23/2/09

Εναλλακτικές πηγές ενέργειας


Στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και την άμεση αναγκαιότητά τους λέμε να αφιερώσουμε την επόμενη εκπομπή.
Σε ποιό βαθμό η διεθνής κοινότητα έχει προωθήσει το θέμα και τι ακριβώς έχει κάνει μέχρι σήμερα σε νομοθετικό και πρακτικό επίπεδο η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η Ελλάδα και γιατί δεν προχωρά, αν δεν προχωρά όσο πρέπει, στην παραγωγή ενέργειας απο εναλλακτικές πηγές.
Και πολλά άλλα ερωτήματα τα οποία θα συγκεκριμενοποίησουμε κατά τη διάρκεια αυτού του διαλόγου μαζί σας.
Γράψτε μας την άποψή σας

5 σχόλια:

aspic είπε...

Ρε παντελή,οικονομία είπαμε.
Τι τα ξαναγράφεις πάλι τα θέματα από την αρχή και εδώ;
Τα βλέπει στο πόρταλ ο μάιρας δέν είναι ανάγκη να του τα φέρνεις και στο πιάτο,γιατί τον καλομαθαίνεις.
Οικονομία,να γλυτώσουμε κανένα καύσιμο.
Μήν κάνεις σπατάλες.



























Είδες πώς σε προσέχει ο παντελής μάιρα;
Σου βαλε και ωραίες εικόνες να τις βλέπεις να χαλαρώνεις.
Άντε,σφίξε το μυαλό σου τώρα και κατέβασε ιδέες γιατί πρέπει να ανταποκριθείς.
Πάρε και το κολλητάρι σου τον λευκο μπλε να σφιχτείτε μαζί.
Μπρός,δουλειά δουλειά....
Και κοίτα,όχι σεντόνια τώρα.Οικονομία,να είσαι λιτός και λακωνικός σάν και μένα.

ΥΓ Και που σαι παντελή,τα ακουσες τα χαρμόσυνα που δημοσίευσαν για σας τους δημοσιογράφους οι επαναστάτες;
Για αυτό φρόντισε από δώ και πέρα να μας πάρεις με το καλό εμάς τον λαό και να μήν είσαι με τους άρχοντες,γιατί το γκαζάκι σε περιμένει.
Έ,καλά δέν του λέω μάιρα;
Και ο δημοσιογράφος φοβέρα θέλει.

MAIRA666 είπε...

Να μαι και εγώ .!!!



Ναι Ασπικιε και Μιραζ έχετε ΔΙΚΙΟ. Αυτό που θέλετε να ορίσετε με τον όρο «αντιαναπτυξη» είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Συνεπώς η «Ανάπτυξη» ως έννοια έχεις κακώς οριστεί από όλους τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ Ράμφους , Επίτηδες . ( επί ευκαιρίας ,είσαστε σίγουροι ότι το ΡΑΜΦΟΣ είναι το πραγματικό του όνομα ?) . Η ίδια η λέξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ εάν γνωρίζετε στοιχειώδη ΕΛΛΗΝΙΚΑ έχει ορίσει ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ αυτό που θέλει να εκφράσει. Συνεπώς Ναι , η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ και πολύ περισσότερο η ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ όχι μόνο δεν ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ αλλά ΚΑΤΑ-ΠΤΥΣΣΟΥΝ τον ΑΝΘΡΩΠΟ ( προσοχή πάσα Βιομάζα εν κινήσει δεν σημαίνει ότι ανήκει εις το Ανθρώπινο Είδος ).

Το ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ όντως εστί ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του ΖΕΥΣ (Λόγου) δηλαδή ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ , αλλά προϋποθέτει ότι πρέπει να είσαι εντός της ΈΝΝΟΙΑΣ Οικονομίας γιατί ως γνωστόν υπάρχει και η ΠΑΡΑ-οικονομία!
Άρα ισχύει ας πούμε, όπως άλλωστε και οι ίδιοι οι ΛΑΚΩΝΕΣ υποστηρίζουν για τους εαυτούς τους, ΜΟΝΟ για τους ΟΜΟΙΟΥΣ .!!!

Αυτός λοιπόν είναι και ο Λόγος όπου δεν θα εφαρμόσω τα τηλεγραφικά και σύντομα μηνύματα όταν απευθύνομαι σε εσένα η στον μιράζ η και στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ Αρχιτέκτονα ! ( δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση όπου και ο Τσίπρας έχει ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ γραφείο πάσης φύσεως μελετών.!!

Ανέκδοτο .
Ασπικιε ο κύριος Σαββίδης ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνά που είχε με τους Γνωστούς Προέδρους, ένα που μας το έκρυψε , ήταν από την Αστυνομία ( τον Γενικό Αρχηγό). Τούτο το τηλεφώνημα ήταν γιατί η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ζήταγε Προστασία απεγνωσμένα από τον Σαββίδη .!!! Συνεπώς οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ πρέπει να φοβούνται τον Σαββίδη. Παρεπιπτωντος αν θυμάστε σας είχα πει ότι το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ τμήμα που δεν έπαθε ζημίες κατά την «εξέγερση» με τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ήταν αυτό που βρισκόταν κοντά στο ΑΛΤΕΡ !!! Συνεπώς Ασπικιε όχι σε εμένα τέτοια αστειάκια .!!!! γιατί το γνωστό πια Σαββιδικον η και Σαυριδικον αξίωμα « περί αλλά ΤΥΡΒΑΖΟΥΜΕ» είναι πια καταγεγραμμένο στο DNA της κάθε Σέχτας και όχι μόνο..



