23/1/09

Οικονομία: Με το βρόχο στο λαιμό


Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε την Τετάρτη μια εκπομπή που ουσιαστικά εσείς προτείνατε. Να δούμε που βρίσκεται η ελληνική οικονομία σε σχέση με την ευρωπαϊκή, να μιλήσουμε για θεσμούς όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο ρόλος της, για το Ευρώ και τη σημασία του, για το Σύμφωνο Σταθερότητας και το ρόλο του, να κάνουμε μια σύγκριση με τις ΗΠΑ και να παρουσιάσουμε κάποια από τα video που μας συστήσατε για την παραγωγή χρήματος και το ρόλο των τραπεζών.
Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμο σημείο. Όταν έχεις μεγάλα οικονομικά προβλήματα δεν είσαι εκτεθειμένος διεθνώς μόνον οικονομικά αλλά και πολιτικά. Όταν προσπαθείς με παρακάλια να καλύψεις οικονομικά σου κενά τι περιθώρια έχεις να ασκήσεις μια ουσιαστική διπλωματική πολιτική διεθνώς για να υποστηρίξεις θέματα όπως οι τουρκικές μονομερείς αξιώσεις στο Αιγαίο, το κυπριακό ή το σκοπιανό;
Προχθές θα πληροφορηθήκατε πως η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων του Ευρωκοινοβουλίου ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο ζητά από το Συμβούλιο να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. και καλεί την Ελλάδα να μην ασκήσει veto.
Βεβαίως, από ότι κατάλαβα, το ψήφισμα πρέπει να περάσει και από την ολομέλεια και εκεί ίσως υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις αν κινηθεί ενεργά η ελληνική διπλωματία αλλά η σημασία της έγκρισής του από την επιτροπή εξωτερικών σχέσεων παραμένει αμείωτη. Όχι μόνο απουσιάζουμε από παντού, από ό,τι φαίνεται αλλά και εκεί που βρισκόμαστε οι εκπρόσωποί μας δεν έχουν την επιρροή που χρειάζεται. Και πως να την έχουν όταν στην ευρωβουλή, για παράδειγμα που είναι ένα κοινοβούλιο με αρμοδιότητες και σημασία κατά πολύ πλέον σημαντικότερες από τα εθνικά κοινοβούλια τα κόμματα στέλνουν πρόσωπα χωρίς ιδιαίτερο εκτόπισμα. Και όταν έχουν ένα τέτοιο εκτόπισμα, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Τσάτσος τον οποίο συμβουλευόταν και ο Κόλ, τα αντικαθιστούν.
Θέλει να γνωρίζεις καλά την τέχνη της διπλωματίας και της πολιτικής για να έχεις επιρροή στην Ευρώπη. Το ελληνικό στυλ της καταλυτικής επιρροής της γόβας στην πολιτική ζωή της χώρας δεν αρκεί.
Τα πράγματα και με την οικονομία και με την πολιτική κατάσταση στη χώρα και με τα ανοικτά μας θέματα με γειτονικές χώρες είναι πλέον πολύ σοβαρά. Και αποκτούν μεγαλύτερη σοβαρότητα καθώς ο κόσμος μεταβάλλεται με ταχείς ρυθμούς τους οποίους από ό,τι αντιλαμβάνομαι δεν μπορεί να παρακολουθήσει ούτε η ελληνική ηγεσία ούτε η ελληνική κοινωνία.
Το οικονομικό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με τα τεράστια ελλείμματα που έχει η χώρα, την ανυποληψία της διεθνώς και την ουσιαστική εγκατάλειψη κάθε παραγωγικής δραστηριότητας. Μέσα σ αυτό το κλίμα, η Τουρκία πιέζει σε όλα τα μέτωπα και η Ελλάδα βαδίζει μάλλον προς μια εκλογική αναμέτρηση με αμφίβολο, ως προς τη μετεκλογική βιωσιμότητά του, αποτέλεσμα.
Τι κάνουμε, λοιπόν;

42 σχόλια:

MAIRA666 είπε...

ΤΙΤΛΟΣ « Ο ΑΝΟΥΣΙΟΣ» ΜΑΙΡΑ666

( κάτι σαν περίληψη για διευκόλυνση του Ασπικιου και όχι μόνον αυτού)

Γράφω στο ποστ τούτο αναγκαστικά ως τελευταίο. Αν και έχουν κάποια σχέση μερικά από αυτά που γράφω με το θέμα δεν είναι σιγουρα όλα, αφου ειμαι αναγκασμενος να απαντησω σε δεκαδες πραγματα.



Θέμα 1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ και ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ οδηγός , όχι ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ μου , αλλά η ΑΝΑΓΚΗ.
Και αν η ΑΝΑΓΚΗ ταυτίζεται με ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ μου και ο σκοπός μου συμπυκνώνεται τόσο στο ΟΝΟΜΑ μου , όσο και στην ΥΠΟΓΡΑΦΗ μου « Καλοπροαίρετα και με Θυμό» τότε με ΥΠΟ + ΧΡΕΩΝΕΙ να συνεχίσω , αν δεν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ είτε η Ανάρτηση είτε όλο το « Ποστ.» ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ , γιατί « ως ΒΡΙΣΤΗΣ» ( όχι ΥΒΡΙΣΤΗΣ ) έχω πείρα . Εξάλλου θα ήμουν ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ και ανεγκέφαλος αν δεν «πάρω» το απλωμένο χέρι. Και αν τούτο το
Χέρι Αποδειχθεί Φιλικό θα το κρατήσω ( Ελπίδα ) αν όχι θα το ΚΟΨΩ.



ΘΕΣΗ 1 .
ΟΧΙ ΜΟΝΟ «ΒΡΙΣΤΗΣ» αλλα μεχρι και «ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ» θα έπραττα αν μπορούσα , από την στιγμή που ΜΕ ( Μ Α Σ ) ΥΒΡΙΖΟΥΝ σε ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΟ….ΛΟΓΙΑΣ και όχι επειδή με ΒΡΙΖΟΥΝ ( το κοινως νοουμενο) σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο , όπως καταλαβαίνετε .

( ΓΙΑ ΕΝΝΟΗΣΗ ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΒΡΙΣ και τι Βρισια , ΕΥΚΟΛΩΣ εννοούμενο από το κείμενο που ΔΙΕΓΡΑΦΗ…….. Μήπως πρέπει να καλέσεις τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ………….)

Δηλαδή κοινώς λέγω ότι Η ΣΤΑΣΗ σου ( και όχι μόνο η δική σου ) είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ, γιατι τόσο στο Μπλογκ όσο και στην ΝΕΤ είτε με ΘΕΤΙΚΟ και απευθείας τρόπο και ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ είτε διάμεσου πλάγιου δρόμου, δηλαδή διάμεσου εμφανιζόμενης ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ και ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑΣ ( εξ ου και το Κοσμητικό ΜΟΓΓΟΛΟΣ ) ΣΤΑ ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της

ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ( ΜΑΣ ? ) της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Καμία σχέση με το Νομικίστικο και Εβραιοκρατουμενο κρατίδιο που φέρει ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τον τίτλο τούτο δηλαδη «ΕΛΛΑΣ»
( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ βέβαια, γιατί ……… αυτό θα αναλυθεί όταν θα έρθει η ΩΡΑ )

Έτσι όχι μόνο ΥΒΡΙΖΕΙΣ αλλά λόγω της θέσης σου ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ και αποσυντονιζεις την ΕΞΕΛΙΞΗ του Λαού εις ΣΩΜΑ προκειμένου από « έλληνες» ή και «ελλαδίτες» να ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Έλληνες.
ΘΥΜΗΣΟΥ τι σου είπαν οι ΕΥΓΕΝΕΙΣ αλλά
«Φοβισμένοι» καθηγητές που είχες φέρει μέσα στο «Λάκκο των Λεόντων» κοινώς στούντιο. Προσπάθησε να ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ τον Συμβολισμό αλλά και την ΟΥΣΙΑ της λέξεως τούτης. Εννόησε π.χ. γιατί λέμε ότι μια επιτροπή πρώτα πρέπει να συνεδριάσει και να γίνει Σώμα είτε γιατί η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ( όχι μπάτσοι) , ή η Πυροσβεστική είναι Σώματα.
Προσπάθησε να ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ γιατί , στην έστω και εβαριοχειραγωγουμενη, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ λέμε στην ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
« τούτο εστί το Σώμα μου……..»

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΧΟΜΑΙ ( έχω δηλώσει Πολεμικός) για να αποσυντονισω , τους Αποσυντονιστες , αλλά είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το ΚΑΝΩ αφού αποτελεί το ΠΡΩΤΟ και ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου.
Αντιγράφω τμήμα από την ανάρτηση που έχει διαγραφεί.

« ΓΙΑΤΙ εσείς που ομιλείτε περί ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ , το πρώτο ΔΙΚΑΙΩΜΑ , είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ του ΝΟΜΟΥ, δηλαδή στον ΔΙΑ , δηλαδή στην ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.»

Άρα κύριε Σαββιδη Αν θέλετε από τώρα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ αν θα με ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ , μια δια Παντός , γιατί όσο θα Υπάρχουν
ΥΒΡΙΣΤΕΣ τόσο μέσα στο ΜΠΛΟΚ ή στο ΠΟΡΤΑΛ όσο και στην τηλεοπτική εκπομπή « ανιχνεύσεις» , πρέπει να ξέρετε ότι ΟΤΙ παντα θα «βρίζω» = ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ( ξεμπροστιάζω , απογυμνώνω , κάνω να φαίνεται το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΣΚΟΠΟΙ).


ΘΕΣΗ 2 Εγώ « Βρίζω» = ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ , οποίος είναι ΥΒΡΙΣΤΗΣ ( με ΑΠΟΔΕΙΞΗ ) και Μόνο Προσωπικά και ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ και Αόριστα. Αν Θυμάστε κανω το αντιστροφο σε σχεση με τον φοιτητή που ουδείς τον έβαλε στην θέση του ………

ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ , Διευκρινηση , ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ζητηθει θα ΥΠΑΡΞΕΙ.

ΘΕΣΗ 3 Δεν θα χαριστώ σε κανέναν ( ούτε στον ιδιο μου τον ΑΥΤΟ) , αλλά ΜΟΝΟ με τα ίδια τα ΚΕΙΜΕΝΑ σας θα κάνω ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ. ΘΕΛΩ Θ Υ Μ Ο ( καμία σχέση με «μίσος» )

Εξάλλου έχω πει ότι ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. Και Κάθε Μεσότητα είναι ΜΟΝΟ το ΜΙΣΟ. ΚΑΙ ως Μισό που είναι , δεν είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Αφού δεν είναι Ολόκληρα δεν είναι ΔΙΚΑΙΟΝ , άρα είναι ΑΔΙΚΟ , και ως τέτοιο δημιουργεί ΜΙΣΟΣ αφού είναι ΜΙΣΟ.

ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ.

Θέμα 2

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.!!!!!!!!!!!! ( ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ !!!!)

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΑΞΗ πράγμα που και εσύ ΘΕΛΕΙΣ ( γιατί δ ε ν ή θ ε λ ε ς ). Και αν η ΤΑΞΗ δεν είναι ακριβώς ΔΙΚΑΙΟΝ , σίγουρα είναι η οδός προς το Δίκαιον.
Η ΕΞΙΣΩΣΗ , δηλαδή η ΙΣΟΤΗΤΑ , ή κοινώς Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ που εφάρμοσες όλων των μελών του Μπλοκ , Ενσυνείδητα , οδήγησαν στην ΑΔΙΚΙΑ και στο ΜΙΣΟΣ και στην σημερινή κατάσταση όπως απέδειξα ανωτέρω.


ΦΡΟΝΤΙΣΕ λοιπόν ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ (και στο Μπλοκ και στο Πορταλ και στην Νετ ) ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΑΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ …..ΜΩΡΙΑ !.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ τι εστι ΤΑΞΗ. !! ( Το εχω ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΗΔΗ. Βρισκεται αναμεσα στα Διαγραμμενα , εκει που ομιλω περι της «ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» )



ΔΕΝ είναι δυνατόν , άλλα να γράφουμε σήμερα και άλλα να κάνουμε η να λέμε αύριο. !!!!!!!!

ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ .!!!!!




ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ διάλειμμα ( κοινώς πείραγμα !!!)
Λόγω της Οικονομικής κρίσης δεν Δύναμαι να σας χαρίσω μεταξωτό
Μαντήλι , ούτε του πρώτου ούτε του δευτέρου αλλά μόνο χαρτομάντιλο για να σκουπίσετε τα ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ «δάκρυα» . Κατάρριψη ατομικού ΡΕΚΟΡ αναρτήσεων από «ανιχνεύσεις».!!! Στο ΠΟΡΤΑΛ !!!





Θέμα 3. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ΕΝΔΕΙΞΗ
( οχι Απόδειξη)

Σύνδεση ΑΜΕΣΗ του ΜΠΛΟΓΚ ( ΜΠΛΟΚ) εις το ΠΟΡΤΑΛ.

Σύνδεση σε Εμφανές σημείο ( με τρόπο χαρακτηριστικό) του ΠΟΡΤΑΛ για ΕΝΩΣΗ με το ΜΠΛΟΓΚ αλλά και με το Αντίφωνο σε
Ξεχωριστό σημείο σε σχέση με τα Αγγλόφωνα LINKS του bbc κλπ.
Πρόταση
«Δικαίωμα Προσάρτησης στο συγκεκριμένο Χώρο ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ Ελληνόφωνου ( όχι και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) σαιτ , μπλογκ κλπ θέλει ο Ιδιοκτήτης του.
Διευκρίνηση
Το ΜΠΛΟΓΚ ( ΜΠΛΟΚ) το συγκεκριμένο αν δεν απατώμαι είναι του Κυρίου ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ όποτε μάλλον το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ λέγω.

Θέμα 4. ΜΗΝΥΜΑ μόνο προς τα Υποψήφια μέλη του ΟΕΤ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ δηλαδή ΜΥΘΗ Θειτε δηλαδή ΕΝΝΟΗΣΤΕ τους Μύθους τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ δηλαδή Μ Υ Η Θ Ε Ι Τ Ε .


Θέμα 5. ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον Κύριο Σαββιδη γιατί μάλλον από « Πάθος»
Ανεπίτρεπτο και υπερβολικό για εμένα ΔΕΝ είδα την τελευταία Εκπομπή. ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για τούτο.!!!!


ΘΕΜΑ 6. ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ περί ΟΜΠΑΜΑ.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΧΟΥ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν
Είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ μέχρι να Δικαιωθεί δηλαδή να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.( αν τα καταφέρουν)

Μην εκπλαγείτε αν δείτε ΣΤΡΟΦΗ 180 μοιρών στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πολιτική του ΟΜΠΑΜΑ. Μην εκπλαγείτε αν δείτε να συμμαχεί με το Ιράν έστω και πρόσκαιρα ή για συγκεκριμένο σκοπό . Μην εκπλαγείτε αν αναγνωρίσει την ΧΑΜΑΣ ή την χειζομπολαχ η Συμμαχήσει και με την ΣΥΡΙΑ η και την Ιορδανία . Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι προσπαθεί να Υποστηρίξει τους ΣΟΥΝΙΤΕΣ έναντι των ΣΙΙΤΩΝ. Τέλος μην εκπλαγείτε αν ΔΕΙΤΕ να φέρεται ως «ΤΙΜΩΡΟΣ» του ΙΣΡΑΗΛ προς απόδειξη σε όλο τον κόσμο και ιδιαιτέρως στους Άραβες της νέας πολιτικής στο μεσανατολικό. ΟΛΑ θα είναι τρίχες.Η ρητορική του και «το χρώμα του» αλλά και η σχέση του με τον ισλαμισμό θα βοηθήσουν περί του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ της Δικαιοσύνης
Όλα όμως θα είναι ΨΕΥΤΙΚΑ. Νομίζω ότι εδώ κολλά Ακριβοδίκαια το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ Σαββιδικον Σλόγκαν « για άλλα ΛΕΜΕ και περί άλλων Τυρβάζουμε. Είμαστε Χαοτικοί και μεταμοντέρνοι»
Νομίζετε ότι 650 εκατομμύρια δολάρια που χρειάστηκαν προκειμένου να Στεφθεί ως ΝΕΟΣ Αυτοκράτωρ θα πάνε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ των Αράβων ( ΣΟΥΝΙΤΩΝ) η ακόμα - ακόμα για την ΕΥΗΜΕΡΙΑ των λαών η και εθνών του Κόσμου ? ΤΡΙΧΕΣ.!!!!
Ενδείξεις ΣΟΒΑΡΕΣ των ανωτέρων είναι ο «ΑΝΤΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ» που μεχρι προτεινος παιζαν ταβλι με τον ΟΛΜΕΡΤ , Ο μέχρι πριν δέκα μέρες ΦΙΛΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ και αμεσως μετά ΑΝΤΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ πρόεδρος του ΟΗΕ όπου εκτοξευει πύρινες δηλώσεις περί εκτέλεσης των υπευθύνων που κατέστρεψαν κτήρια του ΟΗΕ στην Γάζα , ο «ΦΙΛΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ» ΣΑΡΚΟΖΙ και η άψογη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων τόσο με τον ΜΠΟΥΣ όσο και με τον ΟΜΠΑΜΑ διαμέσου της ΘΕΤΙΚΗΣ «ουδετερότητας» του Ομπαμα προς όλους τους προηγούμενους ( ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ )

***** ΤΙ μου ΘΥΜΙΖΕΙ , ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ τουτη η τακτικη ?


ΩΣ ΜΕΓΙΣΤΗ Ένδειξη ή και ΑΠΟΔΕΙΞΗ περαιτέρω, των ανωτερω , θα είναι και το λέω από ΤΩΡΑ , τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που θα διαδραματιστούν στην γεωγραφική περιοχή της χερσονήσου του ΑΙΜΟΥ τόσο εις το μέρος εκείνο με το νομικίστικο ( συνταγματικό ) όνομα « Ελλάδα» όσο και στην ευρύτερη Περιοχή. Είμαι ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ πως θα δικαιολογήσουν «τυχόν» ανάφλεξη ΕΔΩ , δηλαδή πλήρη ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ , του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και γιατί όχι της Β. ΗΠΕΙΡΟΥ με την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ θα επαγγέλλονται.!!!!! ΑΝ κάνω λάθος στους στοχασμούς μου , τότε δεν ΘΑ επαναληφθεί η ΙΣΤΟΡΙΑ ( δες παρακάτω) που πρέπει να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ως Μπλοκεραδες με ΘΥΜΟ. Αν είμαι όμως σωστός θα επαναληφθεί..( ή περίπου θα επαναληφθεί)


ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ( καμία σχέση με την ΡΕΠΟΥΣΗ)

1890 -1896 Μεγάλα έργα . Διάνοιξη Ισθμού της ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Δημιουργία του ΟΣΕ.
Αποξήρανση της Κωπαιδας.

1896 ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
(*** θυμάστε ότι έχω πει ότι στα ΘΥΜΑΤΑ πρέπει πάντα πριν τους πιούμε το ΑΙΜΑ , να τα ΤΙΜΟΥΜΕ, για να μην αντιληφθούν την επερχόμενη Σφαγή.)

1896 ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ……….. Χαριλαος ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

1897 ΠΟΛΕΜΟΣ και Ήττα δική μας ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ με την ΤΟΥΡΚΙΑ . Αφορμή ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΝ.


ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ τούτη ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ?
ΟΤΙ και να δείτε μάλλον Σύμπτωση είναι .!!!!!!

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ όμως λόγος όλων των ερχόμενων «ελληνικών» γεγονότων δεν είναι μόνο το ΚΕΡΔΟΣ σε χρήμα. ΤΟΥΤΟ είναι μόνο το «ωφέλιμο» προκείμενου να βγουν τα έξοδα του ΤΕΡΠΝΟΥ που είναι κάτι άλλο.

Αυτά προς το Παρόν .!!! ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ .!!!!! ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ………και ΠΑΝΩ από ΟΛΑ ΗΘΙΚΗ . ( εξάλλου τούτο το έχει ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ανεπιφύλακτα ο Ασπικιος αφού , αν δεν ταυτίζομαι , σίγουρα ανήκω στην ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τυχόν μη ΔΙΑΓΡΑΦΗ ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια
ελληνες ( όχι Ελληνες)


ΜΑΙΡΑ666
Πρόεδρος ΟΕΤ
Καλοπροαίρετα με Θυμό



ΥΓ Ασπικιε ΑΝΤΙΦΙΛΕ Ευχαριστώ για την υπεράσπιση αλλά ήταν
αν όχι «ΣΤΗΜΕΝΗ» , σίγουρα Περιττή. Το «ΣΤΗΜΕΝΟ» μόνο εσύ μπορεί να το γνωρίζεις με σιγουριά. Το Περιττό όμως το Γνωρίζω εγώ. Περιττό λοιπόν ήταν γιατί απλούστατα ΜΟΝΟ μέσα από ένα απλό Μπλοκ κατερρίφθησαν όλα τα ΑΛΟΓΑ που πρεσβεύετε . Κοινώς θα έλεγα ότι σας έκανα να Θ Υ Μ Ω Σ Ε Τ Ε.!!!! τούτο είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ και η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ.

Ναι ! ΝΑΙ ! έχετε ΕΑΥΤΟ !!! αλλά είναι ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ .με προστασια τριπλοδετου ΧΑΛΚΟΥ !!!


Και κάτι ως ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΔΕΙΣ. !!!!!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

ΘΥΜΑΣΤΕ τι σας ειπα περι ΑΦΩΝΩΝ και φωνηέντων ?

Άφωνον = π.χ β, γ,δ, …………χ,ψ.
ΦΩΝΗΕΝ = α,ε,,η,ι,ο, υ,ω = 7 = ΕΠΤΑ = ( Σ ) Επτα = ΣΕΒΑΣΤΟΝ
ΣΥΜΦΩΝΙΑ = ΑΦΩΝΟΝ + ΦΩΝΗΕΝ π.χ β+α = βα , δ+ι = δι
ΑΦΩΝΙΑΝ = αφωνον +αφωνον = πχ δχ, ζψ, κλπ



Ασπικιος = Αφωνον 1 = ΔΙΑΦΩΝΕΙ με ΣΑΒΒΙΔΗ = Αφωνιαν
ΣΑββιδης = Αφωνον 2 = Διαφωνεί με ασπικιο = Αφωνιαν
ΜΑΙΡΑΣ 666 = ΦΩΝΕΝ άρα


ΦΩΝΗΕΝ + ΑΦΩΝΟΝ 1 = ΣΥΜΦΩΝΙΑ 1 ….. δηλαδη Συμφωνω με τον ΑΣΠΙΚΙΟ ότι με βαση αυτά που πρεσβευε ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ και πρεσβευει ο ασπικιος Κακως με ΔΙΕΓΡΑΨΕ.

ΦΩΝΗΕΝ + ΑΦΩΝΟΝ 2 = ΣΥΜΦΩΝΙΑ 2………δηλαδή Συμφωνώ με τον Σαββιδη που αφού ΤΙ ….ΜΩΡΗΘΗΚΕ ( εννόησε την Μωρία του ) σε αυτά που πρέσβευε , αποφάσισε να ΠΡΑΞΕΙ ( σε λάθος πρόσωπο έστω ) αυτό που έπρεπε να είχε πράξει προ πολλού και σε ΑΛΛΟΝ.


Αφού λοιπόν μπορώ να συμφωνήσω και με το Άφωνο 1 και με το Άφωνο 2 τότε πρέπει να είμαι στο σωστό δρόμο της Ολοκλήρωσης άρα και του Δικαίου. Επίσης πρέπει να επισημάνω , γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει αναπόδεικτο , ότι εφόσον κατεβαίνω ως Φωνήεν= ο ΦΕΡΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΗΧΟΥ ΝΟΥ και ΣΥΜΦΩΝΩ με το ΑΦΩΝΟΝ ΔΟΜΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΑΒΗ δηλαδή τα άφωνα διάμεσου εμού αποχτούν ΦΩΝΗΝ δηλαδή ΝΟΥ τότε δεν νομίζω ότι είπα ΨΕΜΑΤΑ όταν προσφώνησα ΜΕΡΩΠΑ = ο έχων την δυνατότητα Συλλαβισμού τον κύριο Σαββιδη αλλά θα έπρεπε να προσθέσω και τον κύριον ασπικιο.!!!!!!


**** πρέπει να ομολογήσω ότι το κείμενο με το εντός εκτός ήταν καταπληκτικό !!!!! ευχαριστώ για τον ΦΩΣΤΗΡ.!!!!!



ΥΓ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Ο ΜΑΙΡΑ666 έχει ΜΟΝΟ ένα ΟΝΟΜΑ και Ένα Πρόσωπο στο
Διαδυκτιο. Ποτέ μα Ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει άλλο εκτός αν ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. Συνεπώς δεν κάνω ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ασπικικου δηλαδή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ τύπου.
Άρα καμία σχέση εγώ με το ΛΕΥΚΟ - ΜΠΛΕ όπως Υπαινίχτηκες κύριε Σαββιδη.

Πάντως
Κύριε Σαββιδη ……….. πρέπει να ΧΑΙΡΕΣΑΙ γιατί έχεις ΘΕΑΣΗ από ΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρώπους που θέτουν έστω και λίγο «επιθετικά»
ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! Σκέψου άλλους συναδέλφους σου που το ακροατήριο τους έχει μόνο « ασπικιους η Μαιρουλες» . (ΑΣΠΙΚΙΕ πειραγματακι ήταν, Μαιρουλα πείραγμα ήταν )

Πρέπει να πετάς από χαρά αφού διαθέτεις έναν Λευκό-Μπλε ή έναν
Μακεδόνα. ή έναν ΚΥΚΛΟ !!!!!!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ περί της ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ με κάποιον άλλον ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ θέλεις να κάνω προκειμένου να στο αποδείξω. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ Χρησιμοποιήσει άλλο ΟΝΟΜΑ.
( με έχεις για τόσο ΠΟΤΑΠΟ ? ) Νομίζω ότι « εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια» . Πάλι καλά που μπορείς να διακρίνεις εμένα από τον Ασπικιο. ( μη μου κρατάς κακία , πείραγμα ήταν)

Παρακαλείται ο ΛΕΥΚΟΣ- ΜΠΛΕ να δηλώσει ευθαρσώς για ακόμη μια φορά ( γιατί το έχει ήδη δηλώσει) ότι δεν είναι ο ΜΑΙΡΑ666.


ΥΓ περί χαντζάρας


Κύριε Σαββιδη κα κύριε ασπικιε Χαντζάρα είναι το είδος (όχι γενος) μαχαιριού που φέρουν οι ΧΑΖΑΡΟΙ. ΣΥΝΔΥΑΣΕ τους ΧΑΖΑΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ και τον ΔΑΡΒΙΝΟ. ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι κάτι θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΛΕΩ. Έχεις την Αίσθηση ότι τα παραλεω …………


Απλά λίγο - λίγο θα ανακαλύπτεις και θα ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ ………..

ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ .!!!!!!!!

aspic είπε...

Συνήλθε ο μάιρας και επανήλθε στην πρότερη κατάστασή του.
Καλά έκανες μάιρα,γιατί αυτό το μπλε λευκό κοστουμάκι δέν σου πήγαινε.
Ελληνική σημαία είχες ντυθεί;
Τις απόκριες τι θα ντυθείς,δικέφαλος αετός;
Πάντως άν δέν είσαι εσύ ο λευκομπλές,θα πρέπει να χαίρεσαι γιατί απέκτησες και παρέα.
Εγώ δέν χαίρομαι ιδιαιτέρως γιατί και τους δυό σας δέν θα σας αντέξω.
Θα τρελλαθώ εγώ τελικά και θα γίνετε εσείς καλά.
Λοιπόν,φρόνιμα τωρα και να μιλάς ευγενικά και με χάρη,γιατί οι έξω,ο έλλην και ο σαββίδης τελικά δέν αστειεύονται.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις θα σου απαντήσει ο αυτός σου που τα κατάλαβε, ο λευκομπλές δηλαδή.

ΥΓ Μήν είσαι εγωιστής.Ο σαββίδης δέν έσβησε μόνο τα δικά σου,αλλά και τα δικά μας στο πόρταλ.

ΥΓ2 Και κοίτα,από δώ και πέρα σκέφτομαι να γίνω και εγώ ανώτερος άνθρωπος.
Άν θα μου ξαναπευθυνθείς να είσαι ευγενικός μαζί μου,αλλοιώς θα σε αγνοήσω.
Είμαι ευαίσθητος και με πιάνει μιά μελαγχολία τόσοι να με βρίζουν και να λένε πώς είμαι ο βρωμύλος και ο χυδαίος της μπλογκοπορταλοκατάστασης εδώ του σαββίδη.
Και τα νίκ έχουν αξιοπρέπεια.

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

OYΦ....!!!!!.......κουραστηκα πια....εχετε αρχισει ολοι και γινεστε κουραστικοι....εχει γινει τετοιο μπερδεμα που κανεις δεν ξερει πια ποιος πραγματικα ειναι...εγω αναρωτιεμαι...μηπως ειμαι ο Μαιρα666..?....μαλλον οχι..εκτος απο το οτι αρνειται οτι ειναι εγω με παρακαλει να κανω ακομα μια δηλωση δημοσια οτι δεν ειμαι αυτος......
Μηπως ειμαι ο ασπικ...?..μπα...ουτε κι αυτος πρεπει να ειμαι γιατι και αυτος αρνειται οτι ειναι εγω...και συχρονως συνεχιζει και αυτος σαν τον κυριο Σαββιδη να λεει οτι ειμαι ο Μαιρα666 αλλα σαν διχασμενη προσωπικοτητα...ετσι ωστε ο ενας να μην αναγνωριζει τον αλλο...κατι σαν δοκτορ τζεκυλ και χαιντ δηλαδη...δεν ξερω τι να πω πια...ευτυχως που δεν εχει ανακατεφτει και καποιος αλλος απο τους γραφοντες στο blog,στο συγκεκριμενο μπερδεμα, γιατι τοτε δε θα εβγαινε πραγματικα ακρη.....
Λοιπον για να τελειωνουμε μια δια παντος....ο ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ ειμαι εγω και μονο εγω....δεν ειναι ουτε ο Μαιρα666 ουτε ο ασπικ ουτε ο δοκτορ τζεκυλ ουτε ο δοκτορ χαιντ....
Και για να απαντησω στην απορια
για το πως γνωριζω προσωπα και καταστασεις (απορια τοσο του κυριου Σαββιδη οσο και του ασπικ)...σας παραπεμπω να ξαναδιαβασετε την αρχικη μου δημοσιευση...απο την οποια ειναι το παρακατω αποσπασμα "Αγαπητε κυριε Σταυριδη....συγνωμη....Σαββιδη ηθελα να πω....σας παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο και στην τηλεοραση αλλα και στο blog...."
Σας παρακολουθω και στην τηλεοραση και στο blog λεω......και το μονο που ζητουσα στην πρωτη μου αυτη δημοσιευση ηταν λιγη περισσοτερη υπευθυνοτητα οσων αφορουσε το θεμα περι διαγραφων...αλλα και να ανακοινωνεται το επομενο θεμα της εκπομπης λιγο νωριτερα ....οχι 9 ωρες πριν την εκπομπη....
και απο δυο παρακλησεις που εκανα (περι υπευθυνοτητας και εγκαιρης ανακοινωσης του επομενου θεματος) βρεθηκα να αμφισβητουμαι τοσο σαν υπαρξη φυσικου προσωπου,οσο και σαν υπαρξη blogger ....δεν ξερω τι να υποθεσω πια...ο ασπικ μου ειπε οτι ειμαι το αλλο μισο του Μαιρα666....και εγω αναρωτιεμαι...μηπως το εχω σκασει απο καποιο ιδρυμα οπως το δρομοκαιτειο..?...
Λετε κυριε Σαββιδη οτι δεν σας ασκησα καμμια κριτικη....το μπερδεμα εγινε εξαιτιας σας ομως.....αναφεροσαστε στον Μαιρα666 απευθυνομενος ομως σε μενα...και ειπατε οτι συχνα πυκνα κατηγορω τους δημοσιογραφους.......Οντως....τους κατηγορω γιατι με αυτα που βλεπω να γινονται απο αυτους στα δελτια ειδησεων και στις εφημεριδες δε μπορω να κανω διαφορετικα....εσεις ομως το λεγατε στον Μαιρα666....εκει εκανα λαθος...δεν καταλαβα οτι συνεχιζατε να απευθυνεστε στον Μαιρα666 και οχι σε μενα(αν και θα επρεπε να το καταλαβω γιατι ειπατε συχνα πυκνα...ενω εγω δεν ειχα ξαναγραψει αλλη φορα)και ετσι λοιπον απαντησα περι κρισης και κατακρισης των δημοσιογραφων απο εμενα(γενικα μιλουσα και οχι ειδικα η προσωπικα).....γιαυτο και πολυ σωστα λετε οτι δεν σας εκανα κριτικη πουθενα...."Ποιά κριτική μου κάνατε κύριε Λευκό-Μπλέ; Όλο γύρω γύρω απο το θέμα περιστρέφεσθε. "
Νομιζω οτι παρατραβηξε αυτη η παρεξηγηση κυριε Σαββιδη...αλλα και κυριε ασπικ που με αποκαλειτε παλαβιαρη που προσελκυομαι απο τον κυριο Σαββιδη λογω της μοιρας του.... :-)

Μη ξεροντας σε ποιο ποστ να δημοσιευσω τελικα....γιατι οι απαντησεις και τα σχολια του κυριου Σαββιδη βρισκονται στο προηγουμενο....αλλα του ασπικ μοιραζονται και στο προηγουμενο αλλα και στο τελευταιο αλλα και ο Μαιρα666 ο οποιος επιτελους εμφανιστηκε και αρνειται οτι ειναι εγω....δημοσιευσε στο τελευταιο αποφασισα κι εγω να δημοσιευσω στο τελευταιο ποστ

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

MAIRA666 είπε...

