19/12/08

Καλή Χρονιά, Αίσιον και Ευτυχές το 2009



Η επόμενη εκπομπή θα μεταδοθεί στις 7 Ιανουαρίου 2009.

Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά

13 σχόλια:

MAIRA666 είπε...

Κυριε Σαββιδη εδώ , σε αυτή την αναρτηση , το μονο που θα κανω είναι να σου Ευχηθω ΕΛΛΗΝΙΚΑ (δες τι σημαινει στην αναρτηση Ν51 του προηγουμενου Ποστ) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΛΑ Χριστουγεννα τοσο σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επιπεδο οσο και σε γενικο ( εδώ συμπεριλαμβανεται και ο ασπικιος και mirage και Καλλη) προς ολους τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ σου , αφανεις ή και εμφανεις.

Το ιδιο βεβαια θα ευχηθω και σε ολους τους ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜλποΚεραδες που παρακαλουθουν και συμεττεχουν στο ΜΠΛΟΚ. ( όχι ΜΠΛΟΓΚ).

ΚΑΛΗ χρονια ΜΑΚΕΔΟΝΑ , ΑΝΕΤΕ, ΑΘΗΝΑ, ΕΡΜΑΡΙΟΝ Υ=αχ+β , ΑΝΝΑ , ΜΑΙΡΗ, και σε ολους τους αλλους που δεν Ονοματιζω.

Πριν κλεισω τουτο το συντομο ΜΗΝΥΜΑ σκεφτηκα οτι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ που θα ΜΠΟΡΟΥΣΑ να κανω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον κυριο ΣΑΒΒΙΔΗ είναι ένα μηνυμα - Ευχη του κυριου Ραμφου του ΔΙΑΝΟΤΗ και ΔΑΣΚΑΛΟΥ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ του κυριου ΣΑΒΒΙΔΗ (και όχι μονο) , αφου η ΑΠΟΣΥΡΣΗ των Κοσμητικων επιθετων που εχω πει για την αφεντομουτσουναρα του ( αυτό μου ηρθε αυθορμητο λογω ότι ειμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ) είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ λοιπον ότι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που αναρτησες ηταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ . Δηλαδη χρησιμοποιησες το ΣΥΜΒΟΛΟ αλλα και το ΠΡΩΤΟ- ΚΥΤΑΡΡΟ της ΟΥΣΙΟΔΟΜΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ προκειμενου να εκφρασεις τις Ευχες σου προς ολους.

Αν οντως το Εννοεις και δεν το χρησιμοποιεις και τουτο Υποκριτικά ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ και ΚΑΛΩΣ εμμέσως ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ολους τους ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ να κανουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μαλιστα με 4 ΤΕΚΝΑ.( καταπολεμηση υπογεννητικότητας !!)

Ο κυριος ΡΑΜΦΟΣ λοιπον περι τουτου του θεματος , δηλαδη για Τον ΘΕΣΜΟ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που τοσο πολύ εσυ , και καλα κανεις και ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙΣ , μας «ΕΥΧΕΤΑΙ» το παρακατω !


«Μεταξύ πολλών άλλων, υποστήριξε πως στο σύγχρονο κράτος «αντιστέκονται σθεναρά οι συλλογικές μας ψυχές και οι μικροθεσμοί μας, με πρώτη την οικογένεια, μια ταυτότητα η οποία ριζώνει στα καθηλωμένα σύμβολα της παραδόσεως και στο βίωμά τους. Σε τέτοιους ογκόλιθους πατούν οι νεοελληνικές αδράνειες» («Έμφαση», 2001, σ. 99)

το κειμενο είναι αντεγραμενο από το ΑΝΤΒΑΡΟ 2002.

ΠΡΟΣΟΧΗ εγω ειμαι απλα ο διαμεσολαβητης ο πραγματικος ΕΥΧΩΝ είναι Ο κυριος Ραμφος. !!!!!!!

Με « αγαπη» ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗ …………… ΜΑΙΡΑ666

ΥΓ αυτά που δεν λεω εδώ , τα λεω στο προηγουμενο Ποστ , με αριθμο αναρτησης Ν51

και παλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.!!!!!

Ανιχνεύσεις είπε...

Καλή Χρονιά maira σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου.

macedonian είπε...

Καλή χρονιά σε όλους!! (τους αποδώθε και τους αποκείθε)

anetos είπε...

Παντελή για σε εσένα και τους συνεργάτες σου ,αλλά και σε όλους τους
συν-μπλογκερς(maira666,aspic,makedona,ermarion...) εύχομαι το 2009
να είναι δημιουργικό ποιοτικό και χρονιά "ανα-δόμησης" αρκετη η "απο-δόμηση" του 2008 ακόμα και σαν εργαλείο σκέψης ...

aspic είπε...

Ορίστε,μόνο τα ζουμιά δέν πήραν ακόμη τον μάιρα,που μας κάνει και τον σκληρό απόγονο των ελ εδω μέσα.
Ρε συ πώς θα πάρεις την πόλη έτσι ευαίσθητος που είσαι;
Είδες πώς μας αγαπάς όλους φίλους και αντιφίλους ρε κακόμοιρε και αντικακόμοιρε;
Άντε καλά χριστούγεννα και σε σένα,με αγάπη και χαρά,το ίδιο εύχομαι και στον μακεδόνα,στον άνετο,στο ερμάριον,στην αθηνά,στον κύκλο και στο κυκλάκι,στον μιράζ,στον μιράζ,στον μιράζ.....κόλλησα,ποιοί άλλοι είμαστε στο μπλόγκ ρε παιδιά; τέλος πάντων στον μιράζ και σε όλους γενικώς τους καλούς συναδέλφους.
Για καλή χρονιά προσεχώς (βλέπε πορταλ).





























Μάιρα,με προσοχή αύριο που θα ανοίξεις την πόρτα,μήν τρομάξεις τα παιδιά που θα ρθουν να σου πούν τα κάλαντα.Πρόσεχε πώς θα τα κοιτάξεις και τι θα τους πείς,γιατί τους μένουν ψυχικά τραύματα σε αυτή την ηλικία.
Και όχι τσιγγουνιές,να την βγάλεις με πενταράκια και δεκαράκια.Να είσαι γενναιόδωρος με τα παιδιά.

cyclos είπε...

Αν θυμάμαι καλά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μάϊρα και ο άσπικ ομονοούν σε κάτι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Είναι πάντως βέβαιο ότι τώρα ομονοούν για να τα χώσουν στο ράμφο και μάλιστα ανασκαλέψανε πράγματα που έχει πει και έχει γράψει στο παρελθόν για να εντοπίσουν ανακολουθίες και να του τις τρίψουν στη μούρη.


Έτσι ήρθαν οι γιορτές και στο δικό μας μπλογκ, μπλοκ, μλποκ ή όπως αλλιώς, και εκτοξεύονται ευχές και υπάρχει αγάπη. Τί καλά!

Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε όλοι εδώ, ομονοούντες, αγαπημένοι και αλληλοευχόμενοι.
Καλές γιορτές σε όλους, από τους συντελεστές της εκπομπής μέχρι τους περιστασιακούς αναγνώστες, από το κυκλάκι και από μένα.

ΦΑΝΤΙ είπε...

Χρόνια καλά σε όλους ... διότι "ουκ εν το πολλώ το ΕΥ"

Maira666 άντε και το 2009 εύχομαι να ξεχωρίσεις εμένα και τον Aspic από τον Παντελή Σαβίδη ή τον Παντελή από εμάς ... ούτε σιαμαία να είμασταν :)

MAIRA666 είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ κατι διαφορετικο από ΕΥΧΕΣ ,αλλα θεωρηστε το και σαν ΕΥΧΗ , γιατι σχολιασμος ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ τι άλλο θα μπορουσε να είναι ?



Δεδομενου ότι δεν ειμαι «Πορταλας» παρακαλείται ο κατεχων την ΤΥΠΙΚΗ ιδιοκτησια του ΜπλοΚ να μεταφερει τα :

1.Τα χρονιά ΚΑΛΑ στον Π. ΧΑΡΙΤΟ

Γιατι συμφωνα με τον Mirage , το «ΚΑΛΟ» , αν και δεν γνωριζει
συμφωνα με τα γραφομενα του τι είναι , ( τουτο βεβαια ισχυει και για αλλους ) ΤΟ ευχεται , και μαλιστα, το «ΚΑΛΟ» ΟΛΟΣΩΣΤΑ το ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΔΕΛΦΙΚΟΝ Ε» η και «ΕΥ» και
οπως ομολογει δεν βρικεται στο ΠΛΗΘΟΣ αλλα στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ καθως υπονοεί η καλυτερα ΕΝ _ΝΟΕΙ.

Συμβουλη ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟ_ΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ θα σας (μας) ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ πολύ συντομα.


2. Tο παρακάτω μήνυμα.

Ο τελευταιος που θα κανω τον συνήγορο του κυριου Δημαρχου Θεσσαλονικης του γνωστου ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥ ειμαι εγω. Αλλα θα ηθελα να σε πληροφορησω ότι ο Δημαρχος τουτος κακως «πετροβολείται» η μαλλον « μελομακαρονειται» τοσο από εσας κυριε Χαριτο, οσο και από τους μαλλον «αγαθιαρηδες» « αυτοκινητοπληκτους» πεζους, οσο και από τον Αρχιμλποκερα η ΑΡΧΙΠΟΡΤΑΛΑ , κυριον κυριον ΣΑΒΒΙΔΗ και βεβαιως τους ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ και μονο κατ’ ονομα ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ( για τουτο το τελευταίο εχω ηδη αναλυσει στο Ν.52) δεδομενου ότι ΤΟΥΤΟΣ (ο δημαρχος ) ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ να μην βρισκεται ΟΥΔΕΙΣ στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ του ΑΠΘ πεζος , και ιδιαιτερως πεζος - πετρο/μελομακαρο/ΦΟΡΟΣ προκειμενου να διευκολυνει το εργο των τελευταιων ετσι ώστε να βρισκονται εκει που τους αρμοζει. Δηλαδη να βρίσκονται ειτε στον ΔΡΟΜΟ προκειμενου να εκτοξευουν «ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ», "σκουπηδια» ή «μολοτωφ» ειτε εντος του ΑΠΘ προκειμενου να φτειαχνουν «ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ» η αλλα «πολεμοφοδια» Αρα μαλλον τον αδικείται, ότι κακως ΠΡΑΤΤΕΙ αφου εσεις εισαστε καθως φαινεται υπερ των ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΩΝ. Αρα μηπως «μελομακαρονείτε » τον ΑΡΧΙΒΟΗΘΟ σας ενσυνειδήτως η και ασυνειδήτως ?

( Και ποιος ξερει ΜΠΟΡΕΙ και να ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ και να μην προκειται μονο για ένα Παιχνιδι λεξεων )


Τωρα θα ηθελα να διαφωνησω με τον ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κυριον
ΣΑΒΒΙΔΗ , γιατι όταν κάνεις ΓΚΑΛΟΠ κυριε Σαββιδη δεν δινεις
και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ετοιμη και σερβιρισμενη κεκαλυμενη με ωραια και δυνατα ΜΥΡΟΥΔΙΚΑ για να μην γινεται αντιληπτό το δόλωμα (κοινως εκτεταμενο αρθρο των ΚΑΚΟμοιρων πεζοπόρων) ,αλλα «ελευθερως» ζητας να παρεις ΑΠΟΨΕΙΣ.

Βεβαια δεν τα γραφω όλα τουτα για να «ΕΥΓΕΝΙΣΩ» εσας, ολους τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ αλλα μηπως, καποιος από τους
ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ 13 που Ψηφησαν «ΟΧΙ» ξαναδεί το πραγμα με άλλη
«Ματια» όχι για να ψηφησει «ΝΑΙ» , αλλα να δη ΜΗΠΩΣ η κριση του επηρεαστηκε από την ΜΟΝΟΜΕΡΗ ματια των αποψεων των πεζων που όπως ευκολα μπορει να διακρινει κανεις , είναι η ΥΠΕΡΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ και όχι ΚΑΙ ….. ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ η των ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ η και ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ γιατι βλεπετε τα οχηματα αναγκαστικα, περιεχουν και ανθρωπους με τις ανωθεν ιδιοτητες και όχι μονο αυτές . ( τις ιδιοτητες)

θεωρω αστεια τα επειχειρηματα της ενωσης πεζων όπως το ιδιο θα θεουρουσα και αναλογα επιχειρηματα αντιστοιχης ενωσης ΟΔΗΓΩΝ ,
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ , ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ κλπ.

Σκεφτειτε τι θελω να ΠΩ ? ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ «ΟΛΟΝ.»
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ αλλα με ΘΥΜΩΝΕΙ ότι η ΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ , ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ καταληγωντας συνηθως σε απολυτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ Η απολυτο ΕΠΙΤΡΕΠΕΣΘΑΙ.

Π.χ. δειτε και απολαυστε !

«Εμείς -ακόμη και τώρα- προτείνουμε ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης.»

ενώ το Απολυτο Επιτρεπεσθαι είναι η Δημαρχιακη αποφαση

αυτό θα πει Παραλογισμος !!!!! ελλειψη ΜΕΤΡΟΥ .
Που στο «ΚΑΛΟ» είναι οι « ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΕΙΣ» mirage μου ? τοσο απο τους πολιτες οσο και απο τους αρχοντες της Δημοσιας ζωη.

