11/9/08

Ο χώρος του aspic

Θα θέλαμε να σας απευθύνουμε μια τελευταία έκκληση να μεταφέρουμε το διάλογό μας στο portal της εκπομπής στη διεύθυνση www.anixneuseis.gr Αν είσθε ανένδοτοι και δεν υποχωρείτε, μπορείτε να γράψετε την άποψή σας για όσα είδατε και ακούσατε στην εκπομπή στο χώρο αυτό.

17 σχόλια:

Ανιχνεύσεις είπε...

aspic που είσαι; Δεν σε βλέπω πουθενά.

Παντελής

aspic είπε...

Που να με δείς ρε παντελή αφού πρίν λίγο ξύπνησα.
Δυό φραπέδες και ένα φρεντοτσίνο ήπια χθές το βράδυ για να μπορέσω να δώ την εκπομπή σου,με αποτέλεσμα να μήν με παίρνει ο ύπνος μετά και να βλέπω μέχρι το πρωί ψηστιέρες και τοστιέρες της τελεμάρκετιγκ και να πάω άυπνος στη δουλειά.
Για αυτό σου λέω,δέν το ξανασκέφτεστε μήπως βάλετε πάλι την εκπομπή στις δέκα; Φτωχοί και ταλαίπωροι εργαζόμενοι είμαστε, που να ξενυχτάμε με καφέδες όλο το χειμώνα;
Θα πάθουν τα νεύρα μας τελικά,και θα αρχίσουμε και εμείς να ισιώνουμε και να τσαλακώνουμε σελίδες σάν τον κλεάνθη τον γρίβα.
Ή τουλάχιστον άμα πρόβαλες την άλλη μέρα την εκπομπή στην σελίδα σου κάτι θα ήταν και αυτό.
Εκτός άν παραγγείλω κανένα φθηνό ντιβιντί ράιτερ που είδα χθές το βράδυ στην τηλεμάρκετινγκ οπότε λύνεται το πρόβλημα.

Το λοιπόν παντελή,κατ αρχήν με στενοχώρησες λίγο με τον τρόπο που μας απευθύνεις την τελευταία έκκληση να έρθουμε δίπλα επειδή είμαστε ανένδοτοι όπως λές.
Μας κάνεις να αισθανόμαστε σάν κακομαθημένοι και πεισματάρηδες που θέλουμε να περνάει το δικό μας.
Αυτό όμως δέν νομίζω ότι αληθεύει,και απλώς παραμένουμε στο μπλόγκ λόγω αδράνειας.Το χουμε συνηθίσει δηλαδή,και που να ξεκουβαλιόμαστε τώρα.
Από την άλλη το πόρταλ σου,καθότι πιο σινιέ και προσεγμένο πιο σοβαρό και πλήρες (και πάλι μπράβο για την ωραία σας δημιουργική δουλειά που κάνετε),μας μπλοκάρει και μας κομπλάρει λίγο να μπορούμε να εκφραζόμαστε πιο χαλαρά όπως εδώ στο μπλόγκ και να λέμε χωρίς ντροπή τις κουταμάρες μας.
Τέλος πάντων,εσύ είσαι ο αρχηγός εσύ αποφασίζεις.
Άμα θές να έλθουμε δίπλα,κλείσε το μπλόγκ,βάλε και μιά ταμπέλα "μεταφερθήκαμε στον πάνω όροφο" και λύνεται το πρόβλημα.
Δέν υφίσταται θέμα δημοκρατίας που λές.Διότι μπορεί ο καραμανλής να μήν άκουσε τον λαό και να παθε ότι έπαθε όπως είπες,αλλά και πολλές φορές που πολιτικοί άκουσαν τον λαό,δέν πάθαν και λιγότερα και αυτοί αλλά και ο λαός.
Εφάρμοσε λοιπόν την πολιτική μιάς πεφωτισμένης ολιγαρχίας που λένε.
Πάρε την ευθύνη και οδήγησε το κοινό σου.
Δέν πρόκειται να σου πούμε τίποτα.
Εγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα,δέν είμαι ανένδοτος σε τίποτα,και άν συμφωνουν και οι άλλοι άς πούμε μόνιμοι εδώ μέσα,ερμάριον,μιράζ (που είναι ο μιράζ ρε παιδιά; ),και λοιποί,(μαζί και ο παρτσακλός ο μάιρας βέβαια),με χαρά να έλθουμε δίπλα.

Τέλος,δέν θέλω να γλύψω τον παντελή,αλλά νομίζω ότι ωφείλουμε να πούμε και ένα καλό λόγο για αυτόν, τόσο για την δημοκρατικότητά του όσο και για την ανθρωπιά που δείχνει.Μου κάνει εντύπωση ότι το ίδιο ενδιαφέρον και εκτίμηση που δείχνει για τους σπουδαίους επώνυμους καλεσμένους του με τα σημαντικά πράγματα που λένε,,δείχνει και για μας τους ανώνυμους και άσημους συνδιαδικτύους του που συνήθως λέμε μπαρούφες.
Μπράβο σαββίδη,και πραγματικά σου βγάζω το καπέλλο.


Τώρα δυό τρία σχόλια που ήθελα να κάνω για την εκπομπή,έχω μπερδευτεί και δέν ξέρω άν πρέπει να τα γράψω ή όχι,και άν τα γράψω άν πρέπει να τα γράψω εδώ ή στο πόρταλ.
Τι να κάνω;
Να τα γράψω ή να μήν τα γράψω;
Χάθηκε και αυτός ο τρελλάρας ο μάιρας,μήπως μας βρεί αυτός την λύση.
Λοιπόν θα τα γράψω εδώ και βλέπουμε.

Το λοιπόν,στην χθεσινή εκπομπή και μόνον όσον αφορά στο θέμα που συζητήθηκε,παρατήρησα πολλά παράσιτα στον ηχο και πολλά χιόνια στην εικόνα.Ίσως να έφταιγαν οι συνδέσεις,ίσως να έφταιγαν και οι πολλοί καφέδες που είχα πιεί.
Πάντως άκουγα πολλά "αλληλούια αλληλούια",πολλές φορές μου φάνηκε ότι είδα σεραφείμ και χερουβείμ να μπαίνουν στην εικόνα ψάλλοντας χαρμόσυνα,δέν ξέρω άν φταίνε οι συνδέσεις πάλι ή οι καφέδες αλλά σάν να είδα κάτι σάν φωτοστέφανο γύρω από τα κεφάλια των επιστημόνων στο σέρν,ενώ στον νανόπουλο μου φάνηκε ότι είδα δάφνινο στεφάνι και να φωνάζει δοξάστε με σάν ρωμαίος αυτοκράτορας.
Το ίδιο και τον παντελή,πάλι δέν ξέρω άν έφταιγαν οι συνδέσεις ή οι καφέδες,αλλά σάν να τον είδα με ράσα και λιβανιστήρι να ψάλλει το κυριε ελέησον με τους επιστήμονες.
Πέντε φορές ρώτησε λίγο πολύ τα ίδια πράγματα,πέντε φορές πήρε τις ίδιες λίγο πολύ απαντήσεις από τον κάθε ψάλτη ξεχωριστά.
Έτσι λοιπόν δέν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε η εκπομπή,μιάς και δέν τα πάω και τόσο καλά με τα θρησκευτικά.
Τουλάχιστον άν έκαναν καμμιά προσπάθεια να εμβαθύνουν και να αναλύσουν την δογματική τους,ίσως να είχε ενδιαφέρον έστω και άν δέν καταλαβαίναμε πολλά π ράγματα.
Έμειναν όμως στα τελετουργικά και στις τυπολατρείες.Το μόνο καλό ότι μας μετέφεραν και μάς έναν ενθουσιασμό (βλέπε κυρία πετρίδη που μόνο κωλοτούμπες δέν έκανε από την χαρά της) και κοιμηθήκαμε,όσοι κοιμηθήκαμε,με θετική διάθεση,χαρούμενοι και αισιόδοξοι,έστω και άν δέν καταλάβαμε γιατί πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι.
Αυτά για τα αρνητικά της εκπομπής.