Ερώτηση προς τον Γενίτσαρο - Φυτολόγο και ΟΙΚΟτροφο του «Οικολογικού κόμματος» περί ΟΙΚΟλογιας και Πράσινων όνων κοινώς και Συγκαταβατικώς , Μιράζ !!

Γιατί άραγε όταν ομιλείς εις τους Κομματικούς « ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ» περί της ΑΛΗΘΙΝΗΣ Ανάπτυξης αυτοί περί αλλά ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ( καλή ώρα όπως ο Παντελής ) ? Μήπως αυτή οι «Ιδεολόγοι» δεν είναι Ιδεολόγοι αλλά είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ με Συγκεκριμένο ΣΚΟΠΟ που είτε με το πρόσχημα της Ιδεολογίας , είτε επί Άργυρο καθοδηγούν , «ΕΚΠΕΔΑΙΟΥΝ» τα πρόβατα (Θύματα).!!! «Κακόμοιρε» και δυστυχή Μιραζ ΟΥΔΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ αυτό που ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. Αν κάποιος το αρνείται, μόνο Αλεπουδίσια και ιδιοτελώς και ευτελώς μπορεί για να το κάνει. Και κάτι ακόμα, ΣΚΕΨΟΥ γιατί άραγε στο κομματιδιον που ανήκεις έχει τόσους Πολλούς Ιδεολόγους σε σχεση με το εξωτερικό .!! Τα παραπάνω ερωτήματα προκύπτουν από τα δικά σου Λεγόμενα .

ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ , εγώ δεν είπα τίποτα. !!! και κάτι ακόμα , ανάπτυξη 1,6% το χρόνο για 25 χρόνια δεν κάνει Μαθηματικέ μου ! 40%. Κάνει περίπου 47% !!!! άρα σωστά τα λένε όσον αφορά τα λογιστικά ( ποσοτικά ) μαθηματικά όχι όμως και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ !

Τώρα η άποψη μου για τα « ΠΡΑΣΙΝΑ Άλογα» που Κραυγάζετε συμπυκνώνεται τηλεγραφικά για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ( γιατί ολοφάνερα δεν απευθύνομαι σε εσάς αλλά στους έχουν την δυνατότητα του «Λακωνίζει» ) , στην παρακάτω σημερινή Είδηση . Οι πιο Πονηροί κάτι θα καταλάβουν !!!

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2009 - 15:17

Συμφωνία συνεργασίας Γαλλία - Ιταλία στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας

Το πρώτο βήμα κάνει την Τρίτη η Ιταλία, με την υπογραφή συμφωνίας πυρηνικής συνεργασίας με τη Γαλλία, στην κατεύθυνση της επαναφοράς της πυρηνικής ενέργειας για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της.

Στην υπογραφή της συμφωνίας αναμένεται να καταλήξει, αργότερα εντός της ημέρας, η ιταλο-γαλλική Σύνοδος Κορυφής, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν σήμερα στη Ρώμη.

Οι Ιταλοί ψήφισαν το Νοέμβριο του 1987, ένα χρόνο μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ, κατά της ύπαρξης πυρηνικών σταθμών σε ιταλικό έδαφος.

Η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι έχει, ωστόσο, καταστήσει σαφείς τις προθέσεις της να αρχίσει την κατασκευή τους το 2013, καθώς η έβδομη, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από εισαγωγές - κυρίως από τη Ρωσία και την Αλγερία - για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της. ……………..
…………………………………….

"Η Ρώμη θα είναι μια μεγάλη σύνοδος κορυφής στην οποία θα γίνουν μείζονος σημασίας βήματα προς τα εμπρός, κυρίως στην ενεργειακή συνεργασία, ιδιαιτέρως στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας", δήλωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "La Stampa", ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.


Και κατι ακομα ……. Από το παρων της κυριακης δημοσιευμενο στο πορταλ.
«η από κοινού συμμετοχή των κατασκευαστικών εταιρειών των δύο χωρών στον διεθνή διαγωνισμό για τον πρώτο τουρκικό πυρηνικό σταθμό αξίας 20 δισ. δολαρίων,»

και για να μην νομιζετε ότι υπερβαλλω δειτε και αυτό .!


Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2009 - 11:20

Ιράν: Έτοιμος ο πυρηνικός σταθμός στο Μπουσέρ

Ολοκληρώθηκε στο Μπουσέρ του νοτίου Ιράν η κατασκευή από τη Ρωσία του πρώτου ιρανικού πυρηνικού σταθμού, δήλωσε την Τετάρτη στον Τύπο ο Σεργκέι Κιριένκο, επικεφαλής της ρωσικής ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοτάξιο. ……………..
Ο Κιριένκο δήλωσε στις 5 Φεβρουαρίου ότι, η Ρωσία εκτιμά πως ο πυρηνικός σταθμός στο Μπουσέρ θα αρχίσει να λειτουργεί έως το τέλος του έτους.