και για να αστειυτουμε και λιγο ΕΓΩ ο προεδρος της Οικουμενικης Ενωσης Τρελλων (ΟΕΤ) Πληγωμενος από τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ της ΠΟΛΗΣ σκεφτομαι να προτεινω
ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ δημοσιογραφων (ακομα και τους μελλομενους ) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης» , επιτρέποντας ταυτοχρονα την
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ και απολυτη παρουσια ολων που εχουν ΔΙΠΛΩΜΑ τρελου.
( δαφνι, δρομοκαειτιον κπλ)

Κυριε ΣΑββιδη είναι γνωστό η μαλλον γνωστοτατο ότι τοσο ΕΣΕΙΣ οσο και οι περιβοητες «οργανωσουλες» αλλα λετε και περι αλλα τυρβάζετε. (εσεις το εχετε ήδη ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ γραπτως , οι αλλοι δεν θα αργησουν να το ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ενας -ενας)

Το ξεκινημα θα γινει από τους αντιεξουσιαστες , τους οικολογους, του πεζοπορους, τους Αρχιτέκτονες γιατι προς το παρον από αυτους το ΜΠΛΟΚ διαθετει εκπροσωπους.

Παντως αν βγαλει και καμια ανακοινωση η Παγκοσμια Ενωση Ιεροδουλων , Πορνων, Κίναιδων, Λεσβιων, η εκεινο το ΤΟΠΙΚΟ παραμαγαζο της Τηλου η και εκεινο της Τηνου περι παραμποδιση των Μελων Του, προκειμενου να εκτελεσουν τα λειτουργικά τους καθηκοντα, στερωντας τους η καταπιεζωντας τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τους μιας και παρεμποδιζονται από την ΑΝΩΜΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ των ΙΧ πηγαινωντας αντιθετα στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΕΖΩΝ μην ξεχάσετε να το αναρτήσετε και να βάλλεται δημοψήφισμα. ( με τους ιδιους ορους που αναρτηθηκε και το προηγουμενο) θα εχει πλακα!



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟΝΤ» η καλυτερα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»

Οσο αφορα το βιβλιο του ΤΟΝΤ λεω ότι Αληθεια+ Ψ = ΨΕΜΜΑ.
Βεβαια οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ και « ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ»
αλλα εγω δεν χρειαζομαι τουτον τον ΚΥΡΙΟ , γιατι τουτα που
λεει είναι καταγεγραμενα ας πουμε 3-4 χιλιαδες χρονια πριν.
Αρα μαλλον σκονακι εχει κανει.!!!!!!! Και ΤΩΡΑ ως Γνησιοι « ΓΑΛΛΟΙ»
η και «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» μπορουμε να αναφωνησουμε ζητω ο ΝΤΕ _ ΓΚΩΛ !!!! ( ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ή ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ή και ΠΑΓΚΟΣΜΗΟΠΟΙΗΤΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ να σιωπησουν)


ΜΟΝΟ προς ΜΑΚΕΔΟΝΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ κα καταλαβεις τι είναι «εθνος» κατά ΤΟΝΤ.
Γιατι εθνος κατά τουτον τον πονηρο δεν είναι ουτε το συγκαταβατικως και κοινως νοουμενο , ποσο μαλλον το πραγματικο.
Αφου καταλαβεις τι εστι « εθνος» κατά τουτον ( δηλαδη τι θεωρει ότι πρεπει να εχει ΚΟΙΝΟ το πληθος που μετεχει του εθνους ) μετα καταλαβε την παγιδουλα που στηνει αφου ΜΟΝΑΔΙΚΗ διεξεδο
Βρισκει στην ΕΥΡΩΠΗ που στην αμεσως προηγουμενη παραγραφο θεωρει ΗΔΗ ( όχι θα) ως ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ αφου λεει

«στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι ουσιαστικές αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην των λαών.»

ΚΑΙ αν ακομα υποθεσουμε , ότι σωστα τα λεει τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΑΘΟΣ προτρεπει ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ τα ανωθεν που εχει πει.
Εξηγουμε. ΜΑΚΕΔΟΝΑ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ (τεχνηέντως βεβαια) για τον αποκλεισμο του «ΑΛΛΟΥ» ( των μειονοτητων ) και από την άλλη να θελει να ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ (προστατευτισμο τον λεει τωρα) την Προοδο του «ΑΛΛΟΥ» του ξενου με το κλεισιμο των συνορων της Ευρωπης. Εξαλλου μια πτωση στα ευρωπαικα μεροκαματα (βλεπε Κριση) από μονη της λειτουργει τροχοπεδη στην εξωτερικη πιεση
Του μεταναστευτικου. Και καθως ο ιδιος ομολογει ότι στοχος είναι το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ να γινει «ισο» με ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ αναγκαστικα τουτο θα ΜΗΔΕΝΗΣΕΙ την μεταναστευση αρα και τον «ΑΛΛΟΝ».( γιατι να ερθει καποιος από κινα εδώ αφου το μεροκαματο θα είναι περιπου ιδιο ?) Προς τι λοιπον ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ .Και αν υποθεσουμε ότι πραγματι κανει την ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ( το θεμα τουτο εχει πολύ φαι) ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ τοτε δεν θα πρεπει για να πετυχουμε αναπτυξη να πουλαμε τα προιοντα στο «εξωτερικο» δηλαδη σε Αμερικανους και Κινεζους και τιποτα να μην αγοραζουμε από αυτους ? Δεν θα κανουμε βεβαια αναλυση εδώ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ που μπορει να διευκολυνει την επιτευξη του σκοπου , ουτε βεβαια τυχον αντιμετρα , αλλα θα περιοριστουμε να πουμε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν εμποδιζει και τους αλλους να πραξουν και αυτοι με την σειρα τους τον δικος τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ = ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ με την ιδια «ΛΟΓΙΚΗ».
ΜΑΚΕΔΟΝΑ προσεξε αν και η ρητορικη του κυριου τουτου είναι ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ και ΑΝΤΙΣΑΡΚΟΖΙΚΗ ειτε εκ ΠΟΝΗΡΟΥ ειτε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ οδηγειται στο άλλο ακρο. ΝΟΜΙΖΩ όμως ότι ισχυει το « εκ του Πονηρου» γιατι Διακρινω πραγματα που δεν λεγονται ουτε ΔΗΜΟΣΙΑ ουτε και σε ΑΜΥΗΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ)!! η «ΧΑΙΡΕ» ΜΑΚΕΔΩΝ

Και να προλαβω ανοιχτε λεξικον πριν πειτε κατι περι του «ΧΑΙΡΕ»
Αυτό ως συμβουλη.!!!!





ΑΥΤΑ τα ολιγα προς το παρων !!!


ΥΓ 1. το ΜπλοΚ όπως βλεπετε παει ΚΑΛΑ


Ρε σαββιδη χρονιαρες μερες και δεν μου εκανες ένα Δωρο. Θα μου αρκουσε και ένα αποσπασμα ενός από τους πανεπιστημιακούς ( ΠΑΝ_ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ) καθηγητες ( ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ) ΜΟΥ.!!!

ΞΕΡΕΙΣ που θα τους βρεις. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΗΔΙΑ και στις ΣΤΑΧΤΕΣ της ΒΙΛΙΟΘΗΚΗΣ της «Λαμπρυνουσας» και « Φωτοδωτρας» με τροπο ΦΛΟΓΟΒΟΛΟ και ΚΑΥΣΤΙΚΟΝ από τους ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ.