Στα θετικά όμως που είναι και τα περισσότερα και αφορούν αυτήν την ίδια την εκπομπή σάν εκπομπή,είναι κατ αρχήν η χαρά που πήραμε από την περιορισμένη χρήση των παραθύρων.
Ακόμη η εκπομπή φάνηκε αρκετά ανανεωμένη,με το σκηνικό τα κομπιούτερ τις οθόνες και λοιπά να δίνουν έναν αέρα εκσυγχρονισμού (που κάποτε που είχε ένα τραπεζάκι και τρείς καρέκλες όλα και όλα και μιά κάμερα να σημαδεύει το ταβάνι; ).
Πολύ σωστό βρίσκω να σηκώνεται ο παντελής και να διασχίζει περπατώντας το πλατώ όπως έκανε χθές,καθώς έτσι σπάει την ψυχρότητα των τεχνομέσων και δίνει μιά ζωντάνια και αμεσότητα στην εκπομπή.
Εχθές άς πούμε,οι διαδοχικές συνδέσεις με τέξας,σερν,αθήνα και ο τρόπος που τις χειριζόταν ο παρουσιαστής,μας έδινε την αίσθηση του "όλος ο κόσμος μιά γειτονιά" που λέει και το διαφημηστικό σλόγκαν,κάνοντάς μας να υπερβαίνουμε τον άχαρο ρόλο του θεατή,συνειδητοποιώντας ότι ανήκουμε στον κόσμο,ότι μετέχουμε στα πράγματα του πλανήτη γή,ότι είμαστε εδώ και εμείς και εσείς και όλοι μας,ότι ο αγρότης στο κακοπλεύρι δέν θα είναι καθόλου αφύσικο άν πεταχτεί από μιά οθόνη ξαφνικά στην εκπομπή και απαντήσει στον νανόπουλο,ότι άν απλώσει τραχανά στον καυτό μεσημεριανό ήλιο του καλοκαιριού αυτός θα τσουρουφλιστεί και δέν θα τον τρώνε ούτε οι κατσίκες για αυτό πρέπει να προσέχουμε με τις υψηλές ενέργειες γιατί βλάπτουν τα υλικά και τους χαλάνε την ποιότητα,τι είναι η ποιότητα τι είναι η ποσότητα και τα λοιπά και τα λοιπά.
Δέν ξέρω,το αισθανθήκατε και άλλοι αυτό,ή έφταιγε ότι είχα πιεί πολλούς καφέδες και το είδα έτσι;

Και δέν κάνω πλάκα,σοβαρά μιλάω,μιάς και σημαντικότερο και από την ενοποίηση των δυνάμεων της φυσικής,είναι η ενοποίηση των δυνάμεων του ανθρώπου,η κοινή πορεία των επιστημών,της τέχνης,της θρησκείας της πολιτικής, και εντέλει της καθημερινότητας,σε ότι λέμε αλήθεια.
Διότι μόνο όταν απο τον αστρολόγο μέχρι τον αστροφυσικό και από τον υδραυλικό μέχρι τον ιερέα,στοχεύσουν το ίδιο πράγμα,μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι μιά αλήθεια.
Δηλαδή νομίζω ότι ο στόχος,η αλήθεια άν θέλετε,δέν βρίσκεται στα αστέρια στον μακρόκοσμο ή στον μικρόκοσμο,δέν βρίσκεται στο παρελθόν ή στο μέλλον,αλλα βρίσκεται διεσπαρμένη και κομματιασμένη στους ανθρώπους και δέν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά διάλογος και συναίνεση για να ολοκληρωθεί το παζλ.
Κατι τέτοιο νομίζω ότι το χει πιάσει ο σαββίδης για αυτό και δείχνει ενδιαφέρον για τα διαδίκτυα και τέτοια.
Από αυτήν την οπτική,η χθεσινή εκπομπή ήταν θετική θετικότατη,έστω και άν το θέμα που συζητήθηκε,όπως συζητήθηκε, ήταν αρνητικό.
Μιάς και θα έχουν δίκιο τελικά κάποιοι συγγραφείς που επιμένουν,πώς ο τρόπος,ο ρυθμός και το ύφος της αφήγησης,είναι και αυτά μιά αφήγηση,ίσως η σημαντικότερη τελικά που θα πρέπει να πάρει σοβαρά ο αναγνώστης περισσότερο και από αυτήν την κανονική αφήγηση.
Και την αφήγηση την χθεσινή την πήρα πολύ σοβαρά και δίνω συγχαρητήρια στον σαββίδη και στην ομάδα του.
Ίσως όμως να φταίνε και οι καφέδες όπως είπα.






































Την επόμενη βδομάδα θα το τσεκάρω με ουίσκια.

ΒΓ Έλπιζα να ρωτούσε ο παντελής,πώς δουλεύουν επιτέλους αυτοί οι περιβόητοι ανιχνευτές.Διότι έχω την υποψία,ότι θα παραείναι αφαιρετικοί και θα μπορούν να εντοπίσουν μόνο ότι εκ των προτέρων είναι δυνατόν και προγραμματισμένοι να εντοπίσουν,δηλαδή ελάχιστα.

ΒΓ2 γ=βχ+α,εκτός ότι η περιέργεια σκότωσε την γάτα,σύμφυτη σάν αυτή (την περιέργεια) με την ανθρώπινη φύση που λές,είναι και η αλλαζονεία ο κομπασμός και η απάτη.
Και σύμφυτη επίσης με την ανθρώπινη φύση είναι και η αμφιβολία και ο σκεπτικισμός που εκφράζουμε και εμείς.
Τελικά όλα σύμφυτα είναι και ότι και να λέει κανείς,καλό και σύμφυτο είναι..

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Πείτε με ρομαντικό αλλά εγώ χθες αισθάνθηκα και μια νοσταλγία για τον παλιό καλό καιρό που όλα κι όλα γινόταν με μια κάμερα, τότε που τα άσπρα μαλλιά ήταν γκρίζα, τότε που η συζήτηση είχε πολλές παύσεις και λιγότερα εφέ.
Πείτε με ρομαντικό, γιατί μάλλον είμαι, αφού η εκπομπή χθες έσκισε στα εφέ και στα σκηνικά, τόσο που πιστεύω ότι (αν ο Σαββίδης είναι από εκείνους που παίρνουν τις μετρήσεις της AGB, θα είδε ότι) είχε πολύ περισσότερους τηλεθεατές. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόσβαση σε αυτά, αλλά νομίζω ότι όσοι κατρακυλούν τα κανάλια, αφιερώνουν περισσότερο χρόνο όταν δουν μια εκπομπή με κιριλέ εμφάνιση.

Το internet είναι φυσικά αργό, αλλά σίγουρα προτιμότερο από τις συνομιλίες με απλό τηλέφωνο. Και έδινε έναν χαρακτήρα πρεστίζ στην εκπομπή.
Μπράβο στα παιδιά της ΕΤ3. Μπράβο και στην κυρία Κάλλη (που, για δες σύμπτωση, η γυναίκα μου που είδε την εκπομπή, την θυμήθηκε από το μπαλέτο στην Κατερίνη).

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο, ήταν από τις εκπομπές που ευχόμουν να μη βγει η ερώτησή μου. (θα ήταν πολύ βαρύ το να εμφανιστεί στην εκπομπή το "μερικοί θα πατούσαν επί πτωμάτων για ένα νόμπελ" τη στιγμή που περικυκλώνεσαι από ένα σωρό πανεπιστημιακούς).

Χάρηκα που δεν υπήρξαν χαζομάρες του τύπου "θα ανακαλύψουμε το Θεό" που λέει συχνά ο Χώκινς, όπως και το γεγονός ότι ο Νανόπουλος ήταν μετρημένος στα λόγια του.

Τώρα, οι συναδελφικές χαιρετούρες της κυρίας Πετρίδου στην αρχή, φανήκαν κάπως περίεργες.
Εμείς οι τηλεθεατές δεν καταλαβαίναμε σε ποιον απευθυνόταν και γελάσαμε λιγάκι.

Από ένα σημείο και πέρα δεν κατάλαβα τίποτα.
Η Πετρίδου είπε ότι ψάχνουν στον Άτλα ό,τι και στον Cern. Ο Γαζής διαφώνησε περίπου και οι άλλοι τρεις στο Cern μου δώσαν την αίσθηση ότι βρίσκονται κάπου βαθιά στο έδαφος δίπλα από τα σωματίδια (μέχρι που συνειδητοποίησα ότι βλακείες σκέφτομαι, θα βρίσκονται σε ένα γραφείο στο οποίο πηγαίνουν τα σήματα).
Σαν γενικό συμπέρασμα βγήκε το ότι ψάχνουν ό,τι βγει. Και δε μπορεί, κάτι θα βγει.

Αισθάνθηκα κάπου ότι εμείς οι διαφωνούντες είμαστε οι γραφικοί της υπόθεσης, λες και δεν έχουμε επιχειρήματα. Αλλά σε ένα τέτοιο εορταστικό κλίμα, δε μου φαίνεται παράδοξο το ότι η θέση που μας δώθηκε ήταν τέτοια.

Γενικώς καλά. Απλώς θέλω να κλείσω με κάτι που δε με κάλυψε η εκπομπή.
Δε με κάλυψε καθόλου στην χρησιμότητα του εγχειρήματος.
Θυμάμαι όταν κάναμε ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο, δύσκολο, βαρετό και ανούσιο, ρωτήσαμε την καθηγήτριά μας "κυρία που εφαρμόζεται αυτό το μάθημα;".
Και η απάντησή της ήταν η συνηθισμένη:
-Στη Φυσική.
(Πώς; πού; σε ποιον τομέα;)

Το ίδιο αισθάνθηκα κι εχθές όταν άκουσα τα γενικόλογα περί πυρηνικής ιατρικής.
Υπάρχουν κάποιες απαντήσεις πασπαρτού που απλώς φιμώνουν την ερώτηση.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το μοναδικό επιχείρημα που άκουσα είναι ότι "σύμφωνα με τη θεωρία του Χώκινς...".
...Μα φίλε μου, όταν νοιαζόμαστε για την ασφάλεια του κόσμου μας, δε βασιζόμαστε σε απλές θεωρίες, απ' όποιον κι αν προέρχονται. Ποτέ τους οι επιστήμονες δεν πειραματίστηκαν στις μαύρες τρύπες. Πώς λοιπόν μιλάνε τώρα με τόση βεβαιότητα;
Όσον αφορά τη δημοσιευμένη έκθεση, δε μου αρκεί.
Εδώ δεν πρόκειται για πανεπιστημιακές έδρες, αλλά για την ασφάλεια όλων.