Και αυτα είναι ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ


Προβλεψη

οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ που έχουν πολλούς Ιδεολόγους εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ ( κατά δήλωση Μιραζ , που είναι ΕΝΕΡΓΟ μέλος του κομματιδιου τούτου και στα μέσα και στα έξω ) είμαι « περίεργος» να τους «ΔΩ ΣΤΗΝ ΛΥΣΣΩΔΗ Αντίσταση» κατά του ΝΕΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!! Και το λέω από τώρα ότι ενώ κάνουν μικροσαματαδες για ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ και ενώ σε όλα τα κράτη θα υπάρχουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ Εργοστάσια που όλες οι υπόλοιπες οικολογικές οργανώσεις θα έχουν αποδεχθεί μετά από ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ μάχες ( δημοσιογραφικά πλήρως καλυμμένες ) ,εδώ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ η μάχη θα πάρει πραγματική μορφή όχι για αυτό που θα φαίνεται , αλλά για αυτό που δεν θα φαίνεται. !!!!! Μέχρι εδώ .!!! ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ……...Ο
ΜΑΙΡΑ.!!!!!!!


Αυτά προς το παρών τα ολίγα με τα ΠΡΑΣΙΝΑ άλογα.!!! Και για τους πιο Πονηρούς σκεφτείτε μόνο τούτο . Ποιοι είναι όσοι ομιλούν περί οικολογίας ? Μήπως είναι οι ίδιοι που ομιλούν (ομιλούσαν ) περί ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ? . Ο σκοπός τους είναι η Διάσωση του Πλανήτη ?
Δηλαδή π.χ ο Σορός ξαφνικά Αγάπησε τον ΠΛΑΝΗΤΗ και όλο τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ πληθυσμό ( προσοχή τι εστί άνθρωπος ) ενώ μέχρι πρότινος δεν μας αγαπούσε ( αφού μας αγαπά τώρα ) ή μας αγαπούσε με διαφορετικό τρόπο. !!!! και καλά μόνο αυτοί είναι οι ΑΓΑΠΟΥΝΤΕΣ τον Πλανήτη. ΕΣΥ που διαβάζεις τούτο το κείμενο θεωρείς τον ΑΥΤΟ σου μη ΟΙΚΟΛΟΓΟ ? Δηλαδή παραδέχεσαι ότι εσύ είσαι ο ΚΑΚΟΣ και ο κάθε ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΣ Σορρος ή τσιράκι του ( π.χ. διάφορα «οικολογικά» και « μη κερδοσκοπικά» ιδρύματα ) είναι ο Καλός ?
Μπορείς να ΑΝΕΧΤΕΙΣ κάτι τέτοιο ? !!!!!

Προς Μιραζ …… αφού είσαι γνωστής της ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ( του Ησίοδου είναι περιττό γιατί είναι μόνη ΑΛΗΘΙΝΗ Θεογονία ) τότε διάβασε τα περί ΠΑΝΔΩΡΑΣ και άσε κατά μέρος τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ που κατεβάζει (περί Πανδώρας ) εκείνος ο ΗΛΙΘΙΟΣ και Πιθανόν ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ Κρασαταδε.!!! Έχει ενδιαφέρον και σχετίζεται με το θέμα μας όπως και ο μύθος της ΚΟΡΗΣ.!!!

Επί ευκαιρίας κύριε ΠΑΝΤΕΛΗ , θα φέρεις επιτέλους εκείνον τον Εβραίο τον λαλούντα ελληνίδα φωνή ( έτσι για αλλαγή ) μιας και μας έχεις πνίξει με όλους τους εβραίους λαλούντα την αγγλική π.χ
τελευταία Αφισοκόλληση των εβραϊκών θέσεων στο πορταλ ήταν του Εβραίου Μπρεζινσκυ, ή του άλλου του εβραιοτουρκου επιχειρηματία !!! Λίγο ΕΛΛΑΔΑ θα βάλεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ? ή θα τηλεφωνήσω στο ΚΙΣ !!!! εκτός αν δεν χρειάζεται δεδομένου ότι είναι ήδη Παρών .!!!! ( μη μου δίνεις σημασία , Κακίες λέω και ο ΚΟΤΤΟΣ βγαίνει από μέσα μου )


ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΓΙΚΗ - ΛΟΓΙΚΗ όχι Σκοτάδι που σας πλασάρουν με τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τους.!!!!! Και μάλιστα Διάμεσου των ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ της Δημοσιογραφίας .!!!!

Και για να δείτε τι σημαίνει ΙΣΟΤΗΤΑ οικονομική και «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ΕΞΙΣΩΝΟΥΜΕ τα 720 ευρω του Αστυνομικού Ματζουνη (χωρίς προειδοποίηση ) με τα 72.000 εύρο των Δημοσιογράφων . ( μετά από προειδοποίηση )


Τα μηδενικά στο τέλος του αριθμού δεν έχουν αξία. 72 το ένα , 72 και το άλλο , το ίδιο είναι . ΔΕΝ κάνουμε διακρίσεις .!!!!

Πάντως μου αρέσει όταν οι ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ δηλαδή οι ΜΑΓΕΜΕΝΟΙ ( έχει σημασία η λέξη ) είτε εκ φύσεως είτε ως αργυρώνητοι Χάνουν τον Κόσμο που ΤΟΥΣ έστησαν οι Εβραίοι κάτω από «τα πόδια τους» από τους ΙΔΙΟΥΣ τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ. Μικρό Δείγμα τι περιμένει ΑΣΠΙΚΙΟΥΣ , ΜΙΡΑΖ, ΣΑΒΒΙΔΙΔΕΣ !!!! Θαυμαστέ τα λεγόμενα του ινδάλματος σας ΚΥΡΙΟΙ και εσείς οι άλλοι ΦΩΝΑΞΤΕ μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν από τον ΤΥΦΛΩΣΗ που τους προσφέρουν απλόχερα οι Δημοσιογράφοι .

Απόσπασμα κειμένου από την συνέντευξη Μπρεζινσκυ δημοσιευμένου στο Πορταλ.