( ηθελαν να ψησουν τα κουλουρακια βλεπεις ,αλλα τους παραψηθηκαν γιατι αναψαν δυνατοτερη φωτια από το κανονικο,οποτε σκεφτηκαν μιας και είναι για πεταμα ας τα δωσουμε στον ΔΗΜΑΡΧΟ . Ετσι ως «καλοπαιδα» εκτελεσαν και το ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ τους καθηκον αφου τα ΔΩΡΙΣΑΝ ως Χριστουγεννιάτικο Δωρο και ταυτοχρονως τα ΠΕΤΑΞΑΝ εκτελώντας το Γαστρονομικο τους καθηκον.)
Μη γελατε !!!

ΥΓ 2. προς Κυκλον ΤΙ Πλαστηρας τι Παπαγος ? και οι τουρκοι με την αποφαση της Πληρους Ελεθευριας Διελευσης από το κεντρο της ΣΜΥΡΝΗΣ ολων των ΠΕΖΩΝ, ΑΡΜΑΤΩΝ η και ΙΠΠΕΩΝ «ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΩΝ» δημιουργησαν προβλημα «Συνοστισμου» στην προβλητα της Σμυρνης οποτε ειχαμε την Μικρασιατικη Συντριβή


ΤΙ ΜΑΙΡΑ666 , τι Ασπικιος λοιπον ? το ΙΔΙΟ (αντιστροφως αναλογο) ΕΙΝΑΙ ? Ο ΜΑΙΡΑ666 φορεσε τα ρουχα του αλλιως και εγινε ασπικιος και το αντιστροφο . Αν είναι ετσι Κυκλε τοτε ας γραφει μονο ο Ασπικιος. !!!!!!!!

ΕΓΩ δεν εκανα συγκριση παλαιων και νεων θεσεων του Ραμφου για να βρω ανακολουθιες. Ανακολουθιες υπαρχουν μεσα σε κάθε θεωρουμενη «προταση» από αυτόν . Αυτό το Πρωτοειπα όταν διαβασα εκεινο το ΑΛΟΓΟ κειμενο που ειχε αναρτησει ο Σαββιδης οπου αναφερω ρητως ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το καταλαβω από την αρλουμπολογια που εγραφε. Τα παλαιοτερα κειμενα τα εψαξα όταν καταλαβα ότι ετουτος , δεν είναι ενας τυχαιος και ασημος αλλα ένας ΒΑΛΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ «διανοουμενος» με συγκεκριμενο ΣΚΟΠΟ. Τα παλαιοτερα κειμενα δεν τα ενεπλεξα με τα νεωτερα ( ουτε αξιζει τον κοπο να ασχοληθω με ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ) αλλα τα αναφερα για πληρεστερη κατανοηση το τι ΕΣΤΙ ο κυριος Ραμφος και ΠΙΑΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ εξυπηρετεί τουτος ο «Κυριος» = LORD.

Ενημερωρικα τωρα, για οσο αφορα το «Διαφημιζόμενος» σε πληροφορω ότι 1-2 μερες μετα την ΤΗΛΕΕΜΦΑΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ηταν «προσκεκλημένος» σε αλλη βραδυνη ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΗ - «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ» εκπομπη στην ΝΕΤ. (βλεπεις τι εστι ΝΕΤ? ΝΕΤ και 1 και 2 και 3)

Εξαιρεσεις υπαρχουν.

ΓΙΑΤΙ βλεπεις στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ την τοσο "μισητη" ΥΠΑΡΧΕΙ ο εξης απαραβιαστος ΚΑΝΟΝΑΣ . Ο ΚΑΝΟΝΑΣ και η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. !!!!!!

*****OTI EINAI ME ΚΕΦΑΛΑΙΑ προσεχε το ………

Αν τωρα για ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ λογους ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ «μαχεται» τον ΡΑΜΦΟ χωρις να μπανει στην ΟΥΣΙΑ αλλα να στεκεται σε δευτερα η τριτα πραγματα θεωρωντας τα ως ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ( σε χαζους απευθυνεται συνηθως γιατι αυτοι τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ) είναι δικο του θεμα η και δικο σου η και δικο τους ( κάποιων μεσα στο μπλοκ) αλλα ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

οι Συγκρισεις (αναλογιες) απεχουν πολύ , οποτε μην ενθουσιαστείτε να με παρομοιάσετε εμενα η τον Ασπικιο με καποιο προαναφερωμενο ιστορικο προσωπο η εννοούμενο ιστορικο προσωπο.

ΚΑΛΟΣ ΚΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΑΙ.!!!!!!


Καλοπροαιρετα και με Θυμο.

MAIRA666 είπε...

Κυριε Σαββιδη ειναι γνωστο
οτι ειστε αριστος γνωστης της ΜΗΤΡΙΚΗΣ σας γλωσσας, δηλαδη της λεγομενης Αγγλικης. ΠΙθανον και ως ΚΟΣΜΟ_ΠΟΛΙΤΗΣ και Οχι μονο ως ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ να ειστε (που ειστε ) και υπερ της καθιερωσης μιας και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ γλωσσας προκειμενου να επιτευχθει ή διευκολυνθει η λεγομενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Ειναι γνωστο οτι απο αρχαιωτατων χρονων γινεται ΣΥΣΤΙΜΑΤΙΚΗ προσπαθεια (ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΗ) για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.
ΔΕν θα σου αναλυσω τους λογους γιατι οχι μονο τους ξερεις αλλα και τους ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. Οποτε δωρον ανευ ΑΞΙΑΣ θα ηταν κατι τετοιο.

ΣΕ παρακαλω ομως , οσο Τουλαχιστον εισαι και ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ απο ΜΕΝΑ διαμεσων των ΦΟΡΩΝ μου ( εκτος αν πας σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΗΣΤΙΚΑ ΜΜΕ) ΝΑ σεβεσαι τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εστω και τα βαρβαριστι Νεοελληνικα.

ΔΕν ειναι δυνατο
να μπαινω στο πορταλ και να αναρωτιεμαι αν
μπηκα στο σωστο πορταλ η καταλαθος σε καποιο ξενογλωσσο.

Δεν ειναι δυνατον
τα κειμενα (αρθρα)
με αγγλικη γραφη να "υπερτερουν" των ελληνικων.
Αν θελεις να ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ξενους καντο. Αλλα σε Θερμοπαρακαλω και σε ΔΙΑΤΑΖΩ να ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
Δηλαδη αν θελεις να βαζεις ξενογλωσσα κειμενα καντο, διαμεσου της ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ. Εξαλλου ΟΙ ΜΕΤΑΡΦΡΑΣΤΕΣ ΣΟΥ σιγουρα εχουν γυρισει απο τις διακοπες τους. και αν ακομα δεν εχουν γυρισει εχεις ΠΑΝΤΑ
διαθεσιμους και Ετοιμοπολεμους
τους ασπικιον και μιραζ.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ ΑΠΟ τους .........