Και αν τελικά γίνει καμιά χαζομάρα, ποιος θα μπορέσει να φέρει τα πράγματα στην αρχική τους κατάσταση;

Ειλικρινά, εύχομαι τα λόγια μου σε μερικά χρόνια να μοιάζουν ηλίθια, οπισθοδρομικά, στενοκέφαλα και κατινίστικα, κάνοντας τον ευθεία y=... να γελάει εις βάρος μου.

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

ΥΓ.
Άντε γερο-aspic έλα κι εσύ να πάμε στο πόρταλ μαζί με τους λοιπούς, να αφήσουμε τον Σαββίδη να κλείσει το παλιό λημέρι...

Ανιχνεύσεις είπε...

Το λημέρι δεν θα κλείσει. Αυτή τη γλυκιά νοσταλγία θα τη γευόμαστε μαζί. Αν κλείσει κάτι απαραιτήτως, ας κλείσει το portal.

P.Sab

Ανιχνεύσεις είπε...

Πως γίνεται και αλλάζει τόσο πολύ η σύνθεση των συνομιλητών απο το ένα είδος στο άλλο; (Απο το blog στο portal;)

anetos είπε...

Χαιρετώ τους πολυυυυυυλογάδες aspic και ερμαριον καλό χειμώνα ….
Όσο για την εκπομπή καλή αλλά με τεχνικές (α)δεξιότητες έλειπαν όμως και πρόσωπα από τον χώρο της φιλοσοφίας που θα μπορούσαν να δώσουν ένα ποιο ενδιαφέροντα τόνο συνδέοντας το πείραμα με ανθρώπινες προεκτάσεις ...
Πέρα από τον καθαρά τεχνικό επιστημονικό του στόχο .
Τέλος για την συνέχιση του blog είμαι υπέρ της αν και έχω επισκεφθεί και το «πολυπράγμον” Portal

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Ωραία. Αφού το Blog θα μείνει, θα μπορέσουμε να ερχόμαστε εμείς και να μιλάμε εδώ!

MAIRA666 είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΜΑΡΙΟ ...ANETOS

Αγαπητε μου φιλε θα μπορουσα να απαντησω ότι ο πρωτος
στοχος μαλλον επετευχθη ενώ ο δευτερος αρχισε να περπαταει και να σταματουσα eδώ , αλλα τοτε δεν θα καταλαβαινες τιποτα , παρα μονο ο aspic θα μπορουσε να αντιληφθει το μηνυμα μου.


Δηλωνεις ότι διαβασες το μηνυμα μου ετεροχρονισμενα και αναφερεσαι
μονο στο τελευταιο. Καλο θα ηταν να διαβαζες και προηγουμενες αναρτησεις μου για να διαπιστωσεις ότι μονο με την Α Π Λ Η Λ Ο Γ Ι Κ Η
Ολες οι περιβοητες σκεψεις του που βρισκονται σε σειρα και εχουν σαφηνια τις εχω αναλυσει και α π ο δ ε ι ξ ε ι ότι μεσα στο ιδιο κειμενο
η’ μεσα από δυο διαδοχικα κειμενα α ν τ ι φ α σ κ ε ι με τον « αυτό» του.
Μαλιστα εφτασε σε σημειο να ρωτα ο ιδιος τον mirage να ελεξει και αυτος τις αναρτησεις του (aspic) γιατι νομιζει ότι μεσα από αυτές υπαρχουν πιθανες ανακολουθιες αλλα δεν μπορει να τις εντοπισει.
Ενδεικτικα μονο αναφερω τις ανοησιες ( εσκεμενα η μη ? ) για χωροχρονους και την απαντηση που πηρε.



Νομιζω λοιπον ότι το μερος του κειμενου που αναφερει τον aspic
Λογικο και νοημων και σοφρων εχει απαντηθει.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ …..Δεν τα βαζω αν προσεξεις μονο με τον aspic αλλα και με τον Σαββιδη και με τον mirage.Σε διαβεβαιω ότι δεν θα ενδιαφερομουν καθολου για αυτους και ιδιαιτερως για τον Aspic αν ότι εγραφαν , το εγραφαν χωρις δολο και αν δεν ηταν Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ ΟΙ.
Γιατι ενας δημοσιογραφος πρεπει να προσεχει πολύ περισσοτερο τις αποψεις που γραφει. Δεν μπορει να λεει π.χ (και να προσπαθει να αποδειξη ) ότι οιΓερμανοι είναι περισσοτερο Ελληνες από τους Ελληνες. και άλλες ανοησιες που τις πασπαλιζει με σαλτσα και τις περναει σαν αποθεγματα της Π Α Λ Α Ι Α
Σ διαθηκης .Και παλι θα τα προσπερνουσα ως ανοητα και μη αξια σχολιασμου αν δεν ημουν σχεδον σιγουρος ότι τα ατομα είναι Ε Π Α Γ Γ Ε Λ Μ Α Τ Ι Ε Σ του ειδους.Και αν επιμενεις προσπαθησε
να διαπεδαγωγησεις τα παιδια σου ( γιατι πρεπει να γεννησεις παιδια) με τις
αποψεις του κάθε aspic.Σου φαινεται καλο ? αν ναι καντο .Εμενα μου φενεται καλυτερο τα παιδια σου να γαλουγηθουν από τον Π Α Π Π Ο Υ σου.
Αποδειξη ότι λεγω την αληθεια είναι ότι και αλλοι γραφουν πραγματα
που αντιφασκουν μεταξυ τους ,αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα γιατι απλουστατα δεν είναι επαγγελματιες δολιοφθορεις αλλα μονο ατομα σε συγχιση.
( Συγχιση = με την καλη εννοια )

Ξ α ν α δ ι α β α σ ε με προσοχη και τα δικα μου και τα του aspic και του σαββιδη ( τα ελαχιστα που υπαρχουν) καΙ του mirage.Ξερω ότι εισαι νεαρος στην ηληκια και δεν εχεις πειρα. Υπαρχουν μεσα στα κειμενα τους και στα δικα μου κωδικες που δεν περιμενω να καταλαβεις . Προσπαθησε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ……Δεν ειδα να σχολιαζεις το κειμενο μου οσον αφορα τον
τον Σαββιδη και τον τροπο πλασαρισματος του θεματος.

Τελος με ρωτας …….. "και στην τελική, εσένα τι κακό σου έκανε ο aspic; "

Εμενα τιποτα . Το αντιθετο μαλιστα δεδομενου ότι μου ενεργοποιησε
Δυναμεις που ηταν σε ληθαργο. Εξαλλου εμενα δεν μπορει να με ακουμπησει, ουτε το ονομα μου δεν μπορει να γραψει .

Σκεφτηκες όμως αν εσενα σου εχει κανει κακο ? ενδειξη η και αποδειξη ( και όχι η μοναδικη) ότι σε εσενα κατι εχει κανει είναι ότι με ονοματιζεις με διαφορετικο ονομα από το κανονικο μου ( χρησιμοποιεις μονο το δευτερο συνθετικο και αυτό τροποποιημενο ) επηρεασμενος ολοφανερα από αυτόν χωρις να γνωριζεις τι συμβολιζει το ονομα μου ενώ αυτος γνωριζει η τουλαχιστον
υποπτευεται.
**** μην περιμενεις ποτε από αυτόν να μαθεις την αληθεια για το ονομα
μου. **********

Το δικο του ξερεις τι σημαινει ?

ΥΓ. Να θυμασαι ότι στις « αγνες ψυχες » δεν μπαινει ευκολα η δολια σκεψη αλλα η αμφιβολια. Να σε κανουν να αμφιβαλεις για τα αυτονοητα.

Μην πιστευεις ουτε εμενα γιατι και εγω λαθη κανω. Πιστευε στον Ε Α Υ Τ Ο σου και οχι στον « αυτό» σου.

ΥΓ Αν τον συναντησεις δωστου χαιρετισματα




Προς a n e t o s ………… “Όσο για την εκπομπή καλή αλλά με τεχνικές (α)δεξιότητες έλειπαν όμως και πρόσωπα από τον χώρο της φιλοσοφίας που θα μπορούσαν να δώσουν ένα ποιο ενδιαφέροντα τόνο συνδέοντας το πείραμα με ανθρώπινες προεκτάσεις ...”


Πραγματικα ΣΩΣΤΩΤΑΤΑ το εθεσες.

Αλλα για να χαριτολογησουμε δεν χρειαζομαστε τιποτε περισσοτερο
από τον Φιλοσοφο aspic και τους πνευματικους του πατρωνους.
Το blog εκλσεισε από φιλοσοφους όπως η Μιμη από συζηγους.

MAIRA666 είπε...

To Παρτσακλο η Τρελλαρας ποτε δεν εφυγε είναι εδώ ως ΟΦΙΣ και
οχι φιδι !

Αγαπητε μου « φιλε» και σχεδον το εννοω καλως ορισες.

Πρωτη αναρτηση και και τα βαζεις μαζι μου για πραγματα που
Θ Α π ω αλλα χωρις να τα εχω πει . Το Τ Ω Ρ Α ( ΠΑΡΟΝ) σε ολο το μεγαλειο.
Κατι προσπαθεις να μου πεις αλλα λογω του «ειδους» σου μονο λασπολογεις.
Εγκλωβισμος.!!

Ο βασιλιας που κατοικει στους Δελφους ουτε λεγει ,ουτε προλεγει αλλα
μονο Σ Η Μ Α ΤΟ Δ Ο Τ Ε Ι.