Ευχαριστω ΛΕΥΚΟ - ΜΠΛΕ.

ΜΟΥ αρεσει Η ΛΟΓΙΚΗ !! και εδωσες Μαθημα ΛΟΓΙΚΗΣ.

Μην παρεξηγεις τον "ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ".
ο Καθενας σκεπτεται οπως εχει Εκπευδευτει.

Πολλες φορες παλαιοτερα του εγραψα οτι "κακα σκεπτεσαι, και κακα θα παθεις " και το αντιστροφο. ΤΩΡΑ ελπιζω μετα το παθημα τουτο να σκεπτεται μονο ΚΑΛΑ για να παθει ΚΑΛΑ.(αδυνατον το βλεπω αλλα παντα ΕΛΠΙΖΩ)

Η αληθεια ειναι, ουτε εγω το αντιληφθηκα αμεσως οτι τα ειχε μπερδεψει.


Και παλι ευχαριστω.!!!!


ΜΑΙΡΑ666
προεδρος ΟΕΤ
Καλοπροαιρετα με Θυμο.

MAIRA666 είπε...

Προς Παντελη Σαββιδη.

Αποσπασμα κειμενου του Π . Σαββιδη

«Τι να το κάνω maira666 το προφίλ; Μήπως θα γίνω πολιτικός ή καλλιτέχνης;»
22 Ιανουάριος 2009 1:36 πμ

Αποσπασμα κειμενου του Π .Σαββιδη
«Κατηγορείτε κατά καιρούς τους δημοσογράφους αλλά εδω διαπιστώνω ότι κατά κόρον γίνεται μια "κατινίστικου" χαρακτήρα συζήτηση.»
23 Ιανουάριος 2009 7:17 πμ


« Ηδη από τωρα , τουλαχιστον στον Γαλλικον Τυπο υφισταται μια αλληλεγγυη « ΟΡΓΑΝΙΚΗΝ» . Όλα τα οργανα του τυπου είναι συνδεμενα προς αλληλα δια του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ μυστικου.Οπως εις την αρχαιους μαντεις,κανεις εκ των μελων δεν προδιδε το μυστικον των πληροφοριων του , εάν δεν λαμβανε διαταγη προς τουτο. Κανεις Δημοσιογραφος δεν θα αποφασισει να προδωσει το μυστικον τουτο, διοτι ουδεις εξ αυτων θα γινεται δεκτος εις τον ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ…………………Η αιγλη του δημοσιογραφου ελκυει την γνωμη της πλειονοτητας της χωρας και ακολουθειται με τα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ.»

Προς το παρων ας πουμε ότι τουτο το κειμενο το μεταφρασμενο είναι ΓΡΑΜΜΕΝΟ πριν το 1900 μ.Χ.


Μια πρωτη απαντηση περι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ αρα και περι του λεγομενου « ΠΡΕΣΤΙΖ» = αυτό που αφηνεται να ΦΑΙΝΕΤΑΙ κατοπιν δικης μας Επιλογης .



Σε διαβεβαιω ότι και να ηθελες να γινεις ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ παντα με την συγκαταβατικη εννοια (αν και λαθος εννοια ) μαλλον δεν προλαβαινεις. Για καλλιτεχνης δεν γνωριζω ? νομιζω ότι ειδημων επι τουτου είναι ο ΞΗΡΟΣ συγκεκριμενα εξασκει την καλλιτεχνια της αγιογραφιας.
Ενναλακτικη λυση περι καλλιτεχνιας εχεις τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

Τουτο, περι πολιτικης θα το αντιληφθεις λιγο αργοτερα.!


ΜΑΙΡΑ666
Προέδρος ΟΕΤ
Καλοπροαίρετα με Θυμό

MAIRA666 είπε...

Περι της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ή ακόμα ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ
Περι της ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ


Όλοι έχετε την αντίληψη ότι κάθε γεγονός στην « Πολιτική» ( με την ευρεία έννοια νομιζόμενο ) σκηνή είναι ανεξάρτητο και αποστασιοποιημένο από τα άλλα , αφού « παρουσιαζόμενο» έτσι δείχνει.. Και αν ακόμα δεν το νομίζετε , σίγουρα έτσι το αντιμετωπίζετε , αν και τις περισσότερες φορές οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ για αυτή την διάκριση ( και Αποσυντονισμό ) είναι άλλοι. Τούτο οφείλεται είτε στην ΑΓΝΟΙΑ είτε στην ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ είτε στην παντελή έλλειψη Βασικών ΓΝΩΣΕΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ η και ΛΟΓΙΚΗΣ ή και άλλων επιστημών η τεχνών , αυτών που ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. Μην ξεχνάτε ότι Εξουσία δεν είναι μόνο, στην προκείμενη περίπτωση , ο Πρωθυπουργός η το υπουργείο οικονομικών , η κυβέρνηση , η ακόμα - ακόμα η αντιπολίτευση μείζονα ή Ελασσόνα , ή τέλος όλα τα « κομματικά όργανα» . Εξουσία (οικονομική) δεν είναι μόνο οι λεγόμενοι ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ή τα πάσης Φύσεως επαγγελματικά ή εργατικά ή αγροτικά συνδικάτα ή αλλού είδους Συντεχνίες. ΕΞΟΥΣΙΑ ( οικονομική ) είναι και οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και η «ΘΡΗΣΚΕΙΑ» και η λεγόμενη έβδομη τέχνη ( πολιτισμό το λένε κάποιοι) αλλά και μια όγδοη που την ονομάζω ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ ** Σήμερα μάλιστα ΕΞΟΥΣΙΑ ( οικονομική ) είναι και οι «κουκουλοφόροι» αφού καταστρέφοντας δημιουργούν πολλαπλό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ πρόβλημα , ΕΞΟΥΣΙΑ είναι και τα λεγόμενα και πάσης φύσεως «μη κερδοσκοπικά ιδρύματα», όπου συνήθως διοικούμενα από « κομπλεξικά» στην καλύτερη , αδηφάγα στην χειρότερη , άτομα , χρηματοδοτούμενα από πήγες ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ η και ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ( περί τούτου κάποτε θα επανέλθω , π.χ Παγκόσμιοι ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ***) με σκοπούς όπου για ακόμη μια φορά το Σαββιδικον Ρητό
«για άλλα ΛΕΜΕ και περί άλλων Τυρβάζουμε. Είμαστε Χαοτικοί και μεταμοντέρνοι» βρίσκει τέλεια εφαρμογή

για καλύτερη Ανάγνωση αφήστε για μετέπειτα τις εξηγήσεις και προχωρήστε πιο κάτω.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

εξηγήσεις

*** «Παγκόσμιοι Πεζοπόροι» Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον Κ. ΣΑΒΒΙΔΗ , τούτος κάτι πρέπει να Γνωρίζει αφού τους Προβάλλει.

(Η επιστήμη και η τέχνη ως έννοιες σημερινές δεν ανταποκρίνονται επακριβώς στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ Έννοια που Προσδιορίζει η ίδια η λέξη.
Π.χ η Ιατρική σήμερα είναι Επιστήμη , ενώ στην Πραγματικότητα είναι ΤΕΧΝΗ, !!! )

**ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ = Η ΤΕΧΝΗ (όχι επιστήμη) του να παρουσιάζεσαι , ως ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , έτσι ώστε να θεωρείσαι από την ΜΑΖΑ (όχλος) ότι όντως είσαι αυτό που φαίνεσαι , αλλά στην πραγματικότητα να αναμασάς αποθεύγματα Γεννημένα σε εργαστήρια παρασκευής κλώνων ή ΕΙΤΖ είτε ανακυκλωμένα και με νέο περιτύλιγμα σερβιρισμένα από το κλεμμένο ΜΥΘΟ και γινομένο Παραμυθάκι κοινώς ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.

Με άλλα λόγια ΖΗΤΩ οι πάσης Φύσεως ΕΓΓΥΗΤΕΣ , δηλαδή όλοι εκείνοι που η δουλεία ( όχι δουλειά) τους είναι να εκδίδουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ότι κατέχεις κάποια επιστήμη , τέχνη, ή οτιδήποτε άλλο φανταστείς. Δηλαδή αν δεν έχεις , ας πούμε την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ από την χ- Σχολή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ δεν είσαι Δημοσιογράφος. Τότε ας μου πουν πριν την ΣΧΟΛΗ ποιος ήταν Δημοσιογράφος και πως εξασφαλιζόταν η εγκυρότητα του ? ή σε λίγο θα μου πουν ότι αφού ο Πλάτων δεν είχε τίτλο Πανεπιστημιακό δεν ήταν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ή ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ δεν ξέρει από ΙΣΤΟΡΙΑ γιατί Ο τίτλος που φέρει δεν είχε την Υπογραφή της κύριας Ρεπούσης , του Ειδήμονα .
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Όταν μάλιστα οι ΦΤΑΙΧΤΕΣ , δηλαδή οι μετέχοντες στην Εξουσία σε όλα τα προαναφερόμενα ΕΠΙΠΕΔΑ , δηλαδή οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της ΤΥΦΛΩΣΗΣ * και του ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ** του λαού δεν είναι απλά και μόνο τα ασυνείδητα ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ άλλων αλλά είναι είτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ δηλαδή πράττουν ενσυνειδήτως τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ προς Ιδίον Όφελος ή ακόμα χειρότερα είναι οι ίδιοι οι ΟΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ τότε Κύριοι αυτό που ονομάζεται «Ελλάδα» η και «ελληνική οικονομία»
Είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ. ( Κυριολεκτώ) [ 1 ]


* Περί ΤΥΦΛΩΣΗΣ έχω αναφερθεί εκτενώς. Συνοπτικά
ΤΥΦΛΩΣΗ = Παρεμπόδιση ικανότητας συγκρίσεως του ΑΥΤΟΥ μας με τον ΕΑΥΤΟ μας η και κατ ‘ επέκταση παρεμπόδιση συγκρίσεως γεγονότος με τα της ΛΟΓΙΚΗΣ και συνεπώς Αδυναμία εξαγωγής Λογικού αποτελέσματος.

** Περί ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ βλέπε την Ανάρτηση περί Αρχικής Δημοκρατίας όπου έχει εξηγηθεί αναλυτικά.!!!



Όπως είδατε είμαι από εκείνους που ήδη από την Προηγούμενη ανάρτηση ΣΥΣΧΕΤΙΣΑ άμεσα την ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ομπαμα στο Μεσανατολικό με το ΜΕΛΛΟΝ του «ελληνικού ψευδοκρατηδίου» το ΥΠΟΔΟΥΛΟ και ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ άρα ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ και ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ .

Μάλιστα έκανα και την Πρόβλεψη πως ενώ θα έχουμε μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την πολιτική στην Δυτική και κεντρική Ασία εμφανιζόμενο ΨΕΥΔΩΣ ως « ΑΝΤΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ» ή σωστότερα « Αντισυονιστής» ( δειλά στην αρχή πιο εμφανή στην συνεχεία ) και «ΛΥΤΡΩΤΗΣ « των «Αράβων» , ασχέτως αν εν το μεταξύ θα τους ανάψει όλων των ειδών των ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ,
σε εμάς τους Έλληνες ή και έλληνες θα εμφανιστεί με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ , δηλαδή της ΑΔΙΚΙΑΣ .

Και μην Νομίζεται ότι τα δυο τούτα γεγονότα ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ.
Σας ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ ( βλέπετε κόλλησα και εγώ !!!) ότι είναι ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ τόσο μάλιστα, που αν δεν γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ χώρο , δεν μπορεί να πετύχει το σχέδιο στο Μεσανατολικό.

Και θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα τούτα με την « ελληνική οικονομία» ή ακόμα καλύτερα με την Ευρωπαϊκή Οικονομία .

Υπάρχει περίπτωση Σύνδεσης και συσχέτισης ? ΝΑΙ όλα συνδέονται.!

Τελος 1. Ακολουθει συνεχεια λογω μεγαλου κειμενου

MAIRA666 είπε...

Από την [1] έχουμε ότι η ΕΞΟΥΣΙΑ έχει περάσει σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ στην χειρότερη και στην καλύτερη σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ , ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ , ΑΝΟΟΥΣ , ΗΛΙΘΙΟΥΣ ή ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ. Δηλαδή όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ έχει ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ έτσι ώστε το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ή έστω Ελληνικό ΕΘΝΟΣ να γίνει απλώς ΣΩΜΑ ( χωρίς ΑΙΜΑ , αφού του το ΡΟΥΦΗΞΑΝ οι κάθε λογής ΥΒΡΙΣΤΕΣ * ) και από ΣΩΜΑ να γίνει κομμάτια και απλά όργανα.

Δηλαδή να γίνει ΚΟΜΜΑΤΑ ή ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ( Συνδικάτα) παντός τύπου , στενού συντεχνιακού ή ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑΚΟΥ ( Μασονικού) συμφέροντος
Επίσης ο αναγνώστης ας συνδέσει και ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΙ τούτα τα γραφόμενα με την «απάντηση» στον ΜΑΓΙΣΤ (_ _ ?)Ο ΣΑΒΒΙΔΗ περί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ……….

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
* το τι εστί ΥΒΡΙΣΤΗΣ και το ποιοι είναι εξηγείτε τόσο στην προηγούμενη Ανάρτηση στις 23/01/2009 όσο και στις Διαγραμμένες ή και σε παλαιότερες. Σήμερα προτιμώ να αντιγράψω λίγους στίχους από τα « ιερά» κείμενα τους , για το πως αντιλαμβάνονται τόσο το ΑΙΜΑ όσο και τις καλές προθέσεις τους απέναντι μας οι (Υβριστές) ΑΡΧΗΓΟΙ των ΑΡΧΗΓΩΝ.

« Και εξηγείρω τα τέκνα σου Σιών,κατά των τέκνων σου,Ελλάς, και εγώ ο Κύριος θα βοηθήσω εσάς,ω Ιουδαίοι μου, να εξαφανίσετε από προσώπου γης τα τέκνα των Ελλήνων και θα τους πιείτε το αίμα ωσάν πίνουν τον οίνον». («προφήτης» Ζαχαρίας Θ’,13-15)»

Επειδή παλιότερα δεν είχαν βρει « το τεχνολογικό επίτευγμα» «καλαμάκι»
προς τούτο , το ΕΠΙΝΑΝ με την Κούπα. Σήμερα είναι πιο Μεταμοντέρνοι.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Τούτος ο Διαμελισμός κοντεύει να φτάσει στο τέλος, και τούτο το τέλος θα μας ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ αρχικά σαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ προκείμενου να επιτευχθεί και η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και συνεπώς η τυπική Κατάλυση του ελληνικού Κρατιδίου και περιορισμός του σε ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ όρια.

Ας θυμηθούμε την ΑΡΙΣΤΑ καθώς φαίνεται ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ (Από ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ?) Κυρία πρόεδρο του «ελληνικού κοινοβουλίου» κυρία ΜΠΕΝΑΚΗ στην εκφώνηση της κατά την Παραλαβή της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ» από τον ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. Μάλιστα την «Πρόβλεψη» ( τον έκανε μετά κρεμμυδάκια τον ΜΑΝΤΗ αλλά και ηλεκτρονικό σύστημα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Παρακολούθησης , ΤΕΙΡΕΣΙΑ *) την έχει ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ και ΧΡΟΝΙΚΑ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Μπλοκεραδες , σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ , τι είχε πει. Ο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα γινει προκειμένου να Επιτευχθεί η « Παγκόσμια Ειρήνη.»
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΕ αυτό που λέω περί ΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ( σωστότερα ΣΥΟΝΙΣΤΙΚΗΣ) πολιτικής στο Μεσανατολικό και την ΑΝΑΓΚΗ διάλυσης ( περιορισμού)
Τόσο σε Οικονομικό όσο και σε Πολιτικό ή και γεωγραφικό χώρο της «Ελλάδος» ( ή και ΕΛΛΑΔΟΣ αν μπορέσουν) προκείμενου να πετύχει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ και της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( είδατε τι εστί διαστρέβλωση !! ) του ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ Σπόρου Ομπαμα ( ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ άλλαξε ) μετά ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ( ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΙΚΑ δηλαδή εβραϊκά ) λόγια της ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ κύρια ΜΠΕΝΑΚΗ.

Ότι λοιπόν έχουμε πει, μέχρι τώρα , περί « ελληνικής οικονομίας» , «ελληνικής πολιτικής» , σε σχέση με την ΣΥΟΝΙΣΤΙΚΗ πολιτική στο μεσανατολικό δεν είναι ένα σχέδιο που ετοιμάσθηκε σε μια νύκτα. Για τούτο , δουλεύουν χρόνια ολόκληρα υπογείως ( εκεί ακριβώς Ασπικιε όπου εσύ ο ίδιος είχες πει ότι είναι τόσο βαθιά ώστε με τίποτα δεν ακούονται παρά τον θόρυβο που κάνουν) έτσι ώστε η επανάληψη του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ που έδωσα στην προηγούμενη ανάρτηση να εκτελεσθεί στον κατάλληλο χρόνο.( προειδοποίηση ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΤΡΕΙΣ και την ΚΑΚΗ του ΜΕΡΑ = ΜΑΙΡΑ666)
ΤΟΥΤΟ λοιπόν το σχέδιο μπήκε στο αυλάκι , όταν κατόρθωσαν να μας αναγκάσουν διάμεσου της « ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ μας» ( αν και ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν δημοψήφισμα ) να γίνουμε « ΙΣΟΤΙΜΟ μέλος» ( τρομάρα μας) στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ή ΕΝΩΣΗ ή ΕΟΚ ή ΕΕ.

Δηλαδή ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ εκτέλεσης του ΣΧΕΔΙΟΥ του μεσανατολικού και κατά επέκταση και του Σχεδίου που αφορά την Ελλάδα ( ή και ΕΛΛΑΔΑ) , Τμήμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ , είναι η «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ» Ε.Ε.

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά αν θέλετε κάτι πιο άμεσο και κοντινό ( όχι ότι είναι και μακριά τα άλλα που λέγω παραπάνω) είναι ότι πρέπει να Ετοιμαστείτε ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ για πλήρη διάλυση της έννομης τάξης , διάμεσου ΑΠΕΡΓΙΩΝ κλείσιμο όλων των δρόμων, Πιθανή νέα Εξόρμηση των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ και νέο κάψιμο του Κέντρου της ΑΘΗΝΑΣ , Διακοπή δρομολογίων στα νησιά , και ιδιαιτέρως στην ΚΡΗΤΗ . Γενικώς ότι μπορεί να γίνει προκείμενου μειωθούν τα ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ έσοδα και να μεγαλώσουν τα Έκτατα έξοδα τόσο από Βανδαλισμούς μέχρι και επιπλέον χρήματα ( μη προγραμματισμένα ) στους απεργούς προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. . Ακόμα γιατί όχι , και ένα Νέο «τρομοκρατικό» χτύπημα για να έχουμε θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό κανάλι «ΜΕΓΑ» ( αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε, ότι είναι ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ στις « συζητήσεις» ) και μια ωραία οδηγία από τα Φιλαράκια «μας» και « ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη» τόσο εκείνα του ΝΑΤΟ όσο και εκείνα της Ε.Ε. περί αποφυγής προορισμού τουριστών στην Ελλάδα ως εμπόλεμη περιοχή.

Δεν νομίζετε ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ ότι η πυρκαγιά στην ΠΑΤΡΑ της παραγκουπολης των Αφγανών είναι Ύποπτο σημάδι η νομίζετε ότι κάποιος πέταξε το αναμμένο τσιγάρο του. Δεν νομίζετε ότι τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ επεισόδια 24/01/2009 των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ για ασήμαντες αφορμές είναι μέρος ή καλύτερα η ΑΡΧΗ του τελευταίου
Τμήματος του μεγαλυτέρου Σχεδίου προς την ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Κύριε φοιτητά επί ευκαιρίας θα ήθελα όπως σας ενημερώσω για την Νέα Απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ( Ματζουνης η πρώτη) αυτών που βρίζετε ως « Μπάτσοι γουρούνια Δολοφόνοι» * Σας υπόσχομαι ότι λίαν συντόμως το σλόγκαν τούτο που τόσο καλά Εκπαιδευτήκατε να αποστηθίσετε από τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ πανεπιστήμια ( δεν φταίτε εσείς μόνο για τούτο) , θα σας αποδείξω τόσο ποιοι το έφτιαξαν και το Προπαγάνδισαν όσο και το ΓΙΑΤΙ.

Τώρα κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου λέτε να το κόψει το σλόγκαν τούτο ο Σαββίδης ως ΧΥΔΑΙΟΝ όπου Υποβαθμίζει την ποιότητα του ΜΠΛΟΚ ? Μα τον ΔΙΑ ας το κάνει , και ας μου ΣΒΗΣΕΙ και όλη την ΑΝΑΡΤΗΣΗ, μόνο ας βγει και να ΕΞΗΓΗΣΕΙ γιατί το έπραξε. Γιατί όπως βλέπετε , αφού δεν το έχει σβήσει μέχρι τώρα , δεν το θεωρεί ΥΒΡΙΣ αλλά «Ελευθέρια έκφρασης». Δηλαδή συμπράττει διάμεσου θετικής « ουδετερότητας» στην ΥΒΡΙΣ.

ΑΣΠΙΚΙΕ ΑΡΧΗΓΕ Των Εξαρχείων και περιχώρων , συγγνώμη Α _ΚΑΚΙΕ ήθελα να πω ΘΥΜΗΣΟΥ τα Μακαρόνια ( φυτίλια για μολότοφ ) να είναι ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ( έχουν ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣΑΝ οι ελληνοκεντρικές εκπομπές τόσο του ΑΡΧΗΓΟΥ όσο και άλλων συνάδελφων του *
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Ήδη καθώς μας πληροφορεί ο Σαββιδακος οι « φίλοι μας» στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑΚΗ και ΠΑΡΑΦΥΣΗΝ Ένωση, άρχισαν να μας τα γυρίζουν για τα Σκόπια. Πάνε περίπατο τα λόγια Συμπαράστασης ,πάνε περίπατο οι λόγοι περί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ θέσεων και γενικά τα περί Δικαιοσύνης ανάμεσα στα ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη και ενταγμένα στην ΠΡΩΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ και όχι μόνο ( χαστούκια που θέλουμε για να ξυπνήσουμε !!!) Αναμενόμενο βέβαια ήταν , ( για εμένα) όπως και τα χειροκρότημα του Ασπικιου (κατά ελάχιστον και όχι του ΜΟΝΟΥ ) που ακούγονται μέχρι εδώ. Οι Αυτοδηλωμένοι Ανθέλληνες και οι Προστάτες τους , νοιώθουν Ολοκληρωμένοι άρα και Δικαιωμένοι αφού « ΝΙΚΟΥΝ» σε όλα τα μέτωπα .!! ( είναι όμως ακριβώς έτσι ?)

Δεν βλέπεται ότι ήδη το Γεγονός τούτο ( δηλαδή η άμεση πολιτική στροφή της Ε.Ε στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ , ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ απόλυτα με αυτά που ήδη έχω πει ? να δεις όπου ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ο επίσημος «ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ» τόσο του ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ όσο και του ΣΑΡΚΟΖΙ ( νομίζετε ότι η λέξη ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ = κοροϊδία δεν έχει σχέση ? ) στην παρουσία του Βιβλίου του «εγώ ο έλληνας» ( μην αφοδευσω , για να το πω ευγενικά λόγω Ψαλιδίσματος, γιατί το μόνο που δεν είναι , είναι αυτό που λέει) λόγω των ειδικών (Σ)χέσεων θα τρέχει στην ΓΑΛΛΙΑ ( εκεί που υπάρχει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) γιατί θα πει ως νέος ΗΓΕΤΗΣ ότι το κουρελόπανο που κατά λάθος προσφωνείτε « ΕΛΗΝΙΚΗ σημαία» πρέπει να το αποσύρουμε μέχρι την Γαλλία μήπως και ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ εκεί οι ΤΟΥΡΚΟΙ και Επιτέλους ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ διαμέσου της ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ τύπου ΓΡΙΒΑ ή Πάγκαλου. ΕΛΠΙΖΩ να σας ΘΥΜΙΣΑ τι είχε γίνει με τον ΛΥΜΠΕΡΗ και τον ΠΑΓΚΑΛΟ στα ΙΜΙΑ αλλά και το τι πρόκειται να ξαναπούν για να γλιτώσουμε τι τρισάθλια ζωούλα μας ως ΖΩΑ.


Παρατήρηση *** Πολύ Σπρώξιμο ( διαφορετικό από εκείνο της Ρεπουση) τελευταία τρώει ο Παγκαλος στην Τηλεόραση.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
* περί ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΠΛΟΚ αν προλάβουμε θα το συζητήσουμε στο Μέλλον. Προς το Παρόν περιορίζομαι μόνο σε τούτο.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ = ΤΟ ΠΟΙΟΝ που ΕΧΕΙ το πράγμα  ΠΟΙΟΝ
ΑΡΚΕΙ λοιπόν να ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ( όχι καταλάβετε, όχι έχω την εντύπωση ) , τι εστί « ΠΟΙΟΝ». Ο « φίλος» και Αρχηγός Εξαιρείτε δεδομένου ότι έχει δηλώσει ότι δεν είναι και « φανατικός οπαδός» της Ελληνικής Γλώσσας , « ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ» . ΠΩΣ να έχω την απαίτηση να ΕΝΝΟΗΣΕΙ ?

Πάντως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , η ευχή η καθημερινή που κάνω είναι να μπορέσει πιθανόν και με την Βοήθεια των αναρτήσεων μου Πρώτα ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και μετά έχει ο ΔΙΑΣ.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
τελος 2 εχει συνεχεια……

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Χμμμ...(ο διαβολικος Μαιρα666 ξαναχτυπα.... ξαναζωντανευοντας τα φαντασματα-σκιες που κατατρεχουν μερα και νυχτα τον κυριο Σαββιδη αλλα και λοιπους bloggers χα χα χα )
Λοιπον κυριε Σαββιδη με πολυ ενδιαφερον θα ακουσω την συζητηση στην εκπομπη σας περι ευρω,περι κεντρικης ευρωπαικης τραπεζας,για συμφωνο σταθεροτητας,περι παραγωγης χρηματος κ.λ.π
Η συζητηση κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να αρχισει (για να μην πω να μονοπωλησει ολο τον τηλεοπτικο χρονο) απο το τελευταιο...δηλ την παραγωγη χρηματος...αληθεια...ποιος ειναι εκεινος που παραγει το χρημα? με ποιον τροπο το παραγει?τι ειναι τελικα το χρημα?...μηπως ειναι χαρτι τυπωμενο με ωραια χρωματα και σχεδια και αριθμους πανω..? και ποιος το τυπωνει...?....και ποιος εχει την αδεια να το τυπωνει? και αυτος που τελικα το τυπωνει...απο που πηρε την αδεια?...και αφου σε τελικη αναλυση η πραγματικη αξια του τυπωμενου αυτου χρηματος ειναι κατι λιγα σεντς(αξια χαρτιου και μελανης) γιατι "ο εχων την αδεια εκτυπωσης"το πουλαει βασει της αναγραφομενης "πλαστης" αξιας ,η μαλλον το δανειζει στα κρατη και μαλιστα με τοκο?....
Ας αναρωτηθουμε...η Αμερικανικη FED....ειναι κρατικη ή ιδιωτικη? ποτε δημιουργηθηκε και απο ποιους?...Αν ειμαι σωστα πληροφορημενος το Αμερικανικο Συνταγμα προεβλεπε οτι αρμοδιο για την παραγωγη χρηματος ηταν το Κογκρεσο....ποτε , γιατι...και πως εχασε αυτο του το δικαιωμα?ποσες αποπειρες ειχαν γινει πιο πριν για τον ιδιο σκοπο και δεν ειχαν φερει αποτελεσμα?
Υπαρχει μηπως καποια αντιστοιχια μεταξυ Αμερικανικης FED και Κεντρικης ευρωπαικης τραπεζας?
Εδω θα πρεπει να αναρωτηθουμε ποιος ο σκοπος δημιουργιας της Ε.Ε αλλα και του ευρω....?η ισχυροποιηση των οικονομιων των ευρωπαικων κρατων....και η ισχυροποιηση της ανταγωνιστηκοτητας τους σε σχεση με την Αμερικανικη οικονομια...?.... ή μηπως θα πρεπει να το δουμε σαν ενα ματαβατικο σταδιο της παγκοσμιοποιησης ουτως ωστε να περασουμε στην Νεα εποχη που ολοι ευαγγελιζονται εδω και μερικα χρονια...(μεχρι και του Παγκαλου επεσε στα χερια μου τελευταια ενα αρθρο περι παγκοσμιοποιησης...του Ογκολιθου οπως ειπε και ο Μαιρα666 παλιοτερα)
Στην αρχικη δημοσιευση γραψατε κυριε Σαββιδη :"Η χώρα μας βρίσκεται και πάλι σε κρίσιμο σημείο. Όταν έχεις μεγάλα οικονομικά προβλήματα δεν είσαι εκτεθειμένος διεθνώς μόνον οικονομικά αλλά και πολιτικά. Όταν προσπαθείς με παρακάλια να καλύψεις οικονομικά σου κενά τι περιθώρια έχεις να ασκήσεις μια ουσιαστική διπλωματική πολιτική διεθνώς για να υποστηρίξεις θέματα όπως οι τουρκικές μονομερείς αξιώσεις στο Αιγαίο, το κυπριακό ή το σκοπιανό;"
Εχετε απολυτο δικιο κυριε Σαββιδη,δεν ειμαστε μονο οικονομικα εκτεθειμενοι...ειμαστε και επιρρεπεις στο να προασπισουμε τα εθνικα και κυριαρχικα μας συμφεροντα....και αυτο το ξερουν οι εχθροι μας...και το εκμεταλλευονται με τον καλυτερο για αυτους τροπο.....δε νομιζω να υπαρχει καποιος σκεπτομενος ανθρωπος που να διαφωνει με την αποψη οτι τα μυρια κακα που εχουν πληξει - και θα πληξουν - την χωρα μας εδω και κανα δυο χρονια...πυρκαγιες, καψιμο πολεων απο αναρχικους, καταστροφη περιουσιων μικρομεσαιων...παρακολουθησεις τηλεφωνων κυβερνησης,σκανδαλο ζημενς,σκανδαλο βατοπαιδιου κ.λ.π και τωρα εχουμε τα μπλοκα των αγροτων....σε λιγο θα εχουμε εκτεταμενες απεργιες σε ολα τα μετωπα ετσι ωστε να παραλυσει η χωρα...να μην μπορει να ορθοποδησει....και πανω στην ενταση δεν αποκλειεται να δουμε και την ημισεληνο να εγκαθισταται σε στερεο ελληνικο και μαλιστα κατοικημενο εδαφος και οχι σε ξερονησια οπως τα Ιμια....να ειμαστε ουσιαστικα μια χωρα σε ελευθερη πτωση...και εδω μπαινει ενα ερωτημα...ποιος ειναι ο εχθρος μας και ποιοι οι σκοποι του..?
Ο Μαιρα666 σας το εχει ηδη πει....(εδω θα συμφωνησω μαζι του ως προς τα λεγομενα του(οχι σε ολα) και θα διαφωνησω ως προς τον τροπο γραφης του)
Θα συμφωνησω με τον Μαιρα666 περι του λογιδριου της Κας Μπενακυ (Προεδρου Βουλης τοτε) και σας παραθετω και το λογιδριο της ολοκληρο για τους πολυ δυσπιστους...καθως και τις παιδαριωδης δικαιολογιες σε ερωτησεις δημοσιογραφου περι του τι εννοουσε...
Προσφωνώντας τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, αφού υπογράμμισε ότι η εκλογή του κ. Παπούλια, «που έγινε σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος, αποτελεί κορυφαία πράξη της Δημοκρατίας, αλλά ταυτόχρονα και επιβράβευση της μέχρι σήμερα διαδρομής του ως πολιτικού και ως ανθρώπου», τόνισε:

«Κύριε Πρόεδρε, αναλαμβάνοντας τα υψηλά καθήκοντα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπειτα από μια 10ετή, κατά γενική εκτίμηση, συνετή και εποικοδομητική θητεία του προκατόχου σας κ. Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, καλείσθε να μετουσιώσετε σε πράξη τα υψηλά ιδεώδη και τις αρχές που το Σύνταγμα έθεσε ως βάση και αποστολή του προεδρικού αξιώματος: την ενότητα του έθνους και του λαού, την επαγρύπνηση για την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος και τη διατήρηση συναινετικού κλίματος μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου. Αυτή η ίδια η υπόδειξη και η εκλογή σας υπήρξε άλλωστε προϊόν συναίνεσης σύμφωνα και με το πνεύμα του Συντάγματος, γεγονός που σας εξοπλίζει με πρόσθετο κύρος για την επιτέλεση των καθηκόντων σας. Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: Στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα, στον οικονομικό και τον κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία. Ενόψει των παραπάνω η ρυθμιστική και ενοποιητική αποστολή που σας αναθέτει το Σύνταγμα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βεβαία ότι θα ανταποκριθείτε άριστα στον υψηλό αυτό ρόλο, με όπλα τη μακρά πολιτική πείρα σας, την επιστημονική σας κατάρτιση, την κοινωνική ευαισθησία και τον ήπιο και μετριοπαθή χαρακτήρα σας. Θα έχετε άλλωστε αρωγό και συμπαραστάτη τους παράγοντες του πολιτεύματος και όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

Ολοκληρώνοντας την προσφώνησή της η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε στον κ. Παπούλια, προσωπικά και εκ μέρους όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και των βουλευτών, τις θερμότερες ευχές για την επιτυχή εκπλήρωση των καθηκόντων του.