Οι τελειες παρακαλω να συπληρωθουν απο τους
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τοσο των φονασκουντων " μπατσοι , γουρουνια δολοφονοι " ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ
οσο και απο τους Υποστηρικτες των αντιφονασκουντων στους πρωτους
και "συναδελφους" τους
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ας γραψουν οτι φωναζουν εμενα μου αρκει και μαλιστα να γιομεσουν και τους τοιχους
ολων των ΠΟΛΕΩΝ για να μην ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ .

εγω θα τους πω μονο

Σ Υ Ο __ ΝΙΣΤΕΣ.!!!!!!

και πιες και ενα ποτηρακι παραπανω στην φιλοσοφικη συζητηση !!!!!

Υπογραφη
ο προεδρος του Ο.Ε.Τ.
( οικουμενικη -ενωση -τρελλων)

Καποπροαιρετα με θυμο !!!

Με Αγαπη ο δικος σας ΜΑΙΡΟΥΛΗΣ666


ΥΓ προς μιραζ

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!

ΠΡΟΣΕΞΕ ομως γιατι καποιοι δεν ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΑΝ και θα παρεξηγηθεις.!!!!!

ΦΑΝΤΙ είπε...

Δεν πρόκειτε να παρεξηγηθώ γιατί δεν καταδικάζω τους Ιουδαίους αλλά ούτε και τους καταδικάζοντες αυτούς ...

Απλά ελπίζω στο ανέλπτιστο -> η λέξη καταδικάζω και τα παράγωγα αυτής να εκλείψει κάποτε από την πανανθρώπινη γραμματική ...

MAIRA666 είπε...

ΡΑΜΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ …… ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ.

«Τηλεδιάσκεψη του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή (ΟΗΕ, Ε.Ε., ΗΠΑ, Ρωσία)θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Όπως έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και της Γαλλίας και Μπερνάρ Κουσνέρ, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Χαβιέρ Σολάνα και ο εκπρόσωπος του Κουαρτέτου Τόνι Μπλερ.»

Ειδησιογραφια από Ναυτεμπορική 30/12/08

Εξηγούμαι.

Κουαρτετο εκ του Quattro που σημαίνει 4.
Το Κουαρτετο ΛΟΙΠΟΝ αναγκαστικά αποτελείται από 4 μέλη τα οποία είναι τα κάτωθι. 1.ΟΗΕ 2.ΕΕ. 3.ΗΠΑ 4.ΡΩΣΙΑ.

Έχουμε λοιπόν ότι , η ΕΕ που όλα της τα μέλη ανήκουν στον ΟΗΕ και όχι μόνο ανήκουν , αλλά και είναι κάποια από αυτά ειδικά μέλη, (αφού ανήκουν στο Συμβούλιο ασφαλείας) ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ με τον «ΑΥΤΟ» της .
Εκτός αν υποθέσουμε ότι η ΕΕ δεν ανήκει στον ΟΗΕ άσχετα αν όλα τα μέλη της ανήκουν. (ΠΟΙΟΣ μαθηματικός θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ αυτή την θέση , γιατί τα μαθηματικά λόγω ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ λένε ότι αναγκαστικά η ΕΕ ανήκει στον ΟΗΕ )

Από την άλλη μεριά έχουμε ότι η ΗΠΑ ανήκει και αυτή στον ΟΗΕ , και αφού όλη η ΕΕ ανήκει στον ΟΗΕ γιατί δεν πάνε μαζί και με το τέταρτο μέλος την ΡΩΣΙΑ όπου και αυτή ανήκει στον ΟΗΕ , στον ΟΗΕ προκειμένου να αποφασίσουν αυτό που αποφάσισαν.

Και εν κατακλείδι αφού ο καθένας περιέχεται στον ΟΗΕ , συνεδριάζει αναγκαστικά με τον « ΑΥΤΟ» ΤΟΥ , ακόμα και ο ίδιος ο ΟΗΕ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα φτωχά ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ που ξέρω αυτό λένε μαζί με την ΛΟΓΙΚΗ .

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΟΣ αυτοί είναι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ (θεωρούμενο χριστιανικά αυστηρώς)

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ μέσα στα μούτρα .!!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
Και αν κάποιος ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ θα δει το εξής καταπληκτικό ότι το ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ =4 ΕΙΝΑΙ κρυφό ΚΟΥΙΝΤΟ =5
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ( και όλη η Παλιοπαρέα) ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΙΟΤΗΣ ΕΛΛΙΣΑΒΕΤ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ

Απόδειξη η τελευταία γραμμή του κειμένου.
«και ο εκπρόσωπος του Κουαρτέτου Τόνι Μπλερ»

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ- ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΟΥ ?
Κατάλαβες ΜΑΚΕΔΟΝΑ , ΦΟΙΤΗΤΗ , ΚΥΚΛΕ , ΜΑΙΡΗ, ΕΡΜΑΡΙΟΝ
Κλπ ΜπλοΚεραδες !!!!!!

Και τώρα δείτε τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΤΟΥΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ» ( για να μην ξεχνιόμαστε με τις ΜΑΚΑΚΙΕΣ που ακούω εδώ μέσα) και ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΣΑΣΤΕ .!!!!! ( μερικοί εδώ μέσα και μερικοί εκεί απ’ έξω)

« Έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και το νότιο Ισραήλ απευθύνει το Κουαρτέτο για τη Μέση Ανατολή, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ΟΗΕ μετά την τηλεδιάσκεψή τους.
Το Κουαρτέτο συγκροτούν ο ΟΗΕ, οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η ΕΕ.»

Ειδησιογραφία 31/12/08 Ναυτεμπορική

Δηλαδή ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΝ (έλεος εγγυητές!!) και μάλιστα βάζοντας στην ίδια ΖΥΓΑΡΙΑ και τους ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ και τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ,( προσέξτε την διατύπωση ) και μάλιστα τους δεύτερους , ούτε τους αναφέρουν με το όνομα τους, ωσάν να μην ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ (άρα και ως κρατική οντότητα) και είναι αυτοί που επιτίθενται , λες και οι ΝΕΚΡΟΙ ( 300-400- 500) είναι ισραηλίτες .

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ….. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ « απόφαση» δεν την ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ κύριος ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ αλλά κάποιος εκπρόσωπος του ΟΗΕ.?

ΣΚΕΨΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. Ούτως οι άλλως και που τα έχετε ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.
(μιλάω για τους ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ _ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ)
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.!!!!!! ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ !!!!!!

Μόνο στους ανυπεράσπιστους «ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ» η «ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ» κάνετε τους νταήδες ?
Στα ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΕ ?

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΥ αυτή είναι ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΔΗΣΗΣ
Και όχι οι αγγλικές αναλύσεις ΣΑΒΒΙΔΑΚΟ μου

Καλοπροαίρετα με θυμό
Ο πρόεδρος του ΟΕΤ και ΜΑΙΡΟΥΛΗΣ666 με φιλάκια .(ματς –μουτς)

Ο.Ε.Τ =Οικουμενική Ένωση Τρελών

ΥΓ
σε άλλη ανάρτηση (σύντομα) σας υπόσχομαι να γελάσετε περισσότερο με το τι εστί « ΕΥΡΩΠΗ» και τις ΜΑΚΑΚΙΕΣ περί
ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και «εθνότητας» και λοιπών ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ
«ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΩΝ» τύπου ΡΑΜΦΟΥ η και ΣΑΒΒΙΔΗ.

