9/12/08

Η δολοφονία του μαθητή και τα βαθύτερα αίτια της τυφλής βίας


Η δολοφονία του 15χρονου μαθητή είναι καταδικαστέα πέρα ως πέρα. Δείχνει πολλά πράγματα. Εκείνο, όμως, που προβλημάτισε όλους ήταν και η βιαιότητα των αντιδράσεων που ακολούθησαν. Κάτι υποδηλώνουν.
Η ζωή ενός ανθρώπου είναι πέρα από οποιαδήποτε αξιολόγηση ή υλική σύγκριση.
Πρέπει, όμως, να μας βάλει σε σκέψεις η χωρίς όρια βία.
Τι φταίει;
Κατά τη γνώμη μου η περιθωριοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.
Τα τελευταία πολλά χρόνια η κοινωνία ωθήθηκε στο περιθώριο. Κανένα μέσο και κανένας έλληνας λόγιος, πολιτικός ή καλλιτέχνης δεν έθεσε ποτέ δημοσίως κάποιο ζήτημα που θα μπορούσε με αναλυτικό δημόσιο διάλογο να διαμορφώσει κοινωνική συνείδηση.
Δεν συζητήθηκε ποτέ κανένα σύστημα αξιών. Ξέρετε κανένα κοινωνικό σύνολο που να κατόρθωσε να συνυπάρξει χωρίς να παράγει και να αναπαράγει ένα σύστημα αρχών που διέπει τη συμβίωσή του; Μια ιδεολογία, μια φιλοσοφία ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε αυτό το σύστημα αρχών; Δεν υπάρχει όσο και αν το δείτε ιστορικά. Και όπου υπήρξε, το σύστημα δεν λειτούργησε.
Η κοινωνία ωθήθηκε στο περιθώριο και αυτό διευκόλυνε τους διαχειριστές- επαγγελματίες της εξουσίας. Κατάφεραν με την απουσία της κοινωνίας να επιτελέσουν το διττό τους ρόλο αποτελεσματικά. Να ασκούν εξουσία και να νέμονται το δημόσιο πλούτο.
Αυτόν τον ρόλο της πολιτικής, οικονομικής και πληροφορικής εξουσίας τον εισέπρατε επί χρόνια η άφωνη ελληνική κοινωνία η οποία το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έμεινε και άνεργη ή με πενιχρό μισθό αλλά βίωνε και βιώνει και τις συνέπειες της οικονομικής αλλά και πολιτικής κρίσης. Και τούτο καταγράφηκε στο συλλογικό υποσυνείδητό της.
Χωρίς δουλειά, λοιπόν, με διαλυμένες τις κρατικές λειτουργίες που παρείχαν κάποιο κοινωνική υπηρεσία, με μιαν αντίληψη ληστρικού καπιταλισμού (ανοίγω μια επιχείρηση και σε ένα μήνα θέλω να γίνω πλούσιος), με υποβαθμισμένη παιδεία, με διεφθαρμένο κράτος σε όλες τις βαθμίδες του, χωρίς ελπίδα για το μέλλον, χωρίς ίχνος αξιοκρατίας, με χαμηλά πολιτικά αντανακλαστικά της πολιτικής ηγεσίας, με έντονο το νεποτισμό ακόμη και αν οι γόνοι έχουν χαμηλό επίπεδο ευφυίας, με πληγωμένη υπερηφάνεια, είναι απορίας άξιον πως όσα βλέπουμε τις ημέρες αυτές δεν συνέβησαν εδώ και καιρό.
Ο θάνατος του 15χρονου μαθητή υπήρξε η αφορμή.
Οι κοινωνικές αιτίες και οι πολιτικές ευθύνες είναι πολλές.
Αυτές τις κοινωνικές αιτίες θα αναζητήσουμε στην επόμενη εκπομπή. Και παράλληλα θα δούμε τα διάφορα αντιεξουσιαστικά ρεύματα που διαμορφώθηκαν ιστορικά, μεταξύ αυτών και το φαινόμενο του αναρχισμού και των τάσεών του.

52 σχόλια:

Γιάννης Αρ είπε...

Το γεγονός της άδικης δολοφονίας του νεαρού Αλέξανδρου είναι από μόνο του αρκετά εξοργιστικό και θα μπορούσε να αποτελεί την μόνη αιτία για ότι έγινε και συνεχίζεται………….
Δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα γεγονότα είναι γνωστά .. προσωπικά βλέποντας το βίντεο με τους δολοφόνους να απομακρύνονται έγινα έξαλλος.

Προσωπικά ποτέ δεν ενέκρινα και συνήθως κατέκρινα τις πράξεις των ονομαζόμενων κουκουλοφόρων παρότι συνήθιζα να κινούμε στους ίδιους χώρους (πολιτικούς και μη) και αυτό στηριζόταν στο γεγονός ότι έβλεπα άχρηστες και ανούσιες (πολιτικά) τις κάθε είδους καταστροφές.

Όμως τώρα 20 και πλέον χρόνια μετά την φοιτητική ζωή μου, παρακολουθούσα τα γεγονότα και μου φαινόταν φυσιολογικά. Έχουμε αφήσει τα παιδιά μας να
εκ- παιδεύονται από την τηλεόραση και εκτός από το τι βλέπουν, τα ακούμε μόνο αν φωνάξουν.
Έχουμε απορροφηθεί από την καθημερινότητα σε τέτοιο βαθμό που η επικοινωνία μας μαζί τους έχει φτάσει στο ελάχιστο δυνατό «πόσα? …..τόσα…πάρτα ή δεν έχω… να γυρίσεις στις 12»
Ταυτόχρονα σκάνδαλα σκάνδαλα σκάνδαλα και όλα ατιμώρητα ενώ όλοι βλέπουμε ότι καλύπτονται από ψηλά…..

Άκουγα σήμερα τον πρωθυπουργό να μιλάει για κράτος δικαίου και για καμία ανοχή σε παράνομες πράξεις ενώ είναι σχεδόν σίγουρο από όλους μας ότι τουλάχιστον το στενό περιβάλλον του (αν όχι και ο ίδιος) καλύπτουν …(τουλάχιστον) τις όποιες παρανομίες.

Αλλά το είπε ο Σαββόπουλος : «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά έτσι κ’ αλλιώς τα ξέρουν όλα»
Και επειδή μας βλέπουν να κοιμόμαστε και να κατρακυλάμε ..και επιπλέον να προσπαθούμε να τα κοιμίσουμε και αυτά μάλλον είπαν να μας ξυπνήσουν.

Κακώς , κατά την γνώμη μου, αναφέρεστε σε τυφλή βία. Είναι βία αλλά δεν είναι τυφλή. Όλα θέλουν σπάσιμο και ξανά από την αρχή. Οι νέοι το βλέπουν και εμείς το βλέπουμε αλλά κάνουμε πως δεν το βλέπουμε…… προσπαθούμε να τους φορέσουμε τις ίδιες παρωπίδες. Το «πήραμε την ζωή μας λάθος ……» γράφτηκε όταν ήμασταν εμείς νέοι και το ξεφτιλίσαμε ……

Προσπαθώ να διακρίνω στις ανακοινώσεις όλων των κομμάτων κάτι που να αναδεικνύει προσπάθεια αυτοκριτικής και ανανέωσης πολιτικών ……. τίποτα … απολύτως τίποτα …… Μόνο μία κρυφή χαρά «θα ξαναμοιραστεί η πίτα…κάτι θα αρπάξουμε» .

Δεξιά υποκρισία αριστερή υποκρισία και κεντρώα υποκρισία και κάπου άκουσα ότι στην Αγγλία στοιχηματίζουν αν θα φαλιρίσει το Ελληνικό κράτος ……..

Τα τωρινά γεγονότα τα βλέπω σαν προειδοποίηση αν δεν ακούσουμε αυτά που μας λένε θα έρθουν χειρότερα. Και παρότι και εγώ δεν βλέπω λύση πιστεύω πως αν γίνουμε λιγότερο υποκριτές θα βρούμε την άκρη.

ΥΓ
Έβλεπα το απογευματινό διάγγελμα του Καραμανλή και μετά την Ελληνοφρένεια στον Σκαι και σκεπτόμουν ότι θα μπορούσε να έχει συμπεριελήφθη ολόκληρο και χωρίς μοντάζ και να είναι το ποιο επιτυχημένο …..

y=αx+β είπε...

Να γράψω κι εγώ σαν φοιτητής που είμαι. Δεν μπήκα καθόλου τόσες μέρες καθότι είτε έγραφα σχετικά ποστ σε διάφορα φόρουμ είτε ήμουν στους δρόμους.
Όχι, δεν έσπασα τίποτα. Εμείς δε σπάμε. Εμείς μόνο βρίζουμε. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο να αναστείλουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα και να κατεβούμε στους δρόμους ακόμα και για μήνες αν χρειαστεί. Η αρχική αφορμή ήταν η δολοφονία του Αλέξανδρου-Ανδρέα Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Η πλήρης εξαγρίωση (για μένα) ήταν όταν πληροφορήθηκα τα γεγονότα της Δευτέρας από το ρεπορτάζ του Γιώργου Κακούση, όταν οι μπάτσοι προέβησαν σε αγριότητες κατά μαθητών γυμνασίου που κατέβηκαν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν. Η συμπεριφορά αυτή είναι τουλάχιστον προκλητική και δείχνει πλήρη ξεδιαντροπιά.
Στη χθεσινή εκπομπή “Το κουτί της Πανδώρας”, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε κάτι που μου άρεσε πολύ: “Η ελληνική αστυνομία δρα εδώ και πολλές δεκαετίες σαν συμμορία και ούτε μία φορά δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες της!”

Είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Όλα τα χρόνια οι μπάτσοι κάνουν εγκλήματα και ποτέ δεν τιμωρούνται αλλά πάντα αθωώνονται! Εκείνοι που ξηλοκόπησαν τον Κύπριο φοιτητή, όχι μόνο αθοώθηκαν, αλλά ο ένας απ’ αυτούς διορίστηκε διοικητής στο Α.Τ. Κιλκίς. Πριν από 23 χρόνια συνέβη ξανά το ίδιο με τώρα. Οπωσδήποτε και τότε θα λέγανε ότι ελπίζουν να είναι η τελευταία φορά. Όμως να που ξανασυνέβη! Και θα ξανασυμβεί και στο μέλλον αν δεν αλλάξει η κατάσταση εκεί μέσα.

Οι μπάτσοι εξαντλούν την αγριότητά τους σε ανήλικους μαθητές, σε φοιτητές, και γενικώς σε άοπλους και αδύναμους πολίτες! Αν τύχει σε μια φασαρία ένας μπάτσος να πιάσει έναν άνθρωπο από τις κατηγορίες που προανέφερα, τότε όλοι οι υπόλοιποι θα πέσουν πάνω σε ‘κείνον για να τον δείρουν, παρόλο που θα είναι ακινητοποιημένος. Με αυτό τον τρόπο, αφήνουν όλους τους υπόλοιπους να διαφύγουν (ανάμεσά τους και εκείνους που θα έπρεπε να πιάσουν στ’ αλήθεια), αφού έχουν πέσει όλοι μαζί πάνω σε έναν. Όταν όμως χρειαστεί να τα βάλουν με κουκουλοφόρους, τότε κάθονται σα μαλάκες και τους κοιτάνε αφήνοντάς τους να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Όπως κάνουν και 4 μέρες τώρα και εξ αιτίας της ανικανότητάς τους καταστράφηκαν όλες οι μεγάλες πόλεις! Όλα αυτά μας δείχνουν ταυτόχρονα και τη βαρβαρότητα και την ανικανότητα εκ μέρους της αστυνομίας να πιάσει αυτούς που πρέπει και να συμπεριφερθεί όπως πρέπει. Δηλαδή, είναι παντελώς ανίκανοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Με το τέλος του μήνα όμως θα πληρωθούν κανονικά και θα πάρουν και δώρο Χριστουγέννων (13ο μισθό). Δεν είναι άδικο αυτό;

Οι συνδικαλιστές των μπάτσων μας λένε κάθε φορά ότι επειδή μερικές μεμονωμένες περιπτώσεις είναι κακοί, δε σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν ολόκληρο το σώμα. Όταν όμως οι μεμονωμένες περιπτώσεις είναι ένα σημαντικό ποσοστό, δεν τις λες μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά ένα σημαντικό ποσοστό, που δεν μπορεί παρά να αποτελεί πρόβλημα για ολόκληρο το σώμα. Όταν επίσης αυτές οι μεμονωμένες περιπτώσεις δεν τιμωρούνται σχεδόν ποτέ αλλά συγκαλύπτονται, τότε πώς δεν χαρακτηρίζουν ολόκληρο το σώμα;;;

Σχετικά με τα επεισόδια, είναι αλήθεια ότι ξεκίνησαν και έγιναν με αφορμή τη δολοφονία, παράλληλα με τις κινητοποιήσεις μας. Πολλοί άνθρωποι λένε με το δίκιο τους ότι δεν είναι δυνατόν επειδή ένας τρελός αστυνομικός έκανε ένα έγκλημα, να καταστραφούν οι δικές τους περιουσίες. Πολλοί μάλιστα μετά απ’ αυτά βλέπουν πια εχθρικά τις διαμαρτυρίες και μερικοί παίρνουν ακόμα και το μέρος του μπάτσου λέγοντας “Καλά του έκανε του αναρχικού και τον σκότωσε”.

Αυτοί όμως που τα σπάγανε χθες και προχθές δεν ήταν ούτε μαθητές και φοιτητές (όπως έλεγαν πέρισυ τα κανάλια), και πολλοί απ’ αυτούς δεν ήταν ούτε καν αναρχικοί οργισμένοι για τη δολοφονία του Αλέξη (όπως λένε τώρα τα κανάλια και ο κ. Κακλαμάνης). Χθες βρήκαν ευκαιρία κατέβουν να τα σπάσουν διάφοροι τύποι όπως οι χούλιγκαν που τα σπάνε στα γήπεδα, συμμορίες ανθρώπων της νύχτας, καθώς και διάφοροι εντελώς περιθωριακοί τύποι τους οποίους σε κανονικές συνθήκες ούτε τους αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν. Κοινωνικές ομάδες δηλαδή που ξέρουμε όλοι μας ότι υπάρχουν. Ανεγκέφαλοι άνθρωποι που έχουν ως τρόπο ζωής τη βία και που τις νύχτες δίνουν ραντεβού σε απόμερες τοποθεσίες για να παίξουν ξύλο ανά ομάδες. Όλοι αυτοί βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να κατέβουν όλοι μαζί και να σπάσουν πόλεις ολόκληρες. Συμμορίες μαφιόζων που σε κανονικές συνθήκες πουλάνε προστασία σε νυχτερινά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία να ληστέψουν τα μαγαζιά για να πάρουν το εμπόρευμα και να το πουλήσουν στη μαύρη αγορά. Η μοιρασιά των λαφύρων έγινε στην πλατεία Κοτζιά. Όλοι αυτοί ασφαλώς και δεν έχουν ιδανικά. Απλώς επωφελήθηκαν από την κατάσταση. Τα κανάλια φυσικά επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν παρτίδες με ανθρώπους της νύχτας και επειδή αυτό που θέλουν είναι να δημιουργήσουν τζέρτζελο για να κάνουν τηλεθέαση, δεν είπαν φυσικά τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά χρησιμοποίησαν για όλους μαζί τον όρο “αναρχικοί” που είναι και πιασάρικος. Όσο για τις ληστίες, τις φόρτωσαν αποκλειστικά στους μετανάστες (έκαναν κι αυτοί βεβαίως, δε λέμε) και έτσι επωφελείται και το κόμμα του Καρατζαφέρη, του οποίου τα στελέχη θα παρελάσουν σήμερα απ’ όλα τα κανάλια για να βρίσουν τους μετανάστες και θα φέρουν υψηλή τηλεθέαση στα κανάλια.

Η απορία όλων είναι “Πού είναι το κράτος; Πού είναι η αστυνομία;” Η κυβέρνηση, όπως έλεγαν την περασμένη βδομάδα διάφοροι αναλυτές, ήθελε να γίνει κάτι για να πάψουν να ασχολούνται τα κανάλια και ο κόσμος με το Βατοπέδι. (Ποιός ξέρει κι εκεί τι μαφίες και μυστικές υπηρεσίες μπορεί να είναι μπλεγμένες). Όσο για την αστυνομία είναι επίσης γνωστό ότι συναναστρέφεται με συμμορίες της νύχτας και ότι έχουν μοιρασμένες τις περιοχές. Ότι υπάρχουν δηλαδή και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας συμμορίες της νύχτας οι οποίες πολύ πιθανόν (σίγουρα δηλαδή) να συμμετείχαν στο πλιάτσικο όπως τόσοι άλλοι. Μια πάρα πολύ σημαντική εκδοχή είναι ότι με τόσο κράξιμο που έφαγε η αστυνομία, λογικό ήταν να μην υπήρχε χθες. Ήθελε να μας αφήσει λίγο να δούμε τη γλύκα και να πούμε ότι τους θέλουμε πίσω, κι ας σκοτώνουν που και που κι από κανένα παιδάκι, αρκεί να μας απαλλάξουν από τους κουκουλοφόρους. Με τον τρόπο αυτόν θα πάψουμε να ασχολούμαστε με τη δολοφονία ενός ξένου παιδιού από την αστυνομία, και θα σκύψουμε πάνω από τις δικές μας πληγές, αφήνοντας τους μπάτσους στην ησυχία τους και καταργώντας από το πρωί ως το βράδυ κάποιους Άλλους οι οποίοι φαίνεται να είναι ταυτόχρονα και εχθροί των μπάτσων. Έτσι όποιος εξακολουθεί να διαμαρτύρεται για τη δολοφονία, δηλαδή ενάντια στους μπάτσους, είναι στα μάτια όσων καταστράφηκαν οι περιουσίες τους, σύμμαχοι των κουκουλοφόρων και άρα εχθροί δικοί τους.

Τελειώνω το μακρινάρι μου με μία εικόνα δικής μου κατασκευής την οποία έχω στείλει σχεδόν παντού αυτές τις μέρες:
http://i215.photobucket.com/albums/cc65/e3iswsi/pictures/greek_police_logo.png

Κύριε Σαββίδη, ξέρω ότι άργησα αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν αναφέρετε στην εκπομπή, έστω 1-2 πραγματάκια απ’ όσα έγραψα.

copperINart I είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!
Δεν είμαστε τρομοκράτες, "κουκουλοφόροι", "γνωστοί-άγνωστοι".

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι....
Κάνουμε όνειρα - μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη "βιτρίνα", παχύνατε, καραφλιάσατε.

ΞΕΧΑΣΑΤΕ!
Περιμέναμε να μας υποστηρίξετε,
Περιμέναμε να ενδιαφερθείτε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.

ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε, δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.

ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ.
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα...
ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μας.

~~~~~~~

Η χειρόγραφη επιστολή που μοιραζόταν στην κηδεία του Αλέξη.
Τα «παιδιά»... αυτά τα «ανώριμα»... μας βάλανε πάλι τα γυαλιά…

Thanassis είπε...

Η άδικη πράξη του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό Αλέξανδρο είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα και ακυρώνει κάθε δικαιολογητική βάση ύπαρξης του συγκεκριμένου δράστη ως λειτουργού ακόμα και μέλους της κοινωνίας. Η αστυνομία, ως διαχρονικός κοινωνικός θεσμός προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οφείλει να στρατολογεί στις τάξεις της απλούς ανθρώπους που έχουν όμως ως πρότιστη και θεμελιώδη αρετή τους την συνειδητή παρουσία τους στην κοινωνία ως ανθρώπου και ως πολίτη, ώστε καμμία οργανωμένη (ενίοτε ακόμα και κρατική) εξουσία και καμμία προσωπική αδυναμία να μην μπορεί να την απαξιώσει. Πέρα όμως από αυτό, οφείλει και η Πολιτεία να απονέμει σε αυτούς από τους οποίους παραγγέλει την προστασία της δημόσιας τάξης της, να τους σέβεται χωρίς καμμία εξαίρεση και να αναγνωρίζει πάντοτε τον λειτουργικό τους ρόλο για τον οποίον υπάρχει. Άμυνα και άσκηση εξουσίας είναι γεύσεις αταίριαστες. Κανείς δεν κρύβει την ευαρέσκεια και αναγνώρισή του απένταντι στην αυστηρή αστυνομία της Γερμανίας ή της Γαλλίας, όταν επισκέπτεται τις χώρες αυτές και βλέπει ιδίοις όμμασι την αποτελεσματικότητα εκείνων των Σωμάτων. Αμέσως καταλαβαίνει ότι η κατάταξη εκεί στα Σώματα Ασφαλείας δεν συνιστά διέξοδο στους ανέργους νέους ή εξυπηρέτηση κομματικής πελατείας αλλά συνειδητή επιλογή της Πολιτείας (και κοινωνίας) να ορίζει τους καταλληλότερους και αξιολογότερους για αυτήν τη θέση. Στη χώρα μας άραγε συμβαίνει κάτι τέτοιο ή μήπως όλοι μαζί (πολιτικοί και γονείς) υποθάλπουν βουβά με τις επιλογές τους έναν από τους σπουδαιότερους θεσμούς της Δημοκρατίας;
Ευχαριστώ.
Ένας στρατευμένος νέος...αλλά πιστεύω σκεπτόμενος!

Thanassis είπε...

Υ.Γ.
Παρακαλώ την κοινωνία να αγκαλιάσει την Αστυνομία. Είναι βαθειά πληγωμένη και χρειάζεται εδώ και χρόνια ηθική συμπαράσταση.

Thanassis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θάνος Δ. Αθαν. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θάνος Δ. Αθαν. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θάνος Δ. Αθαν. είπε...

Προς κ.Γρίβα καταρχάς->
Η αναφορά του στον Λομπρόζο(Lombroso)είναι άστοχη ακόμη και με τη δικαιολόγηση που δίνει δευτερολογώντας. Το προφίλ του εγκληματία δεν μπορεί να "βεβαιώνεται" σχηματικά με βάση βιολογικά χαρακτηριστικά ή αυθαίρετα αταβιστικά στίγματα. Εκ γενετής εγκληματίας δεν υπάρχει, οι εγκληματογόνες συνθήκες είναι πολυσύνθετες και επ'ουδενί περιορισμένες σε γενετικά χαρακτηριστικά. Τέτοιες αντιλήψεις είναι ξεπερασμένες τουλάχιστον στο χώρο της εγκληματολογίας.
Πολύ σωστά επισήμανε κι ο κ.Γιανναράς την αντίρρησή του για τον εκ γενετής εγκληματία που υποβάλλει την ιδέα ενός δήθεν απόλυτου κακού στο οποίο δεν αρμόζουν όλες οι δημοκρατικές εξασφαλίσεις (δίκαιη δίκη κτλ). Ας θυμηθεί ακόμη ο κ.Γρίβας ότι κάποτε θεράπευε την αντιψυχιατρική κι ας παραδεχτεί το απαράδεκτο της δήλωσής του, επί της ουσίας. Κι ο Τ.Σαζ, κ.Γρίβα, θα αντέτασσε σθεναρά την αντίρρησή του στην απόλυτη επιμονή σας σε μια στρεβλωμένη θεώρηση του εγκληματία (ως τέτοιου).
Από την άλλη, το συναισθηματικό ξέσπασμα του κυρίου Γρίβα, αφήνοντας στην άκρη την ατυχή του αναφορά στον Ιταλό εγκληματολόγο του 19ου αιώνα, καλύπτει το θυμικό των περισσότερων Ελλήνων, που ασφαλώς αγανακτεί με πράξεις αστυνομικής βίας (που δεν δικαιολογούνται με καμιά ηθικοπολιτική θεμελίωση).

Τέλος, ο κ.Δεληβογιατζής μπορεί να μας σχολιάσει με τη φιλοσοφική σκευή του, ιδιαίτερα με τη θεώρηση της φιλοσοφίας του Φουκώ που γνωρίζει καλά, αν πρόκειται για το μάτι της εξουσίας τελικά που προσδιορίζει καθοριστικά και ταλανίζει ακόμη και την ίδια τη συζήτησή μας ως πολιτών για το φαινόμενο της νεότευκτης, αυθαίρετης βίας των τελευταίων ημερών.
Προτού λοιπόν καταλήξουμε σε μια μάλλον αφοριστική και απόλυτη αντίληψη για παντελή έλλειψη κοινωνιοκεντρικής πρότασης (άποψη Γιανναρά), ας εξεταστεί και το ενδεχόμενο να αναχθεί το ευρύτερο πρόβλημα σε μια θεώρηση της γλώσσας της εξουσίας που επικαθορίζει αυθαίρετα τα τεκταινόμενα, μέσα και από τον επιπολασμό του αστόχαστου λόγου των περισσότερων ΜΜΕ.

Υ.Γ. Ασφαλώς ο αναρχισμός δεν έχει καμιά σχέση με αυθαίρετη βία-ο Β.Μπένγιαμιν, μεταξύ πολλών άλλων, σοφά υπέδειξε τα όρια της βίας στο περίφημο κριτικό δοκίμιό του.

Θανάσης Δεραινίτης
Εγκληματολόγος -δικηγόρος

y=αx+β είπε...

Θανάση,
Δεν έχουμε καμία διάθεση ούτε και θέλουμε να αγκαλιάσουμε μία αστυνομία που συμπεριφέρεται έτσι όπως συμπεριφέρεται. Δε θα κάνει η κοινωνία το πρώτο βήμα. Για να χρειάζεται ηθική συμπαράσταση, πρέπει κατ' αρχήν να έχει ήθος. Όμως δε βλέπω να έχει. Αν είχε θα καταδίκαζε τα πάμπολλα μεμονωμένα περιστατικά αντί να τα συγκαλύπτει και να τα αθωώνει. Αν όπως λες είναι πληγωμένη, όποιος έχει ένα ίχνος αξιοπρέπειας ας αντιταχθεί ενεργά στους συμμορίτες συναδέλφους του ή αν δεν νιώθει ικανός να το κάνει ας αλλάξει επάγγελμα. Αλλιώς αν απλώς είναι πληγωμένη χωρίς να προτίθεται να αλλάξει, τότε είναι μια ευκαιρία για μας να την αποτελειώσουμε ώστε μετά να την ξαναφτιάξουμε απ' την αρχή με τους δικούς μας όρους.
Λυπάμαι αλλά εγώ έμαθα να συμπονώ τους ανθρώπους. Εκείνους που σηκώνουν το κλομπ για να χτυπήσουν τραυματίες και παιδάκια, δε μπορώ και δε θέλω να τους συμπεριλάβω στο ανθρώπινο είδος.

Θάνος Δ. Αθαν. είπε...

Έχεις δίκιο ως προς το ήθος. Είναι πραγματικά απαράδεκτο η αστυνομία να μην έχει τη στοιχειώδη τόλμη να καταδικάζει απερίφραστα και να τιμωρεί απαρέγκλιτα τα μέλη της που εγκληματούν.Η ανοργανωσιά και η απαιδευσία είναι οι πληγές που μαστίζουν το θεσμό των σωμάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και δε νομίζω ότι η αστυνομία μπορεί να αλλάξει ριζικά, όπως θα το θέλαμε πολλοί (πιστοί μιας αναρχικής δικαιοσύνης). Ρεαλιστικά βλέποντας το ζήτημα, οι μόνες αλλαγές που μπορεί να γίνουν αφορούν τον εκδημοκρατισμό αυτών των κρίσιμων για το κράτος οργάνων. Το να ευθυγραμμιστούν με σταδιακές, επώδυνες αλλά ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που απαιτεί ένα σύγχρονο κράτος δικαίου,είναι εκ των ων ουκ άνευ.
Δυστυχώς, η ασφάλεια θα παραμείνει ένας ακρογωνιαίος λίθος στις σύγχρονες (μετα)δημοκρατίες μας. Επομένως, αυτό που επείγει είναι ο εξανθρωπισμός αφενός των σωμάτων ασφάλειας, η
ευθυγράμμιση κι ο συγχρονισμός με τα πιο προωθημένα δημοκρατικά συστήματα αστυνόμευσης και σωφρονισμού αφετέρου.
Οπότε ναι, δίκαιη δίκη και αναγώριση των ανθρώπινων δικαιωμάτων για όλους. Ταυτόχρονα, διαρκής και στοχευμένη κριτική των φαύλων κάθε λογής. Προτάσεις, ακολούθως, για ένα ανθρωπινότερο πρόσωπο μιας έτσι κι αλλιώς απρόσωπης δημοκρατίας. Μέσα από τις τελευταίες θα ξεπηδήσουν, σε διάλογο μεταξύ πολλών, που θα δυναμώνει αργά αλλά σταθερά, οι αφορμές πραγματικής αλλαγής σε ζέοντα προβλήματα.
Να σημειώσω τελειώνοντας πως καμιά επιείκεια συναισθηματική δεν αρμόζει σε δολοφονίες σαν και αυτή που πυροδότησε τα τελευταία συμβάντα. Από την άλλη, καλό είναι να εντοπίζουμε έγκαιρα τις αγκυλώσεις που αποπροσανατολίζουν επικίνδυνα πολλές φορές.

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Από όλα όσα ακούω αυτόν τον καιρό, αλλά και από όσα άκουσα εχθές στις ανιχνεύσεις βγάζω το συμπέρασμα ότι οι αριστεροί είναι στον κόσμο τους.

Ο Ρήγας ήταν απαράδεκτος. Τόσον καιρό τον εκτιμούσα, αλλά αρκούσαν τα χθεσινά για να καταλάβω ότι πρόκειται για έναν συνηθισμένο πωρωμένο αριστερό, καλοβολεμένο γιατρό, που για να σπάσει τη βαρεμάρα του ασχολείται με ιδεολογίες και πορείες.

Και αν αυτός κρίνει από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εγώ θα κρίνω από το ειρωνικό χαμόγελό του όταν άκουσε την λέξη πατρίδα.
Δηλαδή ρε φιλάρα, τί το κακό βρίσκεις στην λέξη πατρίδα; Και αν εσύ έχεις συμπλέγματα από την εποχή της δικτατορίας πάει να πει ότι θα ξεχάσουμε την πατρίδα;
Στο κάτω κάτω, ψυχίατρος είσαι, ψάξτο το ζήτημα και λύσε το μόνος σου.
Μου θυμίζει αυτή η νοοτροπία ορισμένους που επειδή ζεσταίνονται οι ίδιοι, ζητούν και από τους άλλους να βγάλουν τα μπουφάν τους γιατί νιώθουν περισσότεροι ζέστη.

Τόσο πολύ εκνευρίστηκα με την ειρωνία του, ώστε μόλις αποχώρησε ο Γιανναράς, έκλεισα την τηλεόραση γιατί οι άλλοι δύο δεν ήταν σε θέση να κάνουν έναν σοβαρό αντίλογο.

Όσον αφορά τις πορείες περίμενα τόσες μέρες να ακούσω από κάποιον να πει το προφανές: ξαφνικά, σε όλην την Ελλάδα, γίναν επεισόδια. Την ίδια μέρα, με την ίδια αφορμή, για μια είδηση που κάτω από άλλες συνθήκες θα περνούσε με ψιλά γράμματα, γίναν πορείες και γίναν και επεισόδια.
Δε σας φαίνεται λίγο ύποπτο αυτό ρε παιδιά;

Κανένας απ' όσους πάνε στην πορεία δεν αναγνωρίζει αυτούς που σπάνε τις βιτρίνες.
Ποιοι είναι λοιπόν; Και πώς γίνεται ακόμα και σε μικρές κοινωνίες, μικρών πόλεων να εμφανίζονται άγνωστα άτομα σε μια πορεία και να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά;

...Και ξέρω ότι όταν τα ακούνε κάτι τέτοια μερικοί καλοβολεμένοι, θα ελιχθούν και δε θα απαντήσουν, ξεκινώντας τον συνηθισμένο μονόλογο.


Όσον αφορά τα υπόλοιπα, είναι φλυαρίες. Ο βλάκας, που υπερασπίζεται εκείνον που σπάει μια βιτρίνα, είναι τόσο βλάκας που δεν έχει νόημα ούτε να συζητάς μαζί του, ούτε καν να ασχολείσαι.

aspic είπε...

Βρέιιι,που χάθηκες ρε ερμάριον εσύ;
Και τι κάνεις εδώ;
Μετακομίσαμε όλοι δίπλα στο πόρταλ δέν τα μαθες;
Και εσείς κύριε εγκληματολόγε μου χαρούμενε μηδενιστή,ελάτε δίπλα στο πόρταλ να τα πείτε,γιατί πράγματι είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφετε,να τα ακούσουν και κάτι πατριώτες που έχουν μαζευτεί εκεί.
Και μεταξύ μας τώρα,ήταν να το κλείσει το μπλόγκ ο παντελής,αλλά το χει αφήσει για να μήν διακόψει την θεραπεία του μάιρα.
Έχουμε και ένα τρελλό εδώ μέσα κύριε θανάση άν δέν το ξέρετε.
Δέν είναι επικίνδυνος,αλλά προσέξτε άμα ξεμπουκάρει ξαφνικά από κανένα τόπικ,να του μιλήσετε με τρόπο και να μήν τον αποπάρετε γιατί μας το απαγόρεψε ο γιατρός του.
Δέν του δίνουμε χάπια,του κάνουμε ψυχοθεραπεία μόνο διαχείρισης των συναισθημάτων του.
Δηλαδή απλώς βριζόμαστε για να το πούμε πιο απλά.
Καθήστε να πάω να τον φωνάξω να σας γνωρίσει.
Θα πάρει μιά χαρά...

































ΜΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΜΑΙΙΙΙΙΙΙΡΑΑΑΑΑΑΑ,που έχεις κρυφτεί ρεεεε;
Βγές έξω ήλθε κοσμος να σε επισκεφθεί.
Έλα,σου χουν φέρει και δώρα..ναι ναι και τα άπαντα του αριστοτέλη που ζήταγες και ένα ωραίο αυτοκινητάκι τηλεκατευθυνόμενο να παίζεις.
Άντε έλα μήν αργείς γιατί θα βαρεθούν και θα φύγουνε.



Περιμέντε παιδια μήν φύγετε ακόμη γιατί είναι ευαίσθητος και ντροπαλός ο μάιρας.

Άνα είπε...

Παρακολουθούμε την εκπομπή σας λόγω των πολύ ενδιαφέροντων θεμάτων προς συζήτηση.
Χθές, με τη θεματολογία την συγκεκριμένη και με το εισαγωγικό βίντεο που εκτός των απαράδεκτων συσχετισμών που έκανε , δεν ταιριάζει καθόλου με το ύφος της εκπομπής που αγαπάμε, ο μόνος λόγος ήταν η παρουσία του καθηγητή Γιανναρά.
Ο μόνος σοφός με ελεύθερη γνώμη που συμμετέχει στο ελληνικό γίγνεσθαι, δυστυχώς μόνον αραιά και πού..
Ευτυχώς μίλησε εχθές και μας έσωσε από την τρέλλα.
Ευτυχώς είναι ο καθηγητής Γιανναράς κι ευτυχώς υπάρχει κι η εκπομπή σας που του δίνει βήμα και το δέχεται.

Ανιχνεύσεις είπε...

maira, mairouli είμαι ο φίλος σου ο Παντελής. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, εμφανίσου. Ξεχάστηκα μια μέρα και σου έγραψα άσχημα πράγματα. Σου ζητώ συγνώμη.
Αν δεν θέλεις να ακούσεις εμένα, άκουσε το φίλο σου τον aspic. Τι θα κάνουμε χωρίς εσένα, τώρα που σε συνηθίσαμε... Μιθριδατισμό πάθαμε μαζί σου.

Mαίρη Ευσταθίου είπε...

Αποφάσισα να παρέμβω παρακολουθώντας την χθεσινοβραβυνή εκπομπή των Ανιχνεύσεων, μία εκ των ελαχίστων που φιλοξενούν σκέψη στην ελληνική τηλεόραση. Χθές μου άφησε μία γεύση πολύ πικρή καθώς διαπίστωνα πως ο μηδενισμός που κατήγγειλαν οι καλεσμένοι και με ιδιαίτερη έμφαση ο καθηγητής κος Γιανναράς έχει καταλάβει και τους ίδιους την ώρα που με αφορμή τα γεγονότα θρηνούν για την απώλεια κάθε κοινωνικής, ηθικής και πολιτικής αξίας στην ελληνική κοινωνία, αποφαινόμενοι προφανώς για τον οριστικό θάνατο του έλληνα ή του ανθρώπου. Ας τοποθετήσουμε λοιπόν και την ταφόπλακα και ας μοιρολογήσουμε.
Και όμως οι καιροί απαιτούν άλλη στάση και διάθεση. Δεν είναι ώρα για θρήνο αλλά για ενίσχυση των υπαρχόντων αλλά δυστυχώς απομονωμένων υγιών τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λόγου. Γιατί αυτά τα τμήματα πιέζονται και εξωθούνται στο περιθώριο μαζί με κάθε άλλον κοινωνικά αποκλεισμένο και το τελευταίο που χρειάζονται αυτά τα μέλη της κοινωνίας είναι ρήσεις από καθέδρας από συνταξιοδοτούμενους καθηγητές για τον επικείμενο αφανισμό τους είτε την έκφραση της ηθικής αγανάκτησης καθενός που δεν βρίσκεται στη θέση τους,
Θέλω λοιπόν να σχολιάσω την ντροπή του κου Σαββίδη για το πλιάτσικο και τη διαπίστωση περί εκφυλισμού των παραδοσιακών μας αξιών αλλά και την απόφανση του καθηγητή Γιανναρά για την απουσία της αριστεράς.
Οι πλιατσικολόγοι αγαπητέ κύριε Σαββίβη μην ξεχνάτε πως είναι κυρίως φτωχοί μετανάστες που απλώς άδραξαν την ευκαιρία μα ίσως και άλλοι παραβάτες ενήλικοι και ανήλικοι διαμορφωμένοι από τις αξίες του κοινωνικού περιθωρίου. Ποιος δημιουργεί αυτήν την τάξη ανθρώπων; Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε λίγο ή πολύ. Υπάρχει μία κοινωνική αιτία και αυτή λέγεται καπιταλισμός και οικονομία της αγοράς. Αυτή εξωθεί κοινωνικές μάζες στο περιθώριο, αυτή αποδιοργανώνει κοινωνικές και ηθικές αξίες, αυτή αποσαθρώνει από τη δεκαετία του 50 και τα δικά μας ήθη μαζί με τα ήθη και τις παραδόσεις όλων των αποικιοκρατούμενων και τριτοκοσμικών εθνών. Αυτό είναι ένα σύμπτωμα τόσο οδυνηρό και ηχηρό παγκοσμίως που δεν ωφελεί σε τίποτα ο ηθικός στιγματισμός τέτοιων κοινωνικών ομάδων αφού ισοδυναμεί με παγίωση του κοινωνικού τους αποκλεισμού.
Με αυτήν την έννοια λοιπόν το να υπάρχει μία πολιτική δύναμη που αρνείται να καταδικάσει αυτές τις κοινωνικές ομάδες με τον τρόπο που ηγεμονικά προσπαθούν να της επιβάλλουν οι υπόλοιπες καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις δεν είναι καθόλου «χαΐδεμα» των αυτιών όπως πιστεύει ο κος Γιανναράς επαναλαμβάνοντας τη γνωστή όσο και απαράδεκτη δήλωση της κας Παπαρήγα, προμηθεύομενος λόγο από ένα κόμμα της αριστεράς που κατά τα λεγόμενά του υπηρετεί μόνο συντεχνιακά συμφέροντα και άρα δεν πληρεί, και εδώ συμφωνούμε, τον ουσιαστικό ρόλο της αριστεράς. Γιατί η αριστερά οφείλει κατά τη γνώμη μου να βλέπει πέρα από τον εργαζόμενο στον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον και όχι να συμπαρατάσσεται με την ξεδιάντροπη δήλωση του Παυλόπουλου να θέσουμε τους ταραξίες σε κοινωνικό αποκλεισμό.
Μπορεί το κόμμα που υπονοούσε ο κος Γιανναράς να μην αποτελεί την ιδανική αριστερά που ο ίδιος ονειρεύέται, όμως η στάση του είναι κατά τη γνώμη μου πολιτικά σωστή και ηθική. Γιατί στην συγκεκριμένη στιγμή δεν χρειαζόμαστε καταδίκες ούτε επίδειξη του αποτροπιασμού μας παρά ανάληψη ενός παιδαγωγικού, θεραπευτικού και εν τέλει ανθρώπινου διαλόγου ακόμη και με τα παραβατικά υποκείμενα που έχουν εξωθηθεί στο περιθώριο του άγριου κόσμου μας.
Πιστεύω βαθιά πως το ζήτημα δεν εξαντλείται με το στιγματισμό ούτε του πλιάτσικου ούτε των ειδικών φρουρών. Και τα δύο μέρη είναι εν τέλει ο τελευταίος τροχός της αμάξης ενός γιγάντιου μηχανισμού που εργάζεται χρόνια τώρα για την ισοπέδωση των συνειδήσεων. Οι φτωχοδιάβολοι και οι τρομοκράτες είναι δυστυχώς όργανα μιας δύναμης που με φρίκη φέρνει στο νου την αρχαία τραγωδία και τις τυφλές δυνάμεις της μοίρας. Η μοίρα στον κόσμο μας όμως έχει όνομα και λέγεται Νόμος της Αγοράς.

Φιλικά
Μαίρη Ευσταθίου
Διδακτορική φοιτήτρια στο παν. Αθηνών

Άνα είπε...

Στο κείμενο που παραθέτει ο "ανιχνεύσεις" ξεχωρίζω τα παρακάτω:
" Τι φταίει?
Κατά τη γνώμη μου η περιθωριοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.
Τα τελευταία πολλά χρόνια η κοινωνία ωθήθηκε στο περιθώριο. Κανένα μέσο και κανένας έλληνας λόγιος, πολιτικός ή καλλιτέχνης δεν έθεσε ποτέ δημοσίως κάποιο ζήτημα που θα μπορούσε με αναλυτικό δημόσιο διάλογο να διαμορφώσει κοινωνική συνείδηση.
Δεν συζητήθηκε ποτέ κανένα σύστημα αξιών. Ξέρετε κανένα κοινωνικό σύνολο που να κατόρθωσε να συνυπάρξει χωρίς να παράγει και να αναπαράγει ένα σύστημα αρχών που διέπει τη συμβίωσή του; Μια ιδεολογία, μια φιλοσοφία ή όπως αλλιώς θέλετε να ονομάσετε αυτό το σύστημα αρχών; Δεν υπάρχει όσο και αν το δείτε ιστορικά. Και όπου υπήρξε, το σύστημα δεν λειτούργησε.
Η κοινωνία ωθήθηκε στο περιθώριο και αυτό διευκόλυνε τους διαχειριστές- επαγγελματίες της εξουσίας. Κατάφεραν με την απουσία της κοινωνίας να επιτελέσουν το διττό τους ρόλο αποτελεσματικά. Να ασκούν εξουσία και να νέμονται το δημόσιο πλούτο."

Δεν καταλαβαίνω σε ποιά "πολλά χρόνια" αναφέρεται, κατά τα οποία περιθωριοποιήθηκε η κοινωνία. Απότι ξέρω ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη πολιτικοποίηση (φτάσαμε και στο δημοτικό πλέον) απότι τα τελευταία 30 χρόνια.
Απότι ξέρω ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη ελευθερία στην έκφραση και διεκδίκηση δικαιωμάτων.
Απότι ξέρω ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη ανοχή.
Αυτά, λογικά, δεν θάπρεπε ναχουν ως αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Τι συνέβη λοιπόν?
Γιατί οι κοινωνία μας είχε αξίες όταν υπήρχε πολύ λιγώτερη ελευθερία και..χρήμα?
Δεν σας προβληματίζει η σύγκριση? Μήπως η κοινωνία μας δεν ήταν ικανή να διαχειριστεί την ελευθερία και την οικονομική ευμάρεια της?
Μήπως άνοιξε μόνη της τον τάφο της?
Η΄μήπως δεν είναι αυτή η ίδια που έτρεχε και τρέχει στα συλλαλλήτηρια και τις διαδηλώσεις, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των "εθνάρχων" και τών επιγόνων τους?
Μήπως δεν είναι αυτή η ίδια που θεσμοθέτησε το ρουσφέτι και το μέσον, αυτή που καταχρεώθηκε από δάνεια που δεν μπορεί να ξοφλήσει??
Δεν καταλαβαίνω, σε ποιά κοινωνία αναφέρεται ο συντάκτης.

Στο χέρι μας ήταν να αλλάξουμε την ζωή προς το καλύτερο. Αντί να σκεφτούμε πως να διαχειριστούμε την ελευθερία την μετατρέψαμε σε ασυδοσία. Επιπολαιότητα κι ανεγκεφαλιά, συμπλέγματα και απωθημένα, οδήγησαν στην καταστροφή της Παιδείας, της γλώσσας μας, στην παραποίηση της ιστορίας, στην παντελή έλλειψη σεβασμού σε παραδοσιακές και διαχρονικές αξίες, στην αδιαντροπιά, τον ξεπεσμό ως λαός.
Από την μια ψάχνει για πνευματικούς ηγέτες που θα καθοδηγήσουν δημιουργικά την κοινωνία, από την άλλη η ίδια η κοινωνία με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προτιμά να βλέπει σκουπίδια στην τηλεόραση (για χαλάρωμα), παρά να ανοίξει ένα βιβλίο να προβληματιστεί.


Συμφωνώ ότι η κοινωνία μας χρειάζεται σοφούς καθοδηγητές για να γιατρευτεί, όμως αυτό προυποθέτει θέληση και προθυμία για άρση των ελευθεριοτήτων που υιοθετήθηκαν τα τελευταία πολλά χρόνια.

Θάνος Δ. Αθαν. είπε...

Επικίνδυνες φιλοσοφίες το ζητούμενο [Ενάντια στον Homo eco-communicans, οικονομικο-επικοινωνιακό άνθρωπο, των δημοκρατιών της αγοράς. Βαθαίνοντας τη δημοκρατία μέσα από τον ηρωισμό τού συνηθισμένου ανθρώπου' καταδείχνοντας ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη συνάφεια ανάμεσα στο ατομικό&το συλλογικό ]...