Κατά την αντιφώνησή του, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ανέφερε τα εξής:

«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε της Βουλής, το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας της Βουλής, που μόλις μου ανακοινώσατε, δικαιώνει τη συνταγματική επιδίωξη για συναίνεση στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι η συναίνεση είναι κατάκτηση για τον πολιτικό μας πολιτισμό και αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πατρίδα μας. Η επικοινωνία μου με τους Έλληνες πολίτες με έχει διδάξει ότι αποτελούν συλλογικό ζητούμενο η πολιτική ωριμότητα και εντιμότητα, το μέτρο και η ευαισθησία στη δημόσια ζωή, ώστε να προετοιμάσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας και να οικοδομήσουμε μια κοινωνία λιγότερο εγωιστική και περισσότερο δίκαιη. Με σεβασμό στις απόψεις όλων των κομμάτων και των αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή, την οποία αποδέχομαι με αίσθημα ευθύνης. Και πάλι σας ευχαριστώ».

Η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει το Σάββατο, 12 Μαρτίου 2005.


--------------------------------------------------------------------------------

Εξηγήσεις για τον «περιορισμό των συνόρων»
Διευκρινίσεις για όσα περί εθνικών συνόρων και εθνικής κυριαρχίας είπε κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, έδωσε χθες η πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα.

Σε μια αποστροφή της ομιλίας της, η κ. Μπενάκη είχε πει μεταξύ άλλων:

«Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων».

Χθες, σε επιστολή της προς την «Καθημερινή» (σ.σ. είχε σχολιάσει ο Α. Καρκαγιάννης) εξήγησε ότι:

Δεν αναφερόταν στα γεωγραφικά σύνορα, αλλά στο γεγονός ότι «άνθρωποι, κεφάλαια, υπηρεσίες, ιδέες, συνήθειες διακινούνται ήδη από σήμερα ελεύθερα μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
Το ισχύον Σύνταγμα της χώρας μιλάει για «εκούσιους περιορισμούς της εθνικής κυριαρχίας». Και επισημαίνει ότι «η νομισματική, η τελωνειακή και η εμπορική πολιτική της χώρας έχει εκχωρηθεί στην Ε.Ε.»
Ο Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, που έχει ενσωματωθεί στο ευρωπαϊκό Σύνταγμα, «προστατεύει πιο αποτελεσματικά την πολιτική απ' ό,τι οι εσωτερικές νομοθεσίες». Ταυτόχρονα, όμως, επισημαίνει ότι «μέσα σε ένα περιβάλλον εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, τα δικαιώματα προσβάλλονται πιο εύκολα».
Σε επιστολή του προς την «Ε» ο ηθοποιός Στέφανος Ληναίος εκφράζει κατάπληξη για «τις πολυσήμαντες φράσεις» της προέδρου της Βουλής και αναρωτιέται «γιατί η σιωπή όλων των αρμοδίων και των Μέσων Ενημέρωσης;».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 14/02/2005


--------------------------------------------------------------------------------


Ελπιζω κυριε Σαββιδη η συζητηση με τους καλεσμενους σας να μην περιοριστει σε καθαρα οικονομολογικα στοιχεια και οντως να επεκταθει περισσοτερο στις επιπτωσεις που μπορει να εχει μια κακη οικονομια στα εθνικα μας θεματα,αναλυοντας ομως αυτα τα εθνικα θεματα....ισως τωρα με το δικιο σας μου πειτε οτι μια τετοια συζητηση θα ηταν εκτος θεματος....θα συμφωνησω....με την προυποθεση οτι η επομενη εκπομπη θα ειναι συνεχεια αυτης... και αφιερωμενη στα εθνικα θεματα...υπαρκτα αλλα και ...."υποθετικα"....

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

MAIRA666 είπε...

Ευχαριστώ ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ για την
δημοσίευση της προσφώνησης της Μπενάκη προς Παππούλια.

Την έψανα και εγώ στα αρχεία μου αλλά κάπου είχε κρυφτεί όπως ο Αρχιμπλοκερας που κατά την προσφιλή του συνήθεια "ουδέν" Καταλαβαίνει. Παρατήρησε ότι η πρόταση Σύνδεσης με το πορταλ δεν εχει απαντηθεί.!!

Σου λέει θέλεις να χαρακτηριστώ "ΕΛΛΗΝ " άπαξ και δούνε το ΜΠΛΟΚ. Μετα ποιος ακουει τον ΑΣΠΙΚΙΟ!!!
Άντε μετά , σου λέει, να τους εξηγήσω ότι δεν είμαι ελεφας.

Σε παρακαλώ διόρθωσε με όπου νομίζεις και βοήθησε με στο τρόπο γραφής.
Διαφωνίες και συμβουλές πάντα είναι καλοδεχούμενες όταν προέρχονται από "ΟΜΟΙΟΥΣ" γιατί αν πω την λέξη Φ Ι Λ Ο Σ και μάλιστα όπως έχει οριστεί ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΑ φοβάμαι ότι πάλι θα μπερδευτούν.


ΟΛΟΣΩΣΤΑ μέχρι τελείας όσα γράφεις περί χρήματος. Πάνω σε αυτό θα αναφερθώ και εγώ στην "Συνεχεία".
Ξέρεις η επανάληψη είναι μεν κουραστική αλλά αναγκαία Ίσως τελικά βοηθήσουμε και κάποιον Μπλοκερ να "σωθεί" "οικονομικά" αν κάνει ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.!!

Σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερα στοιχεία για αυτό που λες.
" ηταν το Κογκρεσο....ποτε , γιατι...και πως εχασε αυτο του το δικαιωμα?ποσες αποπειρες ειχαν γινει πιο πριν για τον ιδιο σκοπο και δεν ειχαν φερει αποτελεσμα? "

Δεν σου συγχωρώ το γεγονός ότι τόσο καιρό με χάζευες και δεν με βοηθούσες με τόσους «Ανώμαλους» = ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που έχω μπλέξει.!!
ΜΑΙΡΑ666
πρόεδρος ΟΕΤ
Καλοπροαίρετα με θυμό

aspic είπε...

Μπράβο παιδιά,έτσι να τα λέτε ήσυχα και ειρηνικά μεταξύ σας για να βρούμε και εμείς την γαλήνη μας.
Μήν πολυσυμφωνείτε όμως μεταξύ σας,γιατί αυτο θα σας κουράσει.
Διότι μήν ξεχνάς μάιρα ή και εσύ λευκο μπλέ,ότι όπως λέει και ο άκης πάνου στο τραγούδι του.......





































....ο πιο καλός μου φίλος
και ο πιο κακος εχθρός μου
είναι ο εαυτός μου
είναι ο εαυτός μου.

ΒΓ Υποθετικά τώρα θα αντικακαταστήσουμε τον ηρακλή με τον παντελή,την λερναία ύδρα με τα τόπικ και τον μάιρα λευκομπλέ με τα κεφάλια της για να καταλήξουμε πώς κόβει ένα μάιρα ο παντελής και δυό ξεφυτρώνουν.
Να συνεχίσω μάιρα λευκομπλέ υποθέτοντας τώρα πώς άμα σας έκοβε ξανά θα βγαίνατε τέσσερεις;
Και οι λοιποί μπλογκεράδες τι ρόλο παίζουμε σε αυτό τον άθλο του παντελή;
Τις στυμφαλίδες όρνιθες;
Μάλλον μήπως μας συμφέρει να κάνουμε τις μπλογκερίδες πάπιες;
Ο δίας τα βλέπει όλα αυτά από τον όλυμπο,ή τον έχουν αποκλεισμένο οι αγρότες στα τέμπη;

ΒΓ Τι σύνδεση ακριβώς θέλεις να σου κάνει ο σαββίδης από το μπλόγκ στο πόρταλ;
Οδική,αεροπορική,σιδηροδρομική;
Δέν τους χεις δώσει να καταλάβει τι ζητάς.

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Ζητω συγνωμη απο ολους αλλα πρεπει να απαντησω με το ιδιο υφος στον αγαπητο ασπικ...
Αφου ρε ασπικ το ξερεις καλα το τραγουδι δεν αναρωτηθηκες ποτε μηπως γραφτηκε για σενα...?
Δεν ξερω τι ειναι οι αλλοι bloggers στον υποθετικο σου αθλο του "Παντελη" παντως εσυ εισαι κοτα,και τι κοτα.....με τα μπουτακια σου.....μμμμμ....!!!!...με τα στηθακια σου....με τα ολα σου......
Τους αλλους bloggers να μην τους ανακατευεις εκτος κι αν ειναι της ιδιας συνομοταξιας με σενα...τοτε εχεις καθε δικαιωμα να αναφερεσαι σε αυτους.....Αφου ομως υποτιθεται δεν τους ξερεις δε μπορεις να αναφερεσαι σε αυτους και να τους χαρακτηριζεις οπως θες συμφωνα με τις "αρρωστημενες" αντιληψεις σου (συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου )
Ζητω συγνωμη απο τον κυριο Σαββιδη και τους αλλους bloggers για αυτο το μυνημα μου αλλα επρεπε να απαντησω....
Και κατι αλλο...Εδω κυριε Σαββιδη ζηταω την επεμβαση σας σαν διαχειριστης του blog...παρακαλω να επαναφερετε στην ταξη το κυριο ασπικ γιατι αν ξανα αναφερθει σε μενα κατα τον ιδιο τροπο λυπαμαι αλλα θα αλλαξω τελειως σταση...θα τον ακολουθησω κατα ποδας...οπως βριζει θα βριζω,οπως προσβαλλει θα προσβαλλω....και τοτε το blog σας δε θα ειναι τιποτε αλλο απο ενας χωρος βρισιων και προσβολλων.....ασε που τα μηχανακια της agb αν υπηρχαν θα χτυπουσαν κοκκινο απο την επισκεψιμοτητα....γιατι κατι τετοια θελει η μαζα.....

Ευχαριστω για τη φιλοξενια....και παλι συγνωμη

MAIRA666 είπε...

ΑΣΠΙΚΙΕ θα σε συμβούλευα να πας στα Εξάρχεια η στο πορταλ εκεί που γράφουν οι καθώς πρέπει. Εδώ είμαστε Τρελλοι και ως τέτοιοι δεν έχουμε καμία δουλειά μαζί . Μας έχετε χαρακτηρίσει ρατσιστές , χαζούς, εθνικιστές , μαλάκες, και δεν ξέρω τι άλλο όποτε μας έχετε απομονώσει στο Μλποκ. ΑΝ δεν μας δώσετε πρόσβαση και στο Πορταλ υπάρχει περίπτωση να αυτοχαρακτηριστείτε Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι και ως νταβατζήδες που δεν μας ανοίγετε την πόρτα του γκέτο ( μπλοκ) που οδηγεί στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ πορταλ . ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ? τους ΤΡΕΛΛΟΥΣ? Έλα τώρα ασπικιε που τρέμεις εμένα τον μαλάκα.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ σύνδεσε μας . Σου αφήνω τον τρόπο ελεύθερο να τον επιλέξεις εσύ. Μάλιστα για να δεις πόσο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου δίνω ,σου προσφέρω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και της ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ σύνδεσης.

Πάντως, όποιο ΤΡΟΠΟ και να διαλέξεις ΦΡΟΝΤΙΣΕ να είναι ΣΥΝΕΧΗΣ και να μην ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Cappire που λένε και οι ΑΛΒΑΝΟΒΛΑΧΟΙ . μπορεί και οι Τσαμηδες !


Λάθος ο ρόλος του ΗΡΑΚΛΗ στον ΠΑΝΤΕΛΗ. Αυτός ο ρόλος είναι ΔΙΚΟΣ μου , γιατί αφενός ΕΓΩ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΗ αφού έχω δηλώσει Λεοντόκαρδος και αφετέρου εγώ φέρω το ΡΟΠΑΛΟ αφού εδώ και μήνες μόνο «ξύλο» εκ ΡΟΠΑΛΟΥ τρώτε από μένα.

Άσε και το άλλο. Δεν προσδιόρισες ΠΟΙΟΣ Ηρακλής είναι ο παντελής.
Ο ΑΡΓΕΙΟΣ ή ο ΘΗΒΑΙΟΣ ?


Στο έχω ξαναπεί Ασπικιε είσαι μπούφος στα Μαθηματικά . Στο έχω ξαναπεί ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ όσα και τα «καράβια» των ΕΛΛΗΝΩΝ που εκστράτευσαν στην ΤΡΟΙΑ. !


Όσο τώρα αφορά τους όμορφους στίχους του Ακη Πανου

« ο πιο καλός μου φίλος
και ο πιο κακός εχθρός μου
είναι ο εαυτός μου
είναι ο εαυτός μου.»
μπορούν να αναλυθούν ως εξής.
Όσον αφορά την περίπτωση μου, φαντάζομαι και του Λευκού-ΜΠΛΕ ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ είναι ΦΙΛΟΣ και μονο ΦΙΛΟΣ ειτε ΠΥΘΑΓΟΡΙΚΑ είτε κοινώς εννοούμενο.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ περίπτωση δηλαδή του Εχθρού αφορά τον ΜΙΡΑΖ κλπ. και ξέρεις γιατί είναι εχθρός του ΑΥΤΟΥ Του ? γιατί του φέρνει τις ΕΡΙΝΥΕΣ. Όποτε σκέφτηκε να ΤΥΦΛΩΣΕΙ τον ΕΑΥΤΟ του, έτσι ώστε να μην μπορεί να στείλει τις ΕΡΙΝΥΕΣ. Αμ δε αγόρι μου! Ο ΔΙΑΣ δεν μασάει.!!!
Έτσι αφού δεν κατάφερε τούτο ΤΥΦΛΩΣΕ δηλαδή ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΕ τον ΑΥΤΟ του με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην μπορεί να ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ με τον ΕΑΥΤΟ του!!!!

Βλέπεις πόσο ΜΙΣΟΣ και ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ? Μήπως θέλει (θέλετε ) να κάνετε τα ίδια και σε όλους τους άλλους ?

Εσύ βέβαια και ο ψαλιδοχέρης Σαββίδης ανήκετε στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ όπου λέει ο ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ. Δηλαδή στην κατηγόρια εκείνων των ανθρωποειδών όπου ισχύουν και τα δυο Ταυτόχρονα . Γιατί αν προσέξεις ανάμεσα στους στίχους υπάρχει ο σύνδεσμος « Και». Έτσι εύκολα μπορείς να Εξηγήσεις την ΣΥΓΧΥΣΗ που έχετε εσείς οι Δυο. Προς ΑΠΟΔΕΙΞΗ τούτου, φέρνω το πιο πρόσφατο γεγονός της ΣΥΓΧΥΣΗΣ , που έφτασε στα όρια Πανικού, με το Μπέρδεμα που φάγατε με την υποτιθέμενη ταυτοπροσωπία με εμένα και του Λευκού-Μπλε

Είμαι Περίεργος να δω …… τα κατεβασμένα Μούτρα σας τώρα που ανακαλύπτετε ότι κάνετε ΛΑΘΟΣ.
( ρε γιατι να μην υπαρχει δυνατοτητα φωτογραφιας !)

Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ είναι άγνωστη εννοια για εσάς.!!!!!!!!!
Όχι βέβαια ότι την Περίμενα , γιατί απλούστατα γνωρίζω ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ = Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ( ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)

Και αν ακόμα ΤΩΡΑ ζητήσεις ή ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ , έχει ήδη χάσει κάθε αξία. Έχει ακριβώς την αξία ενός ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ σύμφωνα με την ανάλυση του Λευκού – Μπλε.
Το μόνο που θα προσέθετα είναι ότι τούτο το χαρτονόμισμα συν τοις άλλοις είναι και ΠΛΑΣΤΟ.!!!


Όσο για τον ΔΙΑ που λες ότι είναι Μπλοκαρισμένος στα Τεμπη , σου λέω ότι τον ΜΟΝΟ ΔΙΑ που έχεις την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να δεις από μακριά και σε φωτογραφία είναι ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ. Τούτος είναι ο μικρότερος ΔΙΑΣ αν και τεράστιος , αφού χωρά όλο το πλανητικό μας σύστημα δηλαδή και την Χθόνα. !!!

Παντως αν σκυψεις και κοιταξεις λιγο χαμηλοτερα σιγουρα δεν θα δεις ουτε την
ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.!!!

Την επόμενη φορά ελπίζω να ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ διάμεσου του ΠΟΡΤΑΛ. !!! πολλά - πολλά φιλάκια ματας μουτς!!!

ΤΑ περί ΚΟΤΑΣ αναλύθηκαν επαρκώς από τον ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ.

ΜΑΙΡΑ666
Προεδρος ΟΕΤ
Καλοπροαιρετα με ΘΥΜΟ.

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Απο οτι βλεπω ο αγαπητος κυριος Σαββιδης δεν προεβη κατοπιν δικης μου παρακλησης σε καποιο μυνημα που να ανακαλει στην ταξη τον αγαπητο ασπικ.....τοση υπευθυνοτητα διαχειριστου πια....!!!!!!!!!!!1....εκπλησσομαι...!!!!.....μονο εμενα ηξερε ο κυριος Σαββιδης να επιπληξει και να μου λεει οτι ειμαι ο Μαιρα666 και οτι μπαινω με δυο νικνειμ εδω μεσα.....δεν πειραζει κυριε Σαββιδη....φιλοι ειμαστε και φιλοι θα'μαστε...

Αγαπητε Μαιρα666....σου παραθετω πιο κατω ενα κειμενο....(δεν ειναι δικο μου....ειναι οι υποτιτλοι απο ενα ντοκιμαντερ που εχω αποθηκευμενο στον υπολογιστη μου....μου πηρε πολλες ωρες μεχρι να τους αντιγραψω αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο.....φυσικα κυριε Σαββιδη μπορειτε να ριξετε κι εσεις μια ματια και...αν και αναφερεται στα αμερικανικα δεδομενα και στην αμερικανικη ιστορια....ισως παρετε ορισμενα ερεθισματα για να ρωτησετε τους καλεσμενους σας την τεταρτη για τις ευρωπαικες αντιστοιχιες...ισως μπορεσετε να βρειτε καποιες αντιστοιχιες στο τραπεζικο σκηνικο της αμερικης και της ευρωπης....στο παγκοσμιο πια σκηνικο.....


Το 1835 ο Προεδρος Αντριου Τζακσον εκλεισε την κεντρικη τραπεζα που προυπηρξε της Ομοσπονδιακης (FED) Τοτε το Αμερικανικο κρατος ειχε μηδενικο χρεος…ειχε ξεπληρωσει όλα του τα χρεη
Δηλωνε πως «οι γενναιες προσπαθειες των τραπεζων να ελενξουν την κυβερνηση δεν είναι παρα μια προγευση της μοιρας που περιμενει τον Αμερικανικο λαο εάν παραπλανηθουν στην διαιωνιση αυτου του ιδρυματος η την ιδρυση ενός αλλου σαν και αυτου» Αντριου Τζακσον 1747-1845

Όμως το 1913 οι τραπεζιτες καταφεραν την ιδρυση της FED

1775 O Aμερικανικος πολεμος για την ανεξαρτησια ξεκινα καθως οι αμερικανικες αποικιες θελουν να αποσυνδεθουν από την Αγγλια και την καταπιεστικη μοναρχια της
Πολλοι ηταν οι λογοι του πολεμου για την ανεξαρτησια αλλα ενας λογος ξεχωριζει σαν κυρια αιτια : ότι ο βασιλιας Γεωργιος ο 3ος της Αγγλιας κυρηξε παρανομο το ατοκο ανεξαρτητο νομισμα που οι αποικιες παρηγαγαν και χρησιμοποιουσαν,ενώ τους αναγκαζε να δανειζονται χρηματα από την κεντρικη τραπεζα της Αγγλιας με τοκο,βαζοντας αυτοματως τις αποικιες σε χρεος.
Και όπως εγραψε αργοτερα ο Βενιαμιν Φραγκλινος η αρνηση του βασιλια γεωργιου 3ου να επιτρεψει στις αποικιες να λειτουργησουν ένα ειλικρινες χρηματικο συστημα που ελευθερωνε τον ανθρωπο από τα νυχια των εκμεταλλευτων των χρηματων ηταν ισως η πρωταρχικη αιτια της επαναστασης
Το 1783 η αμερικη ανεξαρτητοποιειται όμως η μαχη της εναντιον του θεσμου της Κεντρικης τραπεζας και των διεφθαρμενων προσωπων που σχετιζονται με αυτόν μολις ειχε ξεκινησει
Τι είναι λοιπον η Κεντρικη τραπεζα?....μια κεντρικη τραπεζα είναι ένα ιδρυμα που παραγει το νομισμα ενός ολοκληρου εθνους.
Βασισμενη στα ιστορικα προηγουμενα δυο δυναμεις εμπεριεχονται στις εφαρμογες της κεντρικης τραπεζας…τον ελενχο των επιτοκιων και τον ελενχο της εισροης χρηματος δηλ.του πληθωρισμου.
Η κεντρικη τραπεζα δεν παρεχει απλα στην οικονομια μιας κυβερνησης χρημα..της το δανειζει με τοκο…μετα με την χρηση της αυξησης και μειωσης της παροχης χρηματος η κεντρικη τραπεζα ρυθμιζει την τιμη του εκδιδομενου χρηματος (αξια)
Είναι σημαντικο να καταλαβουμε πως ολοκληρη η δομηση αυτου του συστηματος μπορει να παραγει μονο ένα πραγμα μακροπροθεσμα…ΧΡΕΟΣ…..δε χρειαζεται νασαι μεγαλοφυια για να καταλαβεις αυτην την απατη..
Γιατι κάθε δολλαριο που παραγεται από την κεντρικη τραπεζα δανειζεται με τοκο..αυτο σημαινει πως κάθε δολλαριο που παραγεται είναι το δολλαριο συν ένα ποσοστο χρεους βασιζομενο σε αυτό το δολλαριο,και αφου η κεντρικη τραπεζα εχει το μονοπωλιο στην παραγωγη νομισματος για ολη τη χωρα και δανειζουν το κάθε δολλαριο με ένα αμεσο καταλογισμενο χρεος πανω του….απο που προερχονται τα λεφτα για την αποπληρωμη του χρεους?...Μπορουν να ερθουν μονο από την κεντρικη τραπεζα παλι ..πραγμα που σημαινει πως η τραπεζα πρεπει διαρκως να αυξανει την παροχη χρηματος για να καλυπτει προσωρινα το εκκρεμες χρεος που δημιουργειται
Το οποιο μετα,εφοσων το νέο χρημα δανειζεται κι αυτό με τοκο,δημιουργει επιπλεον χρεος….!!Το τελικο αποτελεσμα αυτου του συστηματος είναι σιγουρα η σκλαβια…γιατι είναι αδυνατο για κυβερνηση και λαο να εξελθουν από το αυτοπαραγωμενο χρεος….Οι ιδρυτικοι πατερες αυτης της χωρας το γνωριζαν αυτό πολύ καλα.
«Πιστευω πως οι τραπεζικοι οργανισμοι είναι πιο επικυνδινοι από τακτικα στρατευματα.Αν ποτε ο αμερικανικος λαος επιτρεψει σε ιδιωτικες τραπεζες να ελενχουν την εκδοση νομισματος…οι τραπεζες και οι εταιρειες που θα αναπτυχθουν γυρω τους θα στερησουν στους ανθρωπους τις περιουσιες τους μεχρι που τα παιδια τους να ξυπνησουν αστεγα στην ηπειρο που οι πατερες τους κατεκτησαν.
THOMAS JEFFERSON 1743-1826

Aν θελετε να παραμεινετε σκλαβοι των τραπεζιτων και να πληρωνετε το κοστος της δικης σας σκλαβιας αφηστε τους να παραγουν λεφτα και να ελενχουν την πιστωση του εθνους Sir Josian Stamp 1880-1941

Από τις αρχες του 20ου αι. οι ΗΠΑ ειχαν αφαιρεσει μερικα κεντρικα τραπεζικα συστηματα τα οποια με απατη εδραιωθηκαν από αδιστακτα τραπεζικα συμφεροντα
Εκεινη την εποχη οι κυριαρχες οικογενειες στον τραπεζικο-επιχειρηματικο κοσμο ηταν οι ροκφελερς οι μοργκαν οι Warburg oi ροτσιλντ και γυρω στο 1900 προσπαθησαν να προωθησουν νομοθεσια για δημιουργια κεντρικης τραπεζας,όμως γνωριζαν ότι κυβερνηση και λαος ηταν κουρασμενοι από τετοια ιδρυματα,ετσι δημιουργησαν επισοδειο προς εηρεασμο της κοινης γνωμης…. Ο J.P MORGAN εκμεταλλευτηκε την τεραστια επιρροη του δημοσιευοντας φημες ότι μια περιοπτη τραπεζα της Ν.Υορκης ηταν προς πτωχευση…γνωριζε πολύ καλα ότι θα προκαλουσε μαζικη υστερια που θα επηρεαζαν και άλλες τραπεζες..πραγμα που εγινε…ολοι αρχισαν τις αναληψεις για να μη χασουν τα χρηματα τους..συνεπως οι τραπεζες αναγκαστηκαν να ζητησουν τα δανεια τους κανοντας τους δανειοληπτες να πουλησουν τις περιουσιες τους…και συνεπως μια αλληλουχια χρεωκοπιων –κατασχεσεων …και προεκυψε αναταραχη..
Συναρμολογωντας τα κομματια μερικα χρονια αργοτερα ο fredik allen του περιοδικου LIFE εγραψε : «τα συμφεροντα των Μοργκαν εκμεταλλευτηκαν………για να επιταχυνουν τον πανικο του 1907…..καθοδηγωντας τον(τον πανικο) επιδεξια καθως αυτος εξελισσοταν»
Ανιδεοι για την απατη ο πανικος του 1907 οδηγησε σε διεξαγωγη ερευνας από το κονγκρεσο με επικεφαλης τον γερουσιαστη NELSON ALDRIGH ,που ειχε στενες σχεσεις με τα τραπεζικα καρτελ και αργοτερα εγινε μελος της οικογ.ροκφελερ δια γαμου…η επιτροπη λοιπον του ΑLDRICH συνεστησε να συσταθει μια κεντρικη τραπεζα προκειμενου να μην ξανασυμβει ενας πανικος σαν του 1907..αυτη ηταν η σπιθα που ηθελαν οι διεθνεις τραπεζιτες για να βαλουν μπρος τα σχεδια τους…το 1910 μυστικη συναντηση εγινε στο κτημα του μοργκαν στο νησι JEKYLL κοντα στις ακτες της Georgia…εκει συνταχθηκε το βουλευμα για την κεντρικη τραπεζα με το ονομα Ομοσπονδιακη Πραξη Αποθεματικου…αυτος ο νομος γραφτηκε από τραπεζιτες….οχι από νομοθετες..
Αυτή η συναντηση ηταν τοσο κρυμμενη από τη δημοσιοτητα και την κυβερνηση που τα 10 ατομα που πηραν μερος απεκρυψαν τα ονοματα τους κατά την πορεια τους προς το νησι…αφου λοιπον το συνεταξαν το εδωσαν στην πολιτικη βιτρινα τους τον ΑLDRICH προς ψηφιση στο κονγκρεσο..και το 1913 με δυνατη πολιτικη χρηματοδοτηση από τους τραπεζιτες ο WOODROW WILSON εγινε προεδρος,εχοντας ηδη συμφωνησει να υπογραψει την Ομοσπονδιακη Πραξη Αποθεματικου με ανταλλαγμα την υποστηριξη της προεκλογικης του καμπανιας
Ο WILSON λοιπον το κανει νομο του κρατους…ψηφιζεται στο κονγκρεσο…χρονια αργοτερα ο ιδιος ο WILSON γραφει μετανοημενος :Το μεγαλο βιομηχανικο μας εθνος ελενχεται από το συστημα πιστωσης του,το οποιο είναι συγκεντρωμενο σε ιδιωτες.Ηαναπτυξη του εθνους και επομενως και κάθε δραστηριοτητα είναι στα χερια λιγων ατομων που,ακομη και αν οι πραξεις τους είναι υποχρεωτικα συγκεντρωμενες στις μεγαλες δεσμευσεις στις οποιες τα χρηματα τους εχουν επενδυθει και που υποχρεωτικα λογο των ιδιων των περιορισμων τους παγωνουν και ελενχουν την αυθεντικη οικονομικη ελευθερια.Εχουμε καταντησει μια από τις χειροτερα διακυβερνημενες,μια από τις πιο ελενχομενες και υποδουλωμενες κυβερνησεις του πολιτισμενου κοσμου.Οχι πια κυβερνηση από ελευθερη γνωμη,όχι πια κυβερνηση από καθηκον και την ψηφο της πλοιοψηφιας αλλα μια κυβερνηση από τις αποψεις και τις απειλες μικρων γκρουπ ισχυρων ανδρων.» WOODROW WILSON