ΥΓ προς Μιραζ

ΑΛΛΑΓΗ στρατηγικής μικρή και Παιχνιδιάρα ΑΛΕΠΟΥ , διακρίνω.
Περιττό να σου θυμίσω τι σημαίνει ΑΛΩΠΗΞ , σε εσένα τον Παλιό Μπλοκερά , αλλά προς χάριν πιθανού Νέου ας το ΓΡΑΨΟΥΜΕ.

«Α Λ Ω Π Η Ξ = « Η γαρ αλώπηξ το ζώον , ένθα (όπου) ουρήση,τον τόπο άκαρπον ποιεί , ξηραίνουσα και την προϋπάρχουσα βοτάνη»

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ λοιπόν ότι ΘΥΜ_αμαι (τουλάχιστον ακόμα ) σας ΥπενΘΥΜ_ιζω, ότι μέχρι Πρότινος ΟΥΡΛΙΑΖΕ το νέο σύνθημα
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ αυτούς που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ , αλλά ήρθε το ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ , δηλαδή η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ μου και το ανέτρεψε το υποδιαμόρφωση «σλόγκαν». Τρελός - τρελός αλλά το Θαύμα το έκανα. ΤΟΥΤΟ το σύνθημα μπορεί να πέρασε στα Εξάρχεια αλλά όχι στο ΜΠΛΟΚ. ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΑ !!!!!

Επίσης , επειδή δεν ΛΗΣΜΟΝΩ , θυμίζω στους Νέους και στους Παλαιούς ότι εσύ έχεις ήδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και μάλιστα ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ να μεριμνήσουμε διαμέσου ΒΙΑΣ και μαλιστα ΦΛΟΓΕΡΗΣ .(θα το πω στον ΓΡΙΒΑ).

Κείμενο μιραζ

«... ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ποτέ δεν ήταν πραγματικά παν-ανθρώπινος. Η απάντηση στην κρεατομηχανή της χρηματοοικονομικής αυτοκρατίας που πολτοποιεί τους παλιούς πολιτισμούς δεν είναι ο εθνικισμός, οι εθνικές μειονότητες η ιστορική επιστροφή και ο "πατριωτισμός" ...»



Το δυστύχημα όμως με εσένα βρε παιδί μου είναι ότι δεν μπορείς
Να βρεις το ΜΕΤΡΟ δηλαδή δεν είσαι ΜΕΤΡΙΟΣ ούτε ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΗΣ.
ΑΠΟ την μια ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ όλους να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ και από την άλλη ΕΥΧΕΣΑΙ να καταργηθεί και ως ΕΝΝΟΙΑ το ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ. «ΦΙΛΕ» δεν μπορεί να τρελάνεις τον ΤΡΕΛΟ και μάλιστα τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ (ΟΕΤ) αλλά αν συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο σε βλέπω ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ = ΚΑΤΑ + ΔΙΚΑΖΩ= ΚΑΤΑ + ΔΙΚΑΙΟΝ =ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΟ = ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΩ = ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ

ΑΦΟΥ λοιπόν δεν σε Δικαιώνω σημαίνει ότι είσαι ΑΔΙΚΟΣ . Άρα λοιπόν , λέγοντας να καταργηθεί η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ αναγκαστικά εννοείς και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ αλλά τότε αναγκαστικά τούτο σημαίνει και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ τούτο προεκτείνοντας το σημαίνει αναγκαστικά και κατάργηση και του ΚΑΛΟΥ και του ΚΑΚΟΥ ( είτε σχετικού είτε απόλυτου) και εν τέλει κατάργηση όλων των ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ.

ΑΝΤΙΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ και ΑΦΥΣΙΚΟ σε βρίσκω !!!!!!!!! ούτε καν φυσιολάτρη !!!!!

ΣΚΕΨΟΥ απλά ΣΚΕΨΟΥ ……………

ΤΕΛΟΣ δεν σχολιάζω εκτενώς, το Ύπουλο «πανανθρώπινη γραμματική» γιατί ως ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ που είσαι ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ η οποία δεν θα είναι η Ελληνική.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ είσαι ΥΠΕΡ της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ, της ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της Ελληνικής γλώσσας και μετά
Μας λες ότι είσαι Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ Του Ελληνικού κράτους.

Αλλά επειδή δεν μπορείς να πεις ΔΗΜΟΣΙΑ ότι διαφωνείς με αυτά που
γράφω στον Σαββιδη τα περί αγγλικών ,(γιατι θα αποκαλυφθεις και δεδομενου οτι στην αγορα λογω εποχης κυκλοφορουν πολλες παστες και μελομακαρονα), πετάς εκείνο το «πανανθρώπινο» για να καλυφτείς.

«ΦΙΛΑΡΑ» ξέρεις πόσα έχω δει
ΥΠΟΥΛΑ , ΑΦΥΣΙΚΑ, ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ στα κείμενα σας και κάνω το κορόιδο .

ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ , να πας να τα κανείς ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ!! Στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ ,στα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ εκεί που συναντιούνται οι ταλαίπωροι « ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ»





ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! και με ΜΥΑΛΟ (προς το παρών)

Ο ΝΟΥΣ είναι για αργότερα, ούτως ή άλλως η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ είναι μεγαλύτερη του Άπειρου, όποτε έχετε ΑΦΘΟΝΟΝ χρόνο για να τον
«ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΤΕ με ΑΝΟΙΧΤΟ» ΜΥΑΛΟ . !!!!!!

MAIRA666 είπε...

Όποιοι ΜπλοΚεραδες συνάδελφοι, κατόρθωσαν να καταλάβουν το προηγούμενο Ραμφικο πρόβλημα (προηγούμενη ανάρτηση) και κατ’ επέκταση την ΔΙΑΝΟΗΣΗ της Νέας «κουλτούρας» ή ακόμα καλύτερα την ΔΙΑΝΟΗΣΗ που προσφέρει αφειδώς σε όλα τα ΤΕΚΝΑ της η ΕΥΡΩΠΗ και γενικότερα ο Δυτικός κόσμος (μαζί με Πουτιν ) διαμέσου της λεγομένης Επιστήμης των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ με ειδικότητα στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ τότε πρέπει να μου το πουν και εμένα γιατί
ειλικρινως θα τους κάνω ΚΟΡΝΙΖΑ χρυσή και θα γίνουν όχι απλώς επίτιμα μέλη , αλλά μέλη με ΝΤΟΚΤΟΡΑ. ( μιλώ ως πρόεδρος της ΟΕΤ.)