Καλησπέρα σε όλους κι όλες.
Συμφωνώ πλήρως με τη λογική της Μαίρης. Να προσθέσω εδώ ότι,όπως έλεγε κι ο Μερλώ-Ποντύ εγκωμιάζοντας τη φιλοσοφία (και ασφαλώς μιλάμε για την πρακτική, πολιτική φιλοσοφία που είναι προσβάσιμη σε όλους-συνιστώντας μάλιστα και αυτονόητο δικαίωμα/υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη)οφείλουμε να αρνηθούμε την αναλώσιμη(&στείρα) σκέψη της επισκόπησης (la pensee de survol)που ξεχνάει το γλωσσικό και σωματικό μας ρίζωμα, αναπόδραστη προυπόθεση κάε λόγου και κάθε δημιουργικού εγχειρήματος.
Κλασικό παράδειγμα ενός ανθρώπου που αποφαίνεται μελαγχολικά για το κατάντημα της χώρας, του πολιτισμού κτλ ο κ.Γιανναράς, αδυνατεί πολλες φορές να προσφέρει λόγο ανάτασης με τις γνωστές αγκυλώσεις του σε θέματα "πατριδοκεντρικά". Δεν αρκεί λοιπόν μια (αρνητικά και καταθλιπτικά επαναλαμβανόμενη)"σκέψη της επισκόπησης" η οποία αυτοεξαντλείται στην επισήμανση γεγονότων ή προεκτείνει οφθαλμοφανή ή λογικά συμβάντα [υιοθετώντας οπωσδήποτε αξιακά φορτισμένες έννοιες, άσχετα αν αποποιείται κανείς την ιδεολογική φόρτιση στο δημόσιο λόγο του...]. Το κατεστημένο κόμμα της ανανεωτικής αριστεράς προφανώς κινείται θετικά, προβάλλοντας εν μέρει το λόγο των περιθωριακών, των στιγματισμένων, των ανθρώπων γενικά που δεν απολαμβάνουν, όπως θα έπρεπε, τα δικαιώματα που απορρέουν από χάρτες και συντάγματα, από νόμους και διατάγματα προστασίας αφηρημένων καταρχήν αξιών.
Ενώ λοιπόν έχει νόημα να συζητούμε πράγματα παλιά (η Πατρικίου φερειπείν, αναδημιουργώντας θεατρικά το Κομμουνιστικό Μανιφέστο μάς υπενθυμίζει τα λαγαρά νοήματά του), καλό είναι να εντείνουμε τον ωμό μας λόγο, να αρχίσουμε να μιλάμε όπως αισθανόμαστε, προγραμματίζοντας στη συνέχεια τη συντονισμένη δράση μας (ριζοσπαστικοποιώντας, ας πούμε, την ένταση μεταξύ λόγων και έργων μας).
Με τα λόγια του Σατλέ:
" Η δημοκρατία της αγοράς είναι ουσιαστικά ένας ανταγωνισμός ανάμεσα σε ελίτ. Οι αποφάσεις, τα πολιτικά 'δεδομένα εξόδου' δε διαμορφώνονται ελεύθερα από μόνα τους. Όσο περισσότερο ενισχύεται η Τριπλή Συμμαχία της ταύτισης των οικονομικών, των πολιτικών και των επικοινωνιακών αγορών, τόσο περισσότερο επιβάλλεται η αναγκαιότητα μιας ασυμμετρίας που έχει προκατασκευαστεί από τους κοινωνικούς κατασκευαστές της συναίνεσης. Αυτή η ασυμμετρία έχει πλέον την παγκόσμια αποστολή-πολιτισμική, πολιτική, οικονομική-να δημιουργήσει μια κοινωνία των πολιτών σε παγκόσμια κλίμακα που καθοδηγεί μια επίθεση κάτω από το λάβαρο της οποίας συνενώνονται η αναρχία, η νομική επιστήμη, ο λογικός εμπειρισμός κι ο μερκαντιλισμός. Πρόκειται για το λάβαρο της Μεγάλης Στρατιάς του ψυχαγωγικού νεοσυντηρητισμού, του μοναδικού Θεού που έχει αναζωογονηθεί από το Χάος και τα δίκτυα, των κοινωνιολόγων μισθοφόρων της Τριμερούς, των μεμψίμοιρων που έχουν απογοητευτεί από το μεταμοντερνισμό&τη μεταβιομηχανική εποχή, των διαφημιστών των ανθρώπινων δικαιωμάτων, των ομάδων του μετα-ολοκληρωτισμού & τέλος των ζωέμπορων της γνωστικής εκγύμνασης"(σ.162-3).

Αναφορές: «Να ζούµε και να σκεφτόµαστε σαν τα γουρούνια: για τον φθόνο και την ανία στις δηµοκρατίες της αγοράς» του Ζιλ Σατλέ (µτφ. Άγγελος Φιλλιπάτος, εκδόσεις Καστανιώτης 1999)

"Η αρχή της ωμότητας", του Κλεμάν Ροσέ (μτφ. Αθανασόπουλος Τάκης, Καστανιώτης, 2003)

Thanassis είπε...

Είναι κρίμα που στη χώρα μας εν έτει 2008 μΧ η αστυνομία αντιμετωπίζεται με τον απαξιωτικό τρόπο που βλέπουμε όλοι. Κανείς δεν επιδοκιμάζει την πράξη του αστυνομικού, μάλιστα, μεταξύ των άλλων, ο δράστης χαρακτηρίστηκε από κορυφαίο πρόσωπο του αστυνομικού συνδικαλισμού ως "ο άνθρωπος που διέλυσε το Σώμα". Όποιος γνωρίζει προσωπικά έστω έναν αστυνομικό αντιλαμβάνεται αμέσως την ντροπή που νιώθουν οι αστυνομικοί για τον άδικο χαμό του παιδιού και την βουβή οργή τους για την αδικαιολόγητη πράξη. Κανείς όμως αστυνομικός δεν μπορεί να κρατά φερέφωνο για να διατυπώνει απόψεις και συναισθήματα του, όπως κάνουν κάποιοι παντελώς άσχετοι τύποι της πραγματικότητας νυχθημερόν στην τηλεόραση. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι και σε αυτό το Σώμα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, γιατροί, επιστήμονες, άνθρωποι απλοί που κάνουν με συνείδηση τη δουλειά τους και που προέρχονται και αυτοί από τα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας. Ο πυροβολισμός του Ειδικού Φρουρού που οδήγησε στον θάνατο του παιδιού αποτελεί πράξη ειδεχθή, γιατί όμως τόση ακραία αντίδραση σε βάρος της κοινωνίας και της αστυνομίας τη στιγμή μάλιστα που από επιπόλαια ιατρικά λάθη χάνουν ξαφνικά τη ζωή τους άνθρωποι, που χρειάστηκαν να βρεθούν σε κάποιο χειρουργικό τραπέζι για να βρουν την υγεία τους, και τα τροχαία ατυχήματα που οδηγούν σε πλείστους θανάτους ανθρώπων για τους οποίους ποτέ κανείς δεν μαθαίνει τίποτα και κανείς δεν αντιδρά; Η αστυνομία δεν είναι επιχείρηση που ακολουθεί εορταστικά ωράρια λειτουργίας και ανοίγει και κλείνει όποτε θέλει ώστε να μπορεί να αποτελειωθεί. Απεναντίας είναι από τους παλαιότερους θεσμούς, πιό παλιός ακόμα και από τον Άρειο Πάγο ή τη Βουλή των Ελλήνων και γι' αυτό ακρογωνιαίους λίθους της νεοελληνικής κοινωνίας -ιδρύθηκε μόλις !το 1821 με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας-. Θα περίμενε κανείς λοιπόν να έχει φτάσει σε ύψιστο επίπεδο οργάνωσης και αποτελεσματικότητας. Το ότι έγινε χείρα δικτατόρων δεν πρέπει να βαρύνει την ίδια αλλά τους ιθύνοντες στους οποίους δίνουμε με την ψήφο μας την εντολή να αποφασίζουν για κάθε τι και να πράττουν εν λευκώ στο όνομά μας. Ευχαριστώ.

ΦΑΝΤΙ είπε...

θανάσση η απερίσκεπτη δολοφονία του παιδιού ήταν η αφορμή. Τα αίτια ΔΕΝ έχουν να κάνουν με την αστυνομία, αλλά γενικότερα με την διεφθαρμένη πολιτεία την οποία η αστυνομία υπερασπίζεται. Συζήτηση γίνεται στο πόρταλ, κάποια ψίγματα - ιδέες θα πάρεις και απο εκεί.

Διάβασε το Κλαίμε και μόνοι μας μπας και σου έρθει καμιά ιδεά. Διάβασε επίσης το Το ψεύτικο ρητό του Ισοκράτη", έχει αρκετό "κρέας"

MAIRA666 είπε...

ΠΡΟΣ Ψ=ΑΧ+Β ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Δεδομενο πρωτο ο « εξισωση» είναι φοιτητης πιθανον μαθηματικου η οικονομικων σχολων.

Δεδομενο δευτερο Ο κυριος με την Ιδιοτητα του φοιτητη δηλωνει ευθαρσως ότι μονο βριζει η και υβριζει ( ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ) χωρις να εξηγει ακριβως ουτε ποιους υβριζει ουτε βεβαια τι ειδους υβρεις ξεστομιζει και θεωρει την ιδιοτητα του φοιτητη σχεσον ταυτοσιμη με του εχων την δυνατοτητα του υβριζειν δηλαδη του Υβριστη. ( νεοελληνικα …. βριστης)

*** θεωρω ως λογικοτερον συμφωνα με την περιπτωση να υβριζει με διαφορα κοσμητικα ειτε τους αστυνομους ( μπατσους κατά αυτόν) ειτε τους κυβερνωντες που υποτιθεται ότι είναι και τα αφεντικα των «μπατσων» οι οποιοι ΠΑΝΤΑ υπερασπιζονται ως «κρατικη» Οντοτητα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την Κυβερνητικη Πολιτικη .

ΠΡΟΣΟΧΗ 1. δεν μπορω να υποθεσω ότι υβριζει την οπιαδηποτε αντιπολιτευση η οπιαδηποτε άλλη μη αυστηρως κυβερνητικη - κτρατικη οργανωση γιατι σε τουτη την περιπτωση θα αναγκαστουμε να παραδεχτουμε ότι τα αφεντικα των «μπατσων» είναι ο οποισδηποτε άλλος εκτος το κρατος - Κυβερνησης

ΠΡΟΣΟΧΗ2. Συμφωνα με τα λεγομενα του αυτή η ιδιοτητα του ΥΒΡΙΖΕΙΝ είναι ιδιοτητα που την κατεχουν μονο οι φοιτητες η και
Μαθητες πιθανον η και του νηπιαγωγιου η και οπιαδηποτε αλλου μικροτερου ,Αρκει να εχει την ιδιοτητα του « κρινειν» και του «λαλειν»

Δεδομενου ότι Ουδεις μπορει να υβριζει διχως πρωτα να εχει την ελαχιστη δυνατοτητα κρισης , απαραιτητο ΚΟΣΜΗΜΑ προκειμενου να αποφανθει ότι καποια συγκεκριμενη ενεργεια τριτου η και του ιδιου του « αυτου» του είναι μη συμφωνη με το ΕΑΥΤΟ του.( νεοεεληνικα τον « ιδιο» αλλα μη σωστα εκφρασμενο) και βεβαιως διχως την ιδιοτητα του λαλειν , ( απαραιτητο αξεσουαρ εκφρασης της ανωθεν ασυμφωνιας) είναι αδινατο να υβριζεις.


Νεοελληνικα και συνοπτικα εχουμε, ότι κάθε προσωπο που εχει την ιδιοτητα να ΦΟΙΤΑ η ΜΑΘΑΙΝΕΙΝ η ΣΟΥΔΑΖΕΙΝ εχει εξ αντανακλασεως και αυτοματως την ιδιοτητα του ΥΒΡΙΖΕΙΝ αν όχι τον αυτο του σιγουρα τους ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ως ανεξαρτητη οντοτητα η και σαν εκφραστες της ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗΣ -ΚΡΑΤΙΚΗΣ οντοτητας.
Αρκει να μπορει κατά ελαχιστιον να « κρινει» και να εχει και την δυνατοτηα της φωνης.


ΕΡΩΤΗΣΗ 1. Δεν είναι λογικο την ιδιοτητα του Υβριζειν να μπορει να την κατεχει και καποιος άλλος εκτος από του φοιτητη η και μαθητη?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Ουδεις μπορει να αρνηθει αυτην την ιδιοτητα σε καποιο τριτο αρκει να εχει και αυτος ασυμφωνια των αστυνομικων ( καθαρα) ή Αστυνομικων – κυβερνητικων ενεργειων με τον ευατο του και να μπορει να εκφραζεται διαμεσου της λαλιας.

Δηλαδη δεν θα μπορουσε να εχει το δικαιωμα του Υρβιζειν ας πουμε Ο Δημοσιογραφος (Σαββιδης ,ασπικιος),Ο « πολιτικος» ( της αντιπολιτευσης π.χ συριζα) ο μισθωτος κρατικος ( όχι απαραιτητα κυβερνητικος) υπαλληλος , o ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ , ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ , ο Δικαστικος ,Ο ΙΔΙΟΣ ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ , ο εμπορος , κλπ και μαλιστα σε οπιοδηποτε συνδιασμο ΜΕΤΑΞΥ τους . π.χ. Ο εμπορος τον εφορο η και ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ τον Δημοσιογραφο η γιατι όχι την Αντιπολιτευση δηλαδη το ΣΥΡΙΖΑ ( καταλαβαινεις τι θελω να πω)
Επισης και κατι ενδιαφερον , ο καθενας να μπορει να υβριζει όχι μονο τον συγκεκριμενο αλλα το γενικευμενο . Δηλαδη ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ να εχει το δικαιωμα του « υβριζειν» όχι μον τον συγκεκριμενο Φοιτητη που επεσε σε παραπτωμα π.χ Ένα φοιτητη κλεφτη αλλα συλληβδην ολους τους φοιτητες ως τετοιους.

Και προεκτινωντας περισσοτερο μπορουμε να πουμε ότι ο καθενας μπορει να Υβριζειν τον οποιδηποτε για οτιδηποτε διαφωνει και μαλιστα ΓΕΝΙΚΩΣ, λογαριαζοντας ολους ως ΣΥΜΜΟΡΙΑ. Και δεν νομιζω ότι χωρει ΑΡΝΗΣΗ το αποτελεσμα τουτο, συμφωνα με την σκεψη του ψ=αχ+β , δεδομενου ότι καταληγω διαμεσου ΛΟΓΙΚΗΣ επεξεργασιας.

Αν νομιζετε κυριε « Γραμμικε Εξισωση» ότι μπορει να Υπαρξει Οπιαδηποτε μορφη εστω και κατά ελαχιστον ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με υβρις, τοτε ΛΟΓΙΚΑ πρεπει να σας πω ότι τουτο είναι ΑΔΥΝΑΤΟ δεδομενου ότι κοινωνια ας πουμε ότι σημαινει εστω κατά ελαχιστο
ΣΥΜΒΙΩΣΗ και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ , ενώ οι Υβρις αποτελουν τον αντιθετο Πολο δηλαδη της ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑΣ.


ΚΥΡΙΕ σας αποδειξα ότι ουδεις εχει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ υβρις μεσα στην κοινωνία και κάθε εμφάνιση της ( υβρις) πρεπει να αντιμετωπιζεται ως παραπτωμα και μονο ως τετοιο να αντιμετωπίζεται .

Αρα κακως που δεν αυτοπαραδόθηκες στις ΑΡΧΕΣ προκειμενου να Αυτοτιμωριθεις για το αδικημα του ΥΒΡΙΣΤΟΥ, δεδομενου ότι ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ή και Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ που ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΑΙ προυποθετει και την ταυτοχρονη ΑΝΥΨΩΣΗ της ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ( με ολη την σημασια της λςξεως) οποτε γιατι όχι η πληρης συνειδητοτητα του ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ σας να σας οδηγησει στην Αυτοπαρδοση και στο πρωτο λιθαρακι ΔΟΜΗΣΗΣ (και όχι ντιρινταν -ντριριντου αποδομησης ) της νεας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που Ο Ρ Α Μ Α Τ Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε.

ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ βεβαια ακουγεται τουτο , ΠΙΘΑΝΟΝ να φαινεται και Παραλογο αλλα σιγουρα ΑΝΩΤΕΡΟ από κάθε ΜΟΡΦΗ κοινητοποιηση μαζικη η αλλου ειδους.





Εγω , αν προσεξεις οτιδηποτε ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ χρησιμοποιω το αποδεικνυω και το συγκεκριμενοποιω .
Π.Χ Δεν λεω ότι ολοι οι Δημοσιογραφοι είναι ότι είναι ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ η και πιθανον Ο ΑΝΤΙΑΣΠΙΚΙΟΣ.

Αρα κυριε δεν εχετε το δικαιωμα του ΥΒΡΙΖΕΙΝ , ουτε το δικαιωμα του ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΝ. ΑΥΤΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ αν θελετε να συμμετέχετε στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ., διαφορετικα θα ειστε στο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ το ΣΑΒΒΙΔΗ.



Αρα λοιπον ΦΙΛΕ μου αποδειξαμε ότι δεν μπορεις να υβριζεις ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΣ αλλα μπορεις να χαρακτηριζεις ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ και Εξατομικευμενα.


Αρα αν Χαρακτηριζες εξατομικευμενα τις ΠΡΑΞΕΙΣ τοσο του μαλλον ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ «ασυνομου» ( αν όχι Στημενου) οσο και τους Υπαιτιους που τον διορησαν, «εκπαιδευσαν» , διατηρησαν στην θεση του πρεπει να σε ΣΥΓΧΑΡΩ αν όμως επραξες ( που αυτό εκανες ) το αντιθετο δηλαδη εξιβρισες και μαλιστα γενικευωντας πρεπει να σε ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΩ και να σε κατακρινω και μαλιστα να σε χααρκτηρισω ως ανεκπαιδευτο. Τουτο το τελευταιο όμως δεν είναι λαθος μονο δικο σου ( αν είναι δικος σου), αλλα της Πολιτειας ( από τους καθηγητες μεχρι τους γονεις σου , τους φιλους σου , τους συγγενεις σου αλλα και εμενα που δεν σε ξερω )

αρα όλα αυτά τα περι της δικης σου εξοργησεως για την αδικη μεταχειρηση μαθητων από αστυνομους , εκτος του ότι καποιος μπορει να σου ανταπαραθεσει το ΓΕΓΟΝΟΣ ( το ειδα για μια στιγμη στον Ανντενα) ότι δωδεκαχρονοι ΚΡΙΤΕΣ εκαψαν αστυνομικο τμημα στην ΦΤΩΧΗ και λαικη συνοικια της ΒΟΥΛΑΣ, εγω θα σου πω ότι ενώ στην πρωτη περιπτωση του ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ εισαι με το νι και με το σιγμα κατατοπιστικος σε ονοματα και γεγοντα στην δευτερη ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΙΣ. Δηλαδη δεν εξεταζεις αν ΥΠΗΡΧΑΝ που ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ και καπιοι τριτοι και εξαιτιας πιθανον αυτων να πηρε μπαλλα και καποιους αλλους.Ουτε εκατσες να «δεις» αν ηταν Προβοκατσια μεσα από τις γραμμες της ασυνομιας προκειμενου να συντελεσουν στην διαλυση και στην ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ( όχι τυπου Ντιρινταν – ντιριντουν αλλα Ουσιαστικη ) του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και όχι Λαου ( το τι εστι λαος ρωτα τον φιλο σου το Σαββιδη που ξερει από ορισμους , ελπιζω Σαβ(ρ)ιδουλη να θυμασαι ότι άλλο σου ελεγαν οι καθηγητες και εσυ περι αλλων ως γνωστων τυρβαζεις αρα και αλλα αντι αλλων οριζες)

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ γεγοτος τουτου. Αλλα ότι μας πασασρουν το τρωμε . Καλη χωνεψη.!!

ΚΥΡΙΕ το μονο που αναζητω ειναι ΛΟΓΙΚΗ.
Δεν θα συνεχισω περισοττερο μαζι σου γιατι εφοσον εχω καταριψει την εκινηση των θεσεων σου ολο το οικοδομημα εχει κατεδαφιστει.
Πραγματικα δεν ξερεις ποσες Αντιφασεις εχω βρει !!!!

Αν δεν με πιστευεις ρωτα και τον Μιραγε και τον ασπικιο και βεβαιως τον κυριο κυριο ΣΑΒΒΙΔΗ. Αυτοι ξερουν αν ειμαι ειδικος στην ευρεση ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ.


Και κατι τελευταιο πραγματικα ως φιλος και όχι ως κατακριτης ξεκινησε την αναλυση από τουτο το γεγονος

Σκεψου ποια η δουλεια του φοιτητη και πολύ περισσότερο του μαθητη. Η δουλεια του είναι να ΚΡΙΝΕΙ η να ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Αν ισχυει το πρωτο τοτε σημαινει ότι δεν ισχυει το δευτερο. Δηλαδη δεν εχει αναγκη το Μαθαινειν αφου εχει την δυναμη να κρινει. Αρα να κατσουνε στα θρανεια οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ και να διδασκονται από τους ΜΑΘΗΤΕΣ αφου οι ιδιοι (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) παραδεχονται ότι οι μαθητες μπορουν να κρινουν. Το ιδιο και σε μεγαλυτερο και ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ βαθμο ισχυει και για τους
Φοιτητες η Σπουδαστες . Το αυστηροτερο εχει να κανει με το ότι ως μεγαλυτερος και σοφοτερος πρεπει να εισαι περισσοτερο αυστηρος με τον αυτό σου και να « δυσκολευεσαι» να κρινεις δημοσια . Στο κατω κατω ( κακως για μενα ) και η πολιτεια που Υβριζεις στα 18 δινει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΙΣΗΣ.(ψηφου).

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ με ΘΥΜΟ

ΥΓ. Συγγνωμη αν καπου στο κειμενο φαινομαι περισσοτερο
«σκληρος» από οσο χρειαζεται. Δεν σε θεωρώ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ αλλα κακως ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ.

Αλλοι είναι οι κακοι !!!

ΥΓ συγγνωμη για τα πιθανον πολλα ορθογραφικα λαθη.
Δεν προλαβαινω να τα διορθώσω.




ΥΓ Σ Α Β (Ρ) Ι Δ Ο Υ Λ Η και κατά επεκταση «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ» ΑΣΠΙΚΙΕ


ΕΡΧΟΜΑΙ και ΑΝΑΔΥΟΜΑΙ μεσα από τις πετρες ( λαος) και τα συντριμια που αφησατε πισω σας μαζι με τους υπολοιπους «κουκουλοφορους» δημοσιογραφους του νεου ισραηλ ( μπαρδον του νεου ελλαδικου προτεκτορατου)



ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατι ακολουθει αναρτηση ειδικα
Αφιερωμενη σε εσας με γαρνιτουρα 3 δακρυγονα , 2 μολοτωφ 1 πετρα.


ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ και ειμαι
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. ( καταλαβα τι εγινε από τα σχολια)

kitrinos nanos είπε...

Για πρωτη φορα μετα απ'τα μαθητικα μου χρονια, θα επιχειρισω να συνταξω ενα κειμενο, οποτε ζητω προκαταβολικα επιοικεια ως προς ορθογραφια και συνταξη.
Εχθες, μαζευτηκαμε αρκετοι ελληνες των Παρισιων στην Cité.Η συζητηση, ηταν χειροτερη και απο αυτες σε γενικη συνελευση ελληνικου πανεπιστημιου καθως η ελλειψη γοητευτικων παρουσιων(το μονο θετικο στις συνελευσεις), ηταν κραυγαλεα.Φυσικα, καταληξαμε στην συγγραφη ενος αψυχου, τετριμμενου, ανουσιου κειμενου διαμαρτυριας.
Και πως να μην ειναι ετσι, οταν στο σχολειο αποστηθιζαμαι ολοκληρες παραγραφους για να γραψουμαι μια (σωστη) εκθεση, οταν στο πανεπιστημιο μαθαιναμαι τα "παλια θεματα" για να περασουμε το μαθημα, οταν δεν μαθαμε να φανταζομαστε, οταν δεν μαθαμε να αγαπαμε.Μονο να ζηλευουμε, μονο να αντιγραφουμε.
Γιατι να σεβαστουμε εμεις αυτο που το κρατος εχει αποφασισει να καταστρεψει και να αποκρυψει?Την γλωσσα μας, την ιστορια μας, τον πολιτισμο μας, την παραδοση μας.Ποιοι ειναι αυτοι οι πολιτικοι που κυβερνουν με μια αναλογικη μειοψηφια που την ονομαζουν δημοκρατια?Που καινε, πουλανε την μιση Ελλαδα και μενουν ατημωρητοι?Μπορει ο μεγας Σαββοπουλος να λεει, "τι να κανουμε ρε παιδια?Αυτους εχουμε", εμας ομως δεν μας αρκει αυτο.Εχουμε κι'αλλους, ικανους και αξιολογους αλλα η γελοιοτητα των κοματων, οι γραβατοφοροι κιριλεδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν τους αφηνουν να προσπαθησουν αφου οι ιδιοι απετυχαν παταγοδως.Και στην τελικη, γιατι να μην καψεις τα συντριβανια του Αβραμοπουλου, το δεντρο της Ντορας?Και αυτα ενα κακογουστο αστειο ειναι σαν τους ιδιους.Δυστυχως, εγω μονο λογους για να τα καψουμε ολα βλεπω μπας και τα ξαναχτισουμε καλλυτερα απ'την αρχη.Να καταφερουμε να αλλαξουμε εστω και κατι, εστω και με αυτην την αφορμη.Στο κατω κατω ειναι ο μονος τροπος η ζωη αυτου του συμπαθεστατου νεαρου, να μην παει τελειως χαμενη.

Υ.Γ
Ευτυχως που υπαρχουν δημοσιογραφοι σαν τον Σαββιδη, ο οποιος σιγουρα θελει να καψει την αγια τριαδα της θεσσαλονικης(Ανθιμος, Ψωμιαδης, Καρατζαφερης).Ε?