«Η πολιτική Ευρώπη δεν υπάρχει», απαντά ο Μπρεζίνσκι. «Υπάρχει όμως η Ευρώπη. Πρέπει ασφαλώς να λαμβάνονται κοινές αποφάσεις. Αλλά με ποιον; Η απάντησή μου είναι απλή. Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Γάλλους, τους Γερμανούς και τους Βρετανούς, χώρες που έχουν γνωρίσματα παγκόσμιας ισχύος.»

δηλαδή , δεν υπάρχει ΕΥΡΩΠΗ , δεν υπάρχει ένα ΕΘΝΟΣ , δεν υπάρχει
ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό ΝΟΜΙΣΜΑ, δεν υπάρχει τίποτα από όσα σας έχουν Πουλήσει . ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Υπάρχει και αυτός ΣΙΟΝΟ- ΚΡΑΤ- ουμενος !!!

ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατί θα σας καρφώσω στον Μπεζινσκυ ότι του χαλάτε την δουλειά ( ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ) και είστε ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ και ΧΑΖΟΙ άρα και ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ. ( όχι ότι δεν το ξέρει , απλή υπενθύμιση θα κάνω) και τότε αλίμονο σας

ΥΓ η ΣΥΝΔΕΣΗ μάλλον χρειάζεται λίγη «Πυρηνική» ενέργεια γιατί δεν βλέπω να προχωρά.!!!! Σιγά - σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι θα μου πεις , αλλά θα σου ΘΥΜΙΣΩ ( ξεχασιάρη) ότι το ΓΟΡΓΟΝ και ΧΑΡΙΝ έχει. !!!! ΦΥΤΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!

Και πάντα ΟΙΚΟ - ΛΟΓΙΚΑ σας ΧΑΙΡΕΤΑ ο

ΜΑΙΡΑ666
Καλοπροαίρετα με ΘΥΜΟ
Πρόεδρος ΟΕΤ.

ΥΓ 1 κάθε λέξη με κεφαλαία έχει ιδιαίτερη Σημασία , εκτός από τα ευκόλως εννοούμενα .!!!

ΥΓ2 Άκουσα ότι η εκπομπή του Μαμαλακη κόπηκε . Παρακαλώ αν κάποιος Γνωρίζει κάτι περισσότερο ας με πληροφορήσει. Λέτε να συνέτεινα και εγώ σε Αυτό ή ήταν μονάχα Υπεύθυνος ο Μιχος ?

ΥΓ3 αν διαβάσετε προσεχτικά το άρθρο στο πορταλ που αναφέρεται στα εξοπλιστικά προγράμματα της «Ελλάδος» τότε εύκολα θα διαπιστώσετε ότι δεν Υπάρχει ΕΥΡΩΠΗ και τρίχες Κουραφέξαλα που σας ΠΟΥΛΑΝΕ.!!! Άρα οτιδήποτε δείτε να συμβαίνει στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κομμάτι της ΕΕ που αφορά και την Ελλάδα να ξέρετε ότι σας Κοροϊδεύουν. Τίποτα δεν μπορεί να ισχύει από αυτά που θα πουν αφού τίποτα από αυτά που σας λένε δεν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Γκεγκε ?

ΥΓ4 Μόλις σήμερα έμαθα με αφορμή την απόδραση Παλαιοκωστα -Ρετζαι ότι όλα τα τρισεκατομμύρια δραχμούλες που έχουμε ξοδέψει σε ραντάρ είναι άχρηστα αφού δεν μπορούν να δουν κάτω από τα 5.000 πόδια( δεδομένου ότι η δικαιολογία που βρήκαν ήταν αυτή , άρα δεν μπορούσαν να δουν και το ελικόπτερο) . Εκπληκτικό δεν είναι .!!! δηλαδή μπάστε τούρκοι αλέστε !!! δεν ξέρω αν είναι ακριβής η είδηση αλλά αν ισχύει προτιμώ την ΣΦΕΝΤΟΝΑ , Τις ΠΕΤΡΕΣ , Μαχαίρια και τα ΤΟΞΑ ως τα καλύτερα ΑΜΥΝΤΙΚΑ αλλά και ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ . Από την μια δεν κοστίζουν , άρα δεν έχουν μίζα , συνεπώς είναι και τα καλύτερα ( Ποιοτικά) και τα καλύτερα ( ηθικοπλαστικά ).! Άρα και όλη η ανάλυση της καθημερινής περί οπλικών συστημάτων μάλλον για χαζούς μπορεί να είναι , τουλάχιστον όσο αφορά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ή και ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ πλευρά του θέματος και να ισχύει μόνο όσο αφορά τις ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ισορροπίες τόσο στα ΑΕΠ όσο και στις μίζες.!!!!


ΥΓ5 ελπίζω κύριε ΠΑΝΤΕΛΗ η αναδημοσίευση θεμάτων από το πορταλ στο ΜΠΛΟΚ να ήταν Τυχαία και όχι ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ γιατί δεν σου κρύβω ότι κάτι τέτοιο δείχνει .!! έχω ΜΥΤΗ εγώ ως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .!!!!