Αυτό σημαινει ότι δεν εισαι ο μαντης ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ακομη , γιατι η ιχνηλατηση των σ η μ α τ ω ν δεν εγινε σωστα, εκτος αν στο στομα το
δικο μου εβαλες τα λογια που εσυ θα ηθελες να πεις οποτε Ναι ! εισαι ο μαντης ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ. αλλα εισαι και τυφλος


Μεχρι εδώ μονο για aspic , από εδώ και κατω για ολους .


Παρατηρηση **** Αναλυση ανακολουθιας aspic.******

Μεταξυ του δημιουργου και του δημιουργηματος δεν μπορει να
υπαρχει συμβολαιογραφος . Γιατι αν υπηρχε τοτε αναγκαστικα ο συμβολαιογραφος η θα επρεπε να είναι ο δημιουργος η καποιο δημιουργημα.. Στην πρωτη περιπτωση ο συμβολαιογραφος θα ταυτιζοταν
με τον δημιουργο ενώ στην δευτερη θα ψαχαμε για ένα άλλο συμβολαιογραφο συνεχως επ απειρον. Εξαλλου αυτος που γνωριζει μαθηματικα γνωριζει ότι μεταξυ του 1 και του 2 δεν υπαρχει συμβολαιογραφος.. Παρακαλω τυχον παρρατηρηση ότι υπαρχουν δεκαδικοι
να μην ειπωθει γιατι δεν ισχυει όταν μιλαμε για φυσικους αριθμους τους
μονους «υπαρκτους». Παντως το 3 υπαρχει αλλα που και πως ?
******************************************************
Παρατηρηση ο aspic με το πειραμα Cern είναι απαγοητευμενος γιατι
ξερει ενδομυχα ότι στην ουσια τριχες λενε και κανουν.Αλλα τι να
κανει , αποδεχεται την μοιρα του . Είναι εγκλωβισμενος μεσα στον επιταχυντη.

Καποιος δεν θυμαμαι ποιος τα εβαλε με τον Σαββιδη γιατι δεν μπορει
να παρακολουθησει τετοια θεματα δεδομενου οτι είναι λιγο βαρια.

Γενικοτερα καποιοι μιλουν αρνητικα και περιμενουν το τελος της γης.
Ακουσα και για καποια αυτοκτονια στην ινδια.!!!

Καποιοι είναι σκεπτικιστες και σου λεν τι στο διαβολο θελουμε
παραπερα αφου τα εχουμε όλα ( καρεκλοκενταυροι )
Τελος οι περισσοτεροι μιλουν για νικη !! ( και ο σαββιδης)

Εγω απλως προσπαθω να διαβασω τα Σ Η Μ Α Δ Ι Α . !!! Τ Ω Ρ Α !!!!!!
Τα οποια οδηγουν αναποφευκτα στο εξι ( αχ αυτό το εξι )
------------------------------------------------------------------------------
Προς κυριον Σαββιδη κανενα σχολιο δεν θα ακουσετε (ηδη το εχω κανει παλαιοτερα ) μονο παρακληση και μαλιστα για ολους εκτος aspic. Παρακαλω γραφετε σωστα το ονομα μου. Εγω ποτε δεν αλλαξα τιποτα. ΕΥΧΟΜΑΙ να εχω φαντασιωσεις και να εισαι σιγουρος ότι αν καταλαβω το αντιθετο από αυτό που πιστευω θα ειμαι ο πρωτος οπου δημοσια θα αναγνωρισω το σφαλμα μου. Προς το παρον όμως δεν αλλαζω.
Εξαλλου με ένα γκολ και ένα δοκαρι καλα παω. Λιγο αμυνα δεν βλαπτει!!!
Λιγη ξεκουραση χρειαζεται. που και που αφου δεν εχω φαει γκολ.
---------------------------------------------------------------------------------
Πατερας πειραματος = cern ( ποιος είναι όμως πραγματικα ) ?

Μητερα πειραματος = 3900-10.000 η περισσοτεροι « επιστημονες»

Ερωτας - προξενιο- βιασμος ? θα δειξει.
Η είναι αυτογεννημενος ? και απλα η «μητερα»
Είναι για το « φαινεσθαι»

Χρονος γεννησης = 1990 η και προγενεστερα

Χρονος τοκετου = 2008
Τοπος γεννησης = Αγνωστος
Τοπος τοκετου = Γενευη Γιατι εκει ? παντως το Γενευη κατι

με Γενοβα ( τι εστι ? ) μου θυμιζει εκτος αν και
ο τοπος
εχει και κατι περισσοτερο από αυτό που δειχνει.

Ονομα τεκνου = Ατλας γιατι αυτό ? εδώ είναι όλα τα λεφτα

Χρονος ενηλικιωσης 10-20 χρονια ( κατά εκτημηση)

Γεννητικη ανωμαλια μηδενικη ( κατά εκτιμηση των ΗΟΜΟ θεων)
Είναι όμως ετσι τα πραγματα ?


Σκοπος του τεκνου για τους πολλους αγνωστος για τον ΠΑΤΕΡΑ
γνωστος.

Θα επιτυχει η θα αποτυχει στον σκοπο του ? Το Μαστυγιο του ΖΕΡΟ βλεπω.


Παρακληση . Αν καποιος μπορει να συμπληρωσει την ταυτοτητα του «ΑΤΛΑ» ας το κανει.

Η Ε Λ Ε Ν Η δεν πηγε ποτε στην Τροια. Το φαντασμα της εκλεψε ο
Αλεξανδρος ( Παρης). --- Μονο για aspic

Ερωτηση για ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΥΣ η Γεωργια εχει σχεση με το
Πειραμα ? το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ? θα δουμε !!!!!

Παρατηρηση …..Θελουν να με κανουν να πιστεψω ότι ολες οι επιστημονικες
Εθνοτητες η και εθνη συμμαχησαν για το κοινο καλο ολης της «ανθρωποτητας» ενώ δεν είναι σε θεση στο Διεθνες Δικαιο να ορισουν
Τι εστι μειονοτητα και τι Τρομοκρατια για να θυμομαστε και τα πρηγουμενα , συμφωνα με τους ευροσπουδαγμενους και Διορισμενους αχυρανανθρωπους καθηγητες πανεπιστημιων .( παντως στην επισημη ευρωπαικη εφημεριδα σας διαβεβαιω ότι γνωριζουν όχι μονο το τι εστι μειονοτητα αλλα οριζουν και τι εστι μειονοτητα εθνικη και τι εθνοτικη ) Συνεργαζονται υποτιθεται αυτοι που σκοτωνονται σε όλα τα μηκη και πλατη της γης για το ποιος θα είναι ο Μεγαλος Βασιλιας. ως υποτακτικος του Μεγιστου βασιλια.
Οι ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ποτε δεν λειπουν

Και αν θελετε να μιλησουμε και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ τοτε η γνωση αρεσκεται να κρυβεται. Αραγε οι αποκαλυψαντες την Γνωση δεν θα επρεπε να την μιμηθουν και να την κρυψουν αν οντως είναι Γνωστες.
Αρα και μονο η αποκαλυψις της αμετρα και πανταχωθεν όπως διαλαλουν
Γνωσης , μονο ΥΒΡΙΣ πρεπει να θεωρηθει και αυτοι που αποκαλυπτουν
ΥΒΡΙΣΤΕΣ ( δεδομενου ότι ενεργουν ΠΑΡΑ_ΦΥΣΗ ) και όχι επιστημονικη κοινοτητα.

Στιχοι 35-40 Αγαμεμνων - Αισχυλος

«Διοτι εγω τα λεω προθυμα σε εκεινους που τα ξερουν, από οσους δεν τα ξερουν κρυβομαι.»

ξερω , ναι ξερω υ π α ν α π τ υ κ τ ο ς ειμαι !!! ναι φορεσα και την ασπρη μπλουζα . Αναπαυθειτε πινοντας φραπε !!!


ΕΙδηση …….Η ειδηση προερχεται από zoygla.gr .

Ελληνες χακερ την πρωτη κιολας μερα διεσπασαν όλα τα συστηματα ασφαλειας και εκαναν παιχνιδακια με τους υπολογιστες διακωμωδωντας το CERN. Μαλιστα επιδεικτικα μας ανακοινωσαν ότι εκλεισαν και άλλη μια πορτα για να μην υπαρχουν αλλοι εισβολεις.Αποτελεσμα να
απενεργοποιησουν την συγκεκριμενη διευθυνση εισοδου του cern για το κοινο πανικοβλητοι οι διευθυνοντες.


1. Οι χακερς είναι ελληνες γιατι? Τοσες φυλες υπαρχουν !!!!!!
2. το αποτελεσμα είναι να απομονοθει το cern από το κοινο . γιατι ?

επιδειξη δυναμης και από ΠΟΙΟΥΣ ? / προβοκατσια και από ΠΟΙΟΥΣ ? θα δουμε !

παντως ότι τιποτα δεν μπορει να σπασει τα συστηματα κατερρευσε .Μηπως προκειται να καταρευσουν και αλλα πραγματα που μας λενε ότι δεν γινονται , με τον ιδιο τροπο που μπηκαν και οι χακερ ?


Κειμενο aspic

«Διότι μόνο όταν απο τον αστρολόγο μέχρι τον αστροφυσικό και από τον υδραυλικό μέχρι τον ιερέα,στοχεύσουν το ίδιο πράγμα,μόνο τότε θα μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι μιά αλήθεια.
Δηλαδή νομίζω ότι ο στόχος,η αλήθεια άν θέλετε,δέν βρίσκεται στα αστέρια στον μακρόκοσμο ή στον μικρόκοσμο,δέν βρίσκεται στο παρελθόν ή στο μέλλον,αλλα βρίσκεται διεσπαρμένη και κομματιασμένη στους ανθρώπους και δέν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά διάλογος και συναίνεση για να ολοκληρωθεί το παζλ.»