Mαίρη Ευσταθίου είπε...

Θα ήθελα να πληροφορήσω τον ρομαντικό απολογητή της αστυνομίας που θεωρεί τον χώρο που υπηρετεί ως "διαχρονικό κοινωνικό θεσμό προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ότι μάλλον δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και αν θέλει να συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων τον καλώ να μετακομίσει σεάλλον κοινωνικό χώρο.
Θα τον πληροφορήσω επίσης -γιατί φαίνεται αφελώς να το αγνοεί ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο- πως ο προσφιλής του θεσμός δεν δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τον πολίτη αλλά την εξουσία καί μάλιστα απ' αρχής και ελληνικού και οιουδήποτε κράτους. Η απόδειξη γι' αυτό βρίσκεται στην καθημερινότητα και τις εμπειρίες κάθε πολίτη, πολύ από τους οποίους βρίσκονται σήμερα ποδοπατημένοι και ξυλοκοπημένοι από ένοπλους προστάτες ων δικαιωμάτων τους στα νοσοκομεία. Το δε σώμα των ΜΑΤ έχει συγκροτηθεί ακριβώς για να καταστείλει κάθε κοινωνικό κίνημα αντίθετα με τα συμφέροντα που υπηρετεί η εκάστοτε εξουσία. Για να το κατανοήσει αυτό κανείς δεν χρειάζεται να μελεητήσει δύσκολα κείμενα, αρκεί να δει μια βιντεοσκοπημένη λήψη σύλληψης ενός διαδηλωτή για να συνειδητοποιήσει την αβρότητα και την λεπτοτητα των χειρισμών της προστασίας. Δεν αρκεί σχεδόν ποτέ η σύλληψη ή ακινητοποίηση χρειάζεται οπωσδήποτε και η ανάλογη ειδική "προστατευτική" περιποίηση.

Thanassis είπε...

Νομίζω όμως ότι τουλάχιστον πρέπει να είναι σεβαστό το δικαίωμα του καθενός να διατυπώνει τις απόψεις του, όσο διαφορετικές συντηρητικές ή όπως αλλιώς θέλουμε να τις χαρακτηρίζουμε αυτές φαίνονται. Άλλωστε οι απόψεις μας δεν μαρτυρούν αναγκαστικά την πραγματικότητα αλλά την σκοπιά των πραγμάτων, όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας με τα δικά του κριτήρια, αρχές και αξίες. Η δε ελευθερία των κινήσεων και πράξεών μας είναι και αυτή σεβαστή και αποτελεί διαχρονική αξία και θεμέλιο ανάπτυξης της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου, μέχρις ότου φυσικά εισβάλλει έστω και κατ' ελάχιστο, στα όρια της ελευθερίας του συνανθρώπου μας. Από αυτήν την άποψη και μόνο, που πρέπει να προηγείται στη συνείδηση των ανθρώπων έναντι κάθε συμβατικής συμφωνίας (νόμος), τόσο η πράξη του Ειδικού Φρουρού σε βάρος του ανήλικου συνανθρώπου μας όσο και οι πράξεις των γνωστών Αγνώστων (;) σε βάρος κάθε οργάνου της δημόσιας δύναμης που δρουν εναντίον του με το "προνόμιο" της πρωτοβουλίας της βίας, είναι πέρα για πέρα ανόητες.

MAIRA666 είπε...

Κατι ΩΣ (σαν) ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στην Μαιρη



Θα ήθελα να πληροφορήσω τnν ρομαντική απολογητήτρια των κουκουλοφορων , αναρχικων , τρομοκρατων και «αστυνομίας» που θεωρεί τον χώρο που υπηρετεί ως "διαχρονικό κοινωνικό θεσμό προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" ότι μάλλον δεν γνωρίζει πού βρίσκεται και αν θέλει να συμβάλλει στην προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων τον καλώ να μετακομίσει σε άλλον κοινωνικό χώρο.
Θα την πληροφορήσω επίσης -γιατί φαίνεται αφελώς να το αγνοεί ενώ ο κόσμος το έχει τούμπανο- πως ο προσφιλής του θεσμός δεν δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τον πολίτη αλλά την εξουσία καί μάλιστα απ' αρχής και ελληνικού και οιουδήποτε κράτους. Η απόδειξη γι' αυτό βρίσκεται στην καθημερινότητα και τις εμπειρίες κάθε πολίτη, πολύ από τους οποίους βρίσκονται σήμερα ποδοπατημένοι και ξυλοκοπημένοι από ένοπλους προστάτες των δικαιωμάτων τους στα νοσοκομεία. Το δε σώμα των ΜΑΤ , κουκουλοφορων,αναρχικων έχει συγκροτηθεί ακριβώς για να καταστείλει κάθε κοινωνικό κίνημα αντίθετα με τα συμφέροντα που υπηρετεί η εκάστοτε εξουσία. Για να το κατανοήσει αυτό κανείς δεν χρειάζεται να μελεητήσει δύσκολα κείμενα, αρκεί να δει μια βιντεοσκοπημένη λήψη σύλληψης ή και το λαμπαδιασμα μιας ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ η ενός κινητου η ακινήτου ) ενός διαδηλωτή - κουκουλοφορου (μισθοφωρου) για να συνειδητοποιήσει την αβρότητα και την λεπτοτητα των χειρισμών της προστασίας. Δεν αρκεί σχεδόν ποτέ η σύλληψη ή ακινητοποίηση χρειάζεται οπωσδήποτε και η ανάλογη ειδική "προστατευτική" περιποίηση αναλογα την περισταση.


Και τωρα
ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Κοπελια βλεπεις ότι "συμφωνουμε" !!!!!!

δεν μπορεις πεις ΕΓΡΑΨΑ !!!

Για την ουσια του θεματος, δηλαδη ότι ουδεις μπορει να υβριζει η να καταστρεφει η και τα δυο δεν βλεπω
ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΟΜΙΧΛΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ εχει παρουσιαστει.!!!!

Δεν βλεπω την ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ της αποδοχης του
Σφαλματος μας και την ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ως ΥΨΙΣΤΟ μεσον
Της συνειδητοποιησεως του τυχον αμαρτηματος μας όταν
αυτό αποδικνυεται διαμασου της ΛΟΓΙΚΗΣ.


Ξεκαθαρισε ΠΡΩΤΑ τις εννοιες ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΞΕΙΣ ( κενου η
Διαστρεβλωμενου περιεχομενου ) όπως
ΛΑΟΣ - ΕΘΝΟΣ - ΚΡΑΤΟΣ - ΕΞΟΥΣΙΑ - ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ - ΣΚΟΠΟΣ.

Το ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ θελει να σκοτωσει ο ασπικιος και ο Mirage, τα "κοληταρια" του ΣΑΒΒΙΔΗ , είναι πιο δυσκολο και δεν εχω προς στιγμη την απαιτηση να το καταλαβεις.
Ισως ΜΕΤΑ το ΜΕΤΑδιδακτορικο. ( αυτό εχει σχεση με την
Αρλουμπολογια του ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ και ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΡΝΟΥ και
ΧΑΟΤΙΚΟΥ κυριου κυριου ΣΑΒΒΙΔΗ. ( και όχι μονο αυτου)

Ο τελευταιος που θα κανει τον ΥΜΝΟ του ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ
Που βρισκονται στα ΜΑΤ, στην ΕΦΟΡΙΑ , Στην ΠΑΙΔΕΙΑ στην ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ , ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ , στην ΗΘΟΠΟΙΙΑ και εν τελει στην ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ολων των ανωμαλων Ψυχικως ( αν εχουν ? και τι εχουν?) και σωματικως διαμεσου των ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΩΣ λεγομενων Εκποπμων από τις « ειδησεις» μεχρι τα ψυχαγωγικα Και αναλαφρα τηλεπαιχνιδια η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ και ΗΡΩΙΚΚΕΣ και
ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΡΙΚΕΣ εκπομπες τυπου ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΕΜΟΥ - ΝΤΡΑΓΚΑ - ΜΑΚΡΗ κλπ.
Καταλογος μακρυς ………….

ΜΗΠΩΣ εχεις Αντίρρηση ότι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ
ΨΥΧΕΣ και μαλιστα τις ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ όχι με το "νεροπιστολο" του ειδικου φρουρου ( γιατι σκοτωνει λιγους) αλλα με πυραυλο που Φερει ΠΥΡΙΝΙΚΗ γομωση .
ΔΕΝ ειδα κανενα, από κανεναν χωρο να διαδηλωνει για τουτους του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΠΟΥ ειστε ολοι ΚΡΥΜΕΝΟΙ όταν
Τα παιδια σας (μας) σκοτονωνται από ΓΝΩΣΤΟΥΣ -ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ που φερουν άλλο ειδους κουκουλα.!!!!!

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!!!! λοπον ΕΙΣΑΣΤΕ ( ΕΙΜΑΣΤΕ)

Εγω ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ κανω ΥΜΝΟΥΣ και ως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΟΝΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ και ΚΑΡΠΑΖΟΡΗΧΤΗΣ μπορει να ειμαι.
Με μεγαλο ΣΕΒΑΣΜΟ στην ηλικία σας και στο φύλο σας, σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ η καλυτερα ΑΝΑΓΙΓΝΩΣΤΕ μεσα από τα αποκαιδια της βιβλιοθηκης, των
Πανεπηστημιων κλπ τα ΑΘΑΝΑΤΑ εργα των ΓΝΩΣΤΩΝ -ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ , ΟΜΗΡΟ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΠΡΟΚΛΟ , ΠΛΩΤΙΝΟ, ΗΣΙΟΔΟ μπας και ΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥΜΕ.
Δεν θελω να πιστεψεις ουτε λεξη από τα δικα μου. Αρκει να διαβασεις ένα οποιο θελεις βιβλιο από τα ανωθεν τοτε ΕΓΩ θα εχω πραξει το σωστο και αυτό θα θεωρησω ως μεγιστη επιτυχια.

Μαλιστα προτεινω να ξεκινήσεις με τον ΘΕΙΟ Αισχυλο οπου εκει θα βρεις μια πρωτη απαντηση και για το Κρατος και για την Βια στο εργο Προμηθεας Δεσμωτης.

ΠΙθανολογω όμως, ότι μαλλον το ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ σκεφτεσαι
Και ………………….!!!!!

Υγ Αν σε εγνωριζα μεχρι και λουλουδακι θα σου εστελνα ως ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ και ΕΡΩΤΟΜΑΝΗΣ που ειμαι.

ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

ΥΓ προς το παρον θεωρω καλοπροαιρετο το πρωτο κειμενο σου αν και δυσκολα μπορω να το θεωρησω " αγαθοπρεπες"

Συμβουλη . Τη διδακτορικη σου διατριβη δωσε την προς συνταξη στην ΑΝΝΟΥΛΑ οπου αν και δεν κατεχει κανενα τιτλο πανεπιστημιακό εχει ΛΟΓΙΚΗ και δεν είναι ΝΤΟΥΠ (ηχος που κανει το κρανιο(όχι κεφαλι) όταν ο αλογος ( ανυπαρξια λογου) το χτυπα στον τοιχο)

Και μην ξεχνας ότι οι μλποκεραδες που κατεχουν τιτλους βαρυγδουπους τους αναλαμβανει με τον ασπικικο του ΤΡΟΠΟ ο Αρχιμλποκερας Σαββιδης.

Κυριε και Κυριε, σας παρακαλω αναλάβετε δραση. ΣΠΑΣΤΕ ( δεν μπορεις να πεις Σαββιδη ότι δεν ειμαι αναρχοαυτονομος , μοντερνος και χαοτικος ) τον τσαμπουκα στην νεοεισερχομενη. Ετσι θα καταλαβει τι εστι βερυκοκο η και μπανανα η εστω αγγουρακι. ΑΣΠΙΚΙΕ στο ΥΨΟΣ σου. Γιου νοου στα νεοελληνικα = βαρβαρικα !!!!! και ΚΟΝΕΩ = ΚΝΟWN = γνωριζω στα ΑΓΓΛΙΚΑ.

Ασπικιε πεσε ( όχι στο φαι) υπερ παντων των φτωχων εν πνευματι και αγραμματων στον καθηκον !!!!!!

ΥΓ ΕΛ γκρεκο που εισαι ?

ΥΓ ΑΣΠΙΚΙΟΥΛΗ και ΣΑΒΒΡΙΔΟΥΛΗ το καλο πραγμα αργει.!!!
Στο κατω κατω δεν εχετε παραπανο το μλπογκ πεταει.

Κατω τα χερια από τα μηλα !!!!! αυτό που πα να δαγκωσεις είναι δικο μου. ( χαμογελαστέ ΣΑΒΡΙΔΟΥΛΗ) !!!!!

ΥΓ στην ΑΝΝΑ

Αννα το να πω ότι συμφωνω είναι λιγο. ΕΙΜΑΙ στα ορια
Της ΕΥΤΥΧΙΑΣ , γιατι επιτελους η ΛΟΓΙΚΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. Μπραβο οπου εντοπισες αυτή την ανακολουθια στο κειμενο του ΠΟΡΤΑΛ.
Να ξερεις ότι ΝΟΕΡΑ εχεις ηδη λαβει ένα ΜΠΟΥΚΕΤΟ Λουλουδια. ΤΟ ελαχιστο που μπορω να κανω σε ενδειξη
ευγνωμοσύνης είναι τουτη η ΝΟΗΤΙΚΗ »χειρονομια».
***********************************

δεν είναι νομιζω σωστα διατυπωμένο , χωρις όμως
να χανει την ουσια του , ότι χρειαζεται περιορισμος των ελευθεριωτητων μας , γιατι απλουστατα πραγματικη ελευθερια ποτε δεν είναι η αυξηση των ελευθεριωτητων αλλα η μειωση τους ενσυνειδητα και αυτοβουλως υπερ του αλλου (του ΟΜΟΙΟΥ ) και οποιαδηποτε αυξηση των ελευθεριωτητων πρεπει να θεωρειται ανελευθερία και ταση προς Ασυδοσια. Αρα το σωστο θα ηταν αν λεγαμε ότι χρειαζεται περιορισμος της ασυδοσιας και όχι της ελευθεριας
***********************************
Καλοπροαιρετα με θυμο.

MAIRA666 είπε...

Σαββουροβιδη μου ξεκιναω με εσενα ως εκλαμπροτατος συγκαταβατικως Tηλεαστερας αν και μαλλον ( όπως ηδη εξηγησα ) Τηλεδορυφορος εισαι.


Στην αμεσως προηγουμενη αναρτηση μου εκανα ΜΑΘΗΜΑ για το οτιδηποτε που λεω ( όπως και άλλες φορες εχω κανει)
Θα το εξηγω και θα το χαρακτηριζω ακριβοδικαια και εξατομικευμενα.


ΣΑΒΒΟΥΡΟΒΙΔΗΣ = ο εχων και διασκορπων ΣΑΒΟΥΡΑ.

ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ = ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΩΣ
Για περισσοτερες πληροφοριες βλεπε ΥΜΝΟΝ προς σαββιδη.


ΤΗΛΕΔΟΡΥΦΟΡΟΣ = ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ

ΔΙΑΦΟΡΑ του Αστερα από τον Δορυφορο είναι ο ο Πρωτος είναι ΑΥΤΟΦΩΤΟ ενώ ο δευτερος ΕΤΕΡΟΦΩΤΟ.

ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ από που παιρνει φως και λαμπει . Η απαντηση βρισκεται στον Υμνο.

……….ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟΕΣ ……………..


“ υμνος “ αναρτηση δικη μου στις 30/11/2008 .



ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ "εκτος από δυο λογακια" κοροιδευτικα δεν εχεις πει τιποτα , αρα εισαι ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ( τοσο εκ του ΤΙΠΟΤΑ που πιστευεις θεωρητικα ,οσο και με την ανυπαρκτη απαντηση) .
Όπως βλεπεις ψ=αχ+β μαθημα ξεκαθαρο και χωρις υποκφυγες στους ορθους χαρακτηρισμους.


Η Αννουλα αν και πρωταρα ( στο μλπογκ) κατι αρχισε να ψιλιάζεται με εκεινο το ωραιο ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ μηνυμα των πραγματικων κουκουλοφορων και ΑΓΝΩΣΤΩΝ και ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ από την αφεντομουτσουναρα σας. Αυτό το τελευταιο βγηκε αυθορμητα δεδομενου ότι ειμαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. Αληθεια ο ελ γκρεκο για τι εξαφανησθει. ?

Για εμφανισου και πες αντρικια , φιλε μου « ότι παροτι μου εχεις απαντησει εγω εξακολουθω να διαφωνω." Θα μου εφτανε .

Μη βιαζεσαι ασπικιε γιατι η «σφαλιαρα» ερχεται σιγα σιγα , γιατι ειμαι ευγενικος εκ φυσεως.

Το μονο που βρηκες να πεις είναι ότι προσπαθεις να με ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙΣ με το mairoyli και όχι ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΕΙΣ.

Οντως το ονομα μου , οπου μεχρι και ο ασπικιος το ΑΔΕΛΦΙ σου Λεβεντη μου το παραδεχτηκε , δείχνει κατι το ΘΕΤΙΚΟ αρα ειμαι εκ φυσεως ΕΥΓΕΝΗΣ αρα δεν μπορεις ουτως η αλλως να με εξευγενησεις, Αλλα ουτε και να με ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΕΙΣ γιατι τοτε μετατρεπεις το ΘΕΤΙΚΟ και ελπιδοφορο μηνημα του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ σε αρνητικο , εκτος αν παραδεχτεις ότι εισαι ( που εισαι) ΑΡΝΗΤΗΣ της ΟΥΣΙΑΣ. ( ποιας ΟΥΣΙΑΣ ? μαθηματικε !!!)

Για διευκολυνση των μαθηματικων η και μαθητων μλποκεραδων η ΕΝΝΟΙΑ «ουσια» εμπεριεχει την ΙΣΟΤΗΤΑ.


Μαθηματηκα σημαινει ΜΑΘΑΙΝΩ δηλαδη ότι κανουν οι ΜΑΘΗΤΕΣ.


ΔΕΝ μου ειπες οι συγγνωμες οι πολλες τι εξυπηρετουν ?

Δεν μου ειπες γιατι εφερες τους φεροντες και κατεχοντες τα Σκουφακια ?

Δεν μου ειπες αν κανω λαθος στην Αναλυση μου στο περιβοητο κειμενο που μεχρι και Αννουλα πηρε καποιο χαμπαρι.
Δεν μου ειπες ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ γιατι η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στον
Κουκολοφορο ασπικιο ειτε εντος ειτε και εκτος εισαγωγικα.

Δεν εξηγησες στους 150.000προβατα σου ότι δεν είναι ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ η εκπομπη αλλα μονο ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ και ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

ΑΛΛΟΙ δημοσιογραφισκοι κανουν την ιδια υπουλη δουλεια με
Εσενα αλλα ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.


Ψ=αχ+β να ξερεις ότι κάθε χαρακτηρισμος εχει εξηγηθει αναλυτικα και ακριβοδικαια.



Κειμενο από αναρτηση δικη μου 9/12/2008


«Ασπικιε μπορεις να καταδικάσεις αυτους που καινε ;
Σαββιδη μπορεις εσυ ;»

ο ασπικιος όχι μονο δεν μπορει , αλλα επιβραβευει
ΕΣΥ ΣΑΒΒΙΔΑΚΟ ? ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ, ΑΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.


ΚΑΙ μην νομιζεις ότι δεν καταλαβαινω αυτά που γραφονται . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΒΕΙΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Ξερω ότι εισαι «γατσουλι»
Δεν νομιζω να με παρεξηγησεις αν σου γραψω τωρα στην μητρικη σου « with Love»



Ειδες ευγενια . Είναι εκ φυσεως.!!!


Ασπικιε αντιφιλε η ευγενια εξανλειται στην αμεσως ανωθεν προταση γιατι από εδώ και περα ουτε ο υποτιθεμενος εξευμενισμος είναι ικανος να συγκρατησει τον θυμο μου.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΠΕΤΑΣΝΤΙΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ τον ΣΩΚΡΑΤΗ. Οπου ελεινε , τσισαθλιε ΤΟΛΜΗΣΕΣ εσυ ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ο ΑΘΕΟΣ που θελεις να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ( και βιολογικα)
Ολο το ΓΕΝΟΣ , εσυ ο οπαδος του ΚΡΑΣΟΜΑΚΑΚΑ , ΕΣΥ, ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ , ΕΣΥ Ο ΑΠΑΤΡΙΔΗΣ , ΕΣΥ ΠΟΥ μονο ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ εχεις ΠΑΤΕΡΑ αλλα ΑΓΕΝΕΟΛΟΓΗΤΟΣ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ , μιλας και αναφερεις τον ΣΩΚΡΑΤΗ και τον ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ με τον ΑΥΤΟΥΛΗ ΣΟΥ.
Αυτό δεν επιδεχεται ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ( ΑΥΞΗΣΗ ΧΩΡΟΥ) ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τιμωρια ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ
ΕΛΠΙΔΑ.

ΑΝΩΜΑΛΕ που ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του ΣΩΚΡΑΤΗ με τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΣΟΥ. ΥΒΡΙΣΤΗ, ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ , ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ , ΔΟΛΟΦΟΝΕ (Ψυχων) , ΚΑΚΟΥΡΓΕ, ΚΟΛ…….αιδο) , ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕ, ΣΠΙΟΥΝΕ , ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , ΑΝΟΗΤΕ ,ΑΛΟΓΕ, ΠΑΡΑΛΟΓΕ, ΓΟΥΡΟΥΝΙ (ΣΥΟΝΙΣΤΗ ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ,
ΚΑΤΑΔΟΤΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕ, κλπ κλπ.

Ψ+ΑΧ+Β αν εχεις απορια για καποιο χαρακτηρισμο ειμαι ετοιμος να σου αναλυσω και να δικαιολογησω. ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ.

Ασπικιουλη μου , καθως φαινεται να με παρακαλας εσυ αλλα και ο άλλος , ο φαινεσθαι στο γυαλι «ελλην» και φιδι κολοβο στο σβερκο μας Αντιασπικιος , να γραφω , δείχνει ότι εσεις και όχι εγω , εχετε οντως προβλημα με την ψυχικη σας Υγεια . Αρα ψευδως κατηγορήσατε εμενα για ανισορροπία αλλα εσεις εχετε ΑΝΑΓΚΗ εμενα προκειμενου να ισορροπείτε μιας και σας πηρε και σας πεταξε το καζανακι του ασπικιου στον ΒΟΘΡΟ.

Αρα τα χαπια και ολη η θεραπεια ΑΧΡΗΣΤΗ , όπως και η Εκπομπη σας μαζι με τα γιοματα φιλοσοφικα και κενου περιεχομενου μηνυματα και «βαθυστοχαστα» μεταμοντερνα και χαοτικα συμπερασματα.


Α !! ειχατε καλεσει και τον ΓΙΑΝΑΡΑ , δηλαδη τον ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΑΡΑ. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ. ΑΣΠΙΚΙΕ εσυ τα βαζεις με τον Γιανναρα και τον Γριβα το κολλητάρι σου?
Ελα τωρα , σε εμενα αυτά ? αυτά είναι για τα μηλαρακια και για προβατακια των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

ΟΤΑΝ και αν καταληξεται σε συμπερασμα περι αναρχικων και αποφασισεται αν είναι υπερ της εξουσιας η υπερ της βιας τοτε πηγαινεται και ενημερωστε και τους κυριους ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΧΕΙΛΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΡΑΓΚΑ , την άλλη την ΑΝΤΙΤΡΑΓΚΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ , ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ κλπ και ολους αυτους τους δημοσιογραφισκους που εχουν ΣΥΓΧΙΣΗ ( για να μην πω « αργρυρωνητη τυφλωση») αλλα είναι (φαινεσθαι ) ΝΕΟΙ ΗΡΩΕΣ και νεοι ΤΑΓΟΙ.

Ερωτηση που ημουν και καθυστερησα να γραψω οποτε και με παρακαλεσατε να γραψω το γρηγοροτερο ?

Απαντηση

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ αυτους ΠΟΥ παρακολουθουσαν τους ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ οπου οι τελευταιοι εδιναν εντολες στους Τομεαρχες και αυτοι με την σειρα τους στους Ηλίθιους.

Καταλαβες ΟΡΓΑΝΩΤΗ ? Παντως σε « κρατικη Υπηρεσια» η Ιδιωτικη Υπηρεσια , δηλωνω Ευθαρσως ότι δεν ανηκω.
Αυτό το χαρακτηριστικο αλλοι το κατεχουν !!!!! εγω εχω μονο και αποκλειστικό οδηγο τον ΕΑΥΤΟ μου.
Συμβουλη μην βιαστεις να βγαλεις συμπερασμα μπορει να ειναι και παραπλανητικο !!!




**** λεπτομέρεια μολις σημερα το εμαθα

ΕΡΩΤΗΣΗ Ποιο αστυνομικο τμημα , όχι μονο δεν το εσπασαν αλλα ουτε χαλικακι δεν επεσε κοντα σε αυτό ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το αστυνομικο τμημα που βρισκεται κοντα στο ΑΛΤΕΡ.!!!!!