ΥΓ6 Ασπικιε μόλις στο κείμενο 44 μπαίνεις στο νόημα . Στο 58 λες αλήθειες ενδόμυχες (όχι μόνο δικές σου) και κορυφώνεις αλεπουδίσια αν και σωστά .! στο 61 κορυφώνεις τις Φοβίες σου καλώντας « ολιγαρχίες» πονηρούλη , ως ηγέτες ( βέβαια μερικές μέρες πριν ,άλλα μας έλεγες δηλαδή ότι δεν υπάρχουν Ηγέτες , ) και καταλήγεις στο μεγαλειώδες εκτός αν γινόμαστε ΑΓΙΟΙ.! ( ελπίζω το άγιος να είναι άσχετο με το εβραϊκό ΑΓΙΟΣ του Σλάβοι ).
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως εκεί που τα δίνεις ΟΛΑ και ΓΙΝΕΣΑΙ Έλληνας ( αυτό που μισείς και πολεμάς ) και πραγματικά σε θαυμάζω ξεπερνώντας και τον ΣΩΚΡΑΤΗ είναι στο Ν.72 (στο ΥΓ1 και ΥΓ2 ) !!!! ! Νόμιζα για μια στιγμή ότι διάβαζα ΠΛΑΤΩΝΑ !!! Ακόμα και στο Νούμερο τούτο ( που ως γνωστόν κάτι σοβαρό υποδηλώνει ) έστω και τυχαία (ή όχι) έδωσες το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .!!! Θυμάσαι ότι σου έχω πει ότι περιμένω το ΕΞΙ .!!!!!
Αρκετά σου είπα . ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. Και το μόνο που μένει είναι να ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ Εσύ και Εγώ ασπικιε

ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΣ !!! έτσι δεν είναι Ανθέλληνα ? ή είσαι «κρυφοΕλληνας»
Για ψάξου ρε ασπικιε γιατί πιθανόν αν μην έχεις μόνο «όρχεις» αλλά και την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.!!! Λες ? ποτέ δεν ξέρεις !!!

ΥΓ 7 μιραζ ωραία τα λες σε γενικές γραμμές , αλλά ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ μου, το τι σκέφτεσαι ενδόμυχα μας το λες στο ν.59 όπου ανατρέπεις όλα όσα μας λες. Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις ( έχεις πρόβλημα) το τι λες στα προηγούμενα ή τι λες στο 59 ή δεν μπορείς να συσχετίσεις.!!
Κρίμα.!! Και αλήθεια ξέρεις γιατί το ΕΝΕΡΓΟ ΧΩΜΑ ονομάζεται ΧΟΥΜΟ! εγώ προσωπικά δεν το ήξερα αλλά αν μου έδινες την λέξη μπορώ να στην ετυμολογήσω. Δεν νομίζεις ελληνόφωνε ότι ΧΟΥΜΟ = ΧΥΜΟΣ ΧΩΜΑΤΟΣ .!!! (και καλά μην εξάπτεσαι θα διορθώσεις την ΥΒΡΙΣ σκοτώνοντας τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ) Δύστυχε !!!! Λυπάμαι.!!! Ρε «φίλε» πλάκα κανείς με το Εroi ή Σοβαρολογείς ?
εντάξει θα σου δώσω όσες «ενεργειακές μονάδες» γουστάρεις αλλά οξυγόνο δεν θα σου δώσω. (πρόσεξε κάτι περί αιμάτωσης που λέει ο ασπικιος ) Περίεργος λοιπόν είμαι να δω το ερροι του ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ. Δεδομένου λοιπόν ότι ο πεθαμένος δεν χρειάζεται ενέργεια αλλά αντίθετα ΔΙΝΕΙ ενέργεια τότε αναγκαστικά δημιουργεί «ΠΛΟΥΤΟ» που αυτός ο Πλούτος αναγκαστικά ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ από τους «ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ». Δεν νομίζεις λοιπόν ότι ενεργειακά είσαι σπουδαιότερος στην κοινωνία ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ.!!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που έφτιαξαν τέτοιες ΧΑΤΖΑΡΟΘΕΩΡΕΙΕΣ
Και που ξέρουν την « ενεργειακή θετικότητα» σου ως πεθαμένο και θα μείνουν « ΖΩΝΤΑΝΟΙ» θα ενεργήσουν κατάλληλα προκειμένου να επιτευχθεί και ενεργειακώς ο κερδοφόρος προϋπολογισμός . ΡΕ «φίλε» ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΦΥΤΑ ψάχνεις ? πέστα ρε Ασπικιε .!!!

Τώρα νομίζεις ότι μπορεί ένας ΝΟΗΜΩΝ , ΛΟΓΙΚΟΣ , ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Άνθρωπος , μπορεί να ασχοληθεί με ΧΩΜΟΤΑΓΗΜΑΤΑ τέτοιου είδους.!!

Όπως , όμως για ακόμα μια φορά , αποδεικνύεται ότι ΜΟΝΟ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ διαθέτει τις ακριβώς αντίθετες ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ( εκ των άνωθεν) και χειροκροτεί και προσκαλεί προκείμενου να διαδοθούν τούτες οι αστειότητες. Έτσι περίτρανα για ακόμη μια φορά ο ΜΑΣΤΕΡ Σαββιδης «γράφει» ή « μας γράφει» ή δεν ξέρεις να γράφει γιατί ακόμη ΣΥΛΛΑΒΙΖΕΙ.!!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ αυτά που μας λες φυτολόγε Μιραζ , γιατί τούτο το αφήνω ως στοιχειώδη άσκηση ΛΟΓΙΚΗΣ στον μαθηματικό ΣΑΒΒΙΔΗ.!!!!!