O βουλευτης LUIS Mc FADDEN εξεφρασε κι αυτος την αληθεια μετα την ψηφιση του βουλευματος : «Ένα παγκσοσμιο τραπεζικο συστημα θεσπιστηκε εδώ.Ενα υπερκρατος ελενχομενο από διεθνεις τραπεζιτες που δρουν συλλογικα για να υποδουλωσουν τον κοσμο για δικο τους συμφερον.Η Ομ.Πραξη Αποθεματικου σφετεριστηκε την κυβερνηση»
Τωρα στο κοινο ανακοινωθηκε πως το ομσπ.αποθεματικο συστημα ηταν οικονομιλος σταθεροποιητης και πως ο πληθωρισμος και οικονομικες κρισεις είναι παρελθον.
Όμως όπως εδειξε η ιστορια απειχαν πολύ από την πραγματικοτητα.Γεγονος είναι πως οι διεθνεις τραπεζιτες ειχαν μια εκσυχρονισμενη μηχανη για να επεκτεινουν τις φιλοδοξιες τους…για παραδειγμα…από το 1914 ως το 1919 η ομοσπ.τραπεζα αυξησε την παροχη χρηματος σχεδον 100% οδηγωντας μικρες τραπεζες αλλα και κοινο σε εκτεταμενο δανεισμο και το 1920 η ομοσπ τραπεζα ανακαλεσε τεραστια ποσοστα από την εκκρεμη παροχη χρηματων με αποτελεσμα οι μικρες τραπεζες να χρειαστει να ανακαλεσουν τεραστια νουμερα δανειων,και όπως το 1907 μαζικες αναληψεις πανικου,χρεοκοπια και καταρευση ηταν τα επακολουθα,πανω από 5400 ανταγωνιστικες τραπεζες εκτος του ομοσπ.αποθ.συστηματος καταρευσαν,εδραιωνοντας περισσοτερο το μονοπωλιο μιας μικρης ομαδας διεθνων τραπεζιτων.Εχοντας γνωση αυτου του εγκληματος ο βουλευτης LINDBERGH σηκωθηκε και ειπε το 1921 : «υπο την ομ.πρ.αποθεματικου οι πανικοι δημιουργουνται επιστημονικα,ο σημερινος πανικος είναι ο πρωτος επιστημονικα δημιουργημενος,υπολογισμενος με ακριβεια μαθηματικης εξισωσης»
Όμως ο πανικος του 1920 ηταν απλα ζεσταμα…από το 1921 ως το 1929 η ομ.τραπεζα αυξησε παλι την εισροη χρηματος,με αποτελεσμα παλι τον εκτενη δανεισμο σε τραπεζες και κοινο.Υπηρχε επισης ενας σχετικα νεος τυπος δανειου,το δανειο περιθωριου,στο χρηματηστηριο…πολύ απλα ένα δανειο περιθωριου επετρεπε σε έναν επενδυτη να διαθεσει μονο το 10% της τιμης μιας μετοχης και το άλλο 90% να δανειζεται μεσω του χρηματιστη (τα σημερινα παραγωγα δηλαδη) με αλλα λογια ένα ατομο μπορουσε να κατεχει μετοχες αξιας 1000$ εχοντας διαθεσει μολις 100$,αυτή η μεθοδος ηταν διαδεδομενη τοτε και προσφιλης αφου ολοι μοιαζαν να βγαζουν λεφτα στο χρηματηστηριο,ωστοσο υπηρχε μια παγιδα σε αυτό το δανειο,μπορουσε να ανακληθει οποιαδηποτε στιγμη και επρεπε να πληρωθει μεσα στις επομενες 24ωρες,αυτό ονομαζεται κληση περιθωριου (είναι το γνωστο μας margin) και το τυπικο αποτελεσμα είναι η πωληση των μετοχων που αγοραστηκαν με το δανειο.Ετσι μερικους μηνες πριν τον οκτωβρη του 29 ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ o bernahard barack και μερικοι αλλοι διαπλεκομενοι σιωπηρα εξηλθαν από την αγορα και την 24/10/1929 οι κεφαλαιουχοι της ΝΥορκης που παρηχαν δανεια περιθωριου αρχισαν να τα ανακαλουν μαζικα,αυτό πυροδοτησε μια στιγμιαια μαζικη πωληση στο χρηματηστηριο γιατι ολοι επρεπε να καλυψουν τα δανεια περιθωριου,αυτό με τη σειρα του πυροδοτησε μαζικες αναληψεις πανικου για τον ιδιο λογο με αποτελεσμα να καταρευσουν 16000 τραπεζες,επιτρεποντας στους συνομωτες διεθνεις τραπεζικους όχι μονο να αγορασουν τις ανταγωνιστριες τραπεζες με εκπτωση,αλλα να αγορασουν ολοκληρες επιχειρησεις για ψιχουλα,ηταν η μεγαλυτερη κλοπη στην αμερικανικη ιστορια,αλλα δε σταματησε εκει….αντι να αυξησει την εισροη χρηματος για να συνελθει η χωρα από την καταρευση η ομ.τραπεζα την μειωσε πυροδοτωντας μια από τις μεγαλυτερες οικονομικες υφεσεις στα ιστορικα χρονικα.
Και παλι ο βουλευτης LUIS McFADDEN ενας πολεμιος των τραπεζικων καρτελ ξεκιναει να καταθετει βουλευματα μομφης κατά του συμβουλιου ομ.αποθεματικου λεγοντας για την καταρευση και την υφεση : «ηταν ένα προσεκτικα σχεδιασμενο επεισοδιο,οι διεθνεις τραπεζιτες προσπαθησαν να επιφερουν μια κατασταση απελπισιας,για να μπορουν να ανελιχθουν σε αφεντικα ολων μας»
Δε μας προκαλει εκπληξη πως μετα από 2 αποπειρες δολοφονιας,ο McFADDEN δηλητηριαστηκε σε δεξιωση πριν προλαβει να προωθησει το βουλευμα μομφης.
Τωρα,εχοντας ριξει την κοινωνια στην εξαθλιωση οι ομ.τραπεζιτες αποφασισαν πως ο κανονας χρυσου επρεπε να αφαιρεθει,για να το κανουν αυτό επρεπε να μαζεψουν ολο τον εναπομειναντα χρυσο στο συστημα,ετσι,με δικαιολογια ότι βοηθουν την ληξη της υφεσης πραγματοποιηθηκε η κατασχεση χρυσου το 1933,υπο την απειλη φυλακισης 10 ετων ,ολοι στην αμερικη επρεπε να παραδωσουν κάθε ραβδο χρυσου στο θησαυροφυλακιο,ουσιαστικα κλεβοντας από το λαο τα λιγα που ειχαν μεινει.(χρυσα νομισματα,ραβδους αλλα και πιστοποιητικα κατοχης χρυσου επρεπε να παραδοθουν …με νομο…)και στα τελη του 1933 ο χρυσος κανονας καταργηθηκε…τα χαρτονομισματα πριν του 1933 εγραφαν πανω «είναι εξαγορασιμο σε χρυσο» τα σημερινα γραφουν….. “this note is legal tender for all debts and private” δηλ ότι είναι νομιμο μεσο αποζημιωσης…..που όμως δεν υποστηριζεται από τιποτε απολυτως……..Το μονο πραγμα που δινει αξια στα χρηματα μας είναι ποσα από αυτά βρισκονται σε κυκλοφορια,δηλ.η δυναμη να ελενχεις την παροχη χρηματος είναι επισης να ελενχεις την αξια του,αρα και η δυναμη να γονατιζεις ολοκληρες οικονομιες και κοινωνιες
Είναι σημαντικο να καταλαβουμε πως η ομοσπ.τραπεζα είναι ιδιωτικη επιχειρηση,φτιαχνει τις δικες της μεθοδευσεις και πρακτικα δεν ελενχεται από την κυβερνηση των ΗΠΑ,είναι μια ιδιωτικη εταιρια που δανειζει ολο το νομισμα με τοκο στην κυβερνηση,ακριβως όπως το διεφθαρμενο μοντελο κεντρικης τραπεζας από το οποιο η χωρα προσπαθησε να γλιτωσει κατά την αμερικανικη επανασταση

Ανιχνεύσεις είπε...

Αρχίζω να φοβάμαι. Εδώ συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Ο maira 666 προαναγγέλει ένα πολύ καλό κείμενο του Λευκό-Μπλέ για την αξία και την παραγωγή των νομισμάτων χωρίς να γνωρίζονται καθόλου. Καλέ μου maira, εξήγησε και σε μένα πως συμβαίνει αυτό; Αυτό δεν είναι ούτε διαίσθηση, ούτε ενόραση. Αυτό είναι αγιοσύνη...

Ανιχνεύσεις είπε...

Λευκό μπλέ, ευχαριστώ για την απομαγνητοφώνηση του κειμένου. Το είδα και εγώ το ντοκυμαντέρ και το βρήκα ενδιαφέρον. Ήθελε πράγματι πολύ δουλειά αυτό που έκανες. Ελπίζω να μου παρέχεις την άδεια να το αναρτήσω στο portal. Καινούριος φίλος και μπαίνεις σε τέτοια ταλαιπωρία. Θα το έκανε άραγε και ο maira;

aspic είπε...

Τζάμπα τα καλά λόγια που είπα για σας και με διαψεύσατε αμέσως,Ο λευκομπλές δηλαδή με διάψευσε,αλλά είναι σάν να με διάψευσε και ο μάιρας.
Και γιατι πειράχτηκες μάιρα μπλέ , λευκέ μάιρα;
Ποιός σας έβρισε;
Ίσα ίσα που ήλθα με χαρά γιατί νομιζα πώς βάλατε μυαλό και γίνατε καλά παιδιά,να σας πώ ένα τραγούδι του άκη πάνου και μιά ωραία ιστορία απο την αθάνατη ελληνική μυθολογία να το γιορτάσουμε.
Και εσείς κότα με ανεβάσατε,χήνα με κατεβάσατε.
Γιατί;
Έεε;
Γιατί ρε παλιόπαιδα;
Και αφήστε τον παντελή μήν τον μπερδεύετε.Αρκετούς τρελλούς έχει να φροντίσει στο πόρταλ.

ΥΓ1 Μάιρα,τι μου ζητας τώρα να σε σ υνδέσω στο πόρταλ;
Πώς να το κάνω δηλαδή;
Και γιατί δέν έρχεσαι να γράψεις εσύ σε α υτό,ποιός σε εμποδίζει;
Εσύ λευκομπλέ έχεις τα ίδια κολλήματα και ντρέπεσαι το ίδιο όπως και ο μάιρας να γράφεις στο πόρταλ;
Μήπως θές και εσένα να σε συνδέσουμε;
Που να σας συνδέσουμε ρε παιδιά;
Πάντως μεταξύ μας τώρα μάιρα μπλέ μάιρα λευκέ,άν δέν ήσουνα εσείς,ή άν δέν είσασταν εσύ στο μπλόγκ θα το χε κλείσει απο καιρό.
Για σας το κρατάει γιατί έχει μεγάλη καρδιά ο σαββίδης.
Για αυτό μήν τα βάζετε μαζί του σε αυτο το θέμα,γιατί τον αδικείται.
Και μήν τον λές ψαλιδοχέρη μάιρα,μόνο εγώ τον είπα έτσι μιά φορά και τέρμα.

ΥΓ2 Άν εννοείς μάιρα λευκομπλέ,να βάλει ο σαββίδης ένα κουμπί στο πόρταλ να το πατάμε και να βγαίνουμε στο μπλόγκ και εγώ το χα προτείνει παλιά.
Αλλά αυτό δέν αλλάζει σε τίποτα την κατάσταση.Και πάλι μόνος σου θα σαι.

ΥΓ3 Το ντοκυμανταίρ που μας έφερες λευκομπλέ το χουμε ήδη δεί.
Μας τα παρέθεσε πρίν καιρό ο σύστεμ,το είδαμε και ταραχτήκαμε.
Ακόμη να συνέλθουμε.




































Πάντως όντως έχετε μεγάλο πρόβλημα για να αποδείξετε ότι είστε δυό διαφορετικοί άνθρωποι.
Θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο.
Να ποστάρετε και οι δυό ταυτόχρονα το ίδιο λεπτο,δέν λέει γιατί σημαίνει πώς συνενοηθήκατε άμεσα οπότε είστε το ίδιο άτομο.
Να στείλετε φωτογραφίες και πάλι δέν λέει γιατι μπορείτε να στείλετε οποιεσδήποτε.
Έχετε μεγάλο πρόβλημα.
Θα μου πείτε βέβαια,και εσένα τι σε νοιάζει ρε άσπικ άμα είμαστε ένας ή δυό άνθρωποι;
Εμένα τι με νοιάζει;Τέτοιες μπερδεψοδουλειές όταν γίνονται είναι η καλύτερή μου.
Δώστε μου αστυνομικά και γρίφους και τι στο κόσμο.
Παλιά που λέτε έκανα και τον ανακριτή άσπικ στο φόρουμ που ήμουνα.
Είχαμε χάσει ένα πόστ και ανέκρινα τους φορουμάδες έναν έναν να βρώ ποιός το πήρε.
Είχα και βοηθό,τον τράμπυ.
Βέβαια.
Καλό παιδί,αλλά λίγο αδικημένο από τη ζωή.
Οργώναμε τα διαδίκτυα μέχρι που τελικά μας κίνησε τις υποψίες ένα διπλανό φόρουμ,στο οποίο πήγαμε αποστολή κρυφά.
Μετά,πές από δώ πές από κεί,βάλαμε σε διαμάχη τα δυό φόρα και ανοίξαμε πόλεμο μεταξύ τους.Μέχρι ρουκέτες εκτοξεύαμε από το ένα στο άλλο.
Έγινε της κακομοίρας.
Εκεί να δείτε βρισίδι και κακό ανάμεσα στους φορουμάδες,όχι όπως εδώ αθώα πράγματα .Η διαμάχη πήρε διαστάσεις ανάμεσα στα δύο φόρα,καλημερούληδες και χαχανούληδες λέγαν οι μέν τους δε,μουρτζούφληδες και καταθλιπτικούς απαντούσαν οι δε στους μέν,βγήκαν μπροστα οι φωστήρες οι κομπιουτεράκηδες με τους κώδικες και τα λοιπά και απειλούσαν να προκαλέσει κατάρευση το ένα φόρουμ στο άλλο.
Τα τόπικ αυτονομήθηκαν και μπαινόβγαιναν μόνα τους,θυρίδες ανοιγόκλειναν,μέχρι που αναγκάστηκαν να κλείσουν για κάμποσες μέρες και τα δυό φόρα να ηρεμήσουν οι φορουμάδες.
Θα μου πείτε γιατί σας τα λέω όλα αυτά βέβαια.Κατ αρχήν για να μήν νομίζετε ότι είστε μόνο εσείς τρελλοί και το φέρνετε βαρέως.Και εμείς οι λογικοί τρελλοί είμαστε.
Μετά γιατί είμαι νοσταλγικός τύπος και συγκινούμαι όταν θυμάμαι τα παλιά,αλλα κυρίως για να σας πώ πώς στο τέλος,μετά από επίμονες έρευνες και αναλύσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το πόστ που χάθηκε δέν ανήκε σε κανέναν μας.
Ένα φορουμονίκ δηλαδή από όλα μας δέν αντιστοιχούσε σε κανένα φυσικό πρόσωπο.
Είχε γεννηθεί μόνο του μέσα από το σύστημα.
Να,μου σηκώνεται η τρίχα τώρα που σας το λέω.
Δέν με πιστεύανε.Εγώ τους είπα βέβαια να μετρηθούμε τα φυσικά πρόσωπα και μετά να μετρήσουμε και τα νίκ μαζί με τα πολυπρόφιλα,αλλά δέν δέχτηκαν.
Ακόμη επιμένω όμως.Υπάρχουν νίκ που δέν έρχονται από τον φυσικό κόσμο,αλλά ξεπηδάνε από το χάος του διαδικτύου.
Κάποτε,στο μακρινό μέλλον,ένα από αυτά θα αναληφθεί στους ουρανούς,δηλαδή από το εικονικό θα βγεί έξω σε μάς στο πραγματικό και θα γαμήσει την πραγματικότητά μας,η οποία θα ρουφηχτεί μέσα στο εικονοσύστημα.
Το ανάλογο δηλαδή με μάς,την ανθρωπότητα που διαμέσου του χριστού σκοτώσαμε τον θεό.
Μήν το γελάτε,είναι σοβαρά τα πράγματα.
Για αυτό σας λέω,άν δέν είστε το ίδιο πρόσωπο,τότε κάποιο νίκ από τα δυό σας έχει δημιουργηθεί από μόνο του,χωρίς να υπάρχει άνθρωπος από πίσω.
Και μπορει΄να γίνουν πολύ περίπλοκα τα πράγματα και να κινδυνέψει ο κόσμος μας.
Για προσέχτε το αυτό.
Δέν είναι να παίζουμε με αυτά.
Και άμα δέν σας φόβησα αρκετά,ρωτήστε με να σας πώ μιά ιστορία για ένα άλλο φόρουμ,πού στοίχειωσε και όπου όπου έφευγαν χεσμένοι από τον φόβο τους οι φορουμάδες.
Είδαν το δία φαντάρο,μάιρα.
Μπρρρρρρ,τι τα θυμάμαι τώρα αυτά και ταράζομαι;

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Aγαπητε κυριε Σαββιδη ευχαριστω για τα καλα σας λογια,εχετε το ελευθερο να το βαλετε και στο πορταλ και οπου αλλου θελετε το κειμενο που απομαγνητοφωνησα απο το ντοκιμαντερ - αλλωστε δεν ειναι δικο μου κειμενο - εγω μονο το απομαγνητοφωνησα οπως ειπατε και οχι ολοκληρο....μεχρι εκει που κατα την γνωμη μου ηταν χρησιμο για την συζητηση της τεταρτης...
δεν ειμαι καινουργιος φιλος...ειμαι παλιος - οχι παρα πολυ - μονο που δεν εγραφα...απλα σας παρακολουθουσα εκ "μακρωθεν"....
Συνεχιζετε ομως κυριε Σαββιδη να με απορριπτετε σαν ξεχωριστο φυσικο προσωπο απο τον Μαιρα666...και απορω γιατι..?....ο Μαιρα δεν ειχε προαναγγειλει κανενα κειμενο μου....απλα συμφωνησε μαζι μου....
Στην προηγουμενη δημοσιευση απο αυτην που λετε οτι προαναγγελει το κειμενο που δημοσιευσα ειχα γραψει



"Λοιπον κυριε Σαββιδη με πολυ ενδιαφερον θα ακουσω την συζητηση στην εκπομπη σας περι ευρω,περι κεντρικης ευρωπαικης τραπεζας,για συμφωνο σταθεροτητας,περι παραγωγης χρηματος κ.λ.π
Η συζητηση κατα την ταπεινη μου αποψη θα επρεπε να αρχισει (για να μην πω να μονοπωλησει ολο τον τηλεοπτικο χρονο) απο το τελευταιο...δηλ την παραγωγη χρηματος...αληθεια...ποιος ειναι εκεινος που παραγει το χρημα? με ποιον τροπο το παραγει?τι ειναι τελικα το χρημα?...μηπως ειναι χαρτι τυπωμενο με ωραια χρωματα και σχεδια και αριθμους πανω..? και ποιος το τυπωνει...?....και ποιος εχει την αδεια να το τυπωνει? και αυτος που τελικα το τυπωνει...απο που πηρε την αδεια?...και αφου σε τελικη αναλυση η πραγματικη αξια του τυπωμενου αυτου χρηματος ειναι κατι λιγα σεντς(αξια χαρτιου και μελανης) γιατι "ο εχων την αδεια εκτυπωσης"το πουλαει βασει της αναγραφομενης "πλαστης" αξιας ,η μαλλον το δανειζει στα κρατη και μαλιστα με τοκο?....
Ας αναρωτηθουμε...η Αμερικανικη FED....ειναι κρατικη ή ιδιωτικη? ποτε δημιουργηθηκε και απο ποιους?...Αν ειμαι σωστα πληροφορημενος το Αμερικανικο Συνταγμα προεβλεπε οτι αρμοδιο για την παραγωγη χρηματος ηταν το Κογκρεσο....ποτε , γιατι...και πως εχασε αυτο του το δικαιωμα?ποσες αποπειρες ειχαν γινει πιο πριν για τον ιδιο σκοπο και δεν ειχαν φερει αποτελεσμα?
Υπαρχει μηπως καποια αντιστοιχια μεταξυ Αμερικανικης FED και Κεντρικης ευρωπαικης τραπεζας?
Εδω θα πρεπει να αναρωτηθουμε ποιος ο σκοπος δημιουργιας της Ε.Ε αλλα και του ευρω....?η ισχυροποιηση των οικονομιων των ευρωπαικων κρατων....και η ισχυροποιηση της ανταγωνιστηκοτητας τους σε σχεση με την Αμερικανικη οικονομια...?.... ή μηπως θα πρεπει να το δουμε σαν ενα ματαβατικο σταδιο της παγκοσμιοποιησης ουτως ωστε να περασουμε στην Νεα εποχη που ολοι ευαγγελιζονται εδω και μερικα χρονια.."


Αρα δεν ειχε προαναγγειλει τιποτα ο ανθρωπος.....απλα συμφωνησε μαζι μου και μαλιστα ηταν ο μονος που ζητησε παραιτερω πληροφοριες και για αυτο μπηκα στον κοπο να του τις δωσω...

Αυτα περι προαναγγελιων κειμενων...περι Μαιρα666....και περι εμου.....ομως κυριε Σαββιδη δεν ειδα ακομα καμμια επιπληξη προς τον αγαπητο ασπικ και την αναρμοστη συμπεριφορα του απεναντι μου , απεναντι στον Μαιρα666 αλλα και γενικοτερα απεναντι στο blog οπου χωρις να εχει κανενα δικαιωμα χρησιμοποιει τη αργκο της λαχαναγορας.....την οποια αν συνεχισει να την χρησιμοποιει θα τον ακολουθησω κι εγω....(τοτε να δεις διαγραφες που εχεις να κανεις κυριε Σαββιδη.....εσυ θα σβηνεις και εγω θα ξαναδημοσιευω....)
Θα περιμενω...εχω αρκετη υπομονη να περιμενω μια απλη επιπληξη προς τον αγαπητο ασπικ απο εσας.....

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

Ανιχνεύσεις είπε...

Κύριε Λευκό Μπλέ ας μην επανέλθουμε στα ίδια. Εδώ ο κόσμος, στην κυριολεξία καίγεται, και εμείς ασχολούμαστε με αντιδικίες μεταξύ μας. Απευθύνθηκα και στον aspic και ό,τι ήταν να του πω του το είπα. Παράκληση, ας κρατήσουμε την εθιμική συμφωνία που κάνουν όλοι όσοι γράφουν ή μιλούν δημοσίως. Ό,τι και να είναι το blog είναι ένα δημόσιο μέσο επικοινωνίας.

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Eνταξει κυριε Σαββιδη.....οσο εσεις στελνατε το μυνημα που λεγατε να μην ξαναγυρισουμε στα ιδια εγω εγραφα το αυτο που πειραζω τον ασπικ.....σεβομαι την επιθυμια σας και γιαυτο θα το διαγραψω....αμεσως τωρα....δεν ξερω αν εχετε προλαβει να το διαβασετε....παντως θα διαγραφει..

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Στην αρχικη δημοσιευση ειχατε γραψει

"Το οικονομικό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με τα τεράστια ελλείμματα που έχει η χώρα, την ανυποληψία της διεθνώς και την ουσιαστική εγκατάλειψη κάθε παραγωγικής δραστηριότητας. Μέσα σ αυτό το κλίμα, η Τουρκία πιέζει σε όλα τα μέτωπα και η Ελλάδα βαδίζει μάλλον προς μια εκλογική αναμέτρηση με αμφίβολο, ως προς τη μετεκλογική βιωσιμότητά του, αποτέλεσμα."

Οντως...το οικονομικο ειναι πολυ σημαντικο ζητημα και η χωρα μας υποφερει στο σημειο αυτο...ομως εμεις...σαν κοινωνια τι κανουμε γιαυτο....?....θα μου πειτε..τι μπορουμε να κανουμε...?τη στιγμη μαλιστα που η διεθνης οικονομικη κριση μας χτυπαει την πορτα...εγω απορω με τα μπλοκα των αγροτων...ετουτες τις δυσκολες ωρες οι αγροτες μενουν στα μπλοκα ανυποχωρητοι,η κυβερνηση "κλεβει" χρηματα απο αλλου δινοντας τα στους αγροτες και αυτοι θελουν κι αλλα...η οποιαδηποτε παραγωγικη δραστηριοτητα....οσο μικρη και να ειναι αυτη εχει εκμηδενιστει απο τα μπλοκα που εχουν κλεισει τα παντα....σκεφτομουν τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.....τελικα ναι...ειναι πανομοιοτυπο το σκηνικο με αυτο που εστησε πριν δεκαετιες η CIA στην χωρα του Αλιεντε...και μαλιστα 2 φορες,οταν ο Αλιεντε κρατικοποιησε αν θυμαμαι καλα καποια ορυχεια που τα εκμεταλλευονταν οι Αμερικανοι για ψιχουλα....τοτε εστησαν απεργιες μεσω των συνδικατων οι φορτηγατζηδες....η χωρα παρελυσε...και μπορεσε να σωθει και τις 2 φορες που εγινε αυτη η παρατεταμενη απεργια απο τους μεταφορεις με τα μικρα φορτηγακια....αυτο ειναι κατι που ειναι αποδεδειγμενο περι CIA αφου εχουν αποχαρακτηριστει τα εγγραφα και εχουν δει το φως της δημοσιοτητας...αντιστοιχο ντοκιμαντερ εχει προβληθει απο το καναλι της Βουλης....ετσι λοιπον...δε θα πρεπει να εντυπωσιαστουμε αν δουμε τις επομενες μερες να μην υποχωρουν οι αγροτες ακομα και αλλα να χρηματα αν παρουν....η και αν αποχωρησουν αυτοι....συνδικατα που θα βρεθουν να κανουν τη βρωμοδουλεια ειναι πολλα στη χωρα μας....δοξα το θεο...εχουμε γεμισει απο αυτα..
Θελεις η ΔΕΗ να αρχισει να κατεβαζει τους διακοπτες....θελεις οι φορτηγατζηδες να παρουν σειρα να κλεισουν τους δρομους....θελεις τα βυτιοφορα εν μεσω μαλιστα χειμωνα να τραβηξουν χειροφρενο...θελεις οι λεβεντες του δημοσιου τομεα να αρχισουν να διεκδικουν επιδοματα και αυξησεις...θελεις...θελεις...θελεις...ενα σωρο προθυμα συνδικατα θα βρεθουν προκειμενου να διεκδικησουν λιγα χρηματα περισσοτερα και συχρονως εσκεμμενα η μη ,να ριξουν τη χωρα στην παγιδα της Νεας ταξης πραγματων....στην χρεωκοπια.....
Εχει δικιο ο Μαιρα666 που λεει περι διαλυσης εννομης ταξης....και αυξηση εκτακτων εξοδων της χωρας...και γενικα το παρακατω αποσπασμα του Μαιρα666 με βρισκει απολυτα συμφωνο....ευχομαι να μη βγει προφητικο και να ειμαστε και εγω και ο Μαιρα666 λαθος...




"Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά αν θέλετε κάτι πιο άμεσο και κοντινό ( όχι ότι είναι και μακριά τα άλλα που λέγω παραπάνω) είναι ότι πρέπει να Ετοιμαστείτε ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ για πλήρη διάλυση της έννομης τάξης , διάμεσου ΑΠΕΡΓΙΩΝ κλείσιμο όλων των δρόμων, Πιθανή νέα Εξόρμηση των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ και νέο κάψιμο του Κέντρου της ΑΘΗΝΑΣ , Διακοπή δρομολογίων στα νησιά , και ιδιαιτέρως στην ΚΡΗΤΗ . Γενικώς ότι μπορεί να γίνει προκείμενου μειωθούν τα ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ έσοδα και να μεγαλώσουν τα Έκτατα έξοδα τόσο από Βανδαλισμούς μέχρι και επιπλέον χρήματα ( μη προγραμματισμένα ) στους απεργούς προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. . Ακόμα γιατί όχι , και ένα Νέο «τρομοκρατικό» χτύπημα για να έχουμε θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό κανάλι «ΜΕΓΑ» ( αν δεν το γνωρίζετε, μάθετε, ότι είναι ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ στις « συζητήσεις» ) και μια ωραία οδηγία από τα Φιλαράκια «μας» και « ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη» τόσο εκείνα του ΝΑΤΟ όσο και εκείνα της Ε.Ε. περί αποφυγής προορισμού τουριστών στην Ελλάδα ως εμπόλεμη περιοχή.

Δεν νομίζετε ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ ότι η πυρκαγιά στην ΠΑΤΡΑ της παραγκουπολης των Αφγανών είναι Ύποπτο σημάδι η νομίζετε ότι κάποιος πέταξε το αναμμένο τσιγάρο του. Δεν νομίζετε ότι τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ επεισόδια 24/01/2009 των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ για ασήμαντες αφορμές είναι μέρος ή καλύτερα η ΑΡΧΗ του τελευταίου
Τμήματος του μεγαλυτέρου Σχεδίου προς την ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. "



Ολα δειχνουν οτι παμε σε εκλογες...ισως και να παμε κιολας παρα τις κυβερνητικες διαψευσεις....αυτο που δεν περναει απο το μυαλο μας ομως ειναι οτι ολες αυτες οι ενδειξεις οτι παμε για εκλογες - κυριως οι παροχες προς το λαο - μηπως δεν ειναι εκλογικες παροχες αλλα αμυνα της κυβερνησης και προσωπικα του Καραμανλη που τοσο πολυ εχει πειραξει τα Αμερικανικα συμφεροντα με το θεμα των αγωγων του Πουτιν αλλα και με τα λιμανια με τους Κινεζους....
Δεν ειναι τυχαια η επισκεψη Καραμανλη και καποιων υπουργων που δε θυμαμαι τωρα, στην Ινδια παλιοτερα....αλλα και η επισκεψη και μαλιστα 4-5 μερες του Παπουλια στο Βιετναμ.....ξεζεψαμε απο το Αμερικανικο αρμα και τους πονεσε...τωρα λοιπον σειρα μας να πονεσουμε....βεβαια ποναμε εδω και 2 χρονια περιπου...και θα ποναμε και για αρκετο καιρο ακομα....μεχρι να αλλαξει η κατασταση στην Ελλαδα και να μπει ο αμερικανικος "αχυρανθρωπος" στο τιμονι της χωρας και να παρει οδηγιες απο την μεγαλη "ελληνιδα" μαμα του περι του τι πρεπει να κανει για να μεινουν τα αφεντικα.....ευχαριστημενα....και θα πρεπει να παρει οδηγιες απο την μεγαλη αυτη "ελληνιδα" - κατι αντιστοιχο δηλαδη με το "εγω ο ελληνας" του σαρκοζι δηλ. - γιατι ο ιδιος αγνοει πια ειναι τα αφεντικα...τα πραγματικα αφεντικα που δινουν εντολες...ετσι ωστε να μπορεσει να ακυρωσει καμμια συμφωνια...η αν δε γινεται αυτο να την καθυστερησει οσο παιρνει μπας και αλλαξει τιποτα εν τω μεταξυ στη διεθνη σκηνη...
Δεν ειναι τυχαιο οτι στα γκαλοπ ο λαος θελει κυβερνηση ΠΑΣΟΚ (σαν αντιδραση στα οσα συμβαινουν επι Ν.Δ) με πρωθυπουργο Καραμανλη

Και μεσα σε ολη αυτη την τρελλα που επικρατει στη χωρα μας και τα ΜΜΕ ,τα κομματα της αντιπολιτευσης και κυριως ο ΣΥΡΙΖΑ ,τα συνδικατα, κλπ καραδοκει και ο Τουρκος να αρπαξει οτι μπορεσει...απο κανα νησι μεχρι κανα μιλι υδατος η αερος....η ακομα και για αρχη την ευθυνη διασωσης στο αιγαιο...που θα οδηγησει στην συνδιαχειρηση του αιγαιου...............για να μην πω στην συρικνωσση της χωρας μας μεσα στο ιδιο της το εδαφος-υδατα
Αυτα ολα λεει και ο Μαιρα666 - τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω εγω - αλλα ποιος του δινει σημασια..?...ισως να φταιει ο τροπος που γραφει και ο θυμος που εχει για ολους και για ολα....
Αν ολη αυτη η τρελλα που επικρατει στις μερες μας στη χωρα...οδηγησουν τελικα σε μια μειωση εδαφικης κυριαρχιας μας.....αναρωτιεμαι ποιος θα φταιει....????.....θα φταιει η κυβερνηση..η οποια θα χρεωθει αυτο που θα γινει... ή μηπως θα φταινε τα ΜΜΕ που οχι μονο δε βοηθανε την κατασταση να εκτονωθει αλλα οι "καλοπληρωμενοι" δημοσιογραφοι επιτεινουν την κατασταση...εξεγειροντας το λαο (τη μαζα) που με αυτα που λενε και γραφουν τον αφηνουν στην αμαθεια και του βουλιαζουν το κεφαλι ακομα πιο πολυ στο βουρκο ετσι ωστε να μην βλεπει τι τον βαζουν πανω να κανει...να μην καταλαβαινει για ποιο λογο τον βγαζουν στο πεζοδρομιο και στα μπλοκα στους δρομους....
Καταλαβατε τωρα γιατι τα εχω με τους δημοσιογραφους...?..γιατι δεν εκπληρωνουν το λειτουργημα τους....γιατι την "εξουσια της πενας" την χρησιμοποιουν κατα τον τροπο που τους λεει το καθε διεθνοποιημενο τηλεοπτικο καναλι η εντυπο χωρις να λαμβανουν υποψη τους οτι συντελουν σε μια προδοσια διαρκειας για λιγα "αργυρια"......αλλα που να το καταλαβουν μεσα στις σκοτεινες στοες που κυκλοφορουν.... Ή το κανουν συνειδητα και ακολουθουν το ρητο που λεει καλυτερα βασιλιας σε ενα φτωχο κρατος παρα πολιτης σε ενα πλουσιο ή ειναι τοσο μα τοσο γκαγκα που τους τυφλωνει το κιτρινο χρωμα του χρυσου και ζαλιζονται και πεφτουν σαν τις μυγες και τους κανουν οτι θελουν.......και παλι ο Μαιρα666 εχει επαννειλημενως πεταξει καποιες σποντες περι μασονων και στοων........να γιατι συμφωνω με τον Μαιρα666.......