ΛΕΤΕ ο ΚΟΥΡΗΣ να είναι ενας από τους αρχηγους των ενοπλων εξεγερθεντων ΜΑΣΡΤΩΠΩΝ και ΑΡΧΙΝΟΝΩΝ ή το αστυνομικο τμημα εχει μεσο στους Αναρχικους διαμεσου του Κουρη .

Και για να κλεισω ………..


Εχω πει ηδη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε. και ιδιαιτερως
στην ΗΓΟΥΜΕΝΗ ( αυτην που ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΠΑΠΑΡΗΓΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τον ΚΑΡΑΜΑΛΝΛΗ .

Σαβριδακο και Ασπικιουλη από το ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ παντα ερχεται η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΚΑΘΕ υπολογισμος σκονταφτει στην χαοτικη τρυπα , οπου για σας είναι το ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ και για μενα το ΕΣΣΟΜΕΝΟ.

καλοπροαιρετα με θυμο

Ανιχνεύσεις είπε...

Μπράβο maira 666, έβαλες τα πράγματα στη θέση τους. Δεν κατάλαβα τίποτε αλλά δεν πειράζει. Μήπως απο τα εν εξελίξει γεγονότα καταλάβαμε; Άρα είσαι στο κλίμα.

aspic είπε...

" ΑΝΩΜΑΛΕ που ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ του ΣΩΚΡΑΤΗ με τον ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΣΟΥ. ΥΒΡΙΣΤΗ, ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΕ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ , ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ , ΔΟΛΟΦΟΝΕ (Ψυχων) , ΚΑΚΟΥΡΓΕ, ΚΟΛ…….αιδο) , ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕ, ΣΠΙΟΥΝΕ , ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , ΑΝΟΗΤΕ ,ΑΛΟΓΕ, ΠΑΡΑΛΟΓΕ, ΓΟΥΡΟΥΝΙ (ΣΥΟΝΙΣΤΗ ) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ,
ΚΑΤΑΔΟΤΗ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕ, κλπ κλπ."


Γιατί κλπ κλπ;
Μόνο αυτά είχες να πείς και κουράστηκες μετά;
Είπαμε την θεραπεία σου θα την ολοκληρώνεις άμα θές να γίνεις καλά.

ΥΓ Τόσα και τόσα έγραψες,στη λέξη κωλόπαιδο σε έπιασε η ντροπή να την γράψεις ολόκληρη;


























Παιδιά ησυχία τώρα εδώ μέσα,γιατί πάντα μετά την θεραπεία του πέφτει για ύπνο ο μάιρας για τέσσερεις πέντε μέρες.
Πατάτε στα δάκτυλα μήν τον ξυπνήσουμε.

ΦΑΝΤΙ είπε...

Τι έχουν πάθει ΟΛΟΙ με την λέξη καταΔΙΚΑΖΩ; Καταδικάστε ακούμε στα κανάλια, καταδικάστε διαβάζουμε και στις εφημερίδες, καταδικάστε αυτούς που τα σπάνε, καταδικάστε τον ειδικό φρουρό, καταδικάστε τον Σύριζα που "χαϊδεύει αυτιά", επιτέλους, σας παρακαλώ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ, καταδικάστε μπας και αισθανθούμε ότι είμαστε τάχα ηθικοί!

Ωραία καταδικάσαμε (ως νεόκοποι ΔΙΚΑΣΤΕΣ) και τι έγινε; Άλλαξε κάτι, τι ΑΛΛΑΞΕ; "Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι" θα απαντούσε ο μπάρμας μου απο το χωριό ... Τελικά όπως μας έχουν εκπαιδεύσει έτσι μιλάμε και άρα σκεφτόμαστε.

Όπως φαίνεται αυτό που έχει μείνει στον Δυτικό άνθρωπο είναι τελικά μονάχα ένας "νομικός πολιτισμός" ως ΤΣΟΦΛΙ ηθικής να κρύβει το κλούβιο εσωτερικό του ...

Λοιπόν και εγω με την σειρά μου ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ... τους καταδικάζοντες!

MAIRA666 είπε...

AN θεωρήσω ότι μου έχει απομείνει ΕΛΑΧΙΣΤΗ λογική και μπορω να καταλαβω ΟΡΘΑ , δηλωνεις ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ από τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» οποτε ειμαι μεσα στο «κλιμα» αφου δεν καταλαβες ουτε ΕΜΕΝΑ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκτατο παράρτημα

Ο κυριος ΣΑΒΒΙΔΗΣ ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ και ΑΡΧΙ«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ.



Και τωρα περιμενω ΕΓΩ , μετα από τετοια δηλωση να καταλαβεις εμενα ; Εχεις δικιο ειμαι ΤΡΕΛΛΟΣ. Και μαλιστα για ΔΕΣΙΜΟ.

ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!! Αφηνω λοιπον εσας τους
«Λογικους» να χαιδευεται τα αυτια ο ενας του αλλου και να δινεται συγχαρητηρια η φασκελο ο ενας στον άλλο και να παινεύεστε ότι εισαστε ΧΑΟΤΙΚΟΙ και ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ.
( προσοχη στην ΚΟΠΡΩΔΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ οπου οδηγει το καζανακι του ασπικιου)

Βεβαια θα μπορουσα να σου πω αν δεν καταλαβες ΤΙΠΟΤΑ να πας στους ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ και συγκεκριμενα στους μεταφραστες της (της λεγομενης και κενου περιεχομενου ΛΕΞΗ) Βιβλου οπου προσφερουν «ΔΩΡΕΑΝ» και «ΑΔΟΛΑ» τις Υπηρεσίες τους.

ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΟΥΝ.

Και δεδομενου ότι δεν καταλαβες τιποτα από τα «γεγονοτα» και το πιο Πιθανον παλι είναι ,να μην καταλαβεις τιποτα από οσα σου γραφω , τοτε καταλαβε Τουτο.

Οι « ΠΑΝΦΩΤΟΙ» που σε λουζουν με το ΦΩΣ ΤΟΥΣ, και εσυ ως ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ το ΔΙΑΧΕΕΙΣ ( από εδώ βγαινει και το χαοτικος γιατι χαιω = διαχαιω =χαος) στους 150.000 η και περοσσοτερους οπαδους σου, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Νομιζεις «φιλε» μου
Ότι αν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ θα ησουν στην ΘΕΣΗ που εισαι ;

Μαλιστα σου προτεινω αν ΚΑΠΟΙΑ φορα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
κατι, μην το πεις , αλλα κρυφτο βαθια μεσα στην ψυχη σου ( αν εχεις η ότι εχει απομείνει ) όπως ακριβως κρυβεται ο ασπικιος το κουνελι βαθιά μεσα στην μουχλιασμενη τρυπα του.


Συγγνωμη για την ΕΝΟΧΛΗΣΗ της ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ. Σου υποσχομαι ότι δυσκολα από εδώ και περα θα στην χαλασω. Ουτως η αλλως ένα ΠΤΩΜΑ εισαι , οπου χωρις ΝΟΥ (όχι εγκέφαλο) το μονο που περιμενω καρτερικα είναι να ΣΑΠΙΣΕΙ.

Δεδομενου ότι ένα από τα χαρακτηριστικά του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ που ολοι γνωριζουν και όπως εχω ηδη παραδεχτει και εγω, ότι ειμαι, είναι η μεγαλη ΜΥΤΗ, ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ηδη από τωρα την Μποχα .




Ασπικιε Μαυρoστεφανωμενε, Εσυ οπου ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ γιατι τιποτα δεν αναφερεις οπου να υποδεικνύει το αντιθετο, σε παρακαλω Βοηθησε τον « φτωχουλη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ» συναδελφο και συγκαταβατικως Αφεντικο σου να καταλαβει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, όχι βεβαια εμενα, αλλα ότι θα του κοψεις τα «αρ….α» αν τολμησει να ανοιξει τα βλεφαρα του και καταλαβει κατι. Μεταφρασε και Ερμηνευσε τοσο τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» οσο και εμενα και ΠΑΡΑΔΩΣΕ Τα, Ετοιμα Προς καταναλωση και τερψην τοσο στα Κριαρια οσο και στα προβατα. (κριαρι= μεγαλο σωματικα προβατο )


Οντως δεν μπορουσα να σκεφτω άλλο επιθετο οπου να μπορω ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ να το δικαιολογησω. Αν νομιζεις
Εσυ η και καποιος άλλος μλποκερας ότι καποιο παρελειψα ευχαριστως να το συζητησω.

Οσο για το « κολ…αιδο « δεν το γραψα ετσι από Ντροπη αλλα ηταν το μονο και γι’ αυτό μπηκε και σε παρενθεση το οποιο ως ΕΝΝΟΙΑ η καθ’αυτό λεξη ηταν κενου περιεχομενου. Το μονο που εξεφραζε εκεινη την στιγμη ηταν θυμος περαν του επιτρεποντος και για αυτό το εγραψα ετσι.
Όπως καταλαβες ηδη , ηταν το μονο επιθετο οπου δεν είναι ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ και θα ειχα δυσκολια αποδείξεως.

Εξαλλου για να μας μηνει και κατι χρησιμο εχουμε ότι
Κωλα (περισπουμενο) σημαινει το ΟΣΤΟΥΝ και συνεπως
επεκτεινομενο σημαινει ο Ισχυρός η και δυνατός . Με αλλα λογια η λεξη «κωλοπαιδον» θα επρεπε να σημαινει το ιχρυρο και σωματικα δυνατο παιδι και όχι το παιδι εκεινο οπου ασχολειτε με τα οπισθια τα δικα του η των αλλων.
Ελπιζω λοιπον ασπικιε που τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ( όχι σαν τον άλλο τον "Μογγολο» ) να με δικαιλογησεις οπου δεν το εγραψα ολοκληρο. Παντως αν αισθανεσαι ότι πρεπει να το συμπληρώσω , μετα την εξηγηση που εδωσα, ότι δηλαδη "κωλοπαιδο» είναι αυτος που ασχολειτε γενικως με τα οπισθια δεν εχω κανεναν λογο να μην το ασπαστω. Δεν αρνουμε ποτε σε «αντιφιλους» πραγματα που μπορω να κανω. ΣΕ εσενα θα το αρνιομουν ;

ΥΓ

Mirage αγαπητε μου οικολογε σε συμβουλευω για ακομη μια φορα ΣΤΑΜΑΤΑ να γραφεις . ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ τον « αυτό» σου οσο μπορεις. Μην εκτίθεσαι .
Δηλαδη τι θελεις να ξεσπασω σε ΕΣΕΝΑ ; Oπου δεν μπορεις να μου το παξεις " ο σφυριζων αδιαφορα" και να μου πεις ότι δεν καταλαβες τιποτα από τα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» όπως ο αρχιμπλοκερας , δεδομενου ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ, τους καταδικαζοντας. ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.


ΠΡΟΣΕΧΕ , ΣΥΜΑΖΕΨΟΥ και πηγαινε στον ΠΑΤΡΩΝΑ ΣΟΥ τον ΚΡΑΣΑ……ΤΑΔΕ για επανακπεδευση.


ΜΛΟΚΕΡΑΔΕΣ μην τον ακουτε τον « ΟΙΚΟΛΟΓΟ». ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ τους ταιζουνε ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ προπαγανδιζουνε.

Οποιος θελει αποδείξεις καλοδεχουμενος.
Εγω ειμαι παντα διαθεσιμος και μονο διαμεσου των δικων τους αναρτησεων θα αποδεικνύω το κάθε τι.


Καλοπροαιρετα με θυμο

y=αx+β είπε...

Εσύ maira666 διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο.
Ας είναι. Αφού σε ερεθίζει η φράση "Εμείς μόνο βρίζουμε" την αντικαθιστώ με τη φράση "Εμείς τους τα χώνουμε" και αφήνω όλο το υπόλοιπο ίδιο.

Mαίρη Ευσταθίου είπε...

Ευχαριστώ τον 666 που αναδεικνύει μέσα από τα λεγόμενά μου και την άλλη όψη της βίας. Όμως επειδή τα πράγματα χρειάζονται μάλλον ξεκαθάρισμα στην προκειμένη περίπτωση και όχι θολούς υπαινιγμούς θα τολμήσω να επισημάνω στον σεβαστό δάσκαλο πως τόσο ο Αισχύλος όσο και ο Σοφοκλής περιγράφουν τη βία της εξουσίας που επιβάλλεται ως μοίρα πάνω στον αδύναμο και είναι πάντα μάλλον αισιόδοξοι ως προς τον συμβιβασμό και την αποκατάσταση της τάξης και του δικαίου. Αυτός που ασχολείται με τη βία του θύματος είναι ο μέγιστος Ευριπίδης που με ανατριχιαστική ακρίβεια περιγράφει τη διαφθορά και του θύματος από την γενικότερη διασπορά της βίας των εξουσιαστικών μηχανισμών. Και μιας και το ανέφερες δάσκαλε 666 ας διαβάσουμε ξανά την Εκάβη, τις Ιφιγένειες (ειδικά αυτή στην Αυλίδα που παρουσιάζει τη βία της μάζας απέναντι στους άρχοντες)ή τον Ηρακλή (ιδιαίτερα τους στίχους 562-83)και τόσα άλλα.
χαιρετώ ταπεινά
η διδακτορική φοιτήτρια

MAIRA666 είπε...

Συγγνωμη ψ=αχ+β που δεν γνωριζω καλα « ελληνικα».

Καθως γνωριζεις , και αν δεν το γνωριζεις, σου κανω γνωστο ότι ειμαι ΙΡΑΝΟΣ. Ετσι εχει αποφανθει ο ασπικιος, οπου το δικαιολογει από την «περιεργη» συνταξη που χρησιμοποιω.

ΘΥΜΟΣ +ΙΖΩ = ΘΥΜΙΖΩ ότι ΙΡΑΝ = ΦΩΣ.


Ετσι λοιπον ελπιζω να με συγχωρεσης και πεφτω στα ποδια σου Ικετης και γλείφω τις πατουσες σου αν χρειαστει που λεει ο λογος , προκειμενου να καθαρθω , από το μεγιστο ατοπημα που εκανα να θεωρησω ότι το ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

« μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι» είναι ΥΒΡΙΣ και ότι τουτο είναι απλα «ΧΩΣΙΜΟ» , δηλαδη αν διαβασεις περι τεχνης θα το εντάσσομαι στην κατηγορια της ευρυτερης αρλουμπολογιας με την γενικη εκφραση ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ.

Συγγνωμη και παλι οπου εκανα την παραλογη σκεψη ότι «Βρισιμο» ειναι οι εκφρασεις «πουστηδες» «τσοκλανια» και αλλα πολλα συναφη οπου η δεοντολογια μου δεν επιτρεπει να γραψω γιατι υπαρχουν και ανήλικα ( και νοητικως και σωματικως ) και ανθρωποι που ανηκουν στο γυναικειο φύλλο και δεν εννοησα όπως εσυ εννοησες ότι είναι «ΧΩΣΙΜΟ» δηλαδη κατι σαν « σκληρη» «πατρικη» «συμβουλη»

Σε ευχαριστω που μου εδωσες τα « φωτα» σου.

Ειδες ΣΑΒΡΙΔΟΥΛΗ τι φωτα εκπεμπεις ? και πως επαναεκπεμπονται ?

Ας είναι όμως κυριε φοιτητα = ψ=αχ+β αφου δεν εντραπηκες Τον « ευατο» σου και εισαι «σωστος « με τουτον εμενα λιγο μου πεφτει , αυριανε ΠΑΤΕΡΑ η και ΚΑΘΗΓΗΤΗ που θα διδαξεις ότι «ΧΩΣΙΜΟ» είναι τα παραπανω συνθηματα.

Και κατι τελευταιο για να τελειωνουμε. Από ότι καταλαβα δεν Διαγραφεις τιποτα από τα επομενα που λες αλλλα ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ και με την αναλυση που εκανα περι ΥΒΡΕΩΣ ασχετως αν είναι περιττή ( συμφωνα με εσενα) , αφου το συνθημα τοσο το κενρτικο οσο και τα δευτερεύοντα που ακουστηκαν ηταν «ΠΑΤΡΙΚΕΣ» ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ = ΧΩΣΙΜΟ

ΑΝ λοιπον Υποθεσουμε ότι όλα τουτα δεν ηταν « πατρικες»
Συμβουλες αλλα ΒΡΙΣΙΕΣ τοτε εισαι υποχρεωμενος να κανεις αυτό που λεω στην αναλυση μου.


ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ πρεπει να αποδειξουμε λοιπον ότι το «μπατσοι ,γουρουνια, δολοφονοι “ είναι ΒΡΙΣΙΑ= ΥΒΡΙΣ και όχι «χωσιμο» προκειμενου να πεισουμε τον ΦΟΙΤΗΤΗ να κανει αυτό που λει η αναλυση. Αληθεια μαθηματικε μικρε (φοιτητης) και μεγαλε ( σαββιδης) πως θα αποδειξουμε ότι το ψ το ένα μερος της ταυτοτητας είναι ισον με το άλλο μερος αχ+β.
Οντως δυσκολο ερωτημα αν και ολοι καταλαβαινουν ότι είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ και ως τετοιο κυριοι μαθηματικοι πρεπει να γνωριζεται ότι είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ και ΘΕΙΚΟ αρα θεωρειται ΑΞΙΩΜΑ και ως τετοιο δεν εχει ΑΝΑΓΚΗ αποδειξης
Αν τωρα καποιος δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τα αυτονοητα εχει προβλημα που δεν συμεπριλαμβανεται στην ειδικότητα μου για να το λυσω , αν λυνεται.

ΜΛΟΚΕΡΑΔΕΣ η και ΠΟΡΤΑΛΑΔΕΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΑ) μην γελατε γιατι εγω ΚΛΑΙΩ και ΛΥΠΑΜΑΙ. Ο θεος γι αυτό εδωσε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ της μετεμψυχωσης οποτε στα επομενα 1.000.000 γηινα χρονια αφου θα εχει «ξαναζησει» χιλιες
Ζωες μπορει να καταλαβει ότι το «μπατσοι , γουρουνια , δολοφονοι» είναι βρισια γενικευμένη και όχι ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ και συγκεκριμενος μετα αποδείξεως ορισμος όπως αξιζει στον ΑΣΠΙΚΙΟ.

Οσον αφορα τον κυριον Καφετζοπουλο τον οποιο τελευταίως τον βλεπω να περιφερεται σε όλα τα ρεπορταζ και εκμπομπες
Πρωινες , μεσημεριανες και βραδυνες προκειμενου να με πεισει Για τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ( μιας και ανηκει η προπαγανδιζει τους οικολογους και οσους βρισκονται πισω από αυτους) και ότι είναι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ προσπαθησα να θυμηθω τι ξερω για αυτόν . ΘΥΜΗ__ΘΗΚΑ λοιπον ότι ο κυριος τουτος ανηκε πρωτα στην ταξη των Εξαρχειων μετα μεταναστευσε για ένα φεγγαρι Ινδιανικο τυπου mirage σε “ελληνοκενρικους» κυκλους που ντυνονται με χλαμιδες και μετα τον βλεπουμε «πρασινοσκουφη» ( εχει σχεση μα τα ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ του Σαββιδη) στους οικολογους. ΡΕ λετε να εχουν ολοι τουτοι τους ιδιους Πατρωνους και να μεταφερουν τα προβατα από το ένα στο άλλο.! Μπα μαλακιες λεω. Ελα τωρα που γινονται αυτά τα πραγματα. !!! μπα σε καλο μου ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ που βλεπω ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.
Τελος , για τουτον τον Κυριο ΘΥΜΗ __ΗΚΑ (τι σου κανει αυτος ο θυμος) ότι ο ΥΙΟΣ του ειχε παλαιοτερα Συλληφθει στην ΠΑΤΡΑ νομιζω ειτε ως μερος συμμοριας που κατασρεφε και εκλεβε καταστηματα κατά την διαρκεια « κοινωνικων εκδηλωσεων ροπαλοφορων που συμβουλευαν Πατρικα μαγαζατορες αστυνομους και περαστικους» (δεν μπορεις να πεις φοιτητακο μαθαινω γρηγορα νεοελληνικα ) ειτε για ΚΛΟΠΗ Τραπεζας.
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΣ δηλαδη νεοεεληνικα !!!!

Αυτά τα ειπα γιατι η ξαφνικη εμφανιση του από το ΤΙΠΟΤΑ είναι λιγο « ΠΕΡΙΕΡΓΗ» αν όχι «ΥΠΟΠΤΗ».
Όταν καταλαβεις ( αν καταλαβεις) που εχεις πεσει «φοιτητακο» δεν ξερω αν θα καταφερεις να βγεις , εκτος ότι το
Πηγαδι είναι απατο σε τραβανε προς τα κατω χιλιαδες καλικατζαρακια για να θυμηθουμε και την παραδοση.

Αν εχεις καταλαβει εχω αναλυσει μονο μεχρι εκει που γραφεις για τον καφετζοπουλο. Θα κανω ακομα λιγο μια αναλυση στην επομενη παραγραφο και μετα τελος.

ΕΡΩΤΗΣΗ Πιστευεις ότι μονο οι « Μπατσοι» κανουν εγγληματα ή υπαρχουν και αλλοι που κανουν εγγληματα και μαλιστα πιο ειδεχθή και με πιο πολλα θυματα ? Είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ και
σιγουρο ότι υπαρχουν και αλλοι. Αν δεν Υπαρχουν αλλοι και οι μοναδικοι που εγληματουν είναι οι «μπατσοι» τοτε φιλε μου σε διαβεβαιω ότι ειμαστε η πιο Ευδαιμονιζουσα κοινωνια ολων των εποχων και ολων των χωρων από καταβολης υπαρξεως Κοινωνιας.

Αληθεια οι εγληματιες που βρισκονται στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,στον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ,στον Επιστημονικο, στον «καλλιτεχνικο» , στον ιατρικο ,στον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ χωρο ,στην ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΣΤΟ ΙΚΑ , ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΟΙ Τελωνιακοι, οι εγληματιες ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ολων των Συνδικατων οπου γενουν διαβρωση και σαπιλα και παρουσιαζονται με παπιγιον και κουστουμι συνηθως υπο μορφη ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ - ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ποιος τους τα « ΕΧΩΣΕ». ΕΙΔΕΣ ποτε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ? ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. Βλεπεις ότι « οι μπαπτσοι» είναι το Ευκολο και κανεις δεν θελει τα δυσκολα. Και αν κατσεις να δεις καλυτερα θα καταλαβεις ότι οι μεγαλοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ με τα χιλιαδες θυματα είναι αυτοι και όχι οι «μπατσοι»

Προς θεου, αυτό δεν σημαινει ότι δεν υπαρχει διαβρωση στην «αστυνομια» και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ το οποιο εισχωρει και διαβρωνει την ΨΥΧΗ του ΣΩΜΑΤΟΣ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ από ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΝΥΝ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΠΟΡΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ , ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ , ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ, κλπ προωθουμενοι από τους ανωθεν εγκληματιες οποτε νασου και οι σχεσεις ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ - ΚΡΑΝΙΟΦΟΡΩΝ.

Εσυ φοιτητη ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ? ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ? και προσεχε είναι αυτοι που διορησαν τον ΚΟΥΓΙΑ αγορακι μου και ΙΔΙΟΙ που « φερουν ΦΛΕΓΩΝ φως». ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ? Η ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ Όχι δρομακι ) ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ
ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ - ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.

ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ ? ΣΤΟ «ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΝ» ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ( ΥΠΑΡΧΕΙ) .

ΕΔΩ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ?


ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ και άλλη μια φορα ΛΟΓΙΚΗ.

ΜΟΝΟ αυτό θελω να περασω. ΑΝ διαφωνεις και κανω λαθος ΛΟΓΙΚΟΝ ειμαι ανοιχτος και ΠΡΟΘΥΜΟΣ και ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ όχι όμως αγορακι μου να προσπαθεις να Με πεισεις ότι τα αυτανοητα είναι ΑΛΟΓΑ.

Όχι ετσι φοιτητακο. Μαθε να ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ( αυτό που λειπει από τον ΤΣΙΠΡΑ και όχι μονο )

Και αν ακομα διαφωνεις και τιποτα δεν ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ όπως ο Αρχιμπλοκερας Σαββιδης τοτε το μονο που λεω είναι το