Πέρα από τα αστεία δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ μόνο ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
Και δυστυχώς αυτή την ΚΟΡΟΪΔΙΑ την έχουμε αναγάγει σε ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΕΧΝΗ η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ή ΡΑΤΣΙΣΜΟ δηλαδή θα σου
Βάλουν την ετικέτα του ΑΤΕΧΝΟΥ του ΤΡΕΛΟΥ η του ΡΑΤΣΙΣΤΗ ή και ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

Συνεχεία λοιπόν τούτης της ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ είναι η παρακάτω Είδηση.
Απόφαση που ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ (για τα πανηγύρια) ανακοινώθηκε από τους «27» δηλαδή της λεγομένης ΕΕ.

«Ευχόμαστε να υπάρξει γρήγορα κατάπαυση του πυρός, καθώς και αυτή να είναι μόνιμη, που θα γίνει σεβαστή και θα επιτρέψει την ελεύθερη πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας, γιατί τα θύματα είναι πάρα πολλά», σημείωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, υπογραμμίζοντας τέλος ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση «είναι απολύτως ενωμένη στη θέση αυτή».


Δηλαδή το κουαρτέτο =4 που είναι κουιντο =5 (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) κάνει ΕΚΚΛΗΣΗ και η ΕΕ που είναι μέρος του κουαρτέτου κάνει ΕΥΧΗ.

«Ευχέλαιο» ο ένας «Παράκληση» ο άλλος ως καλοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Υπάρχει θα μου πει κάποιος ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ μέχρι εδώ. Όχι δεν υπάρχει παραλογισμός αλλά μόνο ΚΟΡΟΪΔΙΑ δεδομένου ότι τόσο η Σύνοδος όσο και η απόφαση της ΕΕ ήταν ΠΕΡΙΤΤΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ, άρα ΑΧΡΗΣΤΗ και μόνο για να πούμε ότι υπάρχουν οι 27 υπουργοί (αν και γιουσουφάκια) και τα 27 κράτη και εν γένει μια Ενωμένη Ευρώπη ( για να να έχουν τροφή με ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ οι Ευρωπαιστες και να ελπίζουν ότι θα διορθωθούν τα πράγματα)

Και αυτό είναι ολοφάνερο (δηλαδή η κοροϊδία ), αφού ΠΡΩΤΑ βγήκε η απόφαση του κουαρτέτο και με το δεδομένο ότι το κουαρτέτο είναι μεγαλύτερο της ΕΕ ( αφού η ΕΕ περιέχεται στο κουαρτέτο ), είναι ηλίου φαεινότερο ότι η απόφαση είχε ήδη παρθεί , πριν καλά –καλά παρθεί η απόφαση για να συνεδριάσουν οι «27».

Κοινώς τους ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ.

Όχι ότι ήταν πρώτη φορά και όχι ότι θα είναι η τελευταία. Ας δούμε ομως ποιοι τους ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ

Πρώτα - πρώτα ο κύριος ΣΑΡΚΟΖΙ και για όσους δεν γνωρίζουν τους κάνω γνωστό ότι ο κύριος τούτος είναι ΕΒΡΑΙΟΣ εκ Θεσσαλονίκης. Για το τι είναι η CARLA άλλη φορά και την σχέση της με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

Ο κύριος τούτος λοιπόν , παρευρέθη στο κουαρτέτο ως αντιπρόσωπος της ΕΕ μαζί με τον ΣΟΛΑΝΑ τον υπουργό εξωτερικών της ΕΕ. Το τι εστί Σολανα ας περιοριστούμε προς το παρών στο εξής, ξεκίνησε από Άκρα Αριστερά και βρέθηκε εκεί που είναι σήμερα. Βρε με τόσους Αριστερούς και Προοδευτικούς σε ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ τι στο «καλό» θέλετε και κατηγορείτε την ΕΕ για ΔΕΞΙΑ και Αντιλαϊκή ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Έτσι λοιπόν οι κύριοι καπέλωσαν τους όχι 26 εναπομείναντες αλλά τουλάχιστον τους άλλους 24.

Και τούτο γιατί αν δεν το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ οι ΤΣΕΧΟΙ οι οποίοι είναι οι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ των ΓΑΛΛΩΝ ( ΣΑΡΚΟΖΙ) στην ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΕΕ τάχθηκαν χωρίς περιστροφές ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ και των ΠΑΤΡΩΝΩΝ τους.

Αν λοιπόν αφαιρέσουμε και τους ΑΓΓΛΟΥΣ με τον ΓΚΟΡΝΤΟΝ τον αντικαταστάτη του ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ( του έδωσε το Δαχτυλίδι της πρωθυπουργίας ) ο οποίος όπως ήδη γνωρίσαμε είναι ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του κουαρτέτο ( άρα και πλήρη μέλος αν και αφανές ) τότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι μένουνε τουλάχιστον 24.

θα μπορούσα να προχωρήσω αλλά θα χρειαζόταν και άλλη ειδησιογραφια , πράγμα που δεν είναι εύκολο. Στην πραγματικότητα είναι πολλοί λιγότεροι του φαινόμενου αριθμού 24.

Τώρα πως γίνεται να είσαι ο Επίσημος αντιπρόσωπος της ΕΕ [όπου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είναι ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΝΟΜΗΣ (ηθικής) ΤΑΞΗΣ )] και να δηλώνεις ανοιχτά και ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ότι δεν θα παρευρεθείς στην σύνοδο της ΕΕ ( ασχέτως αν τελικά πήγε) και ταυτοχρόνως να παίρνει ΘΕΣΗ υπέρ των ΣΥΟ_νιστων , μα την ΠΑΝΑΓΙΑ , μου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να καταλάβω.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ που το αφήνω προς ΛΥΣΗ για τους απανταχού ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ η ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ή και ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ , είτε αυτοί λέγονται ΚΡΑΣΑΤΑΔΕ , είτε λέγονται ΡΑΜΦΟΙ είτε λέγονται ΣΑΒΒΙΔΕΣ, ΑΣΠΙΚΙΟΙ ΚΛΠ.

Αλήθεια πες τε μου , αν σας φαίνεται ΛΟΓΙΚΟ η κυβέρνηση Καραμανλή να διόριζε ΥΠΟΥΡΓΟ η και ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ δημοσίας Τάξης τον Εκπρόσωπο των Κουκολοφορων προκειμένου ο τελευταίος να εφαρμόσει την ιδεολογία του όπως ακριβως την είχε εκφράσει όταν ήταν «προσκεκλημένος» από το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ φερόμενος, των ΚΥΡΙΩΝ Καμπουρ_ακη και Οικονομ(ε)α, αυτών των «Μεγίστων Ανδρών της Αμερόληπτης Δημοσιογραφίας» και όχι την Κυβερνητική Πολιτική όπως αυτή είχε καθορισθεί από πριν


Και τώρα πιστεύετε όλοι εσείς , ότι η ΕΕ είτε με τον ΕΒΡΑΙΟ Σαρκοζι είτε με τον ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΟ ( αν όχι εβραίο) ΤΣΕΧΟ ότι θα πράξει τα δέοντα προς επίλυση του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ και μάλιστα Θα είναι αυτή που θα βοηθήσει στην περίθαλψη των παλαιστίνιων.

