΠΑΝ γιατι ηταν τρογοποδαρος ?
Χι χι χι ……….γαιτι οι βουνισιοι ειχαν πολλες κατσικες χι χι χι …….


ΥΓ προς Macedonia ΣΥΜΦΩΝΩ με την παρατηρηση που τουλαχιστον σε αυτό το μπλοκ πρωτος εσυ εδειξες.
Το θεμα είναι ότι προκειται για ακομη μια προδοσια όπως και το ονομα FYROM , ( αφου και αυτό εμπεριεχει το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ? ( δες του υπευθηνους) η προκειτε για ένα λαθος η καποια σκοπιμοτητα που δεν βλεπω.
Η αληθεια είναι ότι υπαρχει και κατι άλλο που δεν μου αρεσει ( βλεπε για το δικαστηριο που δειχνει.)

Γιατι αν συμφωνα με τους ομιλητες και διασταυρωμενα και από
αλλο καθηγητη συναδελφον των προηγουμενων , « η μειονοτητα»
καθοριζεται από το ελλαδικον κρατος συμφωνα με το διεθνες δικαιον (αφου δεν υπαρχει διεθνης η ευρωπαικος ορισμος !!!!!) τοτε ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ να αποφασισει Η ΕΥΡΩΠΗ αντι για το ιδιο το ελλαδικον κρατος , για το αν υπαρχει «μεκεδονικη μειονοτητα» Δεν ειμαι σιγουρος αν στο ευρωπαικο δικαστηριο η προσφυγη δεν μπορει να είναι ομαδικη για τα περιουσιακα
ζητηματα η και καποια μελλοντικη αποφαση θα αποτελεσει αφορμη για εγερση μειονοτικου ζητηματος. Τα νομικιστικα και ιδιαιτερως τα ευρωπαικα είναι χωρις ΟΙΝΟ - ΠΝΕΥΜΑ.

Σεναριον δευτερον ( πιθανοτερον)

Διασπαση σκοπιων σε δυο η και τρια μερη . το Λεγομενο το
Σλαυομακεδονικον= βουλγαρικον ενωνεται με την βουλγαρια. Καποιο
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ( κομισιον /δικαστηριο/ λεσχη του κυριου
Πιερρακη η κατι άλλο ) η ακομα και οι ιδιοι οι βουλγαροι δεχονται την υπαρξη μειονοτητας αφου η λεγομενη πια Μακεδονια θα
περιλαμβανει και την μακεδονικη σημερινη βουλγαρια. Οποτε νατη
η μειονοτητα των μακεδονων που δεν υπαρχει μεσα στον ελληνικο χωρο βεβαια αλλα στον βουλγαρικον.

Και νομιζετε ότι εχουν να χασουν τιποτα οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ?
Κολοκυθια ! Βουλγαρος σημαινει κοτζαμπασης , πληρωμενος νταβατζης
Η κανω λαθος ? Υ ΠΑΡΧΕΙ καποιος «ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ» «πατριαρχης»η και "γεναρχης" που εδωσε το ονομα του στο εθνος τουτο και θα πληγωθει ?
Τριχες !!! Η ιστορια όχι μονο δεν μας ευνουχιζει (συμφωνα με τον aspic ) αλλα αντιθετα μας Δ Ι Δ Α Σ Κ Ε Ι.

Εχουν αλλοιωσει ολες τις ελληνικες λςξεις ως πραγματικο νοημα
Και τις εχουν δωσει νοημα που δεν εχει καμια σχεση με αυτό που δηλωνει εκ κατασκευης. Την υπηκοοτητα την καταργησαν ως ορο.
Την ιθαγενεια που άλλο δηλωνει κυριολεκτικως την ταυτισαν με τον νέο νομικο ορο εθνοτητα ( nazionalita) .ΠΡΟΣΟΧΗ ομως Ο ορος εθνοτητα δεν εχει καμια σχεση ( ουτε για αυτους που την εβγαλαν ) με το εθνος. Ειδες τζιμανια που υπαρχουνε. Αλλα μην ξεχνας αυτοι θελουν το καλο μας και σκεφτονται πριν από εμας για εμας. Ελπιζω να καταλαβατε γιατι η αγγλικη « υπερεχει» της ελληνικης και ολοι οι κατεχοντες πανεπηστημιακες
θεσεις εχουν ως «πατρικη γλωσσα» την αγγλικην.

Και αν ακομα υποθεσω ότι καποιοι εχουν βεβαιωσει τον Καραμανλη
Ότι και στο ευρωπαικο δικαστηριο να ερθει το ζητημα δεν θα συμβει
τιποτα , μαλλον επικνδυνο και αλογο και επιπολαιον εμφανιζεται το ολον ζητημα.


Και τελος παντων ας υποθεσω ότι κανω σε όλα τουτα τα σεναρια λαθος, τι στο καλο γινεται στην πραγματικοτητα?
Μια το Μ α κ ε δ ο ν ι κ ο ν - θρακικον μια το Κ Ρ Η Τ Ι Κ Ο Ν μια το ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ Το καλο μας θελουν ?

Και παντα να σκεφτομαστε η μακεδονια ηταν είναι και θα είναι
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ακομα και χιλιαδες κατακτητες να περασουν και να την εχουν υπο την κατοχη τους. Παντα επιβιωνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ. (η εστω και φυλη)



ΠΡΟΣΟΧΗ στους ανιπερισπασμους το πρωτο δειχνει το δευτετερο . Το δευτερο δειχνει το τριτο και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.


Αγαπητε φιλε Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ δεν Μπορει να φερει ΕΛΛΗΝΕΣ
ομιλητες γαιτι δουλευει / δουλευεται / μας δουλευει/ στον ελλαδικον
Κρατικον διαυλο Νετ -3 . Καλυτερα να μην συνεχισω . ………

Μερος επιστολης Καραμνλη

"Δεν υπάρχει «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα. Ποτέ δεν υπήρξε. Κάθε αντίθετος ισχυρισμός, είναι απόλυτα αθεμελίωτος και πολιτικά υποκινούμενος, χωρίς σεβασμό στην ιστορική πραγματικότητα της περιοχής. Όσον αφορά περιουσιακά ζητήματα, οιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει χρήση της δυνατότητας νομίμου προσφυγής στα Δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο."


Δημοσιογραφος δεν ειμαι / δικηγορος δεν ειμαι / καθηγητης πανεπηστημιου πολιτικων επιστημων δεν ειμαι. Αρα δεν γνωριζω όλα τα τερτιπια.



ΥΓ προς aspic
“Στο γένος των καθισμάτων,μεταξύ άλλων ανήκει και το είδος των σκαμπώ.”
Xi xi xi ……….ουτε ο υπερτατος ταγος « ελληναρας» ο Μπαμπινιωτης δεν το σκεφτηκε.. χι χι ………
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας η ακομη καλυτερα
Παιζε ( αραγε τι) παρα να γραφεις

Και μην κοκινιζεις , το παιζε παει στο κουνελακι !!!!!!!

Και κατι τελευταιο .γιατι δεν αντεχω .Nα διαβαζεις Ησιοδο αλλα χωρις τους εμβολιμους στιχους. Αναφερομαι στην προπαθεια να βαλεις στο ιδιο τραπεζι θεο /θεους με ανθρωπους/ανθρωπιδες/ανθρωποειδη./κρομανιον κλπ κλπ
Συμφεροντολογε ! αδιστακτε !!!!!! ΓΟΥΣΙΕ !

ευχαριστω
και παντα καλοπροαιρετα
αλλα με Θ Υ Μ Ο.

Συνεργάτες