Παρακατω.
Καλη επιτυχια ΝΕΑΡΕ μου τοσο στα «μαθηματα» σου οσο και στην «Ζωη» σου.
Και μην υποτιμας την παροιμια « όπως εστρωσες θα κοιμηθεις»

Αν όμως ειμαι και λιγο σωστος τοτε ΣΚΕΨΟΥ ποιος ο βαθυτερος λογος η αιτιον ηταν το θεμα των «κοινωνικων εκδηλωσεων» με την βοηθεια της « γης» = πετροβολισμος και του «Πυρος» = ξελαμπαδιασμα εμπορικων καταστηματων.

Βαριεμαι να συνεχισω ………….Υπαρχει λογος !!!!!!!

Δεν νομιζεις και εσυ το ιδιο φοιτητακο !! μιας και ο δικος μου λογος ( αυτά που λεω) είναι λιγο περιεργος , κακοβουλος και προπάντων ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ , γιατι εχει το μειονεκτημα οτι πρεπει να σε κανει να σκεφτεσαι ΛΟΓΙΚΑ. Τι να κανουμε !! δεν ειμαστε ολοι ΙΣΟΙ που σε μαθαινουν στα σχολια . Παντα υπαρχει ο Καλυτερος μας και ο Χειροτερος μας, σε όλα τα επιμερους πραγματα .Αν ειμαι «καλυτερος» σου σε κατι που θα το βρεις ΕΣΥ ακολουθησε με , αν ειμαι παλι χειροτερος σου σε κατι που παλι ΕΣΥ θα το βρεις απερριψε με. Προσοχη όμως μονο με την Λογικη και όχι με το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ και την αρλουμπολογια.




Καλοπροαιρετα με ΘΥΜΟ


ΥΓ προς ΜΑΙΡΗ.

ΠΙΘΑΝΟΝ ,(αν και δυσκολο) επειδη οι καιροι είναι πονηροι, να παρεξηγησα την καλη σου ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ οσον αφορα την ΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και μαλιστα την απευθειας ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του .
ΑΝ θεωρητικα εισαι «υπερ» του ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ( για τον Ευριπίδη πιο υστερα) οπου εσυ η ιδια λες, ότι και ο μεν, και ο δε , ΛΕΝΕ και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ όπως και ΕΣΥ συμφωνεις , (Αν χρειαστει το αποδεικνύω) ότι Η ΒΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ( = Εκ της ΟΥΣΙΑΣ , Ποια είναι η ΟΥΣΙΑ ; ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και προεκτεινόμενο ως ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ή ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΟΙΑΣ υφης ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , τοτε Πρεπει να παραδεχτεις ότι ,
Οι χαιδευοντες αυτια, ή καλυτερα, οι μεταφέροντες « φως»
Μαυρο και φλεγων (όχι φωτιστικον) δημιουργώντας ΑΛΟΓΕΣ και ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ «ιδεολογιες» , δηλαδη προσφεροντας υποβαθρο , δημιουργουν ΟΜΙΧΛΗ στο Πρωτευον ΛΟΓΙΚΟΝ , ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ το ΘΥΜΙΚΟ και ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ το τριτο το ΖΩΙΚΟΝ = ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ και ΖΩΟΔΕΣ στην ΑΡΧΙΓΗΚΗ ΘΕΣΗ .
Αρα η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

Και αν ακομα Υποθεσουμε ότι πρεπει να « ανοιξουμε Διαλογο με τους Αναρχικους» αν και ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ
Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ και ΑΤΟΠΟΝ κατι τετοιο , τοτε πρεπει όχι εμεις να κατεβουμε , που εχουμε ΔΙΚΙΟ και μαλιστα ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ αλλα αυτοι να ΑΝΕΒΟΥΝ πετώντας στο καλαθο των αχρηστων « ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ» που μονο για ΓΥΦΤΟΥΣ η και ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ( όχι αθιγγανους -ΡΟΜ) είναι « αρμονικες» και « κατανοητες» . και ΑΝ δεν πιστευεις Εμενα πιστεψε την ΛΟΓΙΚΗ σου. Γιατι και μονο η ενεργεια της διαδηλωσης , ποσο μαλλον του εμπρησμου , δείχνει ότι υπαρχει καποια Αναγκη που καλυπτουν διαμεσου των ανωθεν Ενεργειων οποτε παει περίπατο η θεωριτικη ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ Τους
Οπου μονο διαμεσου αυτης είναι ΔΥΝΑΤΟΝ η υπαρξη ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΥ.

Εξάλλου Τι εχεις να πεις σημερα οπου στην εκτατη συνεντευξη τυπου ο μην εχω τσιπα ( ΦΙΛΟΤΙΜΟ ) Τσιπρας για λογους κατακραυγης ( γιουχαισμα) (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τους νεοπυρπολητές η καλυτερα Νέο-Νερωνες.
Τωρα νομιζω για να διατηρησεις ακέραια την αρχικη σου θεση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και
να καταγγείλεις και αυτόν στα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ κομματα..! !


Συγγνωμη που σταματω εδώ την αναλυση αλλα θελω να γραψω ένα συντομο μήνυμα σε κάποιο φιλο για την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ( Κυριακη 14/11/2008) ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΗΤΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Ναι η νικη ηταν ΠΥΡΡΕΙΟΣ αλλα ηταν ΝΙΚΗ και αυτό δεν
ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΝΙΚΗ μεχρι την
Επομενη ΜΑΧΗ. ΟΥΤΩΣ Η αλλως εχω Δηλωσει ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ.

Ο Σημιτης ευχαριστουσε τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ . ΕΓΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΑΣΠΙΚΙΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΩ ! ΕΣΥ που καταλαβαινεις
Μην το πεις στο ΣΑΒΒΙΔΗ. Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.



ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Ασπικιε από την αρχη

Κειμενο ΔΙΚΟ μου 09/11/2008

Στην αρχη των «Γεγονοτων»

« Ναι ασπικιε «εισαι» ΝΙΚΗΤΗΣ αλλα εισαι οντως;
Nαι Σαββιδη «εισαι» και εσυ ΝΙΚΗΤΗΣ αλλα εισαι Οντως ;

Όχι «κυριε» και « κυριε» ειστε μονο φαινομενικά
Οι ΝΙΚΗΤΕΣ. Κερδισατε μια μαχη ,αλλα όχι τον ΠΟΛΕΜΟ ,γιατι τον τελευταιο τον κερδιζουν μονο Οι ΚΑΛΟΙ και ποτε οι ΚΑΚΟΙ.»


ΝΙΚΗΣΑΜΕ !!!!! και ο οποιος δεν καταλαβαινει ας ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΟΓΡΑΦΙΑ. !!!

Τελος επιτελους..!!!!!!!

Ανιχνεύσεις είπε...

Maira, φταίω τώρα εγώ που δεν κατάλαβα ποιόν νίκησα;

Π.Σαβ

MAIRA666 είπε...

αν καταλαβες οτι ΝΙΚΗΣΕΣ εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα.

Γι' αυτο υπαρχει ο Ασπικιος
και οι ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ.

καληνυχτα!!!

ΦΑΝΤΙ είπε...

Οι "καλοί" Παντελή είναι οι εκάστοτε εξουσιαστές γιατί η εξουσία πηγάζει από την συμπαντική ουσία (θεός) της οργάνωσης και της τάξης. Οι κακοί είναι οι αντιεξουσιαστές που προκαλούν το χάος οδηγώντας την οργάνωση και την τάξη στην αποδιοργάνωση, την αποδόμηση και το χάος ...

Η Maira666 ξεχνά ότι η ουσία του κόσμου είναι η Φωτιά (ενέργεια) και πως και τα 2 στοιχεία τάξη - αταξία αποτελούν έκφανση της ίδιας φωτιάς και είναι απαραίτητα σε μια αέναη - κυκλική κίνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο απλουστευτικός φανατισμός του δίπολου καλού-κακού δεν εξυπηρετεί την ανάταση του ανθρώπου σε ανώτερα στάδια συνειδητότητας ...

y=αx+β είπε...

ρε maira, σοβαρά τώρα, από όλα αυτά που ανέφερα, εσύ στα συνθήματα σκάλωσες;

Ανώνυμος είπε...

η γενικευμένη κατάθλιψη και ο μηδενισμός που καταλήγει ο μακροχρόνια καταθλιπτικός (πώς λέμε μακροχρόνια άνεργος) είναι καλό υπόβαθρο για τη βία, νομίζω. Αν υποθέσουμε ότι τα σενάρια συνομωσίας δεν ισχύουν, (γιατί, αν θυμάμαι καλά, η πορτοκαλί επανάσταση έγινε για τα μάτια ενός τραπεζίτη, κεντρικού τραπεζίτη μάλιστα, μη χέσω... Λέτε να τόξεραν αυτό οι Ουκρανοί που ξεπάγιαζαν εκείνες τις μέρες);

Πάντως ούτε η παρούσα κατάσταση εμπνέει ελπίδα.

όσο για την άσπρο - μαύρο χειρόγραφη επιστολή, όχι μόνο τα γυαλιά δεν μου βάζει, αλλά με πιάνει ανατριχίλα από τη μελούρα.

aspic είπε...

Έτσι όπως τα λές στο προηγουμενο και περισσότερο στο προπροηγουμενο πόστ είναι μιράζ.Ο καθένας καταδικάζει τον άλλο (και όλοι κανέναν που λεει ο λογος).
Βασικά οι κοινωνίες μας χορεύουν κυκλικά γύρω από τον εκάστοτε καταδικασμένο,ο οποίος με το χέρι προτεταμένο και τον δείκτη τεντωμένο ψάχνει να βρεί να δείξει κάποιον από τον χορό.Και μόλις τον δείξει,τον δούν και οι άλλοι,ο χορός σταματάει,ο καταδικασμένος αθωώνεται και χαρούμενος τρέχει στο χορό ενώ ο καταδεικνυόμενος περίλυπος πάει στο κέντρο,για να αρχίσει και πάλι η ίδια διαδικασία από την αρχή και τελειωμό να μήν έχει ποτέ.
Σίγουρα κάποιο παιχνίδι θα σου θυμίζει όλο αυτό και βέβαια και κάποια πολύ παλιά εποχή της ανθρώπινης ιστορίας.























Μάιρα,σταμάτα πιά να μας ευχαριστείς με τόσο θερμές εκδηλώσεις γιατί μας κάνεις και αισθανόμαστε άσχημα.Αλλοίμονο τώρα,καθήκον μας και χαρά μας είναι να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας.

ΒΓ Βαρέθηκα να σε μεταφράζω στους άλλους.
Μήπως είναι καλύτερα να βάλεις υπότιτλους στο σήριαλ που παιζεις;
Και σταμάτα να μου παίρνεις λέξεις.
Βρές άλλες δικές σου εσύ.
Δέν μπορεί τρελλοί και λογικοί να έχουμε τις ίδιες (ποιός είναι ο τρελλός και ποιός ο λογικος βέβαια).
Ά,και επειδή και εδώ γράφούμε αλλά και οι σελίδες είναι άσπρες, δέν σημαίνει πως είναι και μπλόκ.Βλέπεις εσύ πουθενά σπιράλ να το συγκρατεί;
ΜπλόΓκ λέγεται μπλόγκ,και οι χρήστες αυτού μπλοΓκεράδες.
Έχεις κλείσει μισό χρόνο εδώ μέσα και ούτε το όνομά του δέν έμαθες.
Άιντε,δέν σου φτάνει που είσαι τρελλός, είσαι και συνάμα και χαζός.

MAIRA666 είπε...

Καταρχην λογω ΚΡΥΟ_ΛΟΓΗ-ματος εννοιωσα μια Ανατριχιλα καθως Διαβαζα τα μηνυματα οποτε ειπα να αναψω την ΦΩΤΙΑ στο τζακι
Που δεν Εχω. Οσο διαβαζα τα ΜΑΥΡΑ γραμματα στον ΑΣΠΡΟ Φοντο φαινοταν λογω κουρασης ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ. Πηγα και ξεκουραστηκα. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ.

Ευκολη η κατηγορια του Ασπρου - Μαυρου του Καλου -Κακου δηλαδη

Αν ελεγα ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΙΟΝ η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ την κάθε «ενεργεια» σε οποιοδηποτε επιπεδο ΝΟΗΤΙΚΟ -ΥΛΙΚΟΝ θα ηταν καπως καλυτερα !!!!!!!!!!!!!!!!


Η πρεπει να αποδεχτουμε την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ Και Την ΑΙΣΤΑΝΙΚΗ
ΣΧΕΤΗΚΟΤΗΤΑ (η Ασχετοσυνη) του καλου και του κακου.
Αν οντως δεν υπαρχει καλο και κακο Προς τι τοσος ΜΟΧΘΟΣ
Αιωνων και ΑΓΩΝΩΝ και ΑΙΜΑΤΟΣ και ΧΑΣΙΜΟ ΩΡΩΝ για την επιτευξη της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ και τα περι Αριστερων και καλων και περι τα χριστιανισμου και περι μωαμεθανισμου
Και περι θεου και περι ΣΑΒΒΙΔΗ του «Δικαιου» και του Ασπικιου του « Αδικου» . Και καλα θα μου πειτε τωρα το καταλαβες Βλακα ότι Οντως ετσι είναι και δεν υπαρχει καλο και κακο οποτε ότι και να κανεις το ιδιο (ισο) είναι.

ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ κατι τετοιο
Τους παρακαλω να φανερωθουν ( εκτος Σαββιδη) προκειμενου να πω στον Ασπικιο να στειλει τα λυγεροκορμα Παλληκαρια, τους ΠΛΗΡΗΣ Μορφοσεως Λεβεντες , με τις ΑΓΓΙΑΣΤΟΥΡΕΣ και με ΠΑΝΟ όχι ΑΛ(β)ΑΒΑΝΙΚΟ αλλα ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ με αιμα ΒΑΜΜΕΝΟ και Με ΕΝΤΕΡΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ( ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ) η ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ προκειμενου να συπληρωσουμε την διακοσμηση και με το δικος σας ΚΡΑΝΙΟ ( πραξη ΙNΔΙΑΝΙΚΗ mirage ) μιας και τα παρεξηγημενα «κακοπαιδα» που είναι «καλοπαιδα» δεν θα ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ.( προσοχη ουτε για τους ιδιους ουτε για σας.)

ΞΕΡΩ ΓΕΛΑΤΕ !!!!

ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΓΕΛΑΩ ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΩ γιατι φοβαμαι ότι θα που πειτε ότι αν ΓΕΛΑΩ κλαιω και αν ΚΛΑΙΩ γελαω .

Επισης κατι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ σας παρακαλω μην ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ τιποτα στο μπλοΚ γιατι (ΠΟΝΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ) είναι το ΙΔΙΟ με το να ΓΡΑΦΕΤΕ. !!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟΝ μου φαινετε σε εσας ?


Mirage αγορακι , σου ειπα να μην ΓΡΑΦΕΙΣ για να προστατευεις τον ΑΥΤΟ σου . ΕΣΥ όχι μονο συνεχιζεις αλλα ΤΟΛΜΑΣ και σχολιαζεις
Αναρτησεις μου. Τα ηθελες και τα επαθες .
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ότι ακολουθει δεν είναι ΟΥΤΕ καλο , ουτε ΚΑΚΟ
Ουτε γραφτηκε , ουτε δεν γραφτηκε.
Ουτε το ειδατε , ουτε δεν το ειδατε.
Ουτε να απαντησετε , ουτε να μην απαντησετε.



ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΡΚΟΖΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ συγκαταβατικως mirage

Πρωτα πρεπει να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τους Απελευθερωτές ( αραγε από τι προσπαθουν να ελευθερωθουν η ελευθερωσουν αφου δεν υπαρχει ουτε το καλο για να φερουν το κακο ουτε βεβαια και το αντιστροφο ουτε βεβαια και τιποτε άλλο)
με τις ΕΥΓΕΝΕΙΣ μεθοδους τους , δηλαδη το νέο ειδος λιβανισματος
μεταΠΥΡΑ ( όπως μεταΜΟΝΤΕΡΝΟ) και το νέο ειδος base-ball με στοχο βιτρινες ή κεφαλια και επαθλο κινητα η οτιδηποτε προκυψει από την Καθαριοτητα που παντα ακολουθει ένα παιχνιδι γιατι ως γνωστον είναι τοσο οι παιχτες οσο και οι φιλαθλοι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.



Αν δεν κανω λαθος εσυ δεν εισαι που γραφεις
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΕΣ !!!!

Αντε λοιπον τι Παρακινεις και δεν ΕΝΕΡΓΕΙΣ ( δεν εννοω να πας τουαλετα , παραπιτωντος αυτό είναι ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του φιλου σου Του ΑΣΠΙΚΙΟΥ.) ΜΟΝΟ λογια εισαι και ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ.
ΤΩΡΑ που σας « αδειασε» και δεν έχετε που την κεφαλή κλείνει
από «Πολιτικη» προστασια και θαλπωρη δεν πατε με τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ουτως η αλλως τι σας χωριζει . ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΕΣ ΜΕΔΟΔΟΥΣ χρησιμοπειοιτε. Και αν νομιζεις εσυ λεβεντοκορμε και μακρυμαλλη παλληκαρα μου ότι σε κοροιδευω πηγαινε στο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ προκειμενου να αποχτησεις ΣΤΕΓΗ και ΤΡΟΦΗ. ΜΗΝ ανησυχεις ότι δεν θα σε παρουν γιατι τοτε δεν εχεις καταλαβει τιποτα όπως εκεινος
με το συνδρομο DOW , κοινως ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΝ τον αρχιμλοΚερα.



Και τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ μην τα παρεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ γιατι εχουν ισχυ και για αλλους τοσο μεσα στο μπλοΚ , οσο και εκτος από αυτό ,και εκτος αυτου , εσενα , μαλλον δεν σε ακουμπα , αφου εχεις βρει στεγη
Ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δηλαδη ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ των ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ . ( και όχι μονο ΕΣΥ)

***** Σημειωση. ΕΣΤΩ και από « κωλοφαρδια» ( περι τουτου του χαρακτηρισμου απευθύνσου στον ειδημων Ασπικιο) ΜΑΛΛΟΝ εισαι στο ανερχομενο Κομμα που προκειται να συμπεριλαβει στους βαθυς ( απατους) κολπους ( ρε ουτε του πεζοδρομιου ) του , τουτα τα ανηπερασπηστα και ορφανα παιδακια με τα ροπαλακια. Η «τυχη» τουτη σημαινει γρηγοροτερο ΑΝΕΒΑΣΜΑ στην ΚΙΝΟΥΜΗΝΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ αλλα και ΤΑΧΙΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ από τα φιλαρακια σου, πρασινο ΣΚΟΥΦΗ μου εσυ, ΙΠΠΟΤΗ των ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ, φυτοφαγε ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ , κοινως και συγκαταβατικως ΟΙΚΟΛΟΓΕ ΜΟΥ, « Συμπολεμιστη» (σουτ γιατι ο Γριβας ο Αντιπολεμικος καραδοκει στην γωνια) και συνοδοιπορε του ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Ερωτηση Τι θα γινει ο Συνασπισμος χωρις τα « μωρα» του ?


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ο ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΣ είναι μεγαλυτερος , αρα πιο « παλια πουτανα» ( πιθανον και να κυριολεκτω) από τον νεοεισερχομενο εις την ΠΙΑΤΣΑ και ευκολο θυμα , κυριον ΤΣΙΠΡΑ. Γιατι Νομιζεται ότι εγκαταλειψε το σκαφος ο Αλαβανος ? λεω ο μαλακας μηπως το ηξερε ? μηπως το προωθει ? ΤΙ ? ΑρχιμλποΚερα που δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ( ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ = εκ του ΤΙΠΟΤΑ ) και ασπικιε που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ , Μιλαω για την ΔΙΑΛΥΣΗ . ΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ,καιρος δεν είναι να αλλαξουμε Μασκα. ΠΟΛΥΦΟΡΕΘΗΚΕ και αποκαλυφθηκε τουτο το «κομμα».

Και αν νομιζετε ότι εσυ , οι οικολογοι , ο καφετζοπουλος θα σωσετε τον ΚΟΣΜΟ και την ΕΛΛΑΔΑ από τον ΜΑΙΡΑ666 γιατι δεν ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος ΚΑΚΟΣ και το Παιζετε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ( σαν τα κερασια) και οικολογοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ( σαν τα μαρουλια) και ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ του ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ( ωραια που την στρωνετε την τσοχα στο τραπεζι !!!) ΨΗΦΟ ΣΤΑ 16 ,


ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ και μαλιστα με Διαφορα 17 ολοκληρων ετων αφου


ΖΗΤΑΩ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ. Αλλα επειδη κατι τετοιο θα το θεωρήσετε ΜΑΛΑΚΙΑ (ουτε καλη μαλακια , ουτε κακη μαλακια) τοτε θα Αντιπροτείνω ΨΗΦΟ την ΕΝΑΤΗ ΜΕΡΑ αλλα με αυστηροτητα δηλαδη να εχει παρασει η δωδεκατη βραδυνη δηλαδη να είναι δωδεκα και ένα και όχι δωδεκα παρα ένα.
Δηλαδη τι στο ΚΑΛΟ μπαρδον , Τι στο ΚΑΚΟ μπαρδον , ΤΙ στο ΚΑΛΟΚΑΚΟ θελεται να ΓΕΡΑΣΟΥΝ τα παιδια μας και να μην Ψηφιζουν? ΑΛΗΤΕΣ ξουτ από εδώ που γελατε , βλαχαντερα ε βλαχαντερα ( μη με ρωτησετε τι σημαινει βλαχαντερα , σας παρακαλω πηγαινετε στον Ειδημων Γιανναρα). Και μην Τολμήσετε να αρνηθητε την ψηφο τουτη ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ» είναι ΠΑΝΣΟΦΑ και ΑΝΑΡΧΑ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗ ΜΕ 72 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ παραμασχαλα , 144 γνωστες γλωσσες η γλωσσικα ιδιωματα ( εκτος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) , 36 διπλωματα ευρυσυντεχνιας . οποτε τι τους θελουμε τους ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ τα καθικια , τους καθηγητες . Ξουτ από εδώ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.


Επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω να πεφτει τιποτα κατω και να μενει ασηκωτο ( αναπαντητο ) θα σου πω δυο λογακια περι βλακειων που λες και γραφεις
και μαλιστα συμφωνει και ο άλλος ο επισημος αντιπρόσωπος του αρχιμπλοΚερα και μεγιστου ΠΑΝΦΩΤΟΥ Αυτορατωρ (τι κρατει ?) ΣΑΒΒΙΔΗ.


Μη μου λες εμενα ότι ξεχναω τι εστι «πυρ» γιατι εγω το πρωτοεγραψα , ( και όχι μονο αυτό ) και εσυ ΚΑΛΩΣ το αντεγραψες , αλλα όχι φιλε μου , για να μου το επιστρεψεις στα μουτρα , ως κατι νέο και δικο σου, αλλα επειδη αυτος ηταν ο σκοπος μου να σε βαλω να θυμηθεις εσενα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ πραγμα που τοσο μισεις ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ . ΜΗ με κανεις να ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ τα γιοματα με Χριστιανικα - Ελληνικα μηνυματα ,κειμενα σου.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΣΗ . Τα εχω όλα ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ.!!!!!!!!


Και αληθεια αφου γνωριζεις το ΠΥΡ ( και όχι φωτια) μηπως ξερεις και τα υπολοιπα 4 ? Και μα τον Κυνα τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ μου , η Ταξη και η Αταξια δεν είναι στοιχεια της φωτιας ουτε βεβαια του Πυρος ουτε βεβαια καποιου αλλου αφου δεν είναι ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Και βεβαια αφου δεν υπαρχει καλο και δεν υπαρχει κακο πως γινεται να υπαρχει ταξη και αταξια ?


Ερωτηση όχι για εσενα Mirage η Aσπικιε η ΠΑΝΦΩΤΕ αλλα για καποιον αλλον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ( αν υπαρχει)

ΠΟΙΑ η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ?