Ξεχασα να πω οτι ο Τουρκος που περιμενει στη γωνια δεν καραδοκει λογω μονο της "λαιμαργιας" του....γνωριζει πολυ καλα οτι η Νεα Ταξη Πραγματων εχει ηδη δρομολογησει την μειωση της εδαφικης της κυριαρχιας στα ανατολικα της συνορα....μηπως λοιπον.....μηπως λεω της εχουν ταξει μια μικρη επεκταση στα δυτικα της...προκειμενου να ηρεμησουν τα πραγματα στο εσωτερικο της οταν θα λαβουν μερος οι αλλαγες συνορων..?και εδω τιθεται το ερωτημα....μα καλα.....μονο η Τουρκια υπαρχει και θα πρεπει να "αποζημιωθει"...η Ελλαδα τι θα γινει...?...κατα τη γνωμη μου οι "Μεγαλοι" εχουν αλλα σχεδια για μας.....εμεις μαλλον μας βλεπω να χρειαζομαστε διαβατηριο για να ταξιδεψουμε κατα Κρητη μερια....κατα θρακη μερια....και κατα συμπρωτευουσα μερια μαζι με την ευρυτερη περιοχη της Μακεδονιας......ισως μας παραχωρησουν τη Β.Ηπειρο....γιατι θα πρεπει να κοψουν λιγο τη φορα της Αλβανιας που εχει καβαλησει το καλαμι....

Συγνωμη αν κουρασα με τα οσα "τρελλα" λεω...(μακαρι να μη βγω αληθινος ουτε στο ελαχιστο)
αλλα υποπτευομαι ο Μαιρα666 - ο προεδρος - θα θελει να με κανει μελος στην ενωση τρελλων.....γιατι αν δεν κανω λαθος οι αποψεις μας ειναι αρκετα κοντα....

Ευχαριστω για την φιλοξενια

MAIRA666 είπε...

Τούτο το μήνυμα είναι Έκτατο πριν συνεχίσω την δημοσίευση αυτού που ξεκίνησα να γράφω.

Λίγες ώρες έλλειψα και έγινε ένα μικρό πάρτυ στο ΜΠΛΟΚ.

Θεμα 1. Θερμά ευχαριστώ στον Λευκό -Μπλε . ΦΙΛΕ πρέπει να έκανες πολύ δουλειά αν καλώς κατάλαβα. Και στην ερώτηση του Αρχηγού ( που αν και προς το παρών κάνει ότι δεν καταλαβαίνει για τα πιο ΟΥΣΙΩΔΗ πράγματα ) πως γίνεται να υπάρχει τέτοια αμεσότητα απάντησης σε κάποια ερώτηση μου , στον ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ και τέτοια συγγένεια μεταξυ μας του «καταλαβαινειν» = η ΛΗΨΗ που έρχεται προς τα Κατω ή και του ΝΟΕΙΝ του λεγω ότι είναι ΟΝΤΩΣ αδύνατον για τον Σαββίδη τόσο να το καταλάβει όσο να το νόηση. Μοναδικό Κριτήριο είναι ο ΑΥΤΟΣ Του. Δεν έχει Εαυτό είτε εκ φύσεως είτε είναι Τυφλωμένος.

ΑΡΧΗΓΕ ( όχι όμως ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ) σε παρακαλώ προσπάθησε να το Διαισθανθείς , όσο δύσκολο και αν είναι τούτο.

ΟΤΑΝ ΟΜΟΙΟΙ ομιλούν μεταξύ τους και ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ έχουν , τότε όλα είναι ΔΥΝΑΤΑ και αυτοί που Φαίνονται Πανίσχυροι καταρρέουν= ρέουν προς τα Κάτω. ( στις βαθιές ΣΤΟΕΣ) . ΤΑ Παραδείγματα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ή και ΕΛληνικη ή και Ελληνικη ΙΣΤΟΡΙΑ = η ροή του Ιστού είναι ΑΜΕΤΡΗΤΑ.

Λευκό – μπλε από την καλή σου ΕΡΓΑΣΙΑ ( όχι δουλειά) κάποια πράγματα τα γνώριζα , μερικά όχι , αλλά σίγουρα με ΒΟΗΘΗΣΕΣ να ΘΥΜΗΘΩ και να βάλω σε Τάξη κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Εξάλλου ΠΕΤΥΧΕΣ την ΠΡΟΒΟΛΗ κάποιου ντοκιμαντέρ που ούτως η άλλως τον είχαν θαμμένο. Απόδειξη τι μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει καλή Προαίρεση . ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ = Καλή Προαίρεση = ότι λέω , το λέω ΑΔΟΛΑ και με μοναδικό ΣΚΟΠΟ , το ΓΕΝΙΚΟ Καλό

Βέβαια , επέτρεψε μου λόγω ΠΕΙΡΑΣ , μέχρι να ΓΙΟΡΤΑΣΩ τούτη την Επιτυχία Σου , να κρατάω μικρό καλάθι. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είτε « ΕΙΝΑΙ» είτε έχει εκπαιδευτεί σαν ΑΛΕΠΟΥ.
Η Ελπίδα όμως Υπάρχει.!!!

Πρόσεξε Λευκό -μλπε ότι ενώ από την μια δυσπιστεί για την μη ταυτοπροσωπία μας , καπάκι ( αμέσως) στην επόμενη ανάρτηση του , ΣΟΥ ΖΗΤΑ (και όχι ΜΑΣ) Άδεια δημοσιεύσεως. Και λίγο πιο κάτω ΣΟΥ ζητά ανακωχή.!!!

ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ !!!

Κειμενο Σαββιδη
Αρχίζω να φοβάμαι. Εδώ συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Ο maira 666 προαναγγέλει ένα πολύ καλό κείμενο του Λευκό-Μπλέ για την αξία και την παραγωγή των νομισμάτων χωρίς να γνωρίζονται καθόλου. Καλέ μου maira, εξήγησε και σε μένα πως συμβαίνει αυτό; Αυτό δεν είναι ούτε διαίσθηση, ούτε ενόραση. Αυτό είναι αγιοσύνη...

26 Ιανουάριος 2009 7:20 μμ

ΑΓΙΟΣ = Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΩΣ και ΣΕΒΑΣΤΟΣ.

ΝΑΙ και πάλι ΝΑΙ ! Όντως αυτό συμβαίνει . Τούτο ΕΣΤΙ ΑΓΙΟΣΥΝΗ .!!!

Εγώ ο ΜΑΙΡΑ666 σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ότι μέσα από τα κείμενα του Λευκού - Μπλε έχω ΝΟΗΣΕΙ και αλλά πράγματα που δεν έχουν ΓΡΑΦΕΙ και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Μην ξεχνάς ότι και εσένα σε αντιλαμβάνομαι , «καταλαβαίνω» πριν το γράψεις , αν και με κουράζεις , γιατί είμαι Υποχρεωμένος να κατεβώ σκαλί. Εάν δεν πιστεύεις πρόσεξε από πόσο μακριά είχα δει τι σκάρωνες για την συνέχεια του ΜΠΛΟΚ. ( ένα μόνο Παράδειγμα είναι ) .Δεν νομίζεις λοιπόν , ότι όταν ανεβαίνω σκαλιά μπορώ πραγματικά να ΑΕΡΟΒΑΤΩ γιατί για να δηλώσω ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ θα ήταν ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ. Από τούτο πραγματικά ΑΠΕΧΩ όσο η Χθόνα από τον πραγματικό ΜΑΙΡΑ.!!!!!

Άρα ναι με τον Λευκό –μπλε βρισκόμαστε στον « ΑΕΡΑ», εκεί τα λέμε.
Και αν βγει να κοροϊδέψει ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ ασπικιος και πει κουβέντες τύπου ότι πήραν τα μυαλά μου αέρα , σε προειδοποιώ αν δεν το ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ , θα θεωρηθείς ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και ΥΒΡΙΣΤΗΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν θα σε ξεπλύνει ούτε ο ΙΑΡΔΑΝΟΣ (και όχι Ιορδάνης) Ποταμός.

Και αν νομίζεις ότι κάνω πλάκα και εισαι(εισαστε) ξερολας τότε σε παρακαλώ
Απάντησε γιατί όταν πρόκειται να «φύγουν» αβάπτιστα νήπια και δεν υπάρχει χρόνος για ΒΑΠΤΙΣΗ = ΚΑΘΑΡΜΟΣ = ΑΓΙΟΣΥΝΗ κάνουν την λεγόμενη ΑΕΡΟΒΑΠΤΙΣΗ ? Το ΕΘΙΜΟ ( όχι μόνο ως φολκορ και τυπολατρία αλλά και ως Ουσία ) τούτο τι « λέει» και από που και από πότε προέρχεται ?

Δεν ξέρω ειλικρινώς αν το « γνωρίζει» ο Λευκό - μπλε ( μάλλον όχι) αλλά σίγουρα το ΖΕΙ έστω και εν « άγνοια του».

Δεν έχεις την αίσθηση ότι όλα τούτα έχουν σχέση και με το ΣΩΜΑ που σου έχω πει περί λαού - έθνους αλλά και με το «ΑΙΜΑ» ?
Όπου έχεις απορρίψει ( κατά δήλωση σου στην ΝΕΤ )


ΟΥΔΕΝ σχόλιο περαιτέρω !!!.

Και μια συμβουλή για να μην ΦΟΒΑΣΑΙ ούτε τον ΜΑΙΡΑ666 ούτε τον ΜΑΙΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ τους. Όταν κάτι το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (ανάλυσε ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ την λέξη ) δεν το φοβόμαστε. Δεν είναι εύκολο αλλά και τι είναι στο κάτω -κάτω εύκολο ?

ΜΑΙΡΑ666
Πρόεδρος ΟΕΤ
Καλοπροαίρετα με Θυμό.


ΦΙΛΕ ΜΟΥ ………… διαβάζοντας το τελευταίο μήνυμα σου είσαι όχι απλό μέλος , αλλά ΕΠΙΤΙΜΟ . Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω ?

Το κείμενο τούτο το ΥΠΟΓΡΑΦΩ και ως ΜΑΙΡΑ666.!!!!! Δεν βγάζω ούτε μια τελεία.

ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα « πιθανόν» να «διαφωνήσουμε»….. ΝΟΩ ότι ο ΔΙΑΣ ξέρει τι κάνει. Άρα , αν είναι ΑΝΑΓΚΗ να γίνουν κάποια πράγματα που « εμφανίζονται κακά» τότε ας είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ γιατί εν τέλει ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα ΦΕΡΟΥΝ .!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ = ΤΙ …..ΜΩΡΙΑ ! = η ανακάλυψη και η αυτογνωσία της ΜΩΡΙΑΣ μας = της βλακεία μας είναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ και ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ. Τούτο δεν είναι εύκολο στην ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ιστορία αλλά, χρειάζονται αγώνες αιώνων και πολυ ΑΙΜΑ υπερ της ελευθεριας για να περάσει στο πετσί μας όπως λέει ο «λαός» ή στο DNA μας όπως λενε οι « Επιστήμονες».!!!!


Ακολουθεί η συνέχεια αυτού που άρχισα να γράφω…. Αν και δεν ξέρω ποια αν χρειάζεται , μετά τα δημοσιεύματα του ΛΕΥΚΟΥ - ΜΠΛΕ.

system failure due to insufficient evolution? είπε...

Αν μπορεί κάποιος από τους καλεσμένους να εξηγήσει πλήρως πως λειτουργεί το νομισματικό σύστημα από τα παρακάτω (ελεύθερη μετάφραση, όποιος νομίζει ότι κάπου χρειάζεται μια καλύτερη μετάφραση παρακαλώ να επέμβει ελεύθερα):

ΕΡ.: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της Αμερικανικής αγοράς ακινήτων;

ΑΠ.: Τα πραγματικά αίτια της κατάρρευσης της αγοράς ακινήτων, από τον Patrick Carmarck

Το εθνικό χρέος τώρα υπερβαίνει τα 9,2 τρις δολάρια. Το φορολογικό έτος 2006 η κυβέρνηση των Η.Π.Α ξόδεψε 406 δις δολάρια για πληρωμές τόκων σε αυτούς που χρωστάει. Γιατί έχουμε ένα τόσο τεράστιο χρέος; Γιατί οι Δημοκρατικοί και οι Ρεπουμπλικάνοι αξιωματούχοι ξοδεύουν πολύ περισσότερα απ’όσα η κυβέρνηση λαμβάνει ως εισόδημα.

Μόνο το 2007, η κυβέρνηση των Η.Π.Α πλήρωσε σχεδόν 430 δις δολάρια σε τόκους για να πληρώσει για χρήμα που δανείστηκε ώστε να χρηματοδοτήσει προηγούμενα ελλείμματα. Ο συνολικός τόκος μόνο για τα 20 τελευταία χρόνια – δηλαδή από το 1988 – είναι αρκετά πάνω από 6,5 τρις δολάρια. Πληρωμές τόκου μόνο για το 2008 θα υπερβούν και πάλι τα 400 δις δολάρια. Από πού στο καλό θα έρθουν όλα αυτά τα λεφτά; Αν η κυβέρνηση τα δανειζόταν όλα από πιστωτικές αγορές (όπως πώληση κρατικών γραμματίων, ομολόγων και τραπεζογραμματίων – κυβερνητικά ΙΟUs) ώστε να αυξήσει το χρήμα, θα εξαφάνιζε όλη την διαθέσιμη πίστωση. Τα επιτόκια θα εκτινάσσονταν στα ύψη και η οικονομία θα κατέρρεε. Άρα πως το κάνει αυτό χρόνο με το χρόνο χωρίς τέτοιες τρομερές επιπτώσεις;

Ιδού το τρυκ. Πάρτε για παράδειγμα, ένα χρόνο όπως τον φετινό όπου η κυβέρνηση έχει ένα έλλειμμα της τάξης των 400 δις δολαρίων. Το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να πουλήσει 400 δις δολάρια σε κρατικά γραμμάτια, ομόλογα και τραπεζογραμμάτια σε αγοραστές, με επιτόκιο ικανό να προσελκύσει τα λεφτά τους (και να νικήσει τον ανταγωνισμό άλλων τραπεζών και γραμματίων, ομολόγων, τραπεζογραμματίων άλλων κυβερνήσεων). Για να αποφύγει μια πιστωτική πίεση, η Επιτροπή Ελεύθερης Αγοράς του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεματικού στην Ουάσινγκτον, δίνει εντολή στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού της Νέας Υόρκης να αγοράσει σχεδόν το 10% από αυτό το ποσό (ή 40 δις δολάρια στο παράδειγμά μας) σε υπάρχοντα κρατικά γραμμάτια, ομόλογα και τραπεζογραμμάτια από τους εκάστοτε ιδιοκτήτες. Για να τα πληρώσει δημιουργεί τα 40 δις από το τίποτα, μόνο με μια πληκτρολόγηση σε έναν υπολογιστή. Μέσα από άλλες πληκτρολογήσεις, αυτά τα νέα 40 δις δολάρια εκταμιεύονται στις τράπεζες των πωλητών αυτών των γραμματίων, ομολόγων και τραπεζογραμματίων, επομένως αυξάνοντας τα αποθεματικά αυτών των τραπεζών κατά 40 δις δολάρια.

Σύμφωνα με την Πράξη Ομοσπονδιακού Αποθεματικού του 1913 αυτές οι τράπεζες πρέπει να κρατήσουν μόνο 10% από αυτά τα αποθέματα στο «αποθεματικό». (Επειδή αυτές οι τράπεζες δεν είναι υποχρεωμένες να κρατήσουν το 100% στο αποθεματικό, αυτό το τραπεζικό σύστημα ονομάστηκε σύστημα «κλασματικού αποθεματικού»). Δηλαδή από τα 40 δις δολάρια που εκταμιεύονται, οι τράπεζες πρέπει να κρατήσουν στο αποθεματικό το 10% (4 δις δολάρια) και μπορούν να διαθέσουν 36 δις δολάρια (90%), για επιχειρηματικά δάνεια, υποθήκες, δάνεια πιστωτικών καρτών, για αγορά κυβερνητικών ομολόγων – για οτιδήποτε οι δανειολήπτες θέλουν. Αυτά τα δάνεια (και οι πληρωμές) στη συνέχεια εκταμιεύονται σε τράπεζες (πολλοί λίγοι βάζουν τα χρήματα στα στρώματά τους). Έτσι από τα 36 δις δολάρια που διατέθηκαν και επαναεκταμιεύτηκαν, οι τράπεζες που λαμβάνουν τις νέες καταθέσεις μπορούν να διαθέσουν το 90% ή 32.4 δις δολάρια, κρατώντας 10% ή 3.6 δις δολάρια ως αποθεματικό.

Οι τράπεζες επαναλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία επανακατάθεσης-επαναδανεισμού, μειωμένη 10% κάθε φορά, ώσπου τα παρακρατούμενα αποθεματικά των 10% έχουν μειώσει τα κεφάλαια διαθέσιμα για δανεισμό στο μηδέν. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει στις τράπεζες να δημιουργήσουν από το τίποτα 9 φορές το αρχικό ποσό των 40 δις δολαρίων σε νέες καταθέσεις από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό, ή 360 δις δολάρια. Αυτό το τελικό ποσό αποκρύπτεται από τον κόσμο με την μόνο εν μέρει επέκταση του τελικού δανείου σε κάθε επαναλαμβανόμενο βήμα.

Μπορούμε εύκολα να δούμε ότι ακόμα και στο δεύτερο βήμα επαναδανεισμού που αναφέρθηκε παραπάνω, οι τράπεζες έχουν διαθέσει 68,4 δις δολάρια βασιζόμενα στο αρχικό ποσό των 40 δις δολαρίων που εκταμιεύτηκαν. Το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι ότι οι τράπεζες που λαμβάνουν καταθέσεις και επανακατεθέσεις συλλογικά έχουν διαθέσει 360 δις δολάρια, που δημιούργησαν από το τίποτα, και έχουν διατηρήσει 40 δις δολάρια ως αποθεματικό. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιούργησε τα πρώτα 40 δις δολάρια, οι τράπεζες 360 δις δολάρια, ισοδύναμα συνολικά με 400 δις δολάρια. Έτσι οι πιστωτικές αγορές σταθεροποιήθηκαν παρόλο που η Αμερικανική κυβέρνηση δανείστηκε 400 δις δολάρια.

Αλλά σημειώστε, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δημιούργησε το αρχικό 10% (40 δις δολάρια). Οι ιδιωτικές τράπεζες δημιούργησαν το 90% (360 δις δολάρια) από το τίποτα, και το δάνεισαν με τόκο. Ακόμα και με ένα 6% αυτό είναι 21,6 δις δολάρια το χρόνο σε τόκο. Κάποιο από αυτό το κέρδος πηγαίνει στους ιδιώτες μετόχους των τραπεζών. Ωστόσο, οι τράπεζες αποκρύπτουν μεγάλο μέρος αυτού του τεράστιου κέρδους από το κοινό ως μη διανεμημένα ή παρακρατούμενα κέρδη. Πέντε τράπεζες κρατούν πάνω από το 50% όλων των αποθεματικών στις Η.Π.Α. Αυτό σημαίνει ότι σε ένα χρόνο με 400 δις δολάρια χρέος (όπως το FY 2007-2008), αυτές οι πέντε τράπεζες θα λάβουν πάνω από το 50% αυτού του περίπου 6% τόκου στα καινούργια 360 δις δολάρια: πάνω από 10 δις δολάρια το χρόνο, από δω και πέρα, για δημιουργία χρήματος από το τίποτα. Αυτό προφανώς είναι άδικο και επικίνδυνο για οποιαδήποτε κυβέρνηση, ιδιαίτερα σε μια χώρα που υπερηφανεύεται ότι έχει δημοκρατία.

Σημειώστε ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού, όχι το υπουργείο Οικονομικών, δημιούργησε το αρχικό ποσό των 40 δις δολαρίων στο παράδειγμά μας. Οι δώδεκα Ομοσπονδιακές Τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις οι μετοχές των οποίων ανήκουν σε ιδιωτικές τράπεζες στις περιοχές τους, όχι στην Αμερικανική κυβέρνηση. Το υπουργείο Οικονομικών πληρώνει τον τόκο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας στα κρατικά γραμμάτια, ομόλογα και τραπεζογραμμάτια που αγοράζει η ίδια με λεφτά που δημιουργεί από το τίποτα. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα παρακρατεί περίπου 10% του Εθνικού Χρέους των Η.Π.Α (κρατικά γραμμάτια, ομόλογα, τραπεζογραμμάτια), που έχει συσσωρευτεί ως βάση για τα υπόλοιπα όπως εξηγήθηκε παραπάνω.

Το 6% του τόκου από τα περίπου 1 τρις δολάρια σε ομόλογα που ανήκουν τώρα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα (Fed) της προσδίδουν κέρδος σχεδόν 50 δις δολάρια. Με αυτά τα λεφτά η Fed (1) πληρώνει μετόχους των ιδιωτικών τραπεζών της, (2) χρησιμοποιεί ένα ποσοστό για να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες αθέμιτες χρηματοδοτήσεις για να επηρεάσει την ρευστότητα και τα χρηματιστήρια (φαινομενικά για να βοηθήσουν προς αποφυγή οικονομικών κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε), και (3) παίρνει ότι θέλει – χωρίς καμμιά επίβλεψη από το Κονγκρέσο ή εξωτερικό λογιστικό έλεγχο – για έξοδα, μισθούς, πρόσθετες αμοιβές, άσκοπα έξοδα κ.λ.π. Τα υπόλοιπα επιστρέφουν στο Υπουργείο Οικονομικών. Με αυτό τον τρόπο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα λειτουργεί ανεξάρτητα από το εκλεγμένο Κονγκρέσο και από εξωτερική επίβλεψη.

Ένας καλοπροαίρετος, αλλά αργότερα απομυθοποιημένος πρόεδρος, ο Γούντροου Γουίλσον υπέγραψε, δίνοντάς της νομική υπόσταση, την Πράξη Ομοσπονδιακού Αποθεματικού του 1913 που νομιμοποίησε αυτό το προφανώς άδικο σύστημα. Αυτός ο νόμος μετέφερε την δημιουργία χρήματος από την εκλεγμένη κυβέρνηση στις ιδιωτικές τράπεζες. Ο τεράστιος οικονομικός πλούτος που συγκεντρώθηκε στα χέρια των ιδιωτικών τραπεζών από τον παραποιημένο και σκοπίμως περίπλοκο νόμο του 1913 είναι σχεδόν ανυπολόγιστος. Συγκεντρώνει τον πλούτο του έθνους σε όλο και λιγότερα χέρια καθώς δημιουργούν πάνω από το 90% του καινούργιου χρήματος, χρόνο με το χρόνο, και παίρνουν τον τόκο-φόρο του από τον Αμερικανικό λαό στον οποίο το έχουν δανείσει.

Τα χρέη πυροδοτούν την οικονομική αδικία με την απαίτηση δανεισμού που απαιτεί την δημιουργία νέου χρήματος, από τις ιδιωτικές τράπεζες. Οι πόλεμοι τροφοδοτούν τα χρέη. Οι διαμάχες και ο φόβος τροφοδοτούν τους πολέμους. Τα ΜΜΕ τροφοδοτούν τις διαμάχες και τον φόβο. Οι τραπεζίτες έχουν στην κατοχή τους και/ή τον έλεγχο των ΜΜΕ. Φαύλος κύκλος.

Εκτός από την φρικιαστική απληστία των τραπεζών και των εταιριών υποθήκευσης που έκαναν τα απατηλά πρωταρχικά δάνεια, η δημιουργία νέου χρήματος για πληρωμή πολέμων και άλλων αποτελεσμάτων πληρωμών χρέους οδηγεί στον πληθωρισμό. Πάρα πολύ χρήμα σε κάποια χρονική στιγμή με τον ίδιο αριθμό αγαθών για πώληση οδηγεί στα ύψη τις τιμές. Για να αντιμετωπίσει αυτό το γεγονός η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αυξάνει τα επιτόκια. Υψηλότερα επιτόκια πλήττουν την αγορά στέγης.

Επαναλαμβανόμενα και μεγάλα χρέη απαιτούν επαναλαμβανόμενα προσαρμοσμένα επιτόκια για την αποφυγή σοβαρού πληθωρισμού. Καθώς οι Αμερικανοί ήταν ήδη στο χείλος του γκρεμού οικονομικά, η αγορά ακινήτων σκοτώθηκε.

Τώρα που η αγορά ακινήτων είναι νεκρή, μπορεί η Ομοσπονδιακή Τράπεζα να την αναστήσει; Ίσως. Σίγουρα χαμηλότερα επιτόκια και μείωση φόρων (σε έναν μικρότερο βαθμό) θα βοηθήσουν. Αλλά τόσοι πολλοί Αμερικανοί έχουν ήδη χρεωκοπήσει, ή είναι άνεργοι και απλά δεν έχουν λεφτά για δάνειο, σπίτι, ή ακόμα, με αυξανόμενο ρυθμό, για νοίκι. Τώρα είναι άστεγοι, ή ζουν σε σπίτια που ανήκουν στις τράπεζες και έτσι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι τώρα σκλάβοι του χρέους στην γη που οι προ-προ-προ παππούδες τους κατέκτησαν. Ανήκει όλη ή σχεδόν όλη στους τραπεζίτες. Όταν η «ύφεση» ανακοπεί – αν γίνει αυτό – η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα πρέπει να αυξήσει τα επιτόκια μάλλον γρήγορα, για να αποφύγει τον ραγδαίο πληθωρισμό που προκαλείται από όλα τα ελλείμματα. Και πάλι φαύλος κύκλος. Εκτός του ότι συγκεντρώνεται ο πλούτος σε όλο και λιγότερα χέρια που προκαλεί, το τραπεζικό κλασματικό αποθεματικό είναι η κύρια αιτία της έμφυτης αστάθειας στο οικονομικό μας σύστημα καθώς και των πυροδοτούμενων «κύκλων».

Ώσπου ο Αμερικανικός λαός θα σταματήσει να είναι ανόητοι καταναλωτές και κατανοήσουν πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα στις Η.Π.Α πραγματικά – και αγωνιστούν να του αλλάξουν μορφή – θα παραμείνουν σκλάβοι των τραπεζιτών, που θα γίνονται όλο και πιο σκληρά αφεντικά και η αδικία και οι πόλεμοι θα πολλαπλασιάζονται. Σύντομα, πολύ σύντομα, η Αμερική θα αποτελείται – όπως οι χώρες του τρίτου κόσμου – από τους πολύ λίγους πολύ πλούσιους και τους πάρα πολλούς πολύ φτωχούς.

Κατανοείτε τώρα γιατί οι τράπεζες είναι τα μεγαλύτερα κτίρια σε κάθε πόλη των Η.Π.Α; γιατί οι τραπεζίτες δια πυρός και σιδήρου πέρασαν την Πράξη Ομοσπονδιακού Αποθεματικού το 1913, δίνοντάς τους τη δύναμη να δημιουργούν την συντριπτική πλειοψηφία της παροχής χρήματος των Η.Π.Α ( εκτός από ένα ελάχιστο ποσοστό σε μεταλλικά νομίσματα που κόβει το νομισματοκοπείο των Η.Π.Α); Γιατί οι τράπεζες θέλουν πολέμους και ελλειμματικά έξοδα, και γιατί έχουμε ελλείμματα κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από ποιες τραπεζικές μαριονέτες εκλέγονται χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ που κατέχουν και ελέγχουν;

Κάθε γενιά είναι αντιμέτωπη με την ίδια επιλογή. Οι πατέρες του έθνους έκαναν την επιλογή τους – να είναι ελεύθεροι. Εμείς κάναμε τη δική μας – να είμαστε σκλάβοι;



-----------------------------------



ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Question: What caused the US Housing market collapse?

Answer: The Real Causes of the Housing Market Collapse, by Patrick Carmack,

The National Debt now exceeds $9.2 trillion dollars. In Fiscal Year 2006 the U.S. Government spent $406 billion on interest payments.to holders of that debt. Why do we have such a gigantic debt? Because Democrat and Republican officeholders spend far more than the Government receives in revenue.

In 2007 alone, the US government paid out roughly $430 billion in interest to pay for money borrowed to finance previous deficits. The interest total for just the last 20 years – back to 1988 - is well over $6.5 trillion. Interest payments in 2008 alone will again exceed $400 billion. Where on earth will all that money come from? If the government borrowed it all from the credit markets (i.e., sold US Treasury bills, bonds and notes – government IOUs) to raise the money it would dry up all available credit. Interest rates would skyrocket and the economy would collapse. So how does it do this year after year without such dire effects?

Here is the trick. Take, for example, a year like this year in which the government runs a $400 billion dollar deficit. The Treasury Department has to sell $400 billion in US Treasury bills, bonds and notes (government IOUs) to buyers at a rate of interest sufficient to attract their money (and beat the interest competition of other banks’ CDs and other governments’ bills, bonds and notes). To avoid a credit squeeze, the Federal Reserve System Open Market Committee in Washington directs the NY Federal Reserve Bank to purchase roughly 10% of that total (or $40 billion in our example) in existing US bills, bonds, and notes from the current holders. To pay for them it creates the $40 billion out of nothing, merely with keystrokes on a computer. Through more keystrokes, this new $40 billion is deposited into the banks of the various bill, bond, and note sellers, thereby increasing the reserves of those banks by $40 billion.

Pursuant to the Federal Reserve Act of 1913 those banks must keep only 10% of those new deposits on "reserve." (Because these banks do not have to keep 100% on reserve, this banking system is called a “fractional reserve” system.). So of the $40 billion deposited, the banks must keep 10% on reserve ($4 billion) and may loan out $36 billion (90%), for business loans, mortgages, credit card loans, to purchase government bonds - for whatever borrowers want. Those loans (and payments) are in turn deposited in banks (very few folks put their money in mattresses). So of the $36 billion loaned out and then re-deposited, the banks receiving the new deposits can then loan out 90% or $32.4 billion, retaining 10% or $3.6 billion as reserves.

Banks repeat this redeposit-reloan process, reduced 10% each time, until the 10% reserves retained have reduced the funds available for loan to zero. This cunning process allows the banks to create out of nothing nine times the original $40 billion in new deposits received from the Federal Reserve (the “Fed”), or $360 billion dollars. This total is concealed from the public by the only partial expansion of the loan total at each repetitive step.

We can easily see that even by the second re-loan step mentioned above, the banks have loaned out $68.4 billion based on the original $40 billion deposited. The end result of the process is that the banks receiving the deposits and re-deposits collectively have loaned out $360 billion dollars, which they created out of nothing, and have retained $40 billion in reserve. The Fed created the first $40 billion, the banks $360 billion, equaling $400 billion dollars. Thus the credit markets are stabilized even though the US government has borrowed $400 billion.

But notice, the Fed only created the initial 10% ($40 billion). Privately owned banks created 90% ($360 billion) out of nothing, and loaned it out at interest. At even 6% that is $21.6 billion dollars per year in interest. Some of this profit goes to the private stockholders of the banks. However, the banks conceal much of this vast profit from the public as undistributed or retained earnings. Five banks hold over 50% of all deposits in the United States. This means that in a year with a $400 billion deficit (such as FY 2007-2008), those five banks will receive over 50% of approximately 6% interest on the newly created $360 billion: over $10 billion per year, from now on, for creating money out of nothing. This is profoundly unjust, and dangerous to any government, especially in a country that prides itself on being a democracy.

Note that the Fed, not the United States Treasury, created the initial $40 billion in our example. The 12 Federal Reserve banks are private corporations the stock of which is owned by private banks in their districts, not by the United States Government. The United States Treasury pays the Fed interest on the US bills, bonds, and notes the Fed buys with the money it creates out of nothing. The Fed routinely holds about 10% of the United States National Debt (US Treasury bills bonds, notes), which it has accumulated to provide the base for the rest, as explained above.

6% interest on the nearly trillion dollars in bonds it now owns provides the Fed with roughly $50 billion in revenue. With this money the Fed (1) pays some money to its private banks stockholders, (2) uses some to create giant unaudited slush funds to manipulate currency and stock markets (ostensibly to help avoid economic crises such as the one we are currently in), and (3) then takes out whatever it wishes - without any Congressional oversight or external audit - for expenses, salaries, perks, jets, lavish parties, etc.. The rest it returns to the US Treasury. In this manner the Federal Reserve operates independently of our elected Congress and external oversight.

A well-meaning, but later-disillusioned President Woodrow Wilson signed into law The Federal Reserve Act of 1913 that authorized this profoundly unjust system. This law transferred money creation from our elected government to private banks. The vast economic wealth that contorted and deliberately complex law of 1913 concentrated in the hands of the privately-owned national banks is almost incalculable. It is concentrating the wealth of the nation in fewer and fewer hands as they create over 90% of our new money, year after year, and receive the interest tribute on it from the American people to whom they have loaned it.

Deficits fuel the fire of economic injustice by requiring borrowing which requires new money creation, by the private banks. Wars fuel deficits. Conflicts and fear fuel wars. The mass media fuels conflicts and fear. The bankers own and/or control the mass media. Full circle.