ΥΓ 8 Δεν νομίζεις ρε Ασπικιε ότι ο ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ που προτείνεις στον Σαββιδη εκτός του ότι δεν έρχεται σε τέτοιες « ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ» εκπομπές γιατί υπάρχει κίνδυνος από την πολλή Ελλάδα να πάθει Κορεσμό από την άλλη αν ΘΥΜΑΣΑΙ (ξεχασιάρη) , ΕΣΥ δεν μας έλεγες ότι πάει η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΡΑ666 αφού την σκοτώσαμε και στην θέση της έχουμε κάτι άλλο.!!! Μήπως θέλεις να σου αντιγράψω τα κείμενα σου ? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ λοιπόν ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΕ και ΦΑΡΙΣΑΙΕ .!!!!

ΥΓ 9 Πρόβλεψη
Θα δείτε όπου ο Παντελής θα κόψει τα πολλά δικά του κείμενα στο ΠΟΡΤΑΛ. Στερνή μου γνώση να σε είχα ΠΡΩΤΑ .!!
Και αγαπητέ μου ΑΡΧΙΠΡΟΕΔΡΕ γιατί ασχολείσαι τόσο μανιωδώς με άρθρα ή και ειδήσεις που το μόνο που προσφέρουν είναι να αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου. Μπορεις να με διαβάζεις και χωρίς τις δικές σου πιστοποιήσεις . Πιστεύεις ότι με την ορθογραφία που προβάλεις και ειδικότερα στα «ελληνικά θέματα» θα κερδίσεις τον Τίτλο του Πατριωτη και θα αναδείξεις τον Κακό ΤΟΥΡΚΟ και τον Καλό Εβραίο που έρχεται να υπεράσπισει την ΕΛΛΑΔΑ .!!! Π.χ με το κείμενο περί της Κύπρου το μόνο που ΛΕΣ είναι Τι τους Θέλουμε τους εχθρούς αφού έχουμε «φίλους» τους ΕΒΡΟΠΑΙΟΥΣ ( προσοχή ! στην ορθογραφία) ή και τους ΑΤΛΑΝΤΕΣ. ( ΝΑΤΟ) Δηλαδή έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχωραφα σου .

Πάντως μπορείς και να συνεχίσεις γιατί μου δίνεις έτοιμο φαΐ .!!!
Τελικά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον «Ευχαριστώ» πρέπει να σου πω όπως καλή ώρα ο «ΣΗΜΙΤΗΣ» στους «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.!»

Πάντως μπράβο από εδώ το είχες ,από εκεί το έφερες , νασου ο κύριος Σαλαγκουδης που διορίστηκε για να εκτελέσει σωστά την πρόταση του ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ( ρε παιδί μου είσαι όντως ρατσιστής , ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ) για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ενεργειακή ανεξαρτητοποίηση του πετρελαίου.! Βρε παιδιά τόσοι επιστήμονες κυκλοφορούν και ουδείς σκέφτηκε τέτοιου είδους ΣΥΝΔΕΣΗ . Βρε τον μπαγάσα τον Εβραίο.! Από την μια μιλάει ΦΥΤΟΛΟΓΙΚΑ και από την άλλη Υπογράφει ΠΥΡΗΝΙΚΑ με τον Μπερλουσκονι ( αν θυμόσαστε την είδηση που σας έγραψα ) Εγώ μια ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ ΖΗΤΑΩ και Ο Σαββίδης μας φέρνει την καταστροφή . Προτείνω τον κύριο Σαλαγκουδη ως ΕΙΔΙΚΟ στις ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ και άκρως ΔΥΣΚΟΛΕΣ συνδέσεις να επιληφθεί του θέματος μου .!!! Τουλάχιστον έτσι θα δικαιολογήσει όχι τον Ευρωπαϊκό - Ευρομεσογειακο - Γαλλικό - Εβραϊκό μισθό του αλλά τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ.!!!! Στο κάτω - κάτω σε ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ εκπομπή ήρθε και η σύνδεση σε ελληνοκεντρική εκπομπή θα είναι !!!!


ΜΑΙΡΑ666
Καλοπροαίρετα με ΘΥΜΟ
Πρόεδρος ΟΕΤ

Tom είπε...

Τα μεγάλης κλίμακας προγράμματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα προκαλέσουν εκτεταμένη περιβαλλοντική καταστροφή, αφού θα βιομηχανοποιήσουν απέραντες εκτάσεις στην επαρχία, προειδοποιεί επιφανής επιστήμονας.

Ο Τζες Οζιουμπελ, καθηγητής περιβαλλοντικών επιστημών και διευθυντής του Ανθρώπινου Περιβαλλοντικού Προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Ρόκεφλερ στη Νέα Υόρκη, διαπίστωσε ότι τεράστιες εκτάσεις στην επαρχία θα έπρεπε να μετατραπούν σε εδάφη εντατικής καλλιέργειας ή να αναπτυχθούν με κτίρια και δρόμους πρόσβασης για τις εγκαταστάσεις των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, προκειμένου αυτές να έχουν μια σημαντική συμβολή στις παγκόσμιες ενεργειακές απαιτήσεις.

Ο καθηγητής Οζιουμπελ κατέληξε σε αυτά τα συμπεράσματα, ταξινομώντας τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανάλογα με την ποσότητα της ενέργειας που παράγουν για κάθε τετραγωνικό μέτρο του εδάφους. Η αξιολόγησή του καταδεικνύει τον αντίκτυπο που θα έχουν στο περιβαλλοντικό τοπίο.