ΥΓ
Προς τον αγαπητο ΚαπετανΑσπικιο ( καπετανιος / captain/ = αρχηγος ) των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ
Λεγεωνας των ΞΕΝΩΝ και ντοπιων ) της Ανεξαρτητης Επαρχιας των ΕΞΑΡΧΙΩΝ εναντια στις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ
ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ από ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ και ΣΥΝΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ και ΣΥΝΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ εκ των Μπραβων και Νονών και ΜΟΝΩΝ και της ΜΕΡΑΣ και της
ΝΥΧΤΑΣ,


Ασπικιουλη διαισθανομαι απογοητευση στο μηνυμα σου προς mirage.
Διαισθανομαι ακομα και την οργη που πιθανον να εχεις καθοσον αναγκαζεσαι να μεταφραζεις . Εργο βαρυ και Δυσκολο.
Πες μου αν μπορω να σε βοηθησω καπου ? ΣΤΟΝ αντιφιλο δεν
Χαλαμε χατηρια αν μπορουμε. Δεν καταλαβα να σου εκλεψα καμμια φραση η λεξη , αλλα αν εκανα ευχαριστως να το διορθώσω αρκει να μου εξηγησεις που αναφερεσαι προκειμενου να απαλυνω τον ΠΟΝΟ σου. Στο ειπα από παντα ειμαι ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ..


Παρατηρω Αδυναμια αντικρούσεως όχι μονο από εσενα ( για να μην σε αδικω) αλλα και από αλλους οσον αφορα ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ των θεσεων μου , και στο μονο μου περιοριζεσαι είναι σε "αντιθεσεις" δευτερευοντες η και τριτευοντες και το μονο που επαναλαμβανεις είναι ότι ειμαι τρελλος Για να σε διευκολυνω το εχω δηλωσει ο ιδιος αρα δεν χρειαζεται
να το επαναλαμβανεις. Εχω δηλωσει και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και ΜΥΤΑΡΑΣ ( μεγαλη ΜΥΤΗ.)

Κειμενο δικο μου που δηλωνω ΤΡΕΛΛΟΣ

« Ο κυριος ΣΑΒΒΙΔΗΣ ο ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ και ΑΡΧΙ«ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ.



Και τωρα περιμενω ΕΓΩ , μετα από τετοια δηλωση να καταλαβεις εμενα ; Εχεις δικιο ειμαι ΤΡΕΛΛΟΣ. Και μαλιστα για ΔΕΣΙΜΟ.

ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΕΧΟΜΑΙ !!!!!! Αφηνω λοιπον εσας τους
«Λογικους» να χαιδευεται τα αυτια ο ενας του αλλου και να δινεται συγχαρητηρια η φασκελο ο ενας στον άλλο και να παινεύεστε ότι εισαστε ΧΑΟΤΙΚΟΙ και ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ.
( προσοχη στην ΚΟΠΡΩΔΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ οπου οδηγει το καζανακι του ασπικιου)»


επιλογος ΜΠΛΟΚ = εισαι ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ η εχεις την δυνατοτητα να ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ τον ΑΛΛΟΝ αρα είναι σωστο

ΜΠΛΟΓΚ = ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΧΟΜΕΝΟΥ ΕΝΝΟΙΑΣ = ΤΙΠΟΤΑ

Καληνυχτα !!!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΤΑΣΗ για την φιλοσοφικη συζητηση στην ταβερνα.

Συγγνωμη για την « κακια» μου αλλα δεν αντεχω και θα το πω.

Εφοσον μιλαμε ότι ο πρωτος φιλοσοφουντας θα είναι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ τοτε παρακαλω να καλεσει τον ΑΣΠΙΚΙΟ τον επισημο αντιπροσωπο του (για να δουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αγαθουλικο προσωπακι του) ,αντε να καλεσεις και τον mirage μαζι με τον ΓΡΙΒΑ , τον Κυριο ΒΛΑΧΟ , συγγνωμη τον κυριο ΓΙΑΝΝΑΡΑ μαζι με τον ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΟ Ζουραρη ,να ανοιξετε όχι μια , αλλα πολλες φιαλες κρασι , μαλιστα αν είναι δυνατον την καβα ολοκληρη και να πινετε ολο το βραδυ διχως να μιλατε. ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΜΑΙ ότι θα είναι ότι καλυτερο μπορει να προσφερετε στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. Καλυτερα μεθυσμενοι παρα φιλοσοφιμενοι. Αυτά είναι ΥΠΕΡΟΠΛΑ οπου σε χερια ΜΗ ΓΝΩΣΤΙΚΑ είναι Επικυνδινα τοσο για να σκοτωθούν αυτοι που τα «κατεχουν» οσο και για να σκοτωσουν αλλους.

Εξαλλου μετα θα σας παω για πατσα ( εκτος mirage )


ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με ΘΥΜΟ

aloga είπε...

Κατά τη γνώμη μου υπάρχει μια προϋπόθεση για γράψιμο γνώμης και πολυ περισσότερο για δράση.


Να φύγουν τα κόμματα από τη μέση.

Δεν είναι δυνατόν να λάβω μέρος σε διαμαρτυρία των παιδιών αντάμα με τον Παπαντρέου τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο...

Αυτό είνα σε θέση κανείς να το καταλάβει;;;

Πολιτης είπε...

Με αφορμή το θέμα της εκπομπής με καλεσμένο τον Kο Ράμφο, θα ήθελα να εκφράσω την απογοήτευση μου για όλους εκείνους τους διανοούμενους-φιλόσοφους ή όπως αλλιώς αυτοαποκαλούνται, οι οποίοι για άλλη μια φορά εμφανίζονται ως σχολιαστές των γεγονότων, κατόπιν εορτής, αποδεικνύοντας πόσο μακριά βρίσκονται από την κοινωνία και τα προβλήματά της. Αλήθεια αυτός είναι ο ρόλος τους ή να συμμετέχουν ενεργά και υπεύθυνα στη διαμόρφωση της κοινωνίας; Ο Σωκράτης ζούσε και δίδασκε ανάμεσα στους συμπολίτες του και πέθανε για τις ιδέες του, ενώ οι νεοέλληνες διανοούμενοι με μια προκλητική αυταρέσκεια αλληλοσυγχαίρονται για το έργο και τα σπουδαία κατορθώματά τους. Αν νομίζουν ότι η διανόηση είναι μόνο θέμα προσωπικής ολοκλήρωσης τότε καλύτερα να ακολουθήσουν τα βήματα των ασκητών του Όρους και να τεθούν ολοκληρωτικά εκτός κοινωνίας βυθισμένοι στους στοχασμούς τους.Τα παραπάνω σχόλια δεν αφορούν προσωπικά τον καλεσμένο της εκπομή σας την οποία με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσω.

ΕΡΜΑΡΙΟΝ είπε...

Άσχετο με όλα τα άλλα:

"Από την πλευρά τους, οι θεράποντες ιατροί τόνισαν πως δεν υπάρχει κάτι που να εμποδίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην άσκηση των καθηκόντων του."

Εννοείται... (αφού δεν έχει καθήκοντα)

system failure due to insufficient evolution? είπε...

Ερμάριον, πολύ εύστοχο το σχόλιό σου και ίσως όχι και τόσο άσχετο τελικά...

macedonian είπε...

Είμαι αδικαιολόγητος!
Τόσες μέρες δεν είχα ανακαλύψει ότι υπήρχε μια τόσο "ζωντανή" συζήτηση εδώ (νόμιζα ότι άπαντες είχαν μεταφερθεί στο portal).
Θα ήθελα να κάνω μία πρόβλεψη για το μέλλον της υποτιθέμενης "σύγκρουσης".Προβλέπω την επιστροφή της αυτοδικίας ως θεσμού στον τόπο.Πλεονέκτημα σε αυτην τη περίπτωση θα έχουν α)οι Κρητικοί (λόγω συνεχούς εκπαίδευσης), β) οι κυνηγοί (λόγω γνώσεων στην "παγάνα"),γ)οι Αλβανοί (προερχόμενοι από κοινωνία που δε "σηκώνει" πολλά πολλά και δ)ίσως οι άνω του 1,90 (για να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα).
Τότε θα δούμε πως θα συμπεριφερθούν και οι σημερινοί "αντάρτες των πόλεων"...Προβλέπω ότι ως νέα τρωκτικά θα αναζητούν τροφή στα σκουπίδια των νικητών και θα κάνουν ότι μπορούν για να μη μπλέξουν στα πόδια τους.Για την αντίπερα όχθη των ενστόλων,θεωρώ βέβαιο το χαμό τους α) γιατί δε νομίζω να έχει κανείς τους όρεξη να αντιδράσει και β)είναι χωμένοι μέχρι το μεδούλι σε αυτό που λέγεται νόμος (παρά την αντίληψη περί του αντιθέτου).
Μας μάθανε λοιπόν οι "μαθητικές πρωτοβουλίες" πως όταν μαζευτούμε 100 κάνουμε ότι γουστάρουμε,ειδικά αν υποδυθούμε το μανδύα της "ιερής αγανάκτησης".Το επιχείρημα όμως δύναται να επιστραφεί ολόκληρο στους εμπνευστές και στο όνομα της ιερής αγανάκτησης να επιτραπεί η ακόμα ιερότερη "σφαλιάρα στον πωπό".
Κατά τα άλλα σαφώς και χαίρομαι που το "τέλος" πλησιάζει (είμαι και άνω του 1,90)

ΦΑΝΤΙ είπε...

Aloga σε λίγες γραμμές συμπύκνωσες το σύγχρονο δράμα μας. Ο κομματισμός μέσα στα Πανεπιστήμια δεκαετίες τώρα, ο εμφύλιος πιο πριν, μεγάλωσε και εκπαίδευσε τις δικές μας γεννιές. Και αναλογίσου πως ο βασικός κομματικός φανατισμός χτίστηκε πάνω στο δίπολο δεξιά-αριστερά ή αλλιώς Αμερική-Ρωσσία.

Με άλλα λόγια γεννιές και γεννιές φανατίστηκαν για τα συμφέροντα (γεωστρατηγική επιροή) κάποιων ξένων σε εμάς κοινωνιών .... Αντί να κοιτάξουμε πως θα μονιάσουμε και να κοιτάξουμε το "καλό" μας τσακονώμαστε για το καλό ξένων δυνάμεων .... Δώστου εισαγωγές τεχνολογίας αλλά και ιδεολογίας. ... να έβγαινε τουλάχιστον μια καλή σύνθεση! Είναι δυνατό να είμαστε ΤΟΣΟ ηλίθιοι και να σκοτωνόμαστε δεξιά και αριστερά;;;;!!

Τα κόμματα εξ ορισμού έπονται των εξελίξεων, ο ρόλος τους δεν είναι να προλαμβάνουν τα μελούμενα, αλλά να εκφράζουν την μέση κατάσταση κάποιων ομάδων ανθρώπων. Αλλιώς δεν μπορούν να εκλέγονται. Επίσης οι δομές οργάνωσής τους, σήμερα τα γκάλοπ και τα μέντια, τα αναγκάζουν να αναπαράγουν την πεπατημένη, ιδιαίτερα μάλιστα εαν η κοινωνία που εκφράζουν είναι συντηρητική. Επιπλέον εκφράζουν την άποψη του μέσου πολίτη και όχι εξειδικευμένων ειδικών. Το ονομάζω έλλειψη επιστημολογικής προσέγγισης. Δυστυχώς αυτό είναι το πρόβλημα με την δημοκρατία! Η δημοκρατία απαιτεί ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους με ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΠΑΔΕΙΑ για να λειτουργήσει, αλλιώς καταλήγει .... στην ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ ή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ επικράτηση των μετριών. Έχω γράψει, γι αυτό. Διάβασε εδω

http://notes-mirage.blogspot.com/2007/07/blog-post.html

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο ακόμη και για μοντέρνα κόμματα όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι, να ξεφύγουν απο την κομματική, ανορθολογική προσέγγιση.Παράδειγμα αυτό που αναφέρει η Maira666 για την ψήφο στα 16! Ήταν ένα απαράδεκτο ψηφοθηρικό πυροτέχνημα! Ευτυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας, συγκάτοικοι στους ΟΠ ζήτησαν εξηγήσεις (θα λέγαμε με αστική ορολογία ότιτο καταδίκασαν :) και καυτηριάσαν το γεγονός ότι ειπώθηκε από τους επίσημους και εκλεγμένους εκπροσώπους ΧΩΡΙΣ να συζητηθει διεξοδικά με ΟΛΟΥΣ πριν βγει προς τα έξω. Υπάρχει γενικά μια πολύ γόνιμη συζήτηση μέσα στους ΟΠ ενάντια στις παλιές κομμάτικές συνήθειες και δομές, είναι νωρίς ακόμη να πούμε εαν βγεί κάτι "καλό". Ακούγονται πολλά άλλα υπερβολικά και άλλα ουσιαστικά. Προς το παρόν φαίνεται να κερδίζει δυστυχώς η κομματοκρατία, οι προσωπικοί εγωϊσμοί, οι αριστερίζουσες καταβολές και να χάνουν η Πράσινη ουσία και το μέλλον.

Όπως υπερβολικός είναι και ο Maira666 στον τρόπο έκφρασης, αν και γράφει ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα (πάντα με πολύ "θόρυβο" βέβαια), γι αυτό και τον προτρέπουμε να συνεχίζει να γράφει και ας γίνεται βίαιος και προσβλητικός. Τέτοιος εκ-πύρηνος λόγος ακούγεται παντού όπου συζητάνε πάνω από 13 άνθρωποι.

Για την ανοησία της ψήφου στα 16 οι αντιρήσεις που ακούστηκαν μέσα στους ΟΠ ήταν σε γενικές γραμμές ότι δεν είναι δυνατό εμείς οι μεγάλοι που τα "κάναμε σκατά" να περιμένουμε από τους 16χρόνους που τα βλέπουν ακόμη όλα ως άσπρο-μαύρο να τα φτιάξουν. Δεν φθάνει δηλαδή που τα σκατώσαμε και δεν έχουν προοπτικές, τους ζητάμε απο πάνω και να μας τα διορθώσουν εκείνα! Τέτοια ανικανότητα πια ??!!
Ελπίζω και εύχομαι να το αποσύρουν.

Maira666 καλό το πήγες αυτό το πόστ και θα μπορούσες να βοηθήσεις περισσότερο αν δεν έγραφες βίαια, αν δεν πετούσες τις μολότωφ σου και τις πέτρες πάνω στους αναγνώστες ... γιατί ήταν πολύ σωστή η παρατήρησή σου για την ψήφο και ναι σίγουρα καταδικάζω των ΣΥΡΙΖΑ εφόσον ... καταδικάζει ...

Εαν ήσουν πιο ψύχραιμος δεν θα "τσιμπούσες" με την προπαγάνδα των λευκών με τους Ινδιάνους σκάλπερς. Ξέρω ότι μας είχαν φλομώσει με ταινίες, όπου έδειχναν τον "κακό" Ινδιάνο οι "καλοί" χριστιανοί λευκοί, αλλά θα έρπεπε να ήσουν πιο υποψιασμένος! Βλέπεις οι Ινδιάνοι ήταν οι αμυνόμενοι, οι αδύναμοι, αυτοί οι οποίοι υπέστησαν γεννοκτονία και διώχθηκαν απο την γη τους. Όχι να υποστηρίζεις τον αδίστακτο κατακτητή - καταπατητή εσυ ο εραστής του "καλού" και της αλήθειας!

Έτσι ερχόμαστε στην ουσία του προβλήματος καλό-κακό. Πως αξιολογείται! Εδω υπάρχει δυσκολία να αντιληφθούμε με ΚΟΙΝΟ και βέβαιο τρόπο το κρύο-ζεστό, δεν θα ήταν πανεύκολο να εξαπατηθούμε για το καλό-κακό???!!

Όταν μίλησα για την καταΔΙΚΗ δεν αναφερόμουν στο φυσικό δίκαιο το οποίο υποννοείς, αλλά το χειροπιαστό ανθρώπινο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και την ποινικοποίηση των πάντων απο τους πάντες. Το κατά πόσο υπάρχει φυσικά το καλό-κακό σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν προΥΠΑΡΧΕΙ ούτε θα το βρεις χειροπιαστά ως ΕΝΝΟΙΑ εκεί έξω, αλλά υπάρχει μέσα στον ανθρώπινο ΝΟΥ για να ταξινομεί και να αξιολογεί τις ανθρώπινες πράξεις. Θα έχεις παρατηρήσει ότι ηθικό ή ανήθικο χαρακτηρίζουμε έναν ανθρώπο (σκεπτόμενο - επομένως υπεύθυνο για τις πράξεις του μια και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ/ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ/ ΥΠΟΘΕΣΕΙ το αποτέλεσμά τους) και όχι ένα ζώο ή ένα αντικείμενο ....

Και μόνο το παραπάνω θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να έχουμε πεισθεί ότι η ηθική ως ΕΝΝΟΙΑ είναι μια ανθρώπινη κατασκευή. Αυτή όμως η διαπίστωση καθόλου δεν αναιρεί την χρησιμόητα τη ηθικής και γενικότερα των αξιών και της ανάτασης προς αυτό το οποίο αποκαλείς "θείο" ή "κόσμο των ιδεών".

Άλλο είναι το πρόβλημα. Πως αξιολογεί κανείς πιο είναι το "καλό" και πιο το "κακό" και για ΠΟΙΟΝ. Πως να βρεί τον δρόμο του προς το "καλό" ο άνθρωπος όταν έχει αποκοπεί φυσικά και πνευματικά από τον Φυσικό Κόσμο;; Η ηθική εαν είναι ενσωματωμένη μέσα στον Κόσμο ως σχέση και πράξη και όχι έξω απο αυτόν (κάπου σε έναν καθαρό κόσμο ιδεών) δεν μπορεί καταρχήν να νοηθεί αλλά να βιωθεί. Όλος ο αστικός μας πολιτισμός έχει χτίσει ένα σύστημα αστυνόμευσης και ποινικοποίσης που δεν επιτρέπει στον άνθρωπο να ζήσει την ηθική που θα βγεί απο ΜΕΣΑ. Η ηθική του επιβάλεται απο ΕΞΩ. Και όλο αυτό διότι είτε η ηθική εκπορεύεται απο τον θεό, ή απο τον Κόσμο των ιδεών ή αποτελεί αποκλειστικά μια ανθρώπινη κατασκευή μια και ο άνθρωπος υποτίθεται πως είναι απο την φύση του ΚΤΗΤΙΚΟΣ, Εγωκεντρικός και ανήθικος. Μεγάλο λάθος! Όλα σχεδόν τα ζώα (και ιδιαίτερα τα θηλαστικά) είναι απο την φύση τους κοινωνικά και διαθέτουν τοένστικτο της ΑΛΛΗΛΟβοήθειας ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος. Πότε θα ασχοληθούμε με την ηθική που βιώνουν τα άλλα ζώα για να θυμηθούμε και εμείς πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε;;

Τώρα για το ΠΥΡ τι να πω, εκτός αν είσαι μετενσάρκωσή του :) ΠΡΩΤΟΣ το είπε ο Ηράκλειτος! Αλλά τι κόμπλεξ είναι αυτό ποιός το είπε πρώτος ... τι σημασία έχει; Κάνουμε κανένα αγώνισμα και δεν το έχω καταλάβει;; Περιμένω να βοηθήσεις να ανέβουμε όπως λες σε άλλα επίπεδα συνειδητότητας ... πάνω και πέρα απο το ΕΓΩ .... ;)

Τώρα για εαν έχει ΨΥΧΗ το ΠΥΡ θα πρέπει να ορίσεις την λέξη "ψυχή" να σου πω την γνώμη μου.

MAIRA666 είπε...

Οταν θα κανετε , αν κανετε , την εκπομπη με τον Ραμφο οπου την Ρομφαια φέρνει σας παρακαλω ειτε το «ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ» τουτο να ειναι ΜΟΝΟ του , ειτε αν υπαρχουν καλεσμενοι στο αυτό στουντιο να
Εχετε ΚΛΕΙΣΤΑ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ τα παραθυρα . Επισης παρακαλειστε να εχετε ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΕΣ και ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ , πληθωρα ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ , μια ντουζινα κατεχοντες την Τεχνη του ΦΑΛΛΟΥΝ , ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ , ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ , ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ
Και εν γενει σε ΚΟΚΚΙΝΟ «ALLARM” όλα τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ της χωρας και ολες τις ειδικότητες . Γιατι τους βλεπω να προσπαθουν να ανοιξουν τα παραθυρα ειτε για να φυγουν , ειτε για να αυτοκτονησουν. Οι καλεσμενοι της Αθηνας θα Παθουν ΗΛΕΚΡΟΣΟΚ και θα γινουν ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΙ σαν τα φυστικια αιγινης ,ειτε εναεριως , ειτε καλωδιακα αφου τα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ θα καουν οχι απο το ΠΥΡ το εξωτερον αλλα απο την Φωτια λογω της ΑΥΤΟΑΝΑΦΛΕΞΗΣ που θα προκαλέσει .



ΚΥΡΙΟΙ ουτε τον ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ να τον ΓΝΩΡΙΣΩ.
Τον κυριο τουτο της « ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ», «ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» .


Σχεδον κοντευω να ανακραξω ΖΗΤΩ Ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ !!.
Ε ρε Σαββιδη μονο εσυ εχεις την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ του ΡΑΜΦΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΙΖ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ η
Για τον ΦΟΥΡΝΑΤΖΗ.

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 150.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ( ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ).



ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ο οποιοσδήποτε οπου εχει ελάχιστη ΛΟΓΙΚΗ να μου πει και εμενα στον ΔΥΣΜΟΙΡΟ, τι στο «ΔΙΑΟΛΟ» λεει εκεινο το ΚΕΙΜΕΝΟ γιατι εγω ο ΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μονο ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.



ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΩΝ « ΤΡΕΛΩΝ» οτι δεν μπορειτε να καλειτε « ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ» προκειμενου να μας παρουν τον ΘΡΟΝΟ.


Α! Ξεχασα ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ θα
Πηδάτε απο τα παραθυρα οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.


ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ. Στα ΜΕΡΗ οπου μπορει καποιος Νοημων να βγαλει ακρη υπαρχουν τοσες αντιφασεις ή τοσες ΠΟΝΗΡΕΣ αυθερεσιες
Οπου αδυνατω να προχωρήσω ΛΟΓΙΚΑ.

Και επειδη νομιζετε οτι ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ θα πω μονο την πρωτη και ΕΛΑΦΡΟΤΑΤΗ και το τονιζω την ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΤΑΤΗ


Κειμενο ΡΑΜΦΟΥ

« Επομένως δεν σκοπεύω να καταθέσω την «γνώμη» ή «άποψί» μου περιγράφοντας τα διατρέξαντα των τελευταίων ημερών•»

παρακαλειτε λοιπον να μας πει και την ΓΝΩΜΗ του και την ΑΠΟΨΗ του, μιας και όλα τα παρακατω δεν είναι
ουτε το ένα ουτε το άλλο. ( κατι μου θυμιζει ……

ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ.)


ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟΨ __Ι το οποιο δεν είναι και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Θα το δειτε και σε άλλες ΛΕΞΕΙΣ τουτο το ΠΕΡΙΕΡΓΟ , αρα δεν είναι ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΝ.


ΓΕΛΟΙΟΙ !!! ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ !!!!!

Προτροπη προς τον Κυριο Ραμφο. Κανει καλο η Επαναληψη. Αν τα λεει
Και τα ξαναλεει όλα τουτα ΙΣΩΣ στο τελος το ΠΙΣΤΕΨΕΙ και ο ιδιος
Ότι ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ οποτε θα αναφωνησει ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ και το ΚΑΤΑΛΑΒΕ ο
ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ Σαββιδης.

ΣΑΒΡΟΥΔΟΥΚΟ μου , μηπως λεω , μηπως , τον καλεσες επιτηδες προκειμεμου να ΑΥΤΟΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ μιας και εισαι ο μονοφθαλμος μεταξυ ΤΥΦΛΩΝ .( προσεξτε το γυαλί που φοραει ο Ραμφος )


ΥΓ
Προς ψ=αχ+β ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο «ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» ΘΑ ΠΑΡΕΙ 13 ΜΙΣΘΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ .


ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ 13 μισθοι ΥΠΑΡΧΟΥΝ που πρεπει να κοπουν !!!


ΥΓ Αποσπασμα κειμενου του ΓΝΩΣΤΟΥ Ασπικιου !!!

Και αυτό είναι το θέμα σήμερα,το πώς δηλαδή θα εφεύρουμε νέα γλώσσα και όχι πώς θα επανεφεύρουμε(επανιδρύσουμε που είναι και της μόδας) την παλιά.

Προς διευκολυνση και συναμα προταση . ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ . Ουτως η αλλως αυτό κανεις εδώ και χρονια και όχι εσυ ΜΟΝΟ.