Apart from the horrific greed of the banks and mortgage companies making the deceptive sub prime loans, the creation of new money to pay for wars and other deficit-spending results in inflation. Too much money at a time with the same amount of goods for sale drives up prices. To combat this the Fed raises interest rates. Higher interest rates hurt the housing market. Repeated and large deficits require repeated interest rate interest hikes to avoid severe inflation. Since Americans were on the edge economically already, the housing market was killed.

Now that the housing market is dead, can the Fed resurrect it? Perhaps. Certainly lower interest rates and tax breaks (to a much lesser degree) will help. But so many Americans are already bankrupt, or unemployed, or broke, that they simply cannot qualify for or afford any loan, house, or even, increasingly, a rental. They are now homeless, or living in homes owned by the banks, so that most Americans are now debt slaves on the continent their great, great, great, grandfathers conquered. The bankers own it all, or very nearly so. Once the "recession" has been halted - if it can be - the Fed will have to raise interest rates, rather quickly, to avoid severe inflation caused by all the deficits. Again, full circle. Besides the concentration of wealth into fewer and fewer hands it causes, fractional reserve banking is the primary cause of the inherent instability in our economic system and of its boom-bust “cycles.”

Until the American people cease being foolish consumers and realize how the banking system in the United States really works – and fight to reform it - they will remain slaves to the bankers, who will become increasingly harsh taskmasters and injustice and wars will multiply. Soon, very soon, America will consist - like the 3rd world countries - of only the very few very rich and the very many very poor.

Understand now why the banks are the largest buildings in every town in the US?, why the bankers fought tooth and nail to get the Federal Reserve Act of 1913 passed, giving them the power to create the great majority of the US money supply (excepting the tiny fraction in coin issued by the U.S. mint)?, why banks like wars and deficit spending, and why we unfailing have deficits every single year, regardless of which bank puppets they get elected using the mass media they own and control?

Each generation is faced with the same choice. Our forefathers made their choice - to be free. Have we made ours - to be slaves? (copyright 2008)

Πηγη: http://www.themoneymasters.com/faqs.htm#collapse


O John Perkins αποκαλύπτει πώς επί μια δεκαετία ως επαγγελματίας εξαπάτησε φτωχές χώρες και τις οδήγησε σε ένα δυσβάσταχτο χρέος για λογαριασμό των ΗΠΑ δανείζοντας πολύ περισσότερα χρήματα απ'ότι μπορούσαν να αντέξουν με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να έχουν τον πλήρη έλεγχο των οικονομιών τους. Ο ρόλος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Σχετικό είναι και τα βραβευμένο ντοκυμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου "Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου". Οι μυστηριώδεις θάνατοι των προέδρων δύο λατινοαμερικανικών χωρών.

http://www.informationclearinghouse.info/article8171.htm

Το εξαιρετικό ντοκυμαντέρ του Νίκου Αυγερόπουλου "Ο εφιάλτης των δανείων" online στη δινση http://exandas.ert.gr/arxeio-7.htm, για την φούσκα των στεγαστικών δανείων που έσκασε στις ΗΠΑ και συμπαρέσυρε την παγκόσμια οικονομία στην μεγάλη οικονομική κρίση. Πώς ορισμένες τράπεζες με τον μαγικό τρόπο των offshore εταιριών μετοχοποιούσαν τα στεγαστικά δάνεια και τα έκαναν διαθέσιμα σε όλα τα χρηματιστήρια ανά την υφήλιο. Όταν οι δανειολήπτες αδυνατούσαν πλέον να πληρώσουν, η φούσκα έσκασε και οι τζογαδόροι ανά την υφήλιο άρχισαν να επενδύουν στην πιο σίγουρη επένδυση: τα βασικά ήδη διατροφής. Αποτέλεσμα: η αύξηση των πεινασμένων στις χώρες του τρίτου κόσμου. Οι μηχανισμοί προπαγάνδας όπως η Παγκόσμια Τράπεζα διακύρητταν μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ ότι για την αύξηση των τιμών φταίνε κυρίως τα βιοκαύσιμα αποφεύγοντας επιμελώς να μιλήσουν για τους τζογαδόρους του χρηματιστηρίου που ποντάρουν πάνω στα βασικά είδη διατροφής και παίζουν με τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ειδικότερα, στην ίδια ιστοσελίδα δείτε το επίσης εξαιρετικό "Πεθαίνοντας στην αφθονία", για τον τρόπο που τα σιτηρά και άλλα τρόφιμα γίνονται χρηματιστηριακό προϊόν και οδηγούν στην πείνα και τον υποσιτισμό εκατομμύρια ανθρώπους, ακόμα και αγρότες - συναφές με το πρόβλημα επιβίωσης των Ελλήνων αγροτών - και τις οικογένειές τους στην Ινδία οι οποίοι παράγουν στάρι!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΜΑΣ.

http://exandas.ert.gr/arxeio-7.htm

MAIRA666 είπε...

Ο μηχανισμός λοιπόν Εφαρμογής του μεγαλόπνοου τούτου Σχεδίου επεξεργασμένο από τους Άλλους και δοσμένο από τους παρατρεχάμενους τους ήταν ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ εις την ΛΗΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑΚΗ ένωση. Τούτο έγινε επειδή λίαν επιεικώς καλοπροαίρετα οι «Πολιτικοί» μας εμπιστεύθηκαν τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ότι διαμέσου τούτης της ένωσης θα μας εξασφάλιζαν τα ΕΘΝΙΚΑ μας Σύνορα και δεν θα είχαμε την μόνιμη Τούρκικη απειλή. Το ίδιο παραμύθι όπως και με το έτερον ήμισυ το ΝΑΤΟ. Μα είναι δυνατόν να εμπιστευθείς ΛΑΜΟΓΙΑ , ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ , ΑΣΠΙΚΙΟΥΣ ( για να μην πω και αλλους ) ? ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν , γιατί καθώς αποδείχτηκε και την Κύπρο χάσαμε και οι ΑΠΕΙΛΕΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ είναι ΥΠΑΡΚΤΕΣ και οι ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ καθημερινές και εξευτελιστικές.!!!

Και όπλα μας πούλαγαν οι ΙΔΙΟΙ για να εξασφαλίσουμε αυτό που υποτίθεται ότι μας πούλησαν την πρώτη φορά δηλαδή την Εγγύηση των συνόρων . ( τρομάρα μας , είδατε τι ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΤΑΓΟΥΣ έχουμε ! έχουν όλοι τους, την ΕΓΓΥΗΣΗ η σωστότερα είναι πιστοποιημένοι με την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ( κάτι σαν το άλλο το «εμπορικό» χαζοχαρούμενο κολπάκι με τα ISO ) των ΑΡΧΗΓΩΝ της ΛΥΣΤΟΣΥΜΟΡΙΑΚΗΣ Ένωσης αφού έχουν ΑΝΑΤΡΑΦΕΙ στα « καλύτερα collage» του ΔΥΤΙΚΟΥ- ΑΣΠΙΚΙΚΟΥ – ΣΥΟΝΙΣΤΙΚΟΥ «πολιτισμού» = ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ.*

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

* Περί Σκοταδισμού
Δεν είναι η ώρα , αλλά αν το επιθυμείτε , ΛΟΡΔΟΙ με ΟΥΡΑ ( ουρά) όπου δύναστε να φτιάχνετε ΩΡΑΙΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ με ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ για να μην φτάνει το φως του ΠΑΜΦΩΤΟΥ ΜΑΙΡΑ666 .
ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ είναι οι Ελληνοκύπριοι οι οποίοι δεν είναι ΛΟΡΔΟΙ , ούτε βέβαια έχουν ουρές ( αφού δεν φορούν Σμόκιν ) ούτε κάνουν ΩΡΑΙΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ. Έτσι για να ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ τι ΕΣΤΙ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ και τι ΥΒΡΙΣ.


Μπορώ να αναδημοσιεύσω όλα τα «όμορφα» πράγματα που γράφετε για την ΕΛΛΑΔΑ όπως ΕΠΙΣΗΣ και την ΘΕΤΙΚΗ «ουδετερότητα» ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ την λέω εγώ ( εξ ου και ΜΟΓΓΟΛΟΣ) του ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Νομίζουν οι φτωχοί εν πνεύματι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και όχι μόνο , ότι τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μπορείς να τον κλείσεις σε ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ και να τον κάνεις ΓΚΕΤΟ όπως εκείνο των ΗΠΑ ή εκείνο το μεγάλο Γκουανταναμο - ΓΚΕΤΟ το Ισραήλ . ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ Νοητικά είσαστε , όσοι ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τέτοια ΑΛΟΓΑ πράγματα………. ΜΠΟΡΕΙ να ΝΙΚΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ ασπικιε ? το Πιστεύεις ? Μπορεί να αφήσει ο ΔΙΑΣ να γίνει κάτι ΚΑΚΟ ?

Διαμέσου λοιπόν αυτής της ΛΟΜΟΓΙΑΣ μπήκαμε μετά Βαΐων και κλάδων ως πλήρες μέλος [( γιατί είπαμε ,πριν την ΣΦΑΓΗ τιμούμε με στεφάνια και χορούς σέικ ( όχι εκείνους τους θαυμάσιους Σαβοπουλικους και Κυκλωτικούς) τα θύματα για να είναι πιο ζουμερά ) ] στην ΛΗΣΤΡΙΚΗ τούτη Συμμορία , ασχέτως αν και ακόμα σήμερα θέλουν να πιστεύουν μερικοί τα περί «Ευρωπαϊκού πολιτισμού ή « Ευρωπαϊκού Έθνους» ή «Υπερεθνους» ή περί τα Ατομικά ευρωπαϊκά ανθρώπινα δικαιώματα περί αλλαγής φύλλου και ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΙΟΙ ΕΥΡΟΠΡΩΚΤΟΙ φίλοι των «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ» και του Σορος και μαλακίες τούμπανα περί καλών και Αγάθων ευρωπαίων. Οσοι τα λέγουν τούτα είναι αυτοί που είτε είναι βολεμένοι σε κάποια καρέκλα πχ Δημοτική , κρατική τηλεόραση, ραδιόφωνο ,ΟΤΕ , ΔΕΗ ,Τράπεζα , ή Υπουργείο, Κόμμα , Εργατοπατέρες, Μπράβοι της Νύχτας ή λαθρέμποροι ναρκωτικών , λευκής σαρκός η όπλων προκειμένου ν διευκολυνθούν τόσο στην Διακίνηση όσο και στο ξέπλυμα είτε είναι πρόεδρος ή μελος και ξεζουμίζει κάποιο λογαριασμό κάποιας «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ « μη κερδοσκοπικής οργάνωσης π.χ Ένωση Επιστήμων για την διάσωση των ΣΑΥΡΩΝ , ( πάσα συνωνυμία θεωρείστε την ΤΥΧΑΙΑ !) είτε πριμοδοτούνται για κάποιο ανύπαρκτο η υπαρκτό έργο είτε είναι ενταγμένοι σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα , είτε εν τέλει για λίγα ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΑ ξεπουλάν την Ψυχή τους όπως σήμερα στην ελληνική ( όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ) « εκπαιδευτική» τηλεόραση όπως καλή ώρα στις περιβόητες εκείνες εκπομπές με το ΑΛΗΘΕΙΑ - Ψέμα ή παλαιοτέρα με τον μπινγκ μπραδερ κλπ.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Εξάλλου είχα περιγράψει σε άλλη ανάρτηση γιατί όλα ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΝ από την ΔΥΣΗ και καταναλίσκονται στην ΑΝΑΤΟΛΗ. Ασπικιε ( προστατευόμενε όχι του Δια , αλλά του ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ) έχεις το ελεύθερο να εξηγήσεις περί του ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ «ΗΛΙΟΥ» εκ ΔΥΣΜΑΣ. ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ το ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ μου.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Τούτη λοιπόν η ένωση , αν και μάλλον για θανατηφόρο σφιχταγκάλιασμα ΦΙΔΙΟΥ πρόκειται και ιδιαιτέρως ΧΑΛΚΙΝΟΥ που όλο σφίγγει το σώμα του γύρω από τον λαιμό μας , και μας ΠΝΙΓΕΙ από όλες τις πλευρές, είναι ο βασικός ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ διαμελισμού του αποδομημενου Έθνους . Λίγα αργύρια, πολύ μπλα μπλα γιατί βλέπεις σε εμάς τους ελλαδίτες μας αρέσουν τα « ΘΑ» τα παπανδρεικα , και τα μεγάλα παχιά λόγια του Όσιου Μαρξ , οι Υποσχέσεις , τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ με τα πάσης φύσεως μαλακισμένα πράγματα που εκφράζουν και τυφλώνουν , το ξερίζωμα του φιλότιμου και η αντικατάσταση του από την Απληστία και την καλοπέραση. Και σαν κερασάκι στην τούρτα Προκειμένου να χορτάσουμε την απληστία μας βοηθάμε στο ξερίζωμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ γλώσσας έτσι ώστε οι λέξεις να χάσουν την έννοια τους και να σημαίνουν άλλο αντί αυτού που εκφράζουν , προκειμένου να μην μας ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ στην ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ μας και να μας δημιουργούν ΕΡΙΝΥΕΣ. Η αντικατάσταση της ή και απσδόμηση της από τα αγγλικά είναι μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.
Η αρχή της οικονομικής παράδοσης όμως έγινε όταν η τράπεζα Ελλάδος πέρασε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΠΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ στην ΕΚΤ. Τούτο ήταν και το τέλος της κάποιας ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ Αυτόνομης οικονομικής Ανάπτυξης. ΘΥΜΑΣΤΕ ότι ένα ΕΥΡΩ =341.75 δραχμούλες . Καταλάβατε τι σημαίνει τούτο ? ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑΜΕ την ΔΡΑΧΜΗ για να προλάβουμε να μας μπάσουν, λες και θα έφευγαν από εκεί τα Λαμόγια.!!
Νασαι καλά ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ της πλάκας ούριε ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.!!!

Ο κύριος τούτος είναι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ με τετρακόσια Πτυχία που αποδεικνύουν του λόγου το Αληθές. ( Θυμηθείτε τα περί ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ) ΞΕΡΕΤΕ όμως τι έκανε ? έκανε ότι του δίδαξαν αυτοί που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ αυτό τον κλάδο δηλαδή οι δάσκαλοι του. Εν ολίγοις ο οίκος ΣΟΡΟΣ , ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ , ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ κλπ Αλλά πάντα να ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ σε ότι τούτοι ΔΟΜΟΥΝ, επι του προκειμενου την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ = ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ την ονόμασαν ( τέλεια ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ των όρων , ούτως η άλλως σε Αγράμματους απευθύνονται) πάντα αφήνουν κάτι για τον Αυτουλη τους που δεν το ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ έτσι ώστε να ΜΠΟΡΟΥΝ να σε Καθοδηγούν εκεί που θέλουν. ΣΟΥ πετάνε το τυρί και εσύ ως ΘΗΡΙΟ ή ΦΥΤΟ ( γιατί έτσι σε έμαθαν ) πέφτεις στην ΠΑΓΙΔΑ.
Θα το φέρουν μαλακά, θα το φέρουν άγρια, θα το πασαλείψουν , θα το γλείψουν θα κάνουν τα πάντα για να σε πείσουν ότι λένε το σωστό και μόλις καταφέρουν και πάρουν το πάνω χέρι είσαι Τελειωμένος .

ΚΛΑΣΣΙΚΟ παράδειγμα η συμπεριφορά του ΙΣΡΑΗΛ στους Παλαιστίνιους. Μόλις πήραν το πάνω χέρι τι μου λες εμένα για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και μαλακίες.
Εμείς έχουμε το «πούλι» και εσείς τα οπίσθια. Τι μου λες εμένα περί Ανθρώπινων δικαιωμάτων και τρίχας κατσαρές. Αυτά Ηλίθιοι ισχύουν για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ όχι για ΕΒΡΑΙΟΥΣ ( κυριολεκτω). ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ οι ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Όταν ο ΑΡΧΙΦΑΡΙΣΑΙΟΣ Αντιπρόσωπος τους , τους ονομάζει ο ίδιος ΚΤΗΝΗ ουδείς μπορεί να με χαρακτηρίσει υπερβολικό. Εκτός αν πούμε ότι ΚΤΗΝΟΣ είναι ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ οπότε τον ταυτίσουμε με τον ΑΝΘΡΩΠΟ έτσι αλλάξουμε την ΕΝΝΟΙΑ που εκφράζει η λέξη οπότε εύκολα μετασχηματίσαμε τα πάντα. Ούτως ή άλλως σε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ απευθυνόμαστε. ΤΙ στο διάολο έχουμε τόσα Πανεπιστήμια ! = Αναμορφωτήρια , μην αφοδεύσω !!!!

ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ.!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ .

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Και επανερχόμαστε . Τι έχουμε πει ? ότι τα θύματα πριν την ΣΦΑΓΗ τα τιμούμε προκείμενου να τα κοιμίσουμε για να μην καταλάβουν ότι ήρθε ο «ασπικιος» με το καλαμάκι για να τους ρουφήξει το ΑΙΜΑ. Έτσι και έγινε μόνο που υπερέβαλαν λίγο λόγω ενθουσιασμού και μας Υπερτίμησαν την δραχμουλα. Εμείς υπερτιμημένοι και με «Ισχυρή Οικονομία» κάτι σαν την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ η την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ νομίσαμε ότι μπορούμε να αγοράσουμε τα πάντα . Όποτε είπαμε να αγοράσουμε και μερικούς Αλβανούς , για να μην κουραζόμαστε μια και είχαμε ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ δραχμή ή και κατά επέκταση ΙΣΧΥΡΟ ΕΥΡΟ. Και έτσι και έγινε. Αλλά οι δάσκαλοι του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Συστήματος του ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ , ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ βλέπεις αυτοί , Άκακοι και αθώοι εμείς , κατά άλλους ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ ( τι μου θυμίζει ? το βρήκα τον ΓΙΑΝΝΑΡΑ) Τέντωσαν την απληστία μας και έφτιαξαν το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ για να έχουμε μόνιμο και σταθερό και εγγυημένο κέρδος ( είδες τι εστί ΑΝΑΠΤΥΞΗ ). Είχαμε ποια τόσα λεφτά όπου είπαμε να κάνουμε γρήγορα και σε μεγάλες ποσότητες νέες εισαγωγές ΡΩΣΙΔΕΣ , ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ , ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ, να θέλουμε μεγαλύτερες ελευθέριες για να δοκιμάσουμε τα πάντα από ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΠΟΡΝΕΙΑ μέχρι
Αλλαγή φύλου και πάσης φύσεως ανωμαλία . Από την άλλη υπήρχε τόσος «πλούτος» που οι τράπεζες παρακαλούσαν να μας δώσουν χρήματα αλλά εμείς αφού είχαμε τόσα, στην αρχή δεν τα θέλαμε. Μετά σκεφτήκαμε, ρε αφού μας τα δίνουν τζάμπα ( χαμηλότατα επιτόκια) δεν τα παίρνουμε . Θα μας ξινίσουν ? το πολύ - πολύ αφήνουμε στην άκρη τα δικά μας , για να βουτήξουμε καμιά ευκαιρία η στο κάτω - κάτω δεν τρώμε τούτα που μας δίνουν « ΔΩΡΕΑΝ» από να τρώμε τα δικά μας που είναι επενδυμένα σε σίγουρα και ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ πράγματα όπως ΜΕΤΟΧΕΣ , ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΙΛΕΣ Τριπισινες , η Σπίτια μεγάλα σαν το Ανάκτορο της ΕΛΙΣΑΒΕΤ , με 72 μπάνια και 72 όχι μεταφραστές αλλά ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ η ΣΟΥΗΔΕΖΟΥΣ . Έτσι όλοι ήταν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ( μέχρι και οι γιαγιούλες γατί βλέπεις μέσα στην τρελλη χαρά κάτι μασούλαγαν και αυτές ) και ουδείς ΔΟΥΛΕΥΕ, αλλά ΜΟΝΟ ΕΤΡΩΓΑΝ , ΕΠΙΝΑΝ , ΑΦΟΔΕΥΑΝ , ΚΕΡΔΙΖΑΝ από τις επενδύσεις και χρωστούσαν στις Τράπεζες ότι είχαν Φτιάξει με το « αίμα τους» και τους « κόπους τους» αφού τα δικά τους χρήματα ήταν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ και επενδυμένα . Τι θεωρίες Αριστερές και κουραφέξαλα, ποιος ηλίθιος μιλάει για την κοινωνική Δικαιοσύνη , Απεργία καμία αφού και οι εργαζόμενοι έγλυφαν ένα κοκαλάκι από την χλιδή , οι κουκουλοφόροι μιας και δεν είχαν ούτε θεωρία αλλά ούτε και ΠΕΛΑΤΕΙΑ κάθονταν και έπιναν την φραπεδιά στην ΠΛΑΤΕΙΑ τους μαζί με τους Κρανιοφόρους και με την Παρέα των κινητών τους , χρώματος ροζέ ( για να αγαπηθούν ) μίλαγαν για επενδύσεις. Μάλιστα είχαν φτάσει σε από κοινού επενδύσεις « Κοινοβιακές» ονομάστηκαν για να επαναορίσουμε την έννοια του ΚΟΙΝΟΒΙΟΥ. ( ΖΟΥΡΑΡΗΣ ειδημων). Νομίζετε ότι κάνω πλάκα. Αλήθεια προσπαθήστε να θυμηθείτε αν είχαμε ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ , αιτήματα κλπ ! όσο και να χτυπιέστε δεν θα βρείτε. Και αν κάπου υπήρχε ήταν ολιγάριθμη , ολιγόωρη και πιθανόν μόνο από συνήθεια. Βλέπετε «ήθη» δεκαετιών δύσκολα κόβονται .
Θυμάστε μέχρι και ο ΣΗΜΙΤΗΣ ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας , μάς πρότρεπε να επενδύσουμε. ΑΝΤΕ ρε «ελληναραδες» δεν μπορείτε να πάτε μέχρι τις 7.000 μονάδες ? ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ. Αλλά ουδείς σκέφτηκε τι εστί ΣΗΜΙΤΗΣ Εννοιολογικά ( αλήθεια ξέρει κανείς από τους μπλοκεράδες ? εκτός Λευκού-μπλε ) γιατί ο λαος είχε καταντήσει Αγράμματος . Τι Γράμματα και μαλακίες , τι φιλοσοφία, το ΧΡΗΜΑ , ο ΜΑΜΜΩΝΑΣ, έχει ΑΞΙΑ ( ΑΞΙΟΣΥΝΗ το είπε ο πονηρούλης Μιραζ) , έτσι όλοι ΕΓΙΝΑΝ θρήσκοι αφού ολημερίς μόνο με τον ΝΑΟ του χρήματος στην ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ασχολιόταν . αλλά και ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ έπρατταν ως ΘΡΗΣΚΟΙ σε κάθε λογής ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΕΙΑ και ΠΟΡΝΕΙΑ. Έτσι πάει και οι ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ Κρήτη , πάνε και τα ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΖΩΝΙΑΝΑ και καταντήσαμε έναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ με προσφορά « ΜΑΝΝΑ» και ΟΡΤΥΚΙΩΝ σπόρου εξ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ .

Είχαμε τόση ΠΑΡΑΓΩΓΗ ώστε κάναμε και ΕΞΑΓΩΓΕΣ , μάλιστα ΝΟΜΙΖΩ ότι ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που εξαγάγαμε γιατί δεν χρειάζεται και καμία ιδιαίτερη φροντίδα. Απλά το σπέρνεις ….ΚΑΘΕΣΑΙ και Εισπράττεις. ( τώρα αν ήταν μεταλλαγμένος η όχι ο σπόρος δεν γνωρίζω) .


Τελος 3 εχει συνεχεια

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Αγαπητε Μαιρα666 δεν εχεις λαθος σε οτι λες - κατα την αποψη μου παντα - ομως εχεις τοση πολυ οργη που την βγαζεις μεσα απο τις αναρτησεις σου καθιστωντας τες μαλλον δυσκολοδιαβαστες...εως δυσκολονοητες καποιες φορες θα ελεγα...
Εχεις δικιο νομιζω για την υπερτιμημενη δραχμη του 2000 ,και ηρθε η ωρα να πληρωσουμε γιαυτο...
Η αλλοτριωση του Ελληνα εχει αρχισει εδω και 30 τουλαχιστον χρονια....η προεργασια ειχε ξεκινησει απο τη μεταπολιτευση και μετα...τοτε ομως οι εχθροι εχτιζαν θεσεις εν αγνοια μας.....τοτε ηταν που καηκε για πρωτη φορα νομιζω το κεντρο της Αθηνας....κηκαν τοτε οχι μικροπεριουσιες και μικρομαγαζα απο αναρχικους-αντιεξουσιαστες οπως βαφτιστηκαν σημερα ,αλλα μεγαλομαγαζα και μεγαλοπεριουσιες (πολυκαταστηματα ΜΙΝΙΟΝ,ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ,ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ κλπ)απο εμπειρους και αδιστακτους εγκληματιες που εκτελουσαν διατεταγμενη αποστολη.
Η προσπαθεια εντατικοποιηθηκε απο το 80 και μετα.....τοτε που ο "μεγαλος" πολιτικος μας,πατερας του αξιοθρηνητου σημερα αμερικανικου "αχυρανθρωπου" ετρεχε ανα τον κοσμο να επιλυσει τα προβληματα του τριτου κοσμου (κατι Νοριεγκα θυμαμαι....κλπ)μεχρι που βαρεθηκε τις τσαρκες εδω κι εκει και ειπε να ασχοληθει λιγο και με τα δικα μας προβληματα...σε αυτες τις τσαρκες γνωρισε ,οπως φαινεται , και την αεροσυνοδο που του πηρε τα μυαλα (για να μην πω και τα μυαλα στα καγκελα) ....και αφου λοιπον αποφασισε να ασχοληθει με την επιλυση των εδω προβληματων...μη ξεροντας τι αλλο να κανει...και με ελαφρα την καρδια αρχισε να δανειζεται απο τους "συγγενεις" της "πρωην" του σημερα γυναικας, χρεονωντας την Ελλαδιτσα με απιστευτα υπερογκα ποσα....ετσι φτασαμε στο σημειο που φτανουν ολοι καποια στιγμη που μπλεκουν με τους τοκογλυφους....να δανειζεται χρημα προκειμενου να πληρωσει τους τοκους των προηγουμενων δανειων.....δηλαδη φτασαμε στην καταστροφη...ομως δεν ηταν ωρα ακομα να την νιωσουμε...με διάφορα οικονομοτεχνικα τερτιπια των διάφορων "επιστημονικων" που λες κι εσυ τεχνιτων της οικονομιας συνεχιζαμε να εχουμε μια οικονομια ανθηρη στα στα χαρτια....και στα χαρτια επρεπε να φαινεται ανθηρη γιατι ακομα δεν ειχαν δημιουργηθει οι καταλληλες συνθηκες τοσο στα βορεια συνορα μας οσο και στην περιοχη λιγο ανατολικοτερα της πολυπαθης Κυπρου μας...αλλα κυριως αυτο που προειχε ηταν οι καταλληλες συνθηκες στα βορεια συνορα μας οι οποιες ομως εξαρτιοταν αμεσα απο την πτωση του κομμουνισμου στην ΕΣΣΔ ,στη Γιουγκοσλαβια,στην Αλβανια....(οι συνθηκες οι απαιτουμενες στα ανατολικοτερα της Κυπρου οτι ωρα ηθελαν μπορουσαν να τις διαμορφωσουν.)Μεχρι λοιπον να διαμορφωνονταν αυτες οι συνθηκες μπορουσαμε ολοι εμεις εδω οι να ειμαστε μες την τρελλη χαρα,αφου ειχαμε πλεον μαθει να καταναλωνουμε απο κρεας μεχρι αυτοκινητα και απο ρουχα μεχρι οποια αχρηστη ηλεκτρονικη ή ηλεκτρικη συσκευη μας πασαραν τα ξενα πλεον υπερκαταστηματα γιατι τα δικα μας ειχαν "καει "παλιοτερα...ειχαμε και εχουμε εθιστει απο τοτε στις μεγαλες ταχυτητες των αυτοκινητων και στον μεγαλο αριθμο τροχαιων δυστυχηματων , στην χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια που εκαναν την εμφανιση τους στο αιμα μας....και οι πολιτικοι μας συνεχιζαν να κανουν φιλοτιμες προσπαθειες να μας πεισουν οτι σεξ κανει καλο (Ανδρεας-Μιμη και ολα τα ευτραπελα της εποχης) αλλα και οτι αν τυχει και κανουμε και καμμια λαμογια-μικροαπατεωνια....ε..! δε χαθηκε και ο κοσμος....και ισα ισα επιβαλλεται να κανουμε κατι τετοιο προς καλυτερευση του βιοτικου μας επιπεδου,γιαυτο μπηκε μπροσταρης και παλι ο "πρωθυπουργος μας" και ειχε εκλεκτες συναντησεις στο ιδιωτικο κοτερο του Κασογκι..(τον θυμαται κανεις?) και στον ελευθερο χρονο του δεχοταν επισκεψεις απο τον Κο Κοσκωτα που φαινεται ειχε μαθει για τη σχεση του με την Μιμη....(η αν δεν ηταν η Μιμη τοτε...ολο και καποια αλλη θαχε ο μπερμπανταγκος) και του πηγαινε τα Παμπερς γιατι σου λεει ο ανθρωπος....ε..τι θα κανει..?...τετοιος μπερμπαντης πουναι ολο και κανα κουτσουβελο θα σκαρωσει....
Κι ετσι περνουσε ο καιρος...και φτασαμε στο σημερα...σημερα που πλεον οι συνθηκες ωριμασαν (ισως εχουν ωριμασει και καποιοι απο εμας...αλλα ειναι πολυ αργα για να κανουν κατι...κατι διαφορετικο απο το μελλον που μας εχουν προδιαγραψει εδω και τουλαχιστον 30 χρονια...)και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε λιγες μερες ακομα...ισως λιγους μηνες...για να δουμε κι εμεις ιδιοις ομμασι το "μελλον" μας.
Οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα μου ισως να εχουμε απωλειες εδαφικες.....και μαλιστα απο πολλες μεριες.....η μπορει να δουμε εκτος απο εδαφικες απωλειες....καποιες αποσχισεις...Νομιζω οτι ο,τι και να δουμε δε θα εχει τοση σημασια οση σημασια θα εχει η αποσχιση-καταληψη-η οτιδηποτε αλλο προκυψει στην Μακεδονια μας....νομιζω οτι ολα για αυτην γινονται....ακομα και η μη ονοματοδοσια της εκει καταληγει...δε μπορω να θεωρησω τυχαιο το γεγονος οτι η Θεσ-νικη λεγεται Νεα Ιερουσαλημ.....ποιος ο λογος που τη λενε ετσι..?....και μην αρχιστε τωρα να αναρωτιεστε ποιοι τη λενε ετσι....?.....ειναι ηλιου φαεινοτερο....
Φαινεται οτι εκει κατω...ανατολικοτερα της Κυπρου τους πεφτει λιγο βαρια η λυψειδρια και σου λεει δεν παμε λιγο πιο βορεια..κι εκει θαχει λιγο νερο αλλα τουλαχιστον δε θα το εισαγουμε με τανκερ απο την Τουρκια....οπως κανουμε σημερα..
Αναρωτιεμαι γιατι μαλιστα οι Αμερικανοι εχουν φτιαξει εκει τη μεγαλυτερη στρατιωτικη βαση στον κοσμο...?....η μηπως ειναι στο κοσσοβο..?...αλλα η εδω ειναι η εκει ειναι...για το ιδιο "κρατος" μιλαμε...δεν εχει σημασια...


Απλα μια παραθεση σκεψεων εκανα με αφορμη οσων ειπε ο Μαιρα666...δεν ξερω αν υπαρχουν διαφωνιες....και πιστευω οτι οσα ειπα σχετιζονται και με το θεμα της εκπομπης του Κου Σαββιδη την τεταρτη.....γιατι μην ξεχναμε οτι ολα σημερα σχετιζονται με την οικονομια....μεχρι και η ελευθερια ενος λαου αποτιμαται σε χρημα....και εμεις...σαν Ελλαδα νομιζω οτι ο,τι ειχαμε να πουλησουμε προκειμενου να εξαγορασουμε την "ελευθερια" μας το εχουμε ηδη δωσει....

Μαιρα666 ειπες

"ΜΟΝΟ σε ένα πράγμα « πιθανόν» να «διαφωνήσουμε»….. ΝΟΩ ότι ο ΔΙΑΣ ξέρει τι κάνει. Άρα , αν είναι ΑΝΑΓΚΗ να γίνουν κάποια πράγματα που « εμφανίζονται κακά» τότε ας είναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΑ γιατί εν τέλει ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ θα ΦΕΡΟΥΝ .!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ = ΤΙ …..ΜΩΡΙΑ ! = η ανακάλυψη και η αυτογνωσία της ΜΩΡΙΑΣ μας = της βλακεία μας είναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ και ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ."