Η ανάλυση έδειξε ότι τα φράγματα των ποταμών για την αξιοποίηση της υδροηλεκτρικής ενέργειας καθίστανται τα επιβλαβέστερα για το περιβάλλον, αφού παράγουν περίπου 0,1 Watt ενέργειας ανά τετραγωνικό μέτρο. Το μεγαλύτερο φράγμα στον κόσμο, ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στα Τρία Φαράγγια στον ποταμό Γιάντζε στην Κίνα, συγκρατεί σχεδόν 40 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, που πριν τροφοδοτούσε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους.

Οι καλλιέργειες βιολογικών καυσίμων και η αιολική ενέργεια βρίσκονται σε καλύτερη θέση στη μελέτη, αφού και οι δύο παράγουν γύρω στα 1,2 Watt ενέργειας σε ένα τετραγωνικό μέτρο. Σε ό,τι αφορά τα φωτοβολταϊκά ηλιακά κύτταρα, που χρησιμοποιούν το φως του ήλιου για να παράγουν την ηλεκτρική ενέργεια, παράγουν 6 έως 7 Watt σε ένα τετραγωνικό μέτρο.

Ο καθηγητής Οζιουμπελ εξέτασε την αποδοτικότητα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε ό,τι αφορά τις ανάγκες μεγάλων πληθυσμών και τη συνέκρινε με αυτή των σταθμών πυρηνικής ενέργειας. Σε ένα παράδειγμα κατέδειξε ότι εάν υπήρχαν φράγματα που θα συγκρατούσαν τα νερά των βροχοπτώσεων και των πλημμύρων σε ολόκληρη την επαρχία του Οντάριο στον Καναδά θα παρήγαγαν υδροηλεκτρική ενέργεια ισοδύναμη με το 80% αυτής που παράγεται από τις 25 εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας της χώρας.

Σύμφωνα με έναν άλλο υπολογισμό, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια των ΗΠΑ με τα δεδομένα του 2005 με την αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας θα ήταν αναγκαία η ύπαρξη σταθερών ανέμων που θα φυσούσαν πάνω από αιολικά πάρκα που θα κάλυπταν περισσότερα από 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους, μια έκταση ανάλογη του Τέξας και της Λουιζιάνα.

Σε σχέση με την πυρηνική ενέργεια, απαιτείται ένα εκτάριο φωτοβολταϊκών κυττάρων (10.000 τετραγωνικά μέτρα) για να παραγάγουν την ίδια ποσότητα ενέργειας που θα παραγόταν με ένα λίτρο των καυσίμων στον πυρήνα ενός πυρηνικού αντιδραστήρα.

«Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειες μπορεί να είναι ανανεώσιμες, αλλά δεν είναι πράσινες», επισήμανε ο καθηγητής.

MAIRA666 είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΙΔΗ

Μόλις τώρα είδα την εκπομπή για τους Εβραίους που είχατε κάνει την περασμένη εβδομάδα.


Σ Υ Χ Γ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ήταν η καλύτερη ΕΒΡΑΪΚΗ εκπομπή όλων των εποχών . ΠΡΟΤΕΙΝΩ ανεπιφύλακτα στο ΚΙΣ να την πάρει στο Ισραήλ ως ΠΡΟΤΥΠΟ , προκείμενου να την έχουν ως παράδειγμα οι εκεί συνάδελφοι σας. Μάλιστα μπορούν να τυπώσουν σι-ντι και να τα μοιράζουν ΔΩΡΕΑΝ προκείμενου να δείξουν τον ΠΑΤΟ του ΒΟΘΡΟΥ που μπορεί να ξεπέσει ο καθένας για λίγα αργύρια.!!!!!

ΚΥΡΙΕ προτείνω στην ΝΕΤ στο ΚΙΣ στον ΟΛΜΕΡΤ ή σε οποιαδήποτε ΣYΟΝΙΣΤΙΚΗ , ΕΒΡΑΪΚΗ, ΙΟΥΔΑΪΚΗ οργάνωση να σας ΤΙΜΗΣΟΥΝ δεόντως με το δίπλωμα ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Και για να μην Υπάρχουν παράπονα ,σε όλους τους ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ σας να δοθούν διπλώματα χρυσόδετα Βιολογικής ( κατά Δαρβίνο) και Πνευματικής ( κατά ΜΩΥΣΗ η Αβραάμ ή Ιακώβ ) ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ. Το δίπλωμα τούτο θα προτείνω να απονεμηθεί και σε εσάς.




ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ Έλληνας , έλληνας και ως ελλαδίτης το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να σας Τιμήσω και εγώ με την σειρά μου όπως ακριβώς σας Α Ξ Ι Ζ Ε Ι. !


Φαντάζομαι ότι θα ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ όταν το ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ( και εννοώ όλοι) όταν ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ και όχι όπως κακώς , κάκιστα είπατε « ελληνοεβραιος» και ΟΛΟΣΩΣΤΑ σας διόρθωσε «ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ» , ο συνάδελφο σας.!!!!!!

Μάλιστα ΚΥΡΙΕ να πάτε να πείτε στα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ και στον ΠΑΤΕΡΑ σας και στην ΜΗΤΕΡΑ σας να σας ΤΙΜΗΣΟΥΝ. Αυτοί σίγουρα ξέρουν το τι σας ΑΡΜΟΖΕΙ.!!!! Η ΤΙ….Μωρία από αυτούς θα έλθει.!

ΕΓΩ θα είχα παραιτηθεί την ίδια στιγμή εν μέσω της εκπομπής .!!!

Κανένα σχόλιο δεν θα κάνω για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που άκουσα. Υπάρχει λόγος να σχολιάσω ΑΝΟΗΤΑ πράγματα ?