******************************************************************************************
Ειμαι σιγουρος ότι ολοι θα συμφωνειτε με τα παραπανω λεγομενα του aspic. Ειμαι περιεργος όμως αν θα συμφωνειτε μετα την αναλυση που επεται.
*******************************************************************************************

Αναλυση

Αληθεια ( κατά aspic συμφωνα με το παραπανω κειμενο ) είναι κάθε πραγμα που στοχευουν ολοι μαζι (θελουν ολοι)
Εάν υπαρχει εστω και ενας που διαφωνει τοτε η μανεστρα χαλαει και δεν υπαρχει Αληθεια . Αρα λοιπον πρεπει να ομογενοποιηθουν ολοι και να αποκτησουν τα ιδια φαινοτυπικα , γονιδιακα , πολιτισμικα χαρακτηρηστικα . Αυτό αποτελει μοναδικο
δρομο προκειμενου να αποκτησουμε Α Λ Η Θ Ε Ι Α.


Οποιος συμφωνει ότι ολοι πρεπει να εχουν Ιδια χαρακτηριστικα σε οπολυτο βαθμο δεν χρειαζεται να συνεχισει παρακατω.Σταματαει
εδώ και αναφωνει Ζητω η ομογενοποιηση!! Θελω να γινω κλωνος του aspic .Δηλαδη πληρη ισοπεδωση . Υ Β Ρ Ι Σ Τ Η !!! Παντως εγω επαθα τρεμουλο μονο με την ιδεα ότι θα εχω τα ιδια χαρακτηριστικα με Τον aspic ( αθωο μου παιδι συγχωρα με που δεν σε θελω)



Και αν αυτά σας φαινονται ότι τα συμπεραινω εγω αναλυοντας τα και καποιοι από εσας θα τα πειτε «Αυθαιρετα» και « Κακοβουλα» σας παραθετω το κειμενο αυτουσιο του aspic . Αν προσεξετε λεει και αλλα πολλα Περιεργα πραγματα. Π.χ ξερει περι αφυλιας , πεμπτης διαστασης,( προσοχη όχι τεταρτης ) εξωγηινοι εαυτοι, αλλα μην πεσετε στην παγιδα που σας περναει ότι δηλαδη η ογενοποιηση είναι κατι που η πλαση κανει φυσικα γιατι το αντιθετο κανει δηλαδη την βιοπικοιλια. Επισης θα διαπιστωσετε και αλλες ασυναρτησιες ………καλο διαβασμα …….. εχει πλακα να βρισκεις ανακολουθιες aspic……… καλη διασκεδαση ……


Ελπιζω ευκολα να συμπερανετε ότι ενωση της κατακερματισμενης
Αληθειας είναι η ομογενοποιηση . Αυτό οραματιζεται.

Αληθεια aspic το προτυπο ποιο είναι ? Ανακοινωσε το .
Εγω το ξερω , εσυ το ξερεις αυτοι γιατι να μην το ξερουν?


Ετσι κυριε Σαββιδη κοινως σας λεγει ότι σωστα χρησιμοποιεις το
Ιντερνετ προκειμενου με τον «διαλογο» και την «συναινεση» και την
«δημοκρατικοτητα» , μπορεις και εσυ να συμετασχεις και να βοηθησεις το εργο του δηλαδη την ομογενοποιηση. ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ!
Μαλιστα σε ευχαριστει γιατι η μεθοδος της τηλεοπτικης και ιντερνετικης αναβαθμισης φρου φρου και αρωματα δηλαδη ( αφηγηση κατά aspic ) είναι και η ουσια της μεθοδολογιας προκειμενου να επιτευχθει ο στοχος. Συγχαρητηρια Αντι να ανεβαζουμε επιπεδο Νοητικον ανεβαζουμε επιπεδον ASPIKIKON.

Σε παρακαλω μετα από αυτό μην ξανακουσω aspic να δηλωνεις
υπερμαχος του οποιοδηποτε τυπου -εθνους περα από το προτυπο.
Δεν εισαι ουτε ησουν ποτε υπερ οποισαδηποτε μειονοτητας για τον απλουστατο λογο ότι αυτό είναι αντιθετο από την ομογενοποιηση.
Δεν εισαι βεβαια και δημοκρατης ουτε μπορει και να εισαι. Εισαι
μελος της « πεφωτισμενης» ολιγαρχιας αυτή που προτεινης στον
Σαββιδη. Ουτως η αλλως μονο αυτό το πολιτικο καθεστως εκπληρωνει ( τελειοποιει ) το οραμα της ομογενοποιησης .!!!!!




Ερμαριον θαυμασε !!!! τι εστι aspic !!!!! Ι Σ Ω Σ και τι εστι antiaspic= Σαββιδης ( αν’αυτου)

Κειμενο aspic.


Τουτέστιν,την απολικότητα σε επίπεδο πολιτικής ισχύος των κρατών,θα μπορούσαμε άνετα να την συσχετίσουμε και με την απολιτικότητα σε επίπεδο πολιτών και κομμάτων μιάς χώρας.Ακόμη,δέν θα ήταν εντελώς αυθαίρετο να την συσχετίσουμε και με τον άφυλο άνθρωπο που φαίνεται ήδη αχνά να μας περιμένει στο μέλλον,όπως και με αυτή την ομογενοποίηση ανθρώπινων χαρακτηριστικων,συνηθειών και συμπεριφορών,πολιτιστικών φαινοτύπων και γονοτύπων (μιμιδίων).
Από την άλλη θα ήταν συναρπαστικό νομίζω να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα ΑΑΑΑΑΠΠΠ και να βρεθουμε σε επίπεδο πλανήτη πλέον,συσχετίζοντας όλα τα προηγούμενα με την ολοένα και μειούμενη μαγνητική ένταση στους πόλους της γής,το ίδιο και στο ηλιακό μας σύστημα μεταξύ ήλιου και πλανητών του,υποθέτω πώς κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και στον γαλαξία και σε όλον γενικώς τον μακρόκοσμο.
Μικροκοσμικά δε,το ίδιο υποψιάζομαι ότι θα ισχύει,αλλα δέν έχω τις γνώσεις και τα στοιχεία να πώ τίποτα,οπότε ξαναγυρίζω και πάλι στην ανθρώπινη κλίμακα για να πώ πώς όλα τα ώς άνω και παραπάνω ομογενοποιητικά απολικά πράγματα,αφήνουν την αίσθηση ότι ο πλανήτης χάνει τα διαφορετικά μάτια και εγκεφάλους που κοίταζαν ο ένας τον άλλο πάνω του,και αποκτά πλέον μόνο δύο μάτια και έναν εγκέφαλο,λές και σάν αυτός ο πλανήτης να γίνεται ένας ολοζώντανος και αυτόνομος βιολογικός οργανισμός.
Και το ευνόητο ερώτημα είναι, μα γιατί γίνεται αυτό και που κοιτάει ο πλανήτης τώρα που έβγαλε δικά του μάτια;
Γίνεται ο ίδιος ένας πολος αναζητώντας κάπου εκεί έξω ένα δεύτερο;

Νομίζω εδώ μιά βοηθεια μας την δίνει η βιολογία,άν ανατρέξουμε στους πρώτους μονοκύταρους οργανισμούς και στον τρόπο που ενώνονταν για να συνθέσουν πολυπλοκότερους στην συνέχεια τέτοιους οργανισμούς.
Κατ αρχήν από αυτό διαπιστώνουμε ότι τάση της πλάσης όλης είναι να ομογενοποιείται να ενώνεται και να συνθέτει αενάως,αλλά και ότι κάθε καινούργιος πολυπλοκότερος οργανισμός αποκτούσε την δυνατότητα να αντιληφθεί πλέον και ένα ανώτερο και πολυπλοκότερο εξωτερικό περιβάλλον που μέχρι τώρα,σάν μέρος,δέν μπορούσε να αντιληφθεί.
Υποδυέστερη αντίληψη ενός εξωτερικού περιβάλλοντος δηλαδή έχει η αμοιβάδα,από ένα σκουλήκι που έγινε αργότερα,από μιά σκνίπα στην συνέχεια,από έναν άνθρωπο που έχει την καλύτερη αντίληψη και από αυτό που ενδέχεται να γίνει αύριο αυτός.
Οπότε το κρίσιμο ερώτημα είναι:
Όλη αυτή η απολικότητα ομογενοποίηση του κόσμου,θα ανοίξει στα μάτια μας ένα καινούργιο περιβάλλον,μιά καινούργια πραγματικότητα που λόγω της περιορισμένης μας αντιληπτικής ικανότητας σήμερα ούτε κάν υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει γύρω μας;
Μιλάμε για μιά καινούργια πλέον συνείδηση;
Ανοίγει η πέμπτη διάσταση;
Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος θα βγεί στην αναζήτηση ενσωμάτωσης ενός νέου νοήματος στην καλύτερη,ή στην χειρότερη ενός νοήματος που αναζητά να ενσωματώσει έναν νέο άνθρωπο;
Και πιο απλά,να βάλουμε τα καλά μας για να υποδεχθούμε τους εξωγήινους φίλους μας,που τραγικώς βέβαια θα είμαστε ε μείς οι ίδιοι,τουτέστιν να υποδεχθουμε τους εξωγήινους ευατούς μας;
1 Ιούλιος 2008 4:58 μμ



Καλοπροαιρετα αλλα
Με θυμο

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Γιατί Maira, πιστεύεις ότι θα εμπιστευόμουν την διαπαιδαγώγηση του αυριανού παιδιού μου σε κάποιον που υπογράφει 666;

MAIRA666 είπε...