ΚΑΙ αν κάποιοι «ανόητοι» εδώ μέσα νομίζουν ότι οι παλαιστίνιοι ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ και ότι έχουν ανάγκη Ανθρωπιστικής Υποστήριξης πλανώνται οικτρά !!! .

Προς απόδειξη των Ανωτέρων παραθέτω μέρος από την είδηση μόνο και μόνο για οικονομία χώρου και χρόνου.


ΑΠΕ Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2009 17:45

Η υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι, η οποία επισκέπτεται το Παρίσι, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση της χώρας της απορρίπτει την εκεχειρία που πρότεινε η Γαλλία στη Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να επιτραπεί η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, ανέφερε το γραφείο της.
"Δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στη Λωρίδα και άρα δεν υπάρχει ανάγκη για ανθρωπιστική εκεχειρία", δήλωσε η Λίβνι, σύμφωνα με ανακοινωθέν του υπουργείου Εξωτερικών. "Το Ισραήλ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια που καλύπτει μεγάλο εύρος στη Λωρίδα... και μάλιστα την αυξάνει από μέρα σε μέρα".


Παρακαλω προσεξτε την τελευται φραση.!!!!!!!!


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008 13:39
Τελευταία Ενημέρωση : 30/12/2008 13:53


Υπέρ των ισραηλινών βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας τάχθηκε ανοικτά σήμερα διά του υπουργού Εξωτερικών, Κάρελ Σβάρτσενμπεργκ, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η οποία από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγές του γραφείου του, έγραψε ότι ο Τσέχος ΥΠΕΞ δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή έκτακτη σύνοδο των ομολόγων του της ΕΕ στο Παρίσι, με θέμα την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! ( αλλά ποτέ μην ξεχνάτε δεν μπορεί να είναι «Καλή» για όλους γιατί αναγκαστικά αφού θα είναι σε κάποιους ΚΑΛΗ , σε κάποιους άλλους θα είναι «ΚΑΚΗ».)

ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ

* Οποίος τρέπει προς τον «ΕΑΥΤΟ» του , είναι μέσα( στην ευχη).
----------------------------------------------------------------------
ΤΟ αστείο της ιστορίας ξέρετε ποιο είναι ? Ενώ τελικά όλοι ετούτοι και άλλοι πολλοί φροντίζουν για την ΝΙΚΗ των Ισραηλιτών ΝΟΜΙΖΩ ( και όχι μόνο) ότι τελικά χωρίς να το ξέρουν ετοιμάζουν μια ακόμη Ήττα αυτών. Ίδωμεν ….. ούτως η άλλως κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!!!!

Κύριοι , Ετοιμαστείτε γιατί «πιθανή» ήττα των ισραηλιτών μας αφορά άμεσα.( και τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ τοσο
Μεταξύ των Παλαιστίνιων ( χαμας , χειζομπολαχ, φαταχ ) όσο και μεταξύ των ισραηλιτών λόγω εκλογών , να ΘΥΜ_οσαστε ότι τούτα είναι μόνο ΑΦΟΡΜΕΣ και όχι ΑΙΤΙΑ.
Βέβαια κάποιοι ενσυνειδήτως η ασυνειδήτως θα κάνουν ( όχι ότι είναι πρώτη φορά) την Αφορμή Αίτιον προκείμενου να εξαφανίσουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΤΙΟ.

Καλοπροαίρετα με θυμό
Ο δικός σας ΜΑΙΡΑ666 ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΟΕΤ και βέβαια Δηλωμένος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

MAIRA666 είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ

Σημειώστε και να ΘΥΜΑΣΤΕ ότι ο Mιραζ

1.
ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ να καταδικάσουμε αυτούς που καταδίκασαν τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ , πριν ακόμα ο Συνασπισμός ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ( όχι αυτόβουλα και ειλικρινως ) να «καταδικάσει» τους ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.

2.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τον Συνασπισμό αφού ο δεύτερος «καταδίκασε» τους «Αναρχικούς»

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ.

( αυτό κρατήστε το θα είναι χρήσιμο)
** μην ξεχνάτε τον Ασπικιο όπου είναι το ίδιο.


3.
ΔΕΝ έχει καταδικάσει τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ούτε και αυτούς που καταδίκασαν τους ιουδαίους. Αν καταδικάσει αυτούς που καταδίκασαν τους ιουδαίους σημαίνει ότι είναι υπέρ των ιουδαίων άρα δεν ΜΠΟΡΕΙ. Οπότε δεν μπορεί και να καταδικάσει τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ούτε απευθείας ούτε διαμέσου πλάγιου δρόμου ούτε βέβαια και να δείξει ότι είναι ΥΠΕΡ και να αυτοαποκαλυφθεί.

Αφού λοιπόν δεν ΜΠΟΡΕΙ να καταδικάσει αναγκάζεται να προσφύγει στον ΑΛΕΠΟΥΔΕΝΙΟ και προσφιλή του τρόπο , του «στρίβειν» με την μέθοδο της Χριστιανικής - Φαρισαϊκής η και εκείνης του Γρίβα η και του Ασπικιου «Ειρήνη ημίν» διαμέσου της Ευχής να καταργηθεί πλήρως εκείνο (δηλαδή το σύνθημα της « Καταδίκης» ) που δεν μπόρεσε να περάσει.

Το ίδιο κάνει και η Αλεπού. Όταν δεν φτάνει τα σταφύλια κάνει ότι δεν τα βλέπει όποτε δεν Υπάρχουν για αυτήν και αφού δεν υπάρχουν για αυτήν ΠΡΕΠΕΙ να πείσει και όλους τους άλλους ότι δεν υπάρχουν.
Αυτό θα το προσπαθήσει με πολλούς τρόπους και αν χρειαστεί θα φτάσει μέχρι και στην ΤΥΦΛΩΣΗ των άλλων, προκειμένου να πετύχει τον Σκοπό της. ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ( μαθηματικός ορισμός) είναι ΒΑΣΙΛΙΑΣ της ζούγκλας ( όχι κοινωνίας).

ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ θα τους αναγκάσουμε να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ , ( με οποιοδήποτε τρόπο έστω και πλάγιο) γιατί αλήθεια σας λέγω , ότι αν το κάνουν , στο Μέλλον θα πέσει πολύ γέλιο.



Σαββίδη μου , γιατί δεν κάνουμε στο ΜΠΛΟΚ ένα δημοψήφισμα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ για να δούμε ποιοι ευθέως ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ την ΚΤΗΝΩΔΗ συμπεριφορά των ΚΤΗΝΩΝ.

Μην βιαστείτε να κοροϊδέψετε και να θεωρήσετε την λέξη «ΚΤΗΝΗ» Υπερβολική , γιατί αλήθεια σας λέγω , θα βρεθείτε προ έκπληξης.

Ο πρόεδρος του ΟΕΤ / Καραγκιόζης / ΜΑΙΡΑ666

Καλοπροαίρετα με Θυμό.!!!!!!!!

Συνεργάτες