Δε θα διαφωνησω ουτε και σε αυτο που λες.....ομως θα ηθελα να συσχετισεις αυτο που λες με το blog και με την εκπομπη του Κου Σαββιδη.....να βρεις μια εφαρμογη οσων λες πανω σε αυτα (blog-εκπομπη)
Πολλα πραγματα οπως λες κι εσυ εμφανιζονται κακα....αλλα πρεπει ναναι καλοδεχουμενα......μην εισαι ποτε σιγουρος για ενα πραγμα αν ειναι κακο η καλο....μπορει να φαινεται κακο...και να ειναι καλο...η και το αντιθετο.....

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

system failure due to insufficient evolution? είπε...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης κατάθεσε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Π.Παυλόπουλο για το κόψιμο της εκπομπής "Υπάρχει Είδηση". Για την υπόθεση, μια ακόμη σοβαρή παραβίαση της ελεύθερης έκφρασης από την κυβέρνηση στα δημόσια μέσα ενημέρωσης, το Tvxs δημοσίευσε χθές εκτενές ρεπορτάζ .

Ολόκληρη η ερώτηση.

"Αιφνιδιαστική διακοπή της έγκυρης ειδησεογραφικής εκπομπής "Υπάρχει Είδηση".
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

Η διοίκηση της ΕΤ-3 αποφάσισε αιφνιδίως να διακόψει στο τέλος Ιανουαρίου, στα μέσα της τηλεοπτικής χρονιάς τη μετάδοση μίας από τις εγκυρότερες ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης, την καθημερινή παραγωγή «Υπάρχει Είδηση», με την αιτιολογία ότι προωθείται νέος σχεδιασμός για... την πρωινή ζώνη, o οποίος προβλέπει την αντικατάσταση του "Υπάρχει είδηση" με ένα δελτίο ειδήσεων, αλλά και τα χαμηλά, όπως ισχυρίζεται, ποσοστά τηλεθέασης.

Το Σεπτέμβριο του 2008, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες τηλεοπτικές σαιζόν, η διοίκηση πληροφόρησε την ομάδα της εκπομπής ότι το πρόγραμμα, το οποίο μεταδιδόταν το απόγευμα και κατέγραφε με νηφάλιο και εμπεριστατωμένο τρόπο την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ, επιπλέον, φιλοξενούσε σε καθημερινή βάση πολιτικούς όλων των κομμάτων, αλλάζει ώρα μετάδοσης και θα προβάλλεται το πρωί.

Οι συντελεστές της εκπομπής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου της Θεσσαλονίκης, είχαν και τότε αντιδράσει στο σχέδιο μετακίνησης της εκπομπής από τη μεσημεριανή στην πρωινή ζώνη, καθώς αφενός έχαναν το κοινό τους εξαιτίας της ακατάλληλης ώρας μετάδοσης, και αφετέρου είχαν απέναντι τους τον ανταγωνισμό των πρωινών «ψυχαγωγικών» εκπομπών των ιδιωτικών καναλιών. Παρά τις αντιξοότητες, έδωσαν σκληρή μάχη και πέτυχαν καταγράφοντας ανοδική πορεία τηλεθέασης.

Ουσιαστικά, το μοναδικό "πρόβλημα" που υπήρχε, ήταν ότι οι συντελεστές της εκπομπής ήταν επαγγελματίες που φρόντιζαν να κάνουν την δουλειά τους παρουσιάζοντας ψύχραιμα τις πολιτικές εξελίξεις και κρατώντας ίσες αποστάσεις απ' όλα τα κόμματα. Με το νέο κρούσμα ελέγχου και υποταγής της ενημέρωσης εγείρεται θέμα σεβασμού της δημοσιογραφικής ελευθερίας αλλά και ζήτημα του τρόπου με τον οποίο η δημόσια ραδιοτηλεόραση και εν προκειμένω η ΕΤ3 αντιλαμβάνεται και εκτελεί την αποστολή της.
Με βάση τα προαναφερόμενα,

Ερωτάται ο Υπουργός:

· Σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει, ώστε να μην διακοπεί με πρόσχημα τη «χαμηλή τηλεθέαση» η μετάδοση της έγκυρης ειδησεογραφικής εκπομπής του τρίτου καναλιού της δημόσιας Τηλεόρασης «Υπάρχει Είδηση»; Αν η αιτία είναι ο «νέος σχεδιασμός της πρωινής ζώνης» για ποιο λόγο η εκπομπή δεν μετατίθεται στην αρχική ώρα μετάδοσης, όπως ζητούσαν εξ' αρχής οι συντελεστές της ή σε άλλη ζώνη προγράμματος;

· Στην περίπτωση που η αιφνιδιαστική και απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της ΕΤ3 είναι οριστική, πώς θα αξιοποιηθούν αναλόγως των προσόντων τους οι συντελεστές της εκπομπής και για ποιο λόγο τους ζητήθηκε να κάνουν χρήση των αδειών τους, γεγονός που από μόνο του συνιστά επιλεκτική μεταχείριση;

ΠΗΓΗ: http://www.tvxs.gr/v4105

Τους ξηλώνουν σιγά σιγά τους καλούς και αξιόλογους από την κρατική τηλεόραση; (πρόσεχε Παντελή!)

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Εξεπλαγην ευχαριστα κυριε Σαββιδη βλεποντας στην εκπομπη σας ενα μικρο αλλα περιεκτικο τμημα απο το ντοκιμαντερ....θα ηθελα να σχολιασω ομως οτι ισως δεν ηταν το καταλληλοτερο "κοματι" που επρεπε να προβληθει...γιατι περιειχε πολλα νουμερα,πολλους αριθμους και συντομους υποτιτλους κανοντας ετσι τον απλο θεατη να μην μπορει να "παρακολουθησει" τον καταιγισμο των "καινουργιων" ειδησεων η μαλλον των αληθειων που περιγραφοταν στο ντοκιμαντερ.
Θα προτιμουσα να προβαλλοταν το τμημα του ντοκιμαντερ που ειχα απομαγνητοφωνησει γιατι ηταν πιο περιεκτικο σε αυτο που περιεγραφε....δηλαδη στην απατη του χρηματος.....το οτι το χρημα στην ουσια ειναι απλο χρωματιστο χαρτι χωρις καμμια αξια,το οτι το εκδιδει μια ιδιωτικη εταιρεια που στην ουσια πλουτιζει σε βαρος του λαου....και μαλιστα απο το τιποτα.....το οτι το χρεος ,στην ουσια ,που μας λενε οτι υπαρχει στην πλατη του καθενος μας...αλλα και στην πλατη ολοκληρων κρατων στην πραγματικοτητα δεν υφισταται....γιατι το μονο που χρωσταμε ειναι χρωματιστα χαρτια ανευ αξιας....
Δεν δοθηκε καποια απαντηση απο τους καλεσμενους οσων αφορουσε το βιντεο που προβληθηκε....βεβαια κυριε Σαββιδη δεν τεθηκε και καποια ερωτηση....η μαλλον δεν επιμεινατε στις ερωτησεις που θεσατε...εφοσων εμειναν αναπαντητες....ειπε ο κυριος Γιαννιτσης αν θυμαμαι καλα που πηρε το λογο πρωτος αμεσως μετα το βιντεο οτι ολα εξαρτωνται απο την εμπιστοσυνη του κρατους που εκδιδει το χρημα....μα το κρατος δεν εκδιδει....το κρατος δανειζεται απο την ιδιωτικη εταιρεια και μαλιστα με τοκο.....
Τελος παντων...για να μην μακρυγορω ....θεωρω οτι εγινε μια καλη συζητηση απο επιστημονες που που εβλεπαν την κριση σαν κατι που θα περασει...κατι σαν γριππη να πουμε που με τα καταλληλα αντιγριππικα θα περασει....οπως ο γιατρος οταν βλεπει πυρετο σου δινει αντιπυρετικο....ετσι κι αυτοι....θεωρουν οτι με τις καταλληλες κινησεις που θα δωσουν χρημα στην κυκλοφορια ολα θα φτιαξουν....θα φτιαξουν η θα μας βυθισουν ακομα πιο πολυ στο βουρκο....γιατι η ρευστοτητα που θα πεσει στην αγορα(28 δις για την ελλαδα) ειναι ενα ποσο με αρχη και τελος...οταν λοιπον θα δανειστει και αυτο το ποσο αυξανοντας τα χρεη μας.....τοτε τι θα γινει..?....θα δωσουν κι αλλα στην αγορα?....παλι υπο μορφη δανειου..?....ειναι ενα παιχνιδι χωρις τελος που το μονο που κανει ειναι να υποθηκευει τις περιουσιες μας και το μελλον μας....τοσο το δικο μας οσο και των παιδιων μας.....υποθηκευει την ιδια μας την ελευθερια.....το κρατος μας...
Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε οι ερωτησεις να στοχευουν σε απαντησεις που πραγματικα θα απαντουσαν στα ερωτηματα....πως δημιουργηθηκε η κριση?....ποιος ευθυνεται για την δημιουργια της κρισης...?....να γινοταν μια συγκριση με το κραχ του 1929.....να εντοπιζοταν διαφορες και ομοιοτητες....κλπ
Βεβαια....ισως καποιος πι οτι θα ειμασταν εκτος θεματος αν ζυζητουσαμε για ολα αυτα μια και το θεμα μας ηταν "Οικονομια...με το βροχο στο λαιμο".....και αναφερομασταν στον βροχο που νιωθει η χωρα μας στο λαιμο της να σφιγγει....μαζι με ενα καρο αλλα προβληματα που δημιουργουνται αλλα και που δημιουργουν καποιοι γειτονες....
Ισως να φαινεται οτι θα ειμασταν εκτος θεματος....ομως τελικα θα προσεγγιζαμε το θεμα στη ριζα του...θα κατανοουσαμε τι πραγμα ειναι το χρεος μας...τι στην πραγματικοτητα χρωσταμε....θα κατανοουσαμε οτι τελικα εχουμε αναπτυξει γυρω απο τον ορο "οικονομια" μια παραφιλολογια που με διαφορους ορους επιστημονικοφανεις εχουμε φτιαξει μια "επιστημη" πανω σε ενα τιποτα.
Ολα σημερα οδηγουν στο συμπερασμα οτι το μονο συστημα που υπαρχει και που μπορει να αποδωσει ειναι το καπιταλιστικο....ολα τα αλλα συστηματα τα ειδαμε να κορυφωνουν και να μετα να κατακρημνιζονται....κι ομως δεν ειναι ετσι (τουλαχιστον ετσι θεωρω εγω).Τα διαφορα συστηματα που εχουν εφαρμοστει κατα καιρους και εχουν αποτυχει,εχουν αποτυχει γιατι διαβρωθηκαν απο το καπιταλιστικο συστημα,απο τη ρεμουλα που επεφτε και που ευνοουταν απο την ολοκληρωτικη μορφη του συστηματος....δηλαδη σαν συστημα μπορει να ηταν καλο....μπορει και να απεδιδε αν δεν υπηρχε η πονηρια των ολιγων και η διψα του για ολο και μεγαλυτερα πλουτη-απολαυσεις κλπ σε βαρος ολων των υπολοιπων.
Αυτο που θα πρεπει να μας απασχολησει ειναι τι πετυχαινει ο "εκδοτικος οργανισμος χρηματος" με τις καθε τοσο κρισεις που δημιουργει...νομιζω οτι η απαντηση ειναι η συγκεντρωση εξουσιας στα χερια του....ποιο μπορει να ειναι το σημερινο αποτελεσμα της κρισης?...Πολλοι εχουν μιλησει καθε τοσο για μια παγκοσμια κυβερνηση.....(μεχρι και ο Παγκαλος) μια τετοια κυβερνηση δε θα επρεπε να εχει και ενα κοινο νομισμα...?...πως αλλιως θα ελενχει την οικονομια του "κοσμου"....και φυσικα ενα τετοιο νομισμα φερνει στην εξουσια ολου του κοσμου αυτον που εχει δικαιωμα να το εκδιδει...ο Ροκφελερ ειχε πει οτι αυτος που θα εχει την δυναμη να εκδιδει χρημα δεν εχει αναγκη τους νομους.
Θα προτεινα κυριε Σαββιδη στο αμεσο μελλον να κανετε μια εκπομπη ακομα, με θεμα την οικονομια....αλλα οχι την οικονομια στα στενα της ορια...οπως μας εχουν συνηθισει να την βλεπουμε οι διαφοροι "επιστημονες" με δοκτορα και πτυχια και μεταπτυχιακα που εχουν κανει πανω στη "φουσκα" της οικονομιας....ας μιλησουμε στην επομενη εκπομπη για τη "συνομοσιολογια" που εχει στηθει γυρω απο την οικονομια.....δεν ξερω αν θα ηταν χρησιμη η παρουσια καποιου "καθηγητη" της οικονομιας με διπλωματα....ισως ναι ισως οχι

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Διαβαζοντας την προηγουμενη δημοσιευση περι του system failure ηθελα να πω οτι σημερα το πρωι αν και η δουλεια μου δεν μου επιτρεπει να βλεπω τηλεοραση....τυχαια ειδα οτι η εν λογω εκπομπη..."υπαρχει ειδηση" δεν εχει κοπει...
Δεν ξερω....ειπαν να την κοψουν αλλα τελικα δεν κοπηκε..?...ηταν λαθος η πληροφορηση του www.tvxs.gr....?...δεν ξερω τι να υποθεσω.....θα κοπει αργοτερα....λιαν συντομως...?..

MAIRA666 είπε...

Μιας και «βλέπω» πολύ Πολυλογία στο ΠΟΡΤΑΛ και μάλιστα από τον ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ , καιρός να Αυτοπεριοριστώ μόνο σε «ΛΑΚΩΝΙΚΕΣ» παρατηρήσεις – αναλύσεις.


Θέμα 1.
Μήνυμα προς το ΦΕΡΕΦΩΝΟ κατά κόσμο Ασπικιο όσον αφορά το θέμα ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΟΝΟΣ


«Οφείλομε να εισάγομε νόμισμα βασιζόμενων επί της ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,το οποίον θα είναι είτε χάρτινο είτε ξύλινο. Θα εκδιδωμεν ανάλογα προς τα αναγκας ποσότητας εξ αυτού , αυξάνοντες αναλόγως των εκάστοτε γεννήσεων , και ελατουντες αυτήν αναλόγως των εκάστοτε θανάτων.»

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ τι είναι τούτο και από που είναι αντεγραμμενο τούτο το κείμενο. Ούτως η άλλως είσαι ένας εκ των ΣΟΦΩΝ της Πλατειάς Εξαρχείων.
Το μόνο που θα πούμε στους Μλποκεραδες είναι ότι είναι γραμμένο πριν
Το 1900 μ.Χ.



Θέμα 2.
ΑΡΧΗΓΕ τι θα γίνει με με το ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ?
Εάν δεν μου ικανοποιήσετε το αίτημα μου , με βλέπω να κάνω κατάληψη στο πλατω . τι δηλαδή μόνο εσείς είσαστε έξυπνοι.!!! Και επειδή δεν έχω τρακτέρ να κάνω κατάληψη λέω να χρησιμοποιήσω είτε Τανκ είτε αεροπλάνο ΜΙΡΑΖ.



Πάντως καλό είναι ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ και δημόσια στην τηλεόραση ότι διαθέτουμε και ΜΠΛΟΚ για τους Ντροπαλούς ( Δεν φέρουμε το ΣΗΜΑΔΙ) που δεν θέλουν τα «ΕΥΠΡΕΠΗ» Σαλόνια του Πορταλ.



Πρόταση , αν δεν το θέλεις το Μπλοκ ως φτωχό , ευτελές , μη ευπρεπή μας περνάς εξουσιοδότηση και το αναλαμβάνουμε εγώ και αν θέλει ο Λευκό –μπλε και ο Μακεδόνας. Εναλλακτικά «Δημοκράτη» ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ, κάνε αυτό που πήγες να κανείς δηλαδή ΚΛΕΙΣΤΟ.



Θερμή παράκληση . Πριν το κάνεις ανακοίνωσε το και δώσε λίγο χρόνο για τα αποχαιρετιστήρια.!!!!!

Θεμα3


Μιραζ σε περιμένω στην ΓΩΝΙΑ.!!! Με την ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.!
Τι Σύμπτωση ο Ομπαμα , ο Σορος , ο Αρχηγός του ΟΗΕ, ο Τρίζε της ΕΚΤ, οι « 3 Οικονομολόγοι» καλεσμένοι του Σαββιδη, ο Μιραζ , και δεκάδες άλλοι , όλοι την ΙΔΙΑ μέρα να ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ την αυτή άποψη.!!!!!!!!! ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!! Νέο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!
Αυτό δεν είναι πια ενόραση καλέ μου ΣΑΒΒΙΔΗ αλλά «ΑΓΙΟΣΥΝΗ» !!!
Ευτυχώς που ο ΔΙΑΣ έχει προβλέψει και για τούτου. ΕΧΕΤΕ ολόκληρη Αιωνιότητα μπροστά σας για να Μάθετε.


Ευχαριστώ τον ΑΙΘΕΡΙΟ ΔΙΑ που δεν είμαι ένας από ΕΣΑΣ τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.

Θέμα 4


ΠΕΡΙ της ουσίας της λεγομένης και συμβατικως ονομαζόμενης «Οικονομικής Επιστήμης» = Τέχνη της Κλεψιάς και της Απατεωνιάς η οποία «δομεί» τους λεγόμενους Οικονομολόγους , δηλαδή τους Κυβερνήτες και ταγούς μας, το μόνο που θα πω είναι : ΝΑΙ προτιμώ να παραμείνω ΣΤΑΣΙΜΟΣ « ΩΣ δευτεροετής φοιτητής της τέχνης τούτης .»



Η Εγγύηση για μένα Είναι ο ΕΑΥΤΟΣ μου και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, Λευκό-μπλέ , Μακεδόνας, Κύκλος, Ερμάριο, Αθηνά , Άνετος.
Εσείς μείνετε στην ΕΓΓΥΗΣΗ ας πούμε του ΣΟΡΟΣ.!!!

Προσοχή «Οικονομική επιστήμη» δηλαδή ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ δεν είναι μόνο ο Φιλελευθερισμός , αλλά και ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ και τα παράγωγα του.
Οι ίδιοι είναι που ΔΟΜΗΣΑΝ- ΔΟΜΟΥΝ –ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ τούτα Συστήματα.
Και στην Περιβόητη Ερώτηση τι ΥΠΑΡΧΕΙ πέραν των δυο τούτων ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ , όπου και παλαιότερα την έχει διατυπώσει ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ , η απάντηση είναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ. ΤΙ υπήρχε ΠΡΩΤΑ ? ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ οποίοι ΜΠΟΡΟΥΝ. !!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ………….. Μην προσπαθήσετε να εντοπίσετε ένα σύστημα που του έχουν Προσδώσει έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όνομα. ΤΙ ειχε ΑΞΙΑ ? ( ΤΙ στην ΕΛΛΑΔΑ ? και ΤΙ στην ΑΝΑΤΟΛΗ ? )



Θέμα 5



Περιττό να σχολιάσω τα διάφορα που έχουν ειπωθεί κυρίως στο πορταλ.
ΑΝΕΥ ΑΞΙΑ απαντήσεως. Στο μόνο που έχει ενδιαφέρον για μένα είναι αυτές οι ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ των αριθμών που είναι 12. ΑΝ μπορεί να που πει κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ τον ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ότι θα ήταν χρήσιμο για μένα. Όσον αφορά την απάντηση μου στα βλακώδη και άλογα Ιδεολογήματα της προπαγάνδας του φιλελευθερισμού και όσων τα αποδέχονται και τα διαλαλούν ως πολύτιμο ΔΩΡΟ στους λαούς , όσο αφορά τα περί ΠΟΛΕΜΟΥ και ΕΙΡΗΝΗΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα ειπωθεί αμέσως παρακάτω, στο επόμενο θέμα . ΑΝΑΛΥΣΗ δεν χώρα σε ΑΝΟΗΤΑ πράγματα γιατί σιγά σιγά θα μου γίνει συνήθεια με ΚΙΝΔΥΝΟ να γίνω ΚΛΩΝΟ σας.


ΘΕΜΑ 6


Προς Λευκό-μπλέ . Όντως Φίλε μου ξανασυμφωνούμε και υπογράφω κάθε σου λέξη. Ελπίζω μόνο αυτό που γράφεις «ότι όλα αποτιμούνται σε χρήμα Σήμερα», να εννοείς ότι όντως έτσι είναι Σήμερα η αποτίμηση αλλά δεν είναι ούτε ΔΙΚΑΙΟ ούτε ΘΕΜΙΤΟ ούτε ΝΟΜΙΜΟ. ( ΝΕΜΕΣΗ )


ΣΟΥ γράφω την τελευταία δήλωση - συμβουλή του ΙΡΑΝΟΥ προέδρου προς τον κύριο Ομπαμα.

NAFTEMPORIKI.GR Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009 12:10

«Κάλεσε επίσης τον Ομπάμα «να μην αναμιγνύεται πλέον στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων λαών» και να θέσει τέλος στην «υποστήριξη των χωρίς ρίζες σιωνιστών, των παρανόμων και των ανδρεικέλων».


Σύγκρινε και συσχέτισε τους τρεις κοσμητικούς χαρακτηρισμούς των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ από τον Ιρανό Πρόεδρο με τις άνωθεν διακρίσεις του «Δικαίου.»
Όντως ότι «υλικό» είχαμε ως κρατίδιο το ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ για την «Ελευθέρια» μας. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ και μάλιστα όπως της ΑΞΙΖΕΙ, με ΑΙΜΑ.!!


«Σε Γνωρίζω από την κόψη του ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ….»


Όσον αφορά περί του ότι ΠΡΕΠΕΙ να αμφιβάλω ΠΑΝΤΑ για το τι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ κακό και το τι ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΚΑΚΟ έχεις ΔΙΚΙΟ. Εξάλλου δεν σου κρύβω ότι Παρόλο που έχω άπειρες φορές κατηγορήσει τον ΜΠΟΥΣ για τα κατορθώματα του ,δεν είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ αν έπραττε όντως Κακά ή ότι έπραττε ήταν ΦΑΙΝΕΣΘΕ Κακά.

ΒΛΕΠΕΙΣ είναι από το ΤΕΞΑΣ Και εκεί μένουν ΙΡΛΑΝΔΟΙ.!!!!!!

ΟΙ «ΧΑΜΕΝΟΙ» = ΧΩΜΕΝΟΙ = ΕΝΤΟΣ ΧΩΜΑΤΟΣ = ΗΟΜΟ πρέπει να οδηγηθούν το ταχύτερο ( στην ΩΡΑ τους) εκεί που τους ΠΡΕΠΕΙ

Μήπως αν δεν υπήρχε ένας ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΔΑΡΕΙΟΣ ( ΜΠΟΥΣ) δεν θα μπορούσε να ΥΠΑΡΞΕΙ ( Υπάρχει) ένα ΙΕΡΟ ΣΩΜΑ στρατού Εμποτισμένο με ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ για να ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ και ΕΡΓΟ_ΛΑΒΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ιδιαιτέρως ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΣ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ δεδομένου ότι ο δρόμος είχε τα χάλια του και ήταν γιομάτος ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ και όποιο κάρο έπεφτε μέσα ήταν ΧΑΜΕΝΟ.


Έτσι περί της ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ. Περί Σαββιδη δεν μπορώ να πω περισσότερα .!


Παρακαλώ τυχόν απάντηση μόνο από τον ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ ή κάποιον που ΜΠΟΡΕΙ.


ΜΑΙΡΑ666
Πρόεδρος ΟΕΤ Καλοπροαίρετα με Θυμό
Και γιατί όχι και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ


ΥΓ 1 ΛΕΥΚΟ –ΜΠΛΕ πρόσεξε τα SDR του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΗΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Αν δεν το καταλάβεις το colpo grosso θα στο εξηγήσω !!

ΥΓ 2 πρωτη ΛΕΥΚΟ -ΜΠΛΕ , ΜΑΚΕΔΟΝΑ Προσοχη για να «Γελασουμε» από τις 19-28 φεβρουαριου.!

system failure due to insufficient evolution? είπε...

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ μακάρι να είναι λάθος η πληροφορία ή να έχουν αναστείλει την απόφασή τους οι υπεύθυνοι της ΕΤ3, γιατί ειδήσεις με νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα δύσκολα ακούς στα Ελληνικά κανάλια.

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Δυστυχως ειχες δικιο system failure....σημερα μαλλον ηταν η τελευταια εκπομπη του "υπαρχει ειδηση",ειδα τα τελευταια 6-7 λεπτα της εκπομπης οπου ο κυριος Γιαννουλης μιλουσε για την υπευθυνοτητα που διεκρινε την εκπομπη....και ειπε οτι τουλαχιστον θα μπορει να κοιταζει τα παιδια του και τον κοσμο στα ματια και με ψηλα το κεφαλι....

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Αγαητε Μαιρα666 δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις με τη συσχετιση των διακρισεων του ΔΙΚΑΙΟΥ (δικαιο θεμιτο νομιμο) με τους χαρακτηρισμους του Ιρανου προεδρου (σιωνιστες,παρανομοι,ανδρεικελα)
Παντως και αυτος ενα ανδρεικελο ειναι....και παιζει καλα το παιχνιδι του....ετσι τουλαχιστον νομιζω.

Θα συμφωνησουμε στα περι εξαγορας ελευθεριας μας.

Και περι Μπους...γνωριζω οτι στο Τεξας ειναι Ιρλανδοι...αλλα κανεις δε μου βεβαιωνει οτι οι Μπους προερχονται απο Ιρλανδους...ας μην ξεχναμε το ρολο που επαιξε ο παπους του σημερινου πρωην προεδρου Μπους....Πρεσκοτ Μπους....κατα την διαρκεια του Β Παγκοσμιου πολεμου...ηταν αυτος που χρηματοδοτουσε τον Χιτλερ....(για ποιο λογο..?)
Το μονο που θα μπορουσα να πω δικαιολογοντας τον Μπους ειναι αυτο που λεει και ο γραφικος Λιακοπουλος που υποτιθεται οτι το ειπε ο πατηρ Παισιος..."ολοι εχουν τα σχεδια τους....θελουν δε θελουν ομως ολοι προωθουν το Σχεδιο του Θεου".....μονο υπο αυτο το πρισμα θα μπορουσα να πω οτι ο,τι εκανε ηταν απλα ΦΑΙΝΕΣΘΕ Κακά
Δε θα μπορουσα να παρομοιασω τον Μπους με τον Δαρειο,αυτος ηταν Βασιλιας ενω ο Μπους καραγκιοζης...η μαλλον χατζιαβατης(ο υποτακτικος του σουλτανου...αυτος που αναλαμβανανε να βγαλει εις περας τις επιθυμιες του πολυχρονεμενου....και φυσικα εδινε υπεργολαβια στον καραγκιοζη)
Επισης δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το ΙΕΡΟ ΣΩΜΑ στρατου εμποτισμενο με αιμα ελληνικο και ποιος ειναι ο αρχιμουσικος Αλεξανδρος που διδασκει μουσικη αλλα και εργο-λαβια δημοσιων εργων...και μαλιστα στην οδο Ελλαδας-Αφγανισταν.....κατι θες να πεις...αλλα οπως εχω πει επαννειλημενως γραφεις λιγο δυσνοητα.....βοηθα λιγο ....
Συγνωμη αν δεν καταλαβαινω αλλα...

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Προς κυριο Σαββιδη

Βλεπω κυριε Σαββιδη οτι το νεο θεμα σας το ανακοινωσατε μονο στο πορταλ....γιατι δεν ανοιξατε και ενα ποστ εδω...στο blog?...οπως επισης πολυ σωστα παρατηρησε και ο Μαιρα666 οτι ενω στην εκπομπη σας ειπατε περι πορταλ...δε μιλησατε καθολου περι blog...αν θελετε να το κλεισετε..ειναι προτιμοτερο να το πειτε...και να προβειτε και στο κλεισιμο του και οχι να το αφησετε στην απαξιωση και την υπολειτουργια του...

θα'θελα μια απαντηση κυριε Σαββιδη

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

MAIRA666 είπε...

Προς ΛΕΥΚΟ - ΜΠΛΕ

Φίλε μου Δυστυχώς μερικά πράγματα τα λέω Δυσνόητα γιατί τούτο το Μπλοκ είναι σε χέρια ΑΝΤΙΦΙΛΑ. Πως γίνετε να τα λέω όλα χύμα?
Πολλές φορές χρησιμοποιώ λέξεις ΚΩΔΙΚΕΣ προκείμενου να βρεθεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου. Εδώ έχω δώσει ΑΓΩΝΑ για να «ΒΡΙΣΩ» = ξεσκεπάσω μερικά πράγματα, Μην έχεις την Απαίτηση να τα καταλάβεις όλα όσα γράφω. Εξάλλου μερικά από αυτά που γράφω , τα γράφω είτε για να ΔΟΚΙΜΑΣΩ εσένα (π.χ) και να δω μέχρι που φτάνεις , είτε ακόμα και για να μπερδέψω κάποιους άλλους. Όποτε ΝΑΙ είμαι ΔΥΣΝΟΗΤΟΣ, το ξέρω.

Δεν θα στα εξηγήσω όλα που με Ρώτας, αλλά μερικά μόνο από αυτά.

Θέμα 1.

Με τις 3 διαφορετικές εκφάνσεις του Δικαίου ήθελα να σου πω ότι από τα κατώτερα και γήινα επίπεδα αυτού του «πράγματος» που ονομάζουμε ΔΙΚΑΙΟΝ ( το ΚΑτώτερο δείχνεται με την συλλαβή ΚΑ), όταν ανέβουμε ένα σκαλί και βρεθούμε στον κόσμο των ΘΕΩΝ (αν και όποτε τα καταφέρουμε) τότε το ΓΗΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟΝ μετασχηματίζεται σε ένα ανώτερο είδος Δικαίου που το ονοματίζουμε ΘΕΜΙΣ ( θέμιδα , θεμιτό, Θεσμό) Συσχέτισε τη συλλαβή «ΘΕ» με τις έννοιες ΘΕΟΣ - ΘΕΜΙΣ.
Τέλος η ΥΠΕΡΤΑΤΗ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» η οποία ΔΙΔΕΤΑΙ από τον ΖΕΥΣ ή ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ ή ΥΨΙΣΤΟ ΔΙΑ ή κατά την σημερινή και κοινώς αποδεκτή ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ, δηλώνεται με την έννοια ΝΟΜΟΣ ( ΝΕΜΕΣΗΣ) , η οποία όπως ΝΟΕΙΣ έχει σχέση ΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ με την γήινη Δικαιοσύνη στην πληρέστερη μορφή της.


Έτσι λοιπόν ο ΙΡΑΝΟΣ = Φωτισμένος ( αυτό σημαίνει ΙΡΑΝ) πρόεδρος , όταν δηλώνει ότι οι Σιωνιστες κατά αυτόν και ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ κατε αμέ ( και για αυτόν στην ουσία ) ότι είναι

1. ΧΩΡΙΣ ΡΙΖΕΣ = ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ άρα δεν έχουν κανένα ΔΙΚΑΙΟΝ αφού δεν έχουν καν ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Τούτο θα σου χρησιμέψει για να ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ και αλλά πράγματα. Είναι ΒΑΣΙΚΟ.

2. Είναι Ανδρείκελο , δηλαδή δεν είναι ΑΝΔΡΑΣ . Εάν είχες προλάβει να διαβάσεις το κομμένο κείμενο , από τον έχων χέρια ΤΙΤΑΝΑ, Λόρδο με Σμόκιν , κύριο ΣΑΒΒΙΔΗ τότε θα είχες δει ότι είναι διαφορετικό η λέξη ΑΝΔΡΑΣ και διαφορετικό η λέξη ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ. Ο μεν πρώτος έχει την ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ενώ ο δε δεύτερος μόνο «ΟΡΧΕΙΣ».
Τώρα συσχέτισε τούτο. Στην καθημερινότητα λέμε ότι κάποιος είναι ΑΝΔΡΑΣ όταν έχει Τσίπα ( ΦΙΛΟΤΙΜΟ ). Δεν λέμε ότι τούτος είναι ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ , όταν έχει αυτήν την ιδιότητα της ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.
Δεδομένου τώρα ότι το Φιλότιμο είναι κάτι που ξεχωρίζει τους ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ μεταξύ τους και δεν είναι κάτι το Υλικό αλλά κάτι το Αυλό δεν νομίζεις ότι τούτη η ιδιότητα του ΑΝΔΡΟΣ είναι κάτι που έχει την Αρχή της όχι στην γη (χώμα) αλλά στους ΘΕΟΥΣ ή αν θέλεις σε αυτό που κοινώς ονομάζουμε σήμερα « πνευματικό κόσμο» ?
ΣΥΝΕΠΩΣ η λέξη Ανδρείκελο σημαίνει ότι η ύπαρξη ΣΥΟΝΙΣΤΩΝ δεν είναι σύμφωνη ούτε με τον νόμο των ΘΕΩΝ άρα ΔΕΝ είναι ΘΕΜΙΤΗ..
Αλήθεια γιατί να υπάρχει μόνο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ η λέξη και η ΕΝΝΟΙΑ κα επέκταση του ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ? Κάποτε στον Ασπικιο και στον Σαββίδη τους είχα γράψει ότι τούτο είναι που ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τους έλληνες ή ελλαδίτες. Τι να συζητήσεις με «ανθρώπους» που διαβάζουν και καταλαβαίνουν ΡΑΜΦΟΥΣ ?