Συμπαθεστατο Ερμαριο ξαναδιαβασε προσεχτικα τα κειμενα.
Μην βιαζεσαι.

«Μην πιστευεις ουτε εμενα γιατι και εγω λαθη κανω. Πιστευε στον Ε Α Υ Τ Ο σου και οχι στον « αυτό» σου.»


«.Εμενα μου φενεται καλυτερο τα παιδια σου να γαλουγηθουν από τον Π Α Π Π Ο Υ σου»

Οσο για το 666 καλο είναι να μελεταμε και λιγο τους προγονους μας
αυτους που δεν θελει να εχει καν σχεση ο aspic, αυτους που θελει να εξαφανισει από προσωπου γης . Μια πρωτη γευση παρε από τον Αισχυλο και συγκεκριμενα από την τραγωδια Αγαμεμνωνα
στιχοι 30-35.
Προσπαθησε να ξεφυγεις από τα παραμυθια που σου πασαρουν.

aspic είπε...

Αντιχαιρετώ και εγω τον άνετο (πρόσεχε μάιρα,τον ΑΝΤΙχαιρετώ δέν τον χαιρετώ απλώς),συμφωνώ μαζί του και μαζί με το ερμάριον για την συνέχιση του μπλόγκ,αλλά σύντροφοι μπλογκεράδες την πατήσαμε,διότι μου φαίνεται πώς θα μας υποβιβάσει ο σαββίδης σε τρίτης κατηγορίας συνομιλητές εδώ μέσα και θα μας έχει γραμμένους κανονικά.
Καθότι πολύ σωστά το επισήμανε,έστω υπό μορφήν απορίας,πώς άλλη η σύνθεση των συνομιλητών σε ένα μπλόγκ και άλλη σε ένα πόρταλ (και άλλη σε ένα φόρουμ βεβαίως θα συμπλήρωνα).
Αυτό λίγο πολύ σημαίνει για μιά ακόμη φορά αγαπητέ μάιρα φωτοδότη προμηθέα επιμηθέα και παραμυθέα (ερμηνεύω το αριθμό του ερμάριο σύμφωνα με τα πιστεύω του) ότι αυτό που ονομάζουμε ποιότητες δέν είναι τίποτα άλλο από ποσότητες που τις διακρίνουμε εκτός ή εντός ορίων, καθώς αυτά (τα όρια) διαχωρίζουν τον χώρο σε εσώτερο και εξώτερο.Εσώτερο και εξώτερο χώρο,με την διαχωριστική τους μεβρανοειδή γραμμή να είναι ο επικυρωτής,ο συμβολαιογράφος,χωρίς όμως να μπορουμε να πούμε με σιγουριά άν αυτή η γραμμή υπάρχει για να οριοθετεί ή να οριοθετείται.
Με σιγουριά όμως βάσει αυτών μπορούμε να πούμε,πώς οι διαστάσεις αναπτύσονται σε πρώτες,τρίτες,πέμπτες,έβδομες και λοιπά.Για αυτό πήδηξα την τέταρτη διάσταση όπως παρατήρησες, γιατί αυτή δέν είναι πραγματική διάσταση,όπως και η δεύτερη,η έκτη και πάει λέγοντας.
Η πρώτη διάσταση άς πούμε είναι το ύψος ή το πλάτος αναλόγως πώς θα την τέμνουμε εποπτικά.Άν όμως απλώς ενώσουμε δύο και περισσότερες πρώτες διαστάσεις θα έχουμε την δεύτερη με ύψος και πλάτος μαζί. Για αυτό το λόγο η δεύτερη διάσταση δέν είναι μιά πραγματική διάσταση.Για αυτό πάλι,όσες δεύτερες διαστάσεις και να ενώσουμε,ποτέ δέν θα πάρουμε την τρίτη.Αλλά αντιθέτως πάλι,άν ενώσουμε δυό και περισσότερες τρίτες διαστάσεις θα έχουμε την τέταρτη (αυτός δέν είναι ο χρόνος που ενώνει διατρέχοντας τα διαφορα τριτοδιαστασιακά στιγμιότυπα οργανώνοντας αυτό που αποκαλούμε τέταρτη διάσταση; ).

Έτσι λοιπόν εύκολα θα διαπιστώσουμε πώς κάθε μιά πραγματική διάσταση (πρώτη,τρίτη,πέμπτη,έβδομη κλπ),ακολουθεί μιά διαλεκτική σχέση αυτής με τον εαυτό της (εσώτερος εξώτερος χώρος,αλλοιώς ίσως και συνείδηση),αποκαλούμενη αλλοιώς και λόγο ή και θείο λόγο.
Αυτός ο λόγος είναι ο συμβολαιογράφος που παρίσταται ενώπιον δημιουργου και δημιουργήματος, και πραγματικά δέν ξέρουμε άν αυτός προκαλεί τις διαστάσεις οπότε είναι δημιουργός ή προκαλείται από τις διαστάσεις οπότε είναι και αυτός ένα δημιούργημα.Σύμφωνα με τους αρχαίους που θαυμάζεις και το ξέρεις,εν αρχή το χάος οπότε ο λόγος είναι δημιούργημα,σύμφωνα με τους χριστιανούς που τους θαυμάζεις αλλά δέν το ξέρεις,εν αρχή ο λόγος οπότε είναι δημιουργός.
Λογικά όμως και οι δύο θα έχουν δίκιο και οι δύο άδικο και ο λόγος δέν θα πρέπει να είναι ούτε δημιουργός ούτε δημιούργημα αλλά κάτι άλλο.
Τι είναι ο λόγος,θείος και μή;

Το αφήνουμε όμως αυτό διότι δέν μας αφορά στα θέματα που έθεσες και συζητάμε και ξαναγυρίζουμε πίσω στις διαστάσεις.
Οι δεύτερες τέταρτες έκτες και λοιπά από αυτές που αποκαλούμε διαστάσεις,ο λόγος,σύμφωνα με τα ώς άνω και παραπάνω που θεωρήσαμε,θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πρώτες σύν,τρίτες σύν, πέμπτες σύν και λοιπά σύν,ή θα μπορούσαμε εξίσου να πούμε,ότι είναι τρίτες πλήν,πέμπτες πλήν,έβδομες πλήν και λοιπά επίσης πλήν .Δέν είναι απλώς παρηχήσεις ή επαναλήψεις δηλαδή,αλλά μείζονες και ελλάσονες διαστάσεις,ματζόρια και μινόρια δηλαδή,χρωματικά ημιτόνια που φτειάχνουν κανονικές οκτάβες μέσα στις οποίες χαίρεται και τραγουδεί η πλάσις όλη.
Δια του λόγου δηλαδή,ο κόσμος αποκτά μελωδία,αρμονία.Αλλοιώς άν υπήρχαν απλώς και μόνο πραγματικές διαστάσεις άλογες,τότε ο κόσμος θα είχε φθάσει στην μέγιστη εντροπία και θα ήταν ουσιαστικά ακίνητος.Τέλειος μεν,νεκρός δε.
Έτσι λοιπόν,όταν μιλώ για κοινό στόχο,δέν αναφέρομαι βέβαια σε ομογενοποιήσεις και τέτοια που μου λές,αλλά για τον μέγιστο δυνατό βαθμό εναρμόνισης που μπορεί να επιτευχθεί ανάμεσα στα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ έλλογα όντα που είμαστε,όπως διαφορετικές είναι και οι νότες αλλά τελικά επιτυγχάνουν την αρμονία όταν υπάρχει διάλογος και συναίνεση μεταξύ τους.Και για αυτό α ναφέρθηκα σε συναίνεση και όχι σε ομοφωνία ή αλλοιώς και ομοβροντία (οπως και τα μουσικά μας όργανα που προσαρμόζονται και συναινούν με την μουσική που παράγουν,γιατί άμα την απέδιδαν τέλεια υπερνικώντας και την πιο απειροελάχιστη ανωμαλία της φύσης τους,τότε προφανώς θα έπρεπε να είχαν εξαυλωθεί και να μήν υπήρχαν τελείως).
Εννοώντας δηλαδή,ότι άν ο αστροφυσικός δέν είναι και μουσικός ή δέν πάρει σοβαρά υπόψην και τα λεγόμενα ενός μουσικού,άν δέν είναι και παπάς ή δέν πάρει σοβαρά υπόψην και τα λεγόμενα ενός παπά,άν δέν είναι τα πάντα,ή δέν πάρει σοβαρά υπόψην τα λεγόμενα των πάντων,αγίων και μή,τότε απλώς θα μας μιλάει για φούσκες που σκάνε.
Για θορύβους δηλαδή,για τον απόηχο της μεγάλης έκρηξης που κουφαίνει ακομη τα αυτιά μας.
Δηλαδή το δύσκολο δέν είναι να πείς ή να ανακαλύψεις μιά αλήθεια,το δύσκολο είναι αυτή η α λήθεια να είναι και καλίφωνος και να μήν φαλτσάρει.
Και νομίζω πώς με την εμμονή μου να χαίρεται και να τραγουδάει ο κοσμος,σίγουρα πιθανότερο είναι το νικ άσπικ να το πήρα από τον τίτλο του παλιού άλμπουμ των king crimson "lark's tongues in aspic",με το aspic να σημαίνει πηχτή (όπως σχεδόν έχει χαρακτηρήσει το μυαλό μου και ο άνετος παλιά),παρά από το ασπικ που σημαίνει τον όφιδα που μου λές.
Εκτός άν κάνεις κανένα σημειολογικό μαγείρεμα πάλι ότι ο όφις εξαπάτησε δια της μουσικής τούς πρωτοπλάστους οπότε πάω πάσο.
