ΜΟΝΟ δικά μου κείμενα ξέρεις να κόβεις. Αυτούς που προσβάλουν ON LINE εκατομμύρια τους ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ, όχι τα Αυτιά αλλά τα ………….
Και τους λες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!!!!
Δηλαδή μόνο εγώ σε ενόχλησα έτσι ?


Την εκπομπή καλού κακού θα την αποθηκεύσω γιατί θα αποτελέσει την απόδειξη για την ΤΙΜΗ που σας ΑΞΙΖΕΙ έτσι ώστε να μην την ΞΕΧΑΣΩ ποτέ μα ποτέ .!!!!


Καλή τύχη κύριε Σαββίδη όπως λέει και ο ΣΑΒΒΑΣ.!!!


ΥΓ1 Δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι άλλο στην οθόνη. Όλοι οι εβραίοι στην υφήλιο κατάλαβαν ότι δεν είναι φταίξιμο δικό σου που δεν ήρθε στο στούντιο εβραίος ελληνόφωνος.
Πάντως εύκολα μπορούσες να βγάλεις το βιβλίο του Μαρξ που έχεις κάτω από το τραπέζι ή να δανειστείς την ΒΙΒΛΟ από τον ειδικό επιστήμονα της Τύφλωσης ή ακόμα να βάλεις τον Βεργετη τον ΨΥΧΟ_ΛΟΓΟ πάνω στο τραπέζι η το βιβλίο του ΠΑΤΕΡΑ αυτού δηλαδή τον ΦΡΟΙΝΤ και να ορκιστείς

ΥΓ2

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Απόφευγε ΟΛΟΥΣ τους ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αντέξει κανένας. Προσοχή όταν σπάνε ΚΟΒΟΥΝ……..




ΥΓ3 Μου είναι αδύνατον να σε ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ !
ΝΟΙΩΘΩ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ να σε Παρακολουθώ .
Είναι σαν να έχω μέσα στο σπίτι μου τον ίδιο τον ΑΓΕΝΑΟΛΟΓΗΤΟ Αβραάμ με όλη του την ΛΕΠΡΑ !!!!!!! ( μήπως δεν το ξέρεις το θεμα ?)

Σου υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ΠΟΤΕ.!!!!! Ήσουν μεγάλο μάθημα για εμένα . Νομίζω ότι θα σε χρησιμοποιήσω εσένα και όλη την εκπομπή ως μάθημα στα ΠΑΙΔΙΑ μου για το τι εστί ΞΕΦΤΙΛΑ. !!!

Ελπίζω ποτέ μα μην σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.!!!!! ( και να το ελπίζεις και εσύ ) Ελπίζω πάντα το καλύτερο για σένα . Ελπίζω να κανείς τόσα χρήματα που να μην ξέρεις τι να τα κάνεις. ! ΜΙΔΑΣ να γίνεις .!!!
Η «ευδαιμονία» η ΔΙΚΗ σου είναι αυτό που σου ΑΞΙΖΕΙ.!!!! ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ λοιπόν !!!!


ΥΓ4 Τώρα που ΑΠΟΧΩΡΩ μπορείς άφοβα είτε να το μεταφέρεις στο ΠΟΡΤΑΛ είτε να το κλείσεις το ΜΠΛΟΚ. ! Δικό σου ήταν , ΔΙΚΟ μου έγινε και στο επιστέφω γιατί λερώθηκα. ΠΑΩ για ΚΑΘΑΡΣΗ.!!!!


ΥΓ5 ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ( αν υπάρξει ) τόσο από Εσένα όσο και από τον Αντιπρόεδρο ή το Γιουσουφάκι ΔΕΝ θα ΑΠΑΝΤΗΣΩ. Όποτε ότι θέλετε γράφτε για να ξελαφρώσετε.

ΥΓ6 θα δούμε σε πιο ΜΠΛΟΚ θα γράψω πάλι. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ .!!!


ΥΓ7 ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ και να διαδώσει την ΞΕΦΤΙΛΑ του Αρσενικού τούτου

Αυτοί που έχουν Τσίπα ξέρουν ποιοι είναι . Το ξέρουν γιατί την ΕΧΟΥΝ.!!!! Είναι το ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ , δηλαδή η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ , Δηλαδή έχουν ΑΡΧΙΔΙΑ και για ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ.!!!!!!!!!





ΤΕΛΟΣ.

Υπογραφή


ΜΕ ανύπαρκτη εκτίμηση

ΜΑΙΡΑ666
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ με ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΥΜΟ
Πρόεδρος ΟΕΤ.

ΦΑΝΤΙ είπε...

Έλα μωρέ Maira τέλος και τέλος. Κάτσε εδω να πολεμήσεις ...! Τι σου λέει ο Δίας να αποσύρεσαι;

Όχι και να παραιτηθεί ο Παντελής επειδή ο Ισραηλινός ήταν περισσότερο φανατικός για το "έθνος" του από τους έλληνες πατριώτες. Δεν έδωσες αρκετή σημασία στο ερώτημά μου "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;" για τον ριζικό ρατσισμό των Ισραηλινών ... Μήπως τους ζηλεύεις τελικά για τον γνήσιο και απόλυτο εθνικισμό τους γι αυτό τους μισείς τόσο πολύ; Μήπως είναι δηλαδή το υπαρκτό υλοποιημένο όραμά σου για το "ιδανικό" έθνος; Για αυτο-ψυχ-αναλήσου λιγάκι...

Συνεργάτες