Εξάλλου σκέψου , αν το ανδρείκελο είχε την κοινώς νοούμενη έννοια σε ποιους θα μπορούσε οι ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ να είναι ανδρείκελα . Στον ΜΠΟΥΣ άραγε ?


3 . ΤΕΛΟΣ τους ονομάζει ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.
Δηλαδή ότι είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ δηλαδή είναι και εκτός του Θελήματος του ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΜΟΥ δηλαδή της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ». Νομίζεις ότι θα τους έλεγε έτσι μόνο και μόνο επειδή είναι λαμόγια και νταβατζήδες της Ε.Ε. και των ΗΠΑ ( και όχι μόνο) ? Εξάλλου σκέψου ποιο ΝΟΜΟ παραβίασαν , αφού πάντα είναι «νομοταγείς» στους γήινους νόμους που ίδιοι φτιάχνουν ? Μόνο έναν ΝΟΜΟ μπορούν να παραβιάσουν τον ΝΟΜΟ του ΘΕΟΥ.

Έτσι ο ΙΡΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ δείχνει ότι σε όλα τα επίπεδα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» οι ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ είναι ΕΚΤΟΣ.!!!!!!! Άρα και ο ΠΟΛΕΜΟΣ φτάνει μέχρι τα ΟΥΡΑΝΙΑ. !!!!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ * ΑΛΛΟ ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ άλλο Ισραηλίτες !!!!!!

Προσωπική άποψη.
Δεν νομίζω ότι ο Αχμαντινετζαν είναι Ανδρείκελο των Συονιστών. Ότι όμως είναι ένα ΠΙΟΝΙ στην Σκακιέρα , Ναι είναι Δεν έχω την δύναμη να εκτιμήσω ακριβώς την δύναμη του , αν δηλαδή είναι ακρινό και αδύναμο ή κεντρικό και δυνατό ή εν τέλει είναι κάτι άλλο π.χ. πύργος , ίππος, κλπ.

ΕΠΙ ευκαιρίας , πρόσεξε τις ΚΩΔΙΚΕΣ λέξεις ΛΟΡΔΟΣ , ΛΟΡΔΟΣ με ΣΜΟΚΙΝ , ΤΙΤΑΝΑΣ . Αν και τα έχω επαναλάβει , ουδείς κατάλαβε από τους ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ κάτι. Ο ίδιος ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ούτε αυτός νομίζω. Για τον Ασπικιο δεν είμαι σίγουρος.!!!

Ελπίζω τουλάχιστον μέχρι εδώ να σε κάλυψα.

Θέμα 2

Ομολογώ αν και το ήξερα για τον Παππού Μπους περί της χρηματοδότησης του Χίτλερ το είχα ξεχάσει. Άρα πρώτον σε Ευχαριστώ που μου το ΘΥΜΗΣΕΣ.
Ναι έχεις δίκαιο. Μόνο με αυτή την Έννοια που λες περί Μπους

« όλοι έχουν τα σχέδια τους....θέλουν δε θέλουν όμως όλοι προωθούν το Σχέδιο του Θεού".....»

το λέω και εγώ.!!!!

Περί του Δαρείου θα σου πω μόνο , ότι υποτακτικός ήταν και εκείνος της λεγομένης Παρέας , κατά την σημερινή ορολογία , ή Αυλής όπως λεγόταν παλαιότερα. Για τούτο θα σε πληροφορήσω με κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες άλλη φορά. Θα εκπλαγείς !!!

Τώρα είναι ολοφάνερο , ότι ΜΙΛΑΩ για την ΕΚ _ΣΤΡΑΤΙΑ και ΕΡΓΟ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Αν προσέξεις ( για να αρχίσεις να με νοείς καλύτερα ) θα δεις ότι αφήνω ανοιχτό και κάποιο υπονοούμενο για την πιθανή Ύπαρξη η πιθανώς να Υπάρξει και «σήμερα -αυριο» ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ δεν λέω Ελλαδικον ( του εβραιοκρατουμενου κρατιδίου με το ψευδώνυμο «Ελλας» , λέω ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ.!!!!

Επίσης κωδικοποιημένα λέω και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έργο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ . ( ΙΣΚΑΝΤΑΡ , στα « αραβικά») . Μέχρι και ο Πουτιν τους πυραύλους που πρόκειται να εγκαταστήσει στο Καλλιγκραντ (αν και προσωρινα ανέβαλε ) προ αντιμετώπιση των συστοιχιών στην Τσεχία από τους Αμερικανούς ΙΣΚΑΝΤΑΡ = ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ = ΑΛΕΞΩ = ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ Ονόμασε.

Μην με ρωτήσεις περισσότερα για τούτο ! Τουλάχιστον όχι τώρα.


ΜΑΙΡΑ666
Καλοπροαίρετα με Θυμό
Πρόεδρος ΟΕΤ.

MAIRA666 είπε...

O Τίτλος του Κ. Σαββίδη

« Η χώρα που ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ τα παιδιά της.»

Τίτλος «έξυπνος» , ίσως και ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΣ ( ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΣ)

* Σημαδιακός = όχι ο φέρων Σημάδι αλλά ο ίδιος είναι ΣΗΜΑΔΙ.

Ο ΑΝΑΞ , ο οποίος κατοικεί στους Δελφούς ( ο Απόλλων ) ούτε λέγει ούτε προλέγει αλλά μόνο ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ.


Το μόνο λοιπόν που θα πω εγώ περί τούτου του ΣΗΜΑΔΙΟΥ είναι να περιγράψω σύντομα την ΛΥΣΗ που Έδωσε Ο ΝΟΜΟΣ ( τι εστί ΝΟΜΟΣ σύνδεσε το με το προηγούμενο , Λευκό -Μπλε ) προκείμενου να σταματήσει το φαινόμενο τούτο , δηλαδή της « ΑΚΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ» που δεν οδηγούσε σε τίποτα το ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ. Τούτη λοιπόν η ΛΥΣΗ περιγράφεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ με την ΓΕΝΕΣΗ του ΔΙΑ όπου ο ΚΡΟΝΟΣ που ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ έτσι ώστε κανένα Παιδί του ,να μην μπορεί να του Πάρει την Εξουσία , ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ από την ΡΕΑ έτσι ώστε κατά την ΓΕΝΕΣΗ του ΔΙΑ δεν κατάπιε τον ΔΙΑ αλλά μια ΠΕΤΡΑ.

ΔΕΝ Νομίζετε λοιπόν ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ ότι η ΛΥΣΗ είναι να ξεγελάσουμε την χώρα – κρατίδιο (Κρόνο) με μια «ΠΕΤΡΑ» έτσι ώστε τουλάχιστον ΕΝΑ από ΠΑΙΔΙΑ της να γίνει Ο ΝΕΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ της χώρας - κρατιδίου τούτου. !!!!!

Ο ΝΟΩΝ , ΝΟΗΤΟ Λευκό - Μπλε , Μακεδονα


Προς τον ΜΕΡΩΠΑ Σαββίδη . Συλλαβιστά αν διαβάσετε τα κείμενα του Ασπικιου στο πορταλ ,θα δείτε ότι σας ΣΥΣΤΗΝΕΙ ως εισαγωγή το πράγματι ΑΞΙΟΤΑΤΟ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ και Ελληνόφωνο κείμενο του ΑΝΤΙΦΩΝΟΥ. ( χωρίς σχόλια προς το παρών , η προτροπή του Ασπικιου) . Προς τι λοιπόν το σχόλιο και η τσαμπουκαλίστικη πρόκληση , προς τον Ασπικιο « αν δεν σου αρέσει , έλα να το ξαναγράψεις?» Σιγά μην τρόμαξε !! Κύριε είτε πράγματι δεν καταλαβαίνετε όπως άλλωστε έχετε δηλώσει , είτε μας Κοροϊδεύετε τόσο εσείς όσο και ο Αντιπρόεδρος Μιστερ Ασπικιος. Το ότι ο δεύτερος μας Κοροϊδεύει είτε και αυτοκοροϊδεύεται είναι « Ηλίου φαεινότερο» αφού ειλικρινώς του είναι αδύνατον να κρατήσει μια συνέχεια και μια τάξη στην Σκέψη του . Εκτός αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό το οποίο πλείστες φορές το έχω πει. Δηλαδή είτε είναι Ψυχικά Άρρωστος ( Τυφλωμένος) , είτε Άψυχος είτε ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ.
Είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ διαλέξτε ελεύθερα. Το να σας αποδείξω την ασυνέχεια του , σας θυμίζω ότι είναι ( το παίζει ) υπερασπιστής όλων των μειονοτήτων από εκείνη την Σκοπιανή - Μακεδονική και εκείνης της Εμφανιζόμενης ΕΛΙΤ (ενδεδυμένη με ρούχο ΛΟΡΔΟΥ με Σμόκιν) του Κοσμοπολιτισμού , του LIFE STYLE , του «ευγενικού» καθωσπρεπισμού Ευρωπαϊκής culttura (= ΠΛΑΣΤΗΣ όχι και Παιδαγωγός εννοιολογικά μιλώ) ή ακόμα – ακόμα υπερασπιστής και της μειοψηφίας των ΕΥΡΟΠΡΩΚΤΩΝ Βαλλιανατων μέχρι και εκείνη της « μειονότητας των Εξαρχείων» ξεχνώντας πάντα την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. Έρχεται λοιπόν σήμερα να σας ζητήσει εξηγήσεις , κύριε Σαββιδη κατακρίνοντας σας , ότι ασχολείστε με την μειοψηφία.!!!!! Δηλαδή ότι ασχολείστε με τα λιγότερα σε αριθμό ξενόφερτα «τούβλα» και όχι με τα δικά μας τα πολυάριθμα «τούβλα» . (Πάντως μόνο με αποποιήματα ασχολείται . Δεν τραβάς το περιβόητο καζανάκι επιτέλους μπας και γλιτώσουμε από την μπόχα , ρε ασπικιε ) . ΕΛΕΟΣ έχω και ΛΟΓΙΚΗ και ΘΥΜΟ.! Και το χειρότερο όλων του απαντάται . Αν τούτο κύριε δεν είναι κοροϊδία προς όλους , τότε διαστρεβλώσατε και την λέξη τούτη. Κύριε Συγχαρητήρια είστε ένα «ΝΕΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ» , ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΡΑΜΦΟΣ, αφού έχετε την ικανότητα της παρανόησης = ( νοησης τωρα ) και την επιβολή της ΝΕΑΣ «ΝΟΗΣΗΣ» διαμέσου λέξεων (Διανοημάτων ) εις τα Ανόητα ανθρωπάκια !!!!



Θυμηθείτε το . Η πλάκα είναι ότι ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ θα απαντήσει με κάτι διαφορετικό από αυτό που προτείνει ο ίδιος , δηλαδή ως τίτλος του ΠΟΣΤ να καταχωρηθεί η ανάρτηση του Αντίφωνου. Δεν αναρτώ τούτο ακόμα γιατί περιμένω να απάντηση ο ασπικιος πρώτα……
………………………………..
ΝΑΙ όντως έγινε . Ο ασπικιος απάντησε στον ΜΕΡΩΠΑ και του είπε ότι δεν χρειάζεται να αναδημοσιεύσει το Αντίφωνο γιατί απλούστατα αυτός μπορεί να γράψει 10 διαφορετικές εισαγωγές. Και αυτό είναι αλήθεια.
Γιατί πέστε μου αν το κείμενο του ΑΝΤΙΦΩΝΟΥ που προτείνει ο ασπικιος έχει καμιά σχέση με αυτά που προτείνει στην δημοσίευση του με αριθμό 42 ( στο πορταλ) . ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ θα βρουν ταύτιση. ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ότι η ανακολουθία πάει σύννεφο. Τόσο ώστε σήκωσε ΟΜΙΧΛΗ για να μην ΟΡΑΤΕ .
Ναι λοιπόν, το παραδέχομαι και εγώ , μπορεί , έχει την ικανότητα ( για αυτό ακριβώς πληρώνεται ) να γράψει 10 διαφορετικές , μα ολότελα διαφορετικές , εισαγωγές. Αυτός δεν είναι « ένα πρόσωπο» αλλά ο «διάβολος» μεταμορφωμένος με χίλια πρόσωπα.


ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟΝ « Το ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΠΑΙΓΝΙΟΝ»

Σκηνοθέτης = ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΛΗΣ
Πρωταγωνιστές = ΣΑΒΒΙΔΗΣ - ΑΣΠΙΚΙΟΣ
Φωτομοντάζ = Δημοσιογραφική ομάδα και του πρώτου και του δευτέρου !
Κομπάρσοι = όλοι οι Πορταλαδες
ΘΕΑΤΕΣ όλοι Αναγνώστες Πορταλαδες και Μλποκεραδες

Θεμα
Η ΣΤΗΜΕΝΗ Διαμάχη ( Για την Παιδεία, στο Πορταλ ) μεταξύ των ΔΥΟ πρωταγωνιστών για το ποιος θα ΣΩΣΕΙ τα ΠΑΙΔΙΑ Σας . ΔΗΛΑΔΗ , σας λένε , είτε στον Σαββιδουλη έρθετε είτε στον Ασπικιουλη το ίδιο είναι. ΓΙΑΤΙ απλούστατα η φαινόμενη διαμάχη , δεδομένου ότι το έργο έχει πολύ……. βάθος , γίνεται για άλλο λόγο βαθύτερο. Μην ξεχνάτε ότι ο Σαββίδης έχει δηλώσει ότι για άλλα λέμε και περί αλλά τυρβάζουμε. Είμαστε Χαοτικοί και Μεταμοντέρνοι.
Απλά είναι δυο ΛΥΚΟΙ ( μπορεί και ΓΚΡΙΖΟΙ αφού πάντα με κατηγορούν ότι δεν μπορώ να δω το ΓΚΡΙΖΟ ) όπου ΜΑΧΟΝΤΑΙ για το ΠΟΙΟΣ Θα Ρουφήξει πρώτος το ΑΙΜΑ που θα πέσει στο ΠΑΝΕΛ.

ΚΥΡΙΟΙ το ΕΡΓΟ το έχω ξαναδεί ! Άντε βρείτε κάτι καινούργιο.
Έχετε αρχίσει να μην με διασκεδάζετε . Και καλά ο Ασπικιος , αλλά εσύ κύριε Σαββίδη που ενδιαφέρεσαι για την Ψυχαγωγία μου ( κατά δήλωση σου) κάνε κάτι το ενδιαφέρον . Το να ψαλιδίζεις είναι εύκολο . Γιατί δεν μου ανοίγεις την πόρτα του ΠΟΡΤΑΛ ( αγγλική ριζα ε!!) για να μπορούμε να είμαστε μια μεγάλη παρέα που πίνουμε κρασάκι με coca cola φιλοσοφώντας.!!!


* ΜΕΡΩΠΑΣ = ο έχων την δυνατότητα Συλλαβισμού.


Πρόταση ΜΑΙΡΑ666 ….. το κείμενο του ΑΝΤΙΦΩΝΟΥ να είναι αναρτημένο ΜΟΝΙΜΑ σε κάθε ΕΚΠΟΜΠΗ του ΣΑΒΒΙΔΗ. Μάλιστα προτείνω να Φωτοτυπηθεί και να μοιραστεί ΔΩΡΕΑΝ ( ΔΩΡΟ) σε όλους τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ταγούς του κρατιδίου τούτου. Να αναρτηθεί σε όλα τα σχολεία έστω και σε πανό για να μην χαλάμε τα ήθη. Να μην έχει το δικαίωμα ψήφου κάποιος ,εάν δεν ξέρει το κείμενο απέ έξω και ανακατωτά. Τυχόν παραβάτης να τιμωρείται με 3 ΜΑΣΤΥΓΩΜΑΤΑ και συγκεκριμένα από το Μαστυγιο του ΖΟΡΟ. !!!!!!

Ειδικά ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ να μάθουν μέχρι και τα σημεία ΣΤΙΞΗΣ. !!!!!

Πραγματική ΘΥΜΗΣΗ = ΜΗΘΥΣΗ = Μ (Α) ΘΥΣΗ = ΜΑΘΗΣΗ = ΜΑΘΗΜΑ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Τούτο εστί ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΝ γιατί είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΝ.


Τώρα όλοι θα μιλήσουν για «επαγγελματικό προσανατολισμό». Η Παιδεία είναι αλλού. Μπορεί να την βρούμε ευκολότερα στην Αφρική αλλά στο κρατίδιο «Ελλάδα» μιλάμε για ΜΠΙΖΝΕΣ. !!!!!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ = ( ο Αρχιεκπεδευτης «τουβλων») του ΕΒΡΑΙΚΟΥ ή ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ κρατιδίου με το ψευδώνυμoν «ΕΛΛΑΣ» ( ή Νεου Ισραηλ ) που ΑΔΙΚΑ , ΑΘΕΜΙΤΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατέχει , ( έστω και ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) , Κυριος Σπηλιωτοπουλος , ανέθεσε το έργο της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ δηλαδή την ΕΚΜΑΘΗΣΗ τόσο των ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ όσο και την ΕΚΜΑΘΗΣΗ των ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ και κατ επέκταση των ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΩΝ , ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΩΝ , ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΩΝ κανόνων στον κύριο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.




ΓΙΑΤΙ πες τε μου , σε όποιον Θεό πιστεύετε ΠΟΙΟΣ Πιστεύει ότι τα ΠΑΙΔΙΑ μας σήμερα διδάσκονται ΕΛΛΗΝΙΚΑ ; τόσο ως ΓΛΩΣΣΑ όσο και σαν ΑΡΧΕΣ .
ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ και ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ.!!!!! Το βλέπουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.!!!!!

Αλήθεια ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ο μεγάλος ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ του «ΓΕΝΟΥΣ» τι έκανε στην ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ? Ότι και να κανεις Μπαμπινιωτη ,Ο ΓΟΝΟΣ είναι ΓΟΝΟΣ . Και ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ « Αγράμματος ήταν» αλλά και ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ και ΠΥΡΙΝΟ ΧΕΡΙ ΕΙΧΕ.!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!


Πως Μπορώ να μην να σωπάσω ?


Ας σταματήσει επιτέλους το παραμύθι της Δημόσιας παιδείας. Ούτως η άλλως ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ . Και αν στην ΔΗΜΟΣΙΑ (κοινή) Παιδεία μας παρέχεται πλουσιοπάροχα ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ και ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ και ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ και ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ , ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ (Ραββινισμος) ο ΜΑΜΜΩΝΙΣΜΟΣ κλπ , τότε αφού ούτως η άλλως ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ( τόσο διάμεσου της φορολογίας , όσο και διαμέσου των φροντιστηρίων ) τότε ας ΚΑΤΑΚΤΗΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ που ΕΧΩ δηλαδή ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ. Δεν γίνεται από την μια μεριά το κρατίδιο τούτο να με θεωρεί υπεύθυνο για τα Παιδια, μέχρι να ενηλικιωθούν και από την άλλη να μου απαγορεύει να τα καθοδηγώ με τον τρόπο που εγώ ξέρω . Και αν η Δημόσια καθοδήγηση ήταν στο πνεύμα του Αντίφωνου δεν θα είχα αντίρρηση αλλά έλα που δεν είναι.
Δηλαδή φανταστείτε τον ΑΣΠΙΚΙΟ καθηγητή των παιδιών σας , αν και τώρα που είναι Δημοσιογράφος ίσως είναι και χειρότερα.



Και στο κάτω - κάτω δεν είναι δυνατόν να έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ακόμα και μέσα από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και να μην έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ μου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ( για εμένα και τα παιδιά μου) ακόμα και μέσα από το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
Δηλαδή δεν κατάλαβα έχω το Δικαίωμα του γιατρού στο ΣΩΜΑ ( ύλη) και δεν έχουμε το Δικαίωμα του γιατρού στην ΨΥΧΗ ( Πνεύμα).

Και εν τέλει ΠΡΟΤΙΜΩ να πληρώνω και πανάκριβα αν χρειαστεί ( που ούτως η άλλως το κάνω και τώρα ) και να δουλεύω όλη μέρα για μια σελίδα Ιστορικών βιβλίων που δεν μιλούν για ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ και άλλα ευτράπελα και ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ !!!!!! Δηλαδή , δεν κατάλαβα, ένα «κωλόχαρτο» Εγγυημένο από τον ΣΟΡΡΟΣ κάνει την ΡΕΠΟΥΣΗ ιστορικό και με αναγκάζει να στέλνω τα παιδιά μου σε αυτήν ως πρόβατα προς σφαγή ? ! . -


ΜΑΙΡΑ666
Καλοπροαίρετα με ΘΥΜΟ
Πρόεδρος ΟΕΤ

ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ είπε...

Δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο σε οτι λες Μαιρα666.Δε θα πω για αυτα που λες για τον κυριο Σαββιδη και ασπικ...δεν ξερω και δεν εκφερω γνωμη...αν και ο κυριος Σαββιδης μας τα "χαλαει" με το blog....ουτε απαντηση πια δε δινει...σε οτιδηποτε....ουτε ανοιγει καινουργιο ποστ εδω στο blog....ειναι φανερο οτι ο δημιουργος και διαχειριστης του blog θελει να το κλεισει εχοντας το καταδικασει σε υπολειτουργια μιας και μονο εσυ Μαιρα666 κι εγω γραφουμε εδω....
Ο κυριος Μπαμπινιωτης που λυμαινεται την ελληνικη μας γλωσσα εδω και δεκαετιες....δεν ξερω τι σχεση εχει με τον κυριο Κισσινγκερ που ειχε πει οτι ο ελληνικος λαος ειναι πολυ απειθαρχος και θα πρεπει να αντιμετωπιστει με διαφορετικο τροπο απο αλλους λαους....αρχιζοντας απο τη γλωσσα....
Ισως αργοτερα βρεθηκε και καποιος αλλος - αν οχι ο ιδιος - και φαινεται οτι συμπληρωσε και την ιστορια στο "τροπο πειθαρχιας" του ελληνικου λαου....και εκτελεστες του σχεδιου αυτου ειναι ο Μπαμπινιωτης και η Ρεπουση....και οχι μονο βεβαια....υπαρχουν και ενα σωρο αλλοι...
Ας μην ξεχναμε ποιος υπογραψε με τους "φιλους" μας τους τουρκους σαν υπουργος εξωτερικων το "ξαναγραψιμο" της ιστοριας μας....περι συνωστισμου στο λιμανι της Σμυρνης κλπ.....Ο σημερινος αμερικανικος "αχυρανθρωπος" που περιμενει πως και πως να παρει την εξουσια στα χερια του....για να ξαναγραψει οπως φαινεται την ιστορια....αλλα και για να γραψει ο ιδιος ...ιστορια...

MAIRA666 είπε...

ΠΡΟΣ ΛΕΥΚΟ -ΜΠΛΕ

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΠΙΚΙΟΥ ΜΕ Ν 42. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΓ4 .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Η ΛΕΞΗ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ 1. ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ
2. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
3. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΤΣΙ? ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΜΑΙΡΑ666
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΤ
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΘΥΜΟ

aspic είπε...

Τι έχεις με μένα πάλι ρε μάιρα;
Διαφωνείς με αυτα΄που γράφω,με βρίζεις,συμφωνείς με αυτά που γράφω και πάλι με βρίζεις.
Προφανώς λοιπόν δέν θές να γράφω καθόλου,και αυτό είναι που σε ενοχλεί.
Και επειδή με ρώτησες, τίποτα δέν είμαι από αυτά που λές,απλώς φροντίζω όταν γράφω να μήν σκεπάζω όσο το δυνατόν το μυαλό μου με τα σκοτάδια του μίσους ή της οργής όπως εσύ.
Και να σε ρωτήσω και κατι,πώς κατάφερες να συμφωνήσεις με τον λευκομπλέ για την περασμένη εκπομπή,έχοντας οι δυό σας αντίθετες απόψεις για αυτήν απο ότι διάβασα;

ΥΓ Και είπαμε,δέν είμαι δημοσιογράφος (καθηγητής είμαι και διδάσκω τα παιδιά σας που λέει ο λόγος,όπως ακριβώς το φοβόσουν.Έλα πλάκα σου κάνω,σύνελθε γιατί θα πάθεις τίποτα.Αλλά πλάκα πλάκα ποτέ δέν ξέρεις τι καθηγητές μπορεί να έχουν τα παιδιά.Να χεις το νού σου.Δέν περνάς καμμιά βόλτα από τα γυμνάσια και τα λύκεια αύριο μεθαύριο να τους τσεκάρεις.Πές τους με έστειλε ο άσπικ να δώ τι κάνετε εσείς και τι διδάσκετε.Θα παρουν μιά χαρα...Θα κυρήξουν την μέρα που θα πάς,σχολική αργία,σάν μέρα γέλιου και χαράς).
Τι εννοείς δέν θα γραφα έτσι άν δέν ήμουν δημοσιογράφος;
Με κολακεύεις ή με βρίζεις τώρα;













































Εντάξει το μάιρα τον ρώτησα και δέν μου απαντάει.
Εσύ ρε λευκομπλέ που φαίνεσαι πιο λογικός,μπορείς να μου απαντήσεις γιατί δέν έρχεστε με τον μάιρα στο πόρταλ,αλλα΄κάθεστε και παραπονιέστε;
Σας εμποδίζει κανείς;
Τζάμπα είναι δέν θα πληρώσετε και εισιτήριο (που και να πληρώνατε,ένα και αυτό παιδικό θα το πληρώνατε).
Το μπλόγκ του σαββίδη είναι, ότι θέλει το κάνει.
Θα το βάλει στο φούρνο με πατάτες να το φάει που λέει ο λόγος.
Τι να κάνουμε τώρα εμείς;
Πείτε του να σας το χαρίσει άμα το θέλετε εσείς.
Γενναιόδωρος είναι,δέν πιστεύω να σας το αρνηθεί.

ΒΓ Και για πές μου μάιρα,άν κάποτε πειστείς ότι δέν είμαι δημοσιογράφος θα σταματήσεις και να με κατηγορείς πιά;

MAIRA666 είπε...

ΑΣΠΙΚΙΕ πως από εδώ ? Να σου πω ότι μου έλειψες , ψέματα θα πω. Και ξέρεις ότι δεν μου αρέσουν τα ψέματα. Τούτη την ικανότητα σας την έχω χαρίσει.

1. Με (μας) Ρώτας γιατί δεν έρχομαι στο πορταλ. Εκτός ότι έχω δώσει απάντηση από παλαιοτέρα όπως

1. όταν θέλω να πιω καφέ πάω στην καφετερία δεν πάω στον μπακάλη που «πουλάει» τον καφέ.
2. η τράπουλα στο πορταλ είναι Σημαδεμένη.


Εξάλλου γιατί δεν έρχεστε εσείς όλοι εδώ και πρέπει να πάμε εμείς εκεί.? Και προς τα εδώ τσάμπα είναι η μεταφορά.!!

Επίσης αν βαριέστε την μετακόμιση σύνδεσε με (μας) με το πορταλ και θα φροντίσω εγώ για την ακροαματικότητα του. Μην ξεχνάς ότι πάντα κρατάω και κάποιον ΑΣΣΟ για ασφάλεια. !! για δίνω ΖΩΝΤΑΝΙΑ



Επί ευκαιρίας τα Συγχαρητήρια μου , που επιτέλους κατάφερες να διαχωρίσεις εμένα από τον Λευκό- Μπλε. Αναρωτιέμαι ο ΜΕΡΩΨ Σαββίδης τα κατάφερε ακόμα ?


Αντίφιλε είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να συμφωνήσω μαζί σου. Εσύ την μια στιγμή λες άσπρο την επόμενη μαύρο την μεθεπόμενη γαλάζιο κλπ Βέβαια στο μυαλό σου πάντα έχεις το ΜΑΥΡΟ , αλλά προκείμενου να μπερδέψεις , χρησιμοποιείς όλους τους τρόπους , όλα τα χρώματα , όλα τα τεχνάσματα κλπ. Αν κάποιος διαβάσει (που εγώ το έχω κάνει ) τις αναρτήσεις σε Συνέχεια και διαθέτει στοιχειώδη ΛΟΓΙΚΗ τότε θα καταλήξει εκεί που έχω καταλήξει και εγώ λόγω των ανακολουθιών που στοχάζεσαι και στο έχω αποδείξει πλείστες φορές .

Δηλαδή θα καταλήξει 1. είσαι πληρωμένος για αυτή την δουλειά
2. είσαι Ψυχικά άρρωστος
3. είσαι Άψυχος


Διάλεξε εσύ . Εγώ λέω ότι είσαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και επιμένω. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεσαι. Τώρα στην αμυδρή περίπτωση που κάνω λάθος στο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΟ επάγγελμα τότε δεν κάνω σίγουρα λάθος στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και το μόνο ΟΥΣΙΑΣΙΚΟ.
Δηλαδή είσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ είτε εκ φύσεως είτε εξαιτίας της Ψυχικής αρρώστιας ( ΤΥΦΛΩΣΗ ) . Τώρα αν τούτο μεταφράζεται και σε γιουρο ( ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ) δεν είναι « κακό» σύμφωνα με εσένα. Αλλά σύμφωνα με εμένα λέγετε ΠΡΟΔΟΣΙΑ και είναι ΚΑΚΙΣΤΟ. Στο διαγεγραμενο έλεγα περί τούτου περισσότερα.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ τα αναδημοσιεύω γατί όπως ήδη έχω πει τα έχω όλα καταγεγραμμένα.
Και αν ακόμα αποδειχθεί ότι δεν είσαι Δημοσιογράφος, τίποτα μα τίποτα δεν αναιρεί το άλλο . Άρα η απάντηση στο ερώτημα σου είναι Ναι θα σταματήσω να σε λεω ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και θα σε λέω προς το παρών ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. ………….. Αλλά ΕΙΣΑΙ.

Όσο για το μίσος που λες ότι έχω απέναντι σου μόνο αυτό δεν έχω. ΤΟΥΣ Προδότες δεν τους ΜΙΣΩ τους ΛΥΠΑΜΑΙ. Λυπάμαι γιατί διάλεξαν το χείριστο και δεν έχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ επανόδου. Όποτε όταν σας ΒΡΙΖΩ = ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΤΑ , το κάνω μήπως και ακούσει και « σωθεί» κάποιος τρίτος που τον έχετε παραμυθιασει.
Μήπως θέλεις να σου βάλω και άλλα αποσπάσματα από την ΒΙΒΛΟ των
Καθηγητών σου ή και προγόνων σου ? αν θέλεις συνεχίζουμε.!!!!


Τέλος δεν κατάλαβα που βρήκες διαφωνία ανάμεσα σε με εμένα και το Λευκό- Μπλε?
Καλό είναι να μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν .
Κοίταξε τα «μηλαρακια» σου στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ και άσε εμάς. !


ΥΓ με το που είδες ότι πάλι σε ξεσκέπασα με το ατόπημα σου , τσουπ σαν « ΣΑΥΡΑ κολοβή» βγήκες να γράψεις και να δικαιολογηθείς !! Τόσο καιρό είχες πάρει εντολή να μην γράφεις αλλά …………….

ΜΑΙΡΑ666
Πρόεδρος ΟΕΤ

Ανιχνεύσεις είπε...

Έλειπα Λευκό-Μπλέ και δεν είχα τη δυνατότητα επικοινωνίας. Δε θέλω ούτε να κλείσω ούτε να υποβαθμίσω το blog. Δυστυχώς δεν μπορώ να αντεπεξέλθω αναλυτικότερα και πιο οργανωμένα. Το προσπαθουμε, όμως.

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ είπε...

Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς θα "κατεβάσω" το βιντεάκι που παίχτηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή?
Με την ευκαιρία, θέλω να σας συγχαρώ για την ποιότητα των εκπομπών σας.
Ελπίζω να τα λέμε συχνότερα.
ευχαριστώ

ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ είπε...

Βιάστηκα, και σας ζήτησα το βιντεάκι χωρίς να έχω διαβάσει τα σχόλια. Θεωρήστε την ερώτησή μου ως μή γενόμενη.
Και πάλι ευχαριστώ

Συνεργάτες