Που λές μάιρα φωταγωγημένε,είναι αλήθεια πώς το μυαλό σου τρέχει με χίλια.
Η ατυχία σου είναι ότι δέν το υποστηρίζουν τα υπόλοιπα συστήματά σου (νευρικό,γαστρεντερολογικό και λοιπά).
Για αυτό όμως δέν φταίς εσύ,αλλά ο τόπος που γεννήθηκες και ζείς.Η ένδοξη πατρίδα μας δηλαδή,που τόσο αγαπάς.
Βασικά δηλαδή,είσαι σάν ένας ασύληπτος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας της φερράρι,που τον έκλεισαν (οι ευπατρίδες μηχανικοί) μέσα σε ένα φιατάκι ούνο.
Γάμησέ τα,θα το διαλύσει,ούτε το τασάκι δέν θα μείνει.
Για αυτό σου λέω,ή χαμήλωσε στροφές,ή άλλαξε μπροστινό σύστημα,φρένα και διαφορικά.
Ή πάρκαρε και χαλάρωσε ρε αδελφέ,τι τρελλαίνεσαι και γκαζώνεις και εσύ πιά;
Σε ένα ταπεινό μπλόγκ είμαστε όχι σε (τ)σιρκουί.

ΒΓ Για το επόμενο θέμα που έβαλε ο παντελής δέν λέω κουβέντα.
Περιμένω να μας τα πεί ο μαιρας ο φωτολουσμένος πρώτα.

ΒΓ2 Τελικά δημοσιογράφος ή φιλόσοφος είμαι;
Γιατί και τα δύο που μου λές,δέν μπορεί να είμαι.

ΒΓ 3 Ρε ερμάριον διαβάζεις τίποτα από το πόρταλ;
Το άρθρο για την δημοκρατία το διάβασες;
Ένα άλλο,το αυτοείδωλον του ζιάκα άν δέν κάνω λάθος,το διάβασες και αυτό;
Τι έχεις να πείς;
Γιατί εγώ δέν κατάλαβα πολλά πράγματα,αλλά μου φάνηκε πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον.

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Maira, γιατί πρέπει να με στείλεις να διαβάσω μια ολόκληρη τραγωδία, τη στιγμή που μπορείς από μόνος σου να μου πεις τι λέει;

Για το portal:
Βασικά το portal έχει αρχίσει να μαζεύει μερικά ωραία κειμενάκια.
Βαριέμαι μόνο να διαβάζω τα αγγλικά κατεβατά. Με κουράζουν και διαβάζω μόνο την περίληψη του Σαββίδη.

Σε μερικά έγραψα κι όλας. Πχ στο τι θέμα θέλω να έχει η επόμενη εκπομπή.
Είχα προτείνει 5 θέματα.

Από αυτά τα δύο που λες, το αυτοείδωλο το διάβασα. Το άλλο για τη δημοκρατία, δεν κατάλαβα ποιο λες.

Το αυτοείδωλο μου φάνηκε ή πολύ ψαγμένο, ή μεγάλη μπαρούφα. Δεν ξέρω. Ή χρησιμοποιεί θέματα ανθρωπολογίας κλπ που αγνοώ, ή ανακατεύει ό,τι μπούρδα του κατέβει, γράφοντας απλώς επιτηδευμένα.
Αν είχα το βιβλίο ανα χείρας, θα μπορούσα να κρίνω από τις παραπομπές.

Όσον αφορά την καραμέλα "πρόσωπο - άτομο" έχω βαρεθεί να την ακούω από ορισμένους τύπους που δεν γνωρίζουν τι λένε.
Όταν δηλαδή άκουγα να το λένε όλοι αυτοί, πριν ασχοληθώ με Γιανναράδες και Λουδοβίκους, μου φαινόταν σαν ένα ανούσιο σύνθημα, με το οποίο μερικοί αφελείς βρίσκουν την ευκαιρία να "τα χώσουν" στη Δύση. Και όντως έτσι είναι.
Μετά διάβασα μερικά από τους δύο προαναφερθέντες, διάβασα και μερικούς άλλους και το κατάλαβα το ζήτημα.
Ο συγκεκριμένος, μου φαίνεται ότι πιάνει το ζήτημα ως καραμέλα.

Προσωπικά, ποτέ μου δεν πείστηκα ότι στην αρχαία Ελλάδα το πρόσωπο δεν έχει καμία αξία, όπως λίγο-πολύ λέι ο μεσιέ Ζιάκας. Πιο απλά νομίζω πως ήταν τα πράγματα στην αρχαιότητα, και περισσότερο βίαια.

Ίσως, για λόγους διαισθητικούς περισσότερο, κάτι δε μου άρεσε σε αυτό το βιβλίο.
Μπορεί να είναι ότι από όλο εκείνο το κατεβατό που είδα, μου φάνηκε λίγο προχειροδουλειά. Κάτι που ξεκίνησε για μελέτη και κατέληξε δοκίμιο -από την βαρεμάρα του συγγραφέα να κουράσει το μυαλό του περισσότερο παλεύοντας με τον αντίλογο.

MAIRA666 είπε...

Συντομη απαντηση προς ermarion


1. Συνεχιζεις να μην γραφεις σωστα το ονομα μου αν και παρακαλεσα για το αντιθετο. Διαβασε τι γραφει ο aspic στην αναρτηση την τελευταια σε σχεση με σενα και μενα οσον αφορα το ονομα.Δεν περιμενω να το καταλαβεις αλλα τουλαχιστον μην κατηγορεις κατι που δεν ξερεις.

Αν ηταν κατι κακο νομιζεις ότι θα το χρησιμοποιουσα ?
Ο αντιχριστος δεν υπηρχε στην εποχη του Αισχυλου .
Εχεις περισσοτερη εμπιστοσυνη στον aspic η στον ΑΙΣΧΥΛΟ ?
Διαλεξε.


Ξερεις ποσα συμβολα εχουν παραποιηθει η χαθει η αλλοιωθει Ε Σ Κ Ε Μ Μ Ε Ν Α. για πανω από 2000 χρονια . Η σβάστικα , το εξαγωνο , το εξι , γραμματα του ελληνικου αλφαβητου κλπ κλπ ………

2. Δεν σου ειπα να διαβασεις την τραγωδια ολη , αλλα αναφερα συγκεκριμενους στιχους . Βεβαια δεν το κρυβω ότι στοχος μου ηταν να σε κανω να αγορασεις το βιβλιο μηπως και το διαβασεις. Ακομα και να μπορουσα να εγραφα με αναλυση την τραγωδια ποτε δεν θα το εκανα
δημοσια μπροστα σε ασχετους. Φιλε μου πρεπει να κουραστεις για να μαθεις . Δεν προκειται να σου δωσω ποτε ετοιμο και μασημένο φαι.
Αυτό μονο ο aspic και λοιπες δυναμεις το κανουν προκειμενου να μην σε βαζουν να κουραζεσαι και σου χαλαν την αναπαυση.

3. βιαζεσαι.!!! Διαβαζε προσεχτικα

φιλικα ….

Καλοπροαιρετα

MAIRA666 είπε...

Προς aspic ….

Ξεκινω με παρατηρησεις για να ξεδιαλυνουμε τυχον παρερμηνειες.

1. Με ΟΦΙΣ παρομοιωσα εμενα τον ιδιο.
Οφις είναι αυτος που δεν κοιμαται αλλα παντα εχει τα ματια ανοιχτα
και παρακολουθει . ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το δικο σου ονομα .
2. το φιδι είναι άλλος συμβολισμος.

3. για φιδια και αδαμ και ευες μακρια από μενα. Όχι ότι δεν το ηξερες.
Αυτά τα αφηνουμε σε αλλους να τα μελεταν. και να παραμυθιαζονται.
( Προμηθεας - επιμηθεας - παραμυθεας)

4. Εντυπωσιακο ξερεις το ονομα μου . Μαλιστα πολύ πετυχημενο «συμφωνα με τα πιστευω του ερμαριο». Τωρα πεστο και ΣΩΣΤΑ συμφωνα με τον αριθμο που δεν πιστευεις ΕΣΥ αλλα με αυτό που πραγματικα είναι. Αυτό για αυτους που δεν με πιστευαν ότι γνωριζεις περισσοτερα από αυτά που δειχνεις.


5. Εντυπωσιακο χτυπημα αυτό για τους « χριστιανους που τους θαυμαζεις αλλα δεν το ξερεις» Αυτό οντως με ανησυχει αν συμβαινει , και για να το
λεει ο aspic κατι ξερει που δεν το ξερω ακομα. ΣΟΣ επανελεγχος σε όλα τα συστηματα ασφαλειας. ( αυτό είναι για μενα) ΓΚΟΛ !! δικο σου βεβαια. Εισαι Τιτανας !!!!!


6. εισαι όμως λιγος ψευταρακος για να μην πω …..αρας. Ειμαι ΕΥΓΕΝΗΣ.
Περι αρμονιας τα λες Τωρα ! . Περι θειου λογου τα λες Τωρα ! . Περι
μεμβρανης τα λες Τωρα. Περι συναινεσης και διαφορετικοτητας τα λες
Τωρα.! Μα αν ασπαζεσαι π.χ την ποικιλια , την διαφορετικοτητα, τοτε
εισαι Παραφυση αφου η φυση κατά λεγομενα σου αρεσκεται στην
ομογενοποιηση συμφωνα με τα παλαιοτερα κειμενα.
Στο κατω κατω είναι πασιφανες ότι τα δυο κειμενα το τελευταιο και εκεινο που μιλαει για ομογενοποιηση είναι σε πληρη δυσαρμονια. Αποκηρυξε οποιο εσυ νομιζεις.Δεν είναι δυνατον να ισχυουν και τα δυο.

Συγχωρα με που ειμαι ΛΟΓΙΚΟΣ.


7. Αυτά που λες περι μουσικης και διαστασεων ομολογω δεν τα καταλαβαινω όλα. Σε καποια πραγματα θα μπορουσα και να συμφωνησω
νομιζω. Η αληθεια είναι ότι εχω ελλειψεις πανω στην μουσικη.
Παντως ανεξαρτητα από όλα αυτά δεν νομιζω ότι μπορουμε να λυσουμε
Το θεμα της αρχης της Δημιουργιας σε ένα blog.Δυστυχως ο μεγιστος
ΜΟΥΣΙΚΟΣ πυθαγορας δεν είναι ακομη μαζι μου για να με καθοδηγησει.
Παντως σκεψου μηπως αυτό που αποκαλεις ψευτικο είναι περασμα.!!!!
Τροπος περασματος ? εδώ είναι τα δυκολα .!!!! .

8. δεν με εκλεισαν ευπατριδες μηχανικοι σε Φιατ αλλα ξεπουλημενοι για λιγα αργυρια, μπορει και 30.
Επι ευκαιριας FIAT σημαινει αναγεννηση οποτε fiat uno σημαινει λιγο ελευθερα μεταφρασμενο η Πρωτη Ανασταση .


9. δημοσιογραφος σιγουρα εισαι ( το εχεις δηλωσει)
φιλοσοφος σιγουρα δεν εισαι . Αν προσεξες πριν σε πω φιλοσοφο
γραφω ……….για να χαριτολογησουμε.
Θεαρεστον εργο είναι η υπαρξη φιλοσοφου - δημοσιογραφου. Αρα όχι
Μονο δεν συγκρουονται μεταξυ τους όπως λες αλλα επιθυμητον είναι


10. σε ξεγελασα δεν υπαρχει 10 γιατι ο κυκλος ολοκληρωθηκε και
πρεπει να ανεβασω γκαζια αν θελω να αλλαξω πιστα..
αλλα προς το παρον κρατω την συμβουλη σου για λιγοτερα γκαζια.


ΥΓ στην πρωτη ευκαιρια θα αναφερθω και στο aspic ως ονομα-παρατσουκλι. Παντως με την σημασια πηχτη = πηζω δεν βγαινει ακρη και πολύ με τον τιτλο. Επειδη όμως η πηξη χρειαζεται περιβαλλον κρυο αυτό
Μπορει και να εχει καποια σχεση. Lark = κορυδαλλος
Tongues = γλωσσα στην κυριολεξια , αλλα
Γενικοτερα oτιδηποτε μοιαζει με γλωσσα
In aspic = ?
Ηδη κατι αχνοφαινεται !!!



ΥΓ . οσον αφορα το θεμα του Λογου . Το 3 είναι αδιαιρετο. Συμπεριφερεται
Ως μοναδα . Εξαλλου σε ένα ισοπλευρο τριγωνο δεν μπορεις να πεις ποτέ
Ποια κορυφη είναι ποια . ΣΟΥ θυμιζω ότι και το « ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ» του θεου
Είναι τριπλο και δεν ξερουν ακριβως την σχεση μεταξυ τους.

aspic είπε...

Σάν λογικός το ξεκίνησες το πόστ αλλά το τέλειωσες πάλι σαν παλαβιάρης.
Άν και τελικά αυτό που σε γλυτώνει,είναι ότι σάν παλαβός λές τα λογικά και σαν λογικός τα παλαβά.
Πηδάω τα 1 2 3 γιατί δέν έχω τίποτα να σχολιάσω,αλλά για το 4 και 5 θα σου λεγα καταρχήν ότι μάλλον το σωστό όνομα που θα σου αρέσει είναι το εωσφόρος (με την θετική αρχαιοελληνική ερμηνεία βέβαια και όχι με την αρνητική χριστιανική),για το οποίο συγκεκριμένο όνομα όμως επειδή χρησιμοποιείς το χριστιανικό συμβολοαριθμό για να το δηλώσεις,σημαίνει ότι είσαι θαυμαστής και αυτού του χριστιανισμού έστω και άν δέν το ξέρεις.
Για το ότι η ίδια έννοια στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό εκλαμβάνεται σάν ευλογία στον κόσμο,ενώ στον εβραικό σάν κατάρα,δέν έχει και πολύ σημασία γιατί λίγο πολύ πίσω από τα πολιτισμικά ταμπού και αγκυλώσεις τα ίδια πράγματα λένε και οι δύο.
Σημασία όμως έχει να ψάξεις,γιατί εσύ επιλέγεις να υπογράφεις με το αρνητικό σύμβολο του χριστιανισμού,για κάτι το οποίο όμως το θεωρείς εντέλλει θετικό.
Αυτο θα πρέπει να σε προβληματίσει.
Βέβαια,υποθέτω πώς μιά γρήγορη απάντησή σου,θα ήταν ότι αναφέρεσαι σε ένα αντεστραμμένο κόσμο,όπου το καλό δηλώνεται ώς κακό και το κακό ώς καλό,όμως πώς είσαι βέβαιος και ότι ο κόσμος δέν είναι αντιαντεστραμμένος με το καλό να δηλώνει το κακό που δηλώνεται ώς καλό και το αντίθετο ή πώς είσαι βέβαιος ότι και εσύ δέν κοιτάς τον κόσμο κρεμάμενος ανάποδα σάν καλός που δηλώνεις κακός και το αντίθετο ή και επικρεμάμενος αντι,όπου σάν καλός θα δηλώνεις κακός που δηλώνεται ώς καλός και το αντίθετο επίσης πάλι.
Και αυτό θα πρέπει να σε προβληματισει επίσης,και να προβληματίσει και όλους μας δηλαδή που λέει ο λόγος ανάποδος ή μη.

Αφού λοιπόν προβληματιστούμε,και αφου κοιτάξουμε τον κόσμο κανονικά τον κοιτάξουμε και ανάποδα,εύκολα θα σου απαντήσω στο 6 ότι δέν αντιφάσκω πουθενά,αλλά απλώς στην μιά περίπτωση αναφέρομαι στον κόσμο όπως είναι,ενώ στην άλλη αναφέρομαι στον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι (σύμφωνα με τις απόψεις μου πάντα).
Το ότι η φύση αρέσκεται στην ομογενοποίηση δηλαδή,ή το ότι η φύση είναι άνομη,τερατώδης,αλλά και επικρατούσα,δέν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δέν μπορεί να ξεφύγει από αυτήν,δέν μπορεί να επαναπροσδιορίσει τον κόσμο με ήθος και αρετή όπως λές και εσύ αλλού.
Το λάθος σου είναι ότι προτυποποιείς την φύση,και την δέχεσαι σάν προυπόθεση αρετής και ήθους,πράγμα που εσένα κάνει να αντιφάσκεις,αντιστρέφοντας κόσμους και νοήματα στην προσπάθειά σου να φτειάξεις έναν ολοκληρώμενο και ακλόνητο κόσμο.Κάτι τέτοιο όμως είναι αντιφατικό,παράδοξο και α υτοκαταστροφικό,σάν και την μηχανή φερράρι που την κλείσαν μέσα σε ένα φιατάκι όπως σου είπα και στα περασμένα.


Για το 7 που δέν κατάλαβες,σου απαντώ ότι και εγώ δέν κατάλαβα το 8,ενώ για το 9 που κατάλαβα εσύ δέν έχεις καταλάβει ότι ούτε φιλόσοφος αλλά ούτε και δημοσιογράφος είμαι.
Και άν με ξεγέλασες στο 10 και μπράβο σου,εγώ με την πηχτή σκέψη του πρώτου υστερογράφου θα σε ξεγελάσω στο δεύτερο για να σου πώ πώς με το αδιαίρετο τρία προφανώς αναφέρεσαι στην αγία τριάδα,την οποία όμως σε πρόλαβα στα προηγούμενα φωτογραφίζοντάς την σάν δημιουργός δημιούργημα και ο συμβολαιογράφος που τους καταχωρεί σε αρχεία.
Και επειδή όπως κατάλαβες εδώ το έβγαλα το γκόλ, και μπράβο μου και μένα με την σειρά μου,περιμένω να ισοφαρίσεις κάνοντας αντικατάσταση της αγίας τριάδας με τα πρόσωπα ή νοήματα του μεγάλου αισχύλου,ακόμη καλύτερα και του μεγάλου σοφοκλή,ελπίζοντας να μήν το γαμήσεις όμως τελικά και καταλήξεις απλώς στον.....








































.....σεφερλή μεγάλο επίσης και αυτόν.

Συνεργάτες