ΥΓ
ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ όχι μονο να εκφρασεις την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ σου αλλα να ΟΥΡΛΙΑΞΕΙΣ με ολη την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.


ΓΡΑΨΕ ΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ για την ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ.
Της εκπομπης.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ
ΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΟΥΝ.



ΥΓ. Mirage ,εκτος απροοπτου ,σου υποσχομαι απαντηση εντος του Σαββατου-Κυριακη.

« ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ» εισαι , στη διαδοχικη συνεπαγωγη συμπερασματων .
και φαινεται ότι το γουρικο σου ΝΟΥΜΕΡΟ είναι το 13. Ταινίες βλεπεις η ΨΑΡΕΥΕΙΣ ?

ΥΓ
Μακεδονα , Φιλε μου , δεδομενου ότι ειμαι Κοντυτερος παρακαλω να φροντισεις την Υπερασπιση μου.οι καιροι είναι Δυσκολοι.



Υπενθυμιση
Θυμειθειτε από ποτε σας ειχα πει να ξεφορτωθείτε τα δολλαρια ?
«Σε λιγο» ετοιμαστείτε και για τα ευρο .!!!!!! Οχι ακομα!





Καλοπροαιρετα με θυμο

Kveldes είπε...

Καλησπέρα σας.
Αν θέλετε να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας ας μας μιλήσει ο φιλόσοφος που φιλοξενείτε για τα παρακάτω:

1. Να μας πείτε τι έχουμε όταν έχουμε δημοκρατία & φτωχό κοινωνικό κράτος χωρίς μέλλον & όραμα για τους νέους?
2. Το δημοσιονομικό έλλειμμα απαρχής του ελληνικού κράτους γιατί δεν μειώνετε?
3. Τι πρότυπα υπάρχουν τώρα για τους έλληνες , & τι παιδεία έχουν για να συνειδητοποιήσουν τις παγίδες της εικονικής πραγματικότητας που τους αναπαράγουν οι οποίοι?Η φούσκα του ψέματος.
4. Στην χώρα η οποία γέννησε την σκέψη στον Δυτικό κόσμο (βλέπε Αριστοτέλη) τι υπάρχει σήμερα?Είναι παιδεία αυτό το πράγμα που δίνουμε στους νέους και μας δώσατε και εμάς?Εκει που οι γλωσσολόγοι κατακρεουργούν την ίδια την γλώσσα πχ το αυγό επιβάλλουν στα παιδιά να το γράφουν με αβγό??
5. Τι πρέπει να γίνει για να πάει αυτό το κράτος μπροστά?
6. Εσείς και εγώ & ο κάθε έλληνας όταν πάει στην δουλεία του στο 8ωρο παράγει συγκεκριμένο έργο & φέρει αποτελέσματα.Μπορείτε να μου αναφέρετε εδώ και 30 χρόνια το κράτος τι αποτελέσματα καταγεγραμμένα έχει παράξει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και άξονα το καλό του τόπου και του λαού?

Ευχαριστώ._

ATHENA είπε...

ΚΑΛΗΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Dr. Kal είπε...

Πολύ ωραία η εκπομπή σας!
Το μόνο παράπονο που έχω ως τηλεθεατής είναι ότι στα video που προβάλλετε τα κείμενα περνάνε πολύ γρήγορα κ δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε

MAIRA666 είπε...

ΚΥΡΙΕΣ και ΚΥΡΙΟΙ

Αποψε εχουμε την Τιμη να σας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ τον κυριο ΥΨΙΣΤΟ ( κατι λιγοτερο από τον ΥΨΙΣΤΟ ΔΙΑ) τον «φιλοσοφο» , «διανοητη» και ότι άλλο θελετε , ΘΕΛΕΙ η Θ Ε Λ Ο Υ Ν .
( ολη του η διανοηση στηριζεται στο « ΘΕΛΩ» και μα την Παναγια
καλυερα να μη μαθει ΤΙ ΘΕΛΩ εγω για αυτόν ουτε βεβαια εγω να μαθω τι ΘΕΛΕΙ αυτος για μενα )

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ , εσεις ολοι που ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι ο Ρολος του
Κυριου ΣΑΒΒΙΔΗ και της ΚΛΙΚΑΣ , μεσα στο ΜΟΝΟ κατά ονομα, ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ , Ραδιοτηλεοπτικόν καναλι ΝΕΤ3 είναι η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ της ΧΩΡΑΣ ( γεωγραφικα) η και ΕΘΝΟΥΣ (ψυχης )

Καποιοι μεσα στο ΜΠΛΟΚ ( εχω ηδη εξηγησει γιατι το γραφω ετσι) ,
Με κοροιδευουν και με αποκαλεσαν «ΦΩΣΤΗΡΑ» «ΤΡΕΛΟ» «ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ» και αλλα κοσμητικα οταν ΠΡΟΣΠΑΘΩ να σας πω ότι τουτη εδώ Η ΚΛΙΚΑ σας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ , και σας ΤΥΦΛΩΝΕΙ.

ΚΥΡΙΟΙ τον ΡΑΜΦΟ όπως ηδη σας ειπα , ουτε τον ΓΝΩΡΙΖΑ ουτε "ΘΕΛΩ" (ΡΑΜΦΙΚΟ ) να τον ΓΝΩΡΙΣΩ.

Καλα όμως το ψιλιαστηκα ότι
Τουτος ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ Η «ΑΝΑΡΧΟΣ» ΤΗΣ «ΓΝΩΣΗΣ» και του ΤΙΠΟΤΑ ( ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ) ηταν κατι «μεγαλυτερο» από απλως καλεσμενος. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΕΙ να είναι Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ( Μαγιστρος) ( ή ενας εκ των ΜΕΓΙΣΤΩΝ , Μαγιστρων ) ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ που στην ΠΡΩΤΗ σειρα των ΘΡΑΝΕΙΩΝ σε εκεινες τις ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ , ΣΤΟΕΣ που συναναστερφονται και πιθανον (αν όχι σιγουρα) Συναλλασονται ολοι τουτοι είναι και οι ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ και όχι
Μονο. ( ασπικιε αναλαβε ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ και συγγνωμη που εβαλα τοσο δυνατον ΥΠΟΤΙΤΛΟ)


Πες τε μου , στο θεο που δεν Πιστευεται , ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ δεν ηταν εκεινος που ωρυόταν ότι μας παιρνουν τα πετρέλαια της ΚΥΠΡΟΥ οι τουρκοι και το επαιζε νταης και ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ η και
ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ?


Απολαυστε λοιπον κυριοι τι « ανθωποειδη» , (μονο ως ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΝ ανθρωπο) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ , ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ και ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ενώ
Συγχρόνως ΘΕΩΡΕΙ και «φαινεσθαι» Εθνικος ηρωας και ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΝΤΙΣΚΟΥΠΗΔΟΦΑΓΟΣ ( ο καθηγητης ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗΣ γνωριζει τα περι Σκουπηδιων ως ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΣ ) .
Ο πρωασπιζων το θεσμο της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και του ΕΘΝΟΥΣ. Ο εχων και Κατεχων εκπομπη που «θεωρειτε» «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΡΤΙΚΗ». (και παιρνει και 13 μισθο φοιτητακο.)



Δηλωσεις ΡΑΜΦΟΥ 2002 λιγες μερες πριν το σχεδιο Ανναν .

1 Ράμφος: «Συμβιβασμός είναι η σοφία της περιορισμένης δυνατότητας»
2 .
Ράμφος: «Ο καλός διαπραγματευτής λαμβάνει υπ’ όψιν και το συμφέρον του άλλου. Κερδίζει εν τέλει στον συμβιβασμό όποιος δεν κυνηγά την νίκη. Να σκεφτούμε τον συμβιβασμό ως υποχρεωτική ανιδιοτέλεια. Το σχέδιο Αναν χαράζει δύσκολα τον δρόμο της καθάρσεως στα πλαίσια ενός μεταεθνικού Εγώ που σκεπάζει και λειαίνει το αγκαθωτό εθνικό εγώ».
3
.Ράμφος: «Στο υπερεθνικό ή μεταεθνικό πνεύμα των καιρών, λογική του σχεδίου Αναν είναι η λογική της νέας εποχής που διανύουμε, μιας εποχής η οποία αφομοιώνει υπερβατικά προηγούμενες εμπειρίες στενώσεων, όπως εκείνη του εθνικού κράτους. [Το κρατίδιο που πρότεινε ο Αναν στην Κύπρο] δεν είναι ένα εθνικό μόρφωμα αλλά ένα μεταεθνικό [κοινό κράτος]». «Στην παγκοσμιοποιημένη υφήλιο της μιας εποχής και των μειωμένης ισχύος κρατών που την περιβάλλουν, το κενό της απουσίας ετέρων δυνάμεων ενθαρρύνει την επιθυμία συμμετοχής σε μια ομάδα ευνοουμένων. Στην μεταεθνική εποχή, το εθνικό κράτος προστατεύει ενδεχομένως τις μειονότητες χωρίς ωστόσο να αναλαμβάνει την ευθύνη του για να τις θέσει σε ίση μοίρα με την δική του πλειοψηφία».

Για οποιον χρειαστει μεταφραση θα επανελθω .!!!!

ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ !!!!!!!!

και εν τελει εγω ο Καραγκιοζης και ……..
επαναλαμβανω τα λογια ενός «ΜΗ ΔΙΑΝΟΤΗ», ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗ , «ΜΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ» , «ΜΗ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑ» ενός που ΕΧΥΣΕ το ΑΙΜΑ ΤΟΥ και ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ για να μπορουμε να ακουμε σημερα αυτόν που ΧΥΝΕΙ τόνους Μελανι προκειμενου να ΧΥΝΕΙ διαμεσου αυτου το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ του στις ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

« Φωτια και Τσεκουρι στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»

Αληθεια ξερει κανεις εκ του ΜΠΛΟΚ ΠΟΙΟΣ είναι τουτος ?
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ και είναι απευθειας ΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ( ΕΙΔΟΥΣ). ( ΓΕΝΟΣ όχι λαος , όχι φυλη , όχι γενια ).

Ναι Mirage , ΝΑΙ ασπικιε είναι ΕΝΑΣ από εκεινους που θελετε να ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ (δολοφονοι) προκειμενου να ΕΞΑΦΑΝΗΣΕΤΕ το ΕΙΔΟΣ
Μηπως θυμασαι Ασπικιε τωρα που το Ακουσες ? Τοτε σε ειχα ρωτησει αν το ακουσες εκει που παιζεται το μπαρμπουτι ? Δεν νομιζω ποια μεταξυ μας να χρειαζεασαι περισσοτερες εξηγησεις ?

Και μην μου ΠΕΙΤΕ ότι δεν ΖΕΙ , και για αυτό δεν μπορειτε να τον ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ τον Συγκεκριμενο γιατι θα γελασω.!!!!

Και αν Πραγματι ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ολη τουτη την ΔΥΣΤΥΧΙΑ της Ψυχασθενικης ΤΙΠΟΤΕΝΙΑΣ αρλουμπολογιας και δεν το κανετε για την υπερμετρη και απληστη Φιλαργυρια σας ή για να Εξυπηρετήσετε Τα συμφεροντα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ σας και μυστικη σας « ΕΘΝΙΚΗΣ συνειδησης» οπου θα μπορουσα εστω και σε εισαγωγικα να δικαιολογησω , τοτε πραγματικα και μεσα από τα βαθη της ΨΥΧΗΣ μου σας λυπαμε και ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ οπως οριζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ( ευχη μονο για τους αλλους και ποτε για μας τους ΙΔΙΟΥΣ ) για την ταχυτερη
επαναδο σας ( ΠΟΥ ?) ( τουλαχιστον 1.000.0000 χθονια ετη με μετριοπαθεις υπολογισμους θα χρειαστουν ) ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Ο ΖΕΥΣ διαμεσου του ΔΙΑ στους ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ , παντα δινει ΕΥ_καιρια.!!!!!!!
ΥΓ
όταν « ξυπνήσετε» και δειτε καλα την ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗΟΓΡΑΦΙΑ, Εσεις, ΝΑΙ , Εσεις που ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ για την ΚΥΠΡΟ , όπως εκεινος ο άλλος ο « Φιλοσοφος» ο ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟΣ , τοτε θα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ότι σημερα και ΕΠΙΣΗΜΑ, η ΚΥΠΡΟΣ είναι ΑΓΓΛΙΚΗ με ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. Ξερω ότι ετομαζεστε να πειτε ότι λεω τουλαχιστον βλακειες αν όχι μαλακιες και όπως παντα ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ περισσότερες εξηγησεις , ας μου γραψει και θα του δωσω την ΕΙΔΗΣΗ και ας βγαλει μονος τα συμπερασματα του.

ΥΓ μεχρι και εγω ο φτωχος εν πνευματι» μπορω να καταρρίψω τις Μαλακιες ( ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ) που λει Η ΕΛΙΤ της ΤΙΠΟΤΕΝΙΑΣ « ΔΙΑΝΟΣΗΣ» .

Αυτό είναι ασκηση για πρωτοετη Νηπιαγωγιου ΛΟΓΙΚΗΣ δεδομενου ότι οι δικοι μου ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ δεν ασχολουνται με ΧΩΜΑ γιατι πετουν ΨΗΛΑ και ασχολουνται με αλλα ΘΕΛΗ__ματα.

Το χαμαλικι πεφτει και σε εμενα !!! το αποδεχομαι όμως με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ χωρις να δυσανασχετω.

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΘΥΜΟ

MAIRA666 είπε...

Συγγνωμη εκ των προτερων για το Μακρυναρι.

Μirage ΤΙΠΟΤΑ προσωπικο ΟΛΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ( από μενα).

Ασπικιε η απαντηση αφορα και εσενα σε πολλα σημεια.
Και όχι μονο εσενα.

Οσο για τον «ΜΗ Καταλαβαινων» αφου δεν καταλαβαινει ,το αφηνω σε εκεινον να αποφασισει, αφου δεν ξερω αν μπορει, και αν ναι, τι ακριβως μπορει να καταλαβει.


ΜΝΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τα οποια δεν ΠΡΕΠΕΙ να Λησμονω Πριν απαντησω

1. Ο mirage Είναι ή τον εκαναν ( Ποιος ?) ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ .
2. Ο mirage είναι «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» απλα και μονο συγκταβατικα ειτε «κρυφος» ή και φανερος η πoτε το ένα και ποτε το άλλο.
Αρα ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (παιρνει και 13 μισθο) αν και δεν γνωριζω ακριβως ουτε σε ποιο ΜΕΣΟΝ «δουλευει» ουτε βέβαια από που Μισθοδοτειται.
3. Ο mirage είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ «Ιδεολογικα» και πιθανον ΕΝΕΡΓΟ μελος των λεγομένων και μονο κατά Ονομα « ΑΝΤΙ_εξουσιαστών»
4. Ο mirage είναι ΠΟΛΥ.. ΠΟΛΥ..ΜΠΛΟΚΕΡΑΣ ( κατι σαν το Πολυ..πολυ...πολιτισμικός) με «ΥΠΟΠΤΕΣ» διασυνδεσεις και αρθογραφια δηθεν δικια του ( αν θελεις αποδειξη απλα ΠΕΣ το) αλλα μαλλον απλως υιοθετημένη και υπογεγραμμένη από αυτόν.
5. O mirage είναι μελος ενεργο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ του κομματος εννοω και όχι βεβαια του ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ όπως ακριβως οριζει η προαναφερθεν εννοια. ( αν χρειαστει να σου θυμισω οσο αφορα τουτο το τι ακριβως εχεις δηλωσει Γραπτως θα το κανω)
Συνεπεια του παραπανω δηλαδη αφου δεν μπορει να δηλωσει οικολογος δηλωνει φυσιολατρης οπου εντελει και αυτό αρνείται ,ειτε δηλωνει ΦΙΛΟΙΝΔΙΑΝΟΣ και ότι αντιπροσωπευει αυτή η ΕΝΝΟΙΑ η θολη και ακαθοριστη γιατι ουτε σε ποια φυλη (παρακαλω TRIBU για να καταλαβαινομαστε στα ελληνικα ) δεν μας λεει οπου ανηκει. ΕΚΤΟΣ αν ολους τους θεωρει της ΙΔΙΑΣ ( ΑΥΤΗΣ) φυτρας . Δηλαδη Ινκας, Μαγιας , Απατσι Σου, κλπ δεν εχουν ΚΑΜΙΑ διαφορα.

6. Τουτο ( που δεν προκειται να σας το ΠΩ) είναι το ΛΟΓΙΚΟ συμπερασμα , το τι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τουτος , ο οποιος ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ως MIRAGE και το ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ δηλωνει η ΠΑΡΟΥΣΙΑ του (αν όχι ΦΥΣΙΚΗ , τουλαχιστον Ιντερνετικη) στο ΜΠΛΟΚ του «ΕΛΛΗΝΟΦΙΛΟΥ» ή «ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ» Σαββιδη και η σχεση του με τον Ασπικιο.


Εχοντας λοιπον κατά ΝΟΥ όλα τουτα και ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ η και ΤΡΟΜΟ ( Σοκ και Δεος , Φοβος και Δειμος , Κουκολοφοροι – Κρανιοφοροι ) πρεπει να απαντησω στις Αντιρρήσεις - διαφωνιες του Mirage.

ΕΡΩΤΗΣΗ ρητορικη μεν , αλλα απαραιτητη. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε ένα τετοιο ΑΤΟΜΟΝ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ …….. Δυστυχώς η Απαντηση είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ δηλαδη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να απαντησεις σε ένα τετοιο ατομο Αρα τι κανουμε ? οπου του Υποσχεθηκα απαντηση.

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ προσποιουμε ότι τα παραπανω δεν ισχυουν ,( εστω και για λιγο ), κατεβαινω 13 Υπογεια "ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ" προκειμενου να συναντηθω με αυτόν και να απαντησω στην γλωσσα του στα ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ , δηλαδη οσο μπορει να καταλαβει σε τουτη την ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ( αυτό αστο ) ενας ΙΝΔΙΑΝΟΣ με βαση την «ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ» του.

Ας ξεκινησουμε καποιες πρωτες απαντησεις σε ερωτηματα ειτε απευθειας ειτε διαμεσου θεσεων σου.

Μου κανεις μια ερωτηση στο τελος του κειμενου σου την οποια και αντιγραφω

«Τώρα για εαν έχει ΨΥΧΗ το ΠΥΡ θα πρέπει να ορίσεις την λέξη "ψυχή" να σου πω την γνώμη μου.»


Αν όμως Προσεχες θα εβλεπες ότι η ερωτηση δεν αφορουσε Εσενα ουτε και καποιους άλλους. Αποδειξη φερω το κειμενο μου και το οποιο αντιγραφω.



« Ερωτηση ΟΧΙ για εσενα Mirage η Aσπικιε η ΠΑΝΦΩΤΕ αλλα για καποιον αλλον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ ( αν υπαρχει)

ΠΟΙΑ η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ?»

Αρα δεν θα σου ΑΠΑΝΤΗΣΩ αφου δεν σε αφορα. Εγω απευθυνομαι σε ΚΑΡΑΓΚΟΖΗΔΕΣ πχ υποψηφιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ είναι ο Μακεδων και καποιοι αλλοι ακομα η ακομα και σε καποιον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ αν υπαρχει.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Για να δεις ότι δεν αξιζεις Απαντησεως είναι, ότι εκτος του ότι ,δεν γνωριζεις τι εστι ΠΥΡ ρωτας ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΤΟ ΠΥΡ …………… Εγω δεν ρωτ,ησα ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ, εγω ρωτησα ΠΟΙΑ Η ΨΥΧΗ , δηλαδη ΓΝΩΡΙΖΩ και ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ το ΠΥΡ οποτε απλα ρωτησα πως Ονομαζεται και ποια είναι η ΨΥΧΗ του ΠΥΡΟΣ.

Ουτε στα «νεοελληνικα»(όπως μεταμοντερνο) δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.Βλεπεις καταντια ?

ΤΩΡΑ εάν ΘΥΜΑ_μαι καλα ο ΓΡΙΒΑΣ δηλωνει ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ .
Εγω Δηλωνω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ . Αρα ως Ινδιανος καλυτερα απευθυνσου σε αυτόν που δηλωνει ότι κατεχει τουτη την ΓΝΩΣΗ της ψυχης και μαλιστα καθως οριζει και ο τιτλος του , γνωριζει και τον ΛΟΓΟ της ΓΝΩΣΗΣ. Εγω δεν μπορεσα να πεισω τον ΑΡΧΙΜΠΛΟΚΕΡΑ τον Σαββιδη ότι εχω μεσα στις φλεβες μου ΑΙΜΑ και όχι νερο , θα εξηγησω σε εσενα τουτο το θεμα ? Αδυνατον. !!! Αν πρωτα δεν καταλαβεις τι τρεχει μεσα στις φλεβες σου και δεν καταναοησεις ότι η ΨΥΧΗ κατι ψύχει και για αυτό λεγεται ετσι , τοτε τι απαντηση μπορει καποιος να δωσει.

Εσυ όμως όπως και αλλοι γνωριζετε ότι η ΓΛΩΣΣΑ σας δεν είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ αλλα οι υποδιαιστερες ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ , ΑΓΓΛΙΚΑ , παραγωγα βεβαια μεταλλαγμενα,τροποποιημενα η και ευνουχισμενα της πρωτης και πραγματικης και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ , ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

Τι λοιπον , ΙΝΔΙΑΝΕ μπορω να πω εγω περισσοτερο, για το τι εστι Ψυχη , αφου η ΙΔΙΑ ως ΛΕΞΗ και οι Δημιουργοι της , την ποιησαν, ετσι ώστε να δηλωνει ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ αυτό που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ.( το «πραγματι» καμια σχεση με την πραγματηκοτητα Ραμφου).

ΛΟΙΠΟΝ ΙΝΔΙΑΝΕ και « μογγολοι» ο ορισμος ΨΥΧΗ δεν είναι υποκειμενικός ,( οπου πηγες να με μπερδεψεις με το να σου ορισω το τι εστι ψυχη κατε εμε ) , αλλα ΠΛΗΡΗΣ και αρα ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ και αρα και μαθηματικως
ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ και αρα δεν χρειαζεται περισσοτερη εξηγηση. Τωρα ως Αυτονοητον για να το ΝΟΗΣΕΙΣ το μονο που χρειαζεται είναι ΝΟΥΣ και όλα είναι και γινονται ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. ΑΝ εχεις τουτη την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ τοτε γιατι η ερωτηση ? Προσοχη άλλο ΝΟΥΣ άλλο εγκεφαλος .

ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
Αν δεν εχεις την ΔΥΝΑΜΗ (Δυνατοτητα), τοτε ΟΥΔΕΙΣ μπορει να κανει τιποτα , ουτε ο «ΧΡΙΣΤΟΣ». Αν όμως την εχεις, σιγουρα εχει ΜΠΛΟΚ_αριστει από τους κάθε λογης Ραμφους και όχι μονο.
Το μονο που μπορω να κανω είναι να σου ευχηθω ΟΛΟ_ΨΥΧΑ
Καλο ΑΓΩΝ__ΙΣΜΑ (ακριβως αυτό το οποιο , Αυτό_ απέρριψες )

Τμημα από το κειμενο σου

« Κάνουμε κανένα αγώνισμα και δεν το έχω καταλάβει;;»


*** Ραμφος , Κρασαδακης και σια Α.Ε……….
ΕΝΑ από αυτα που κανουν είναι να προσπαθουν να ορισουν τα ήδη ΟΡΙΣΜΕΝΑ, τοσο λεκτικα οσο και ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ , όχι βεβαια ασυνειδητα και αθωα , αλλα ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ (το κακοβουλα χωρις εισαγωγικα)
για ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Καταλαβατε μογγολακια , ινδιανοι, ιπποτες των πρασινων αλογων ειτε ιπποτες όχι της ασφαλτου αλλα του πεζοδρομίου? Πληρης ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ολων των ΕΝΝΟΙΩΝ και πληρη ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ ΨΥΧΗΣ αρα και ΝΟΥ.!!!!!!!!!



Σαν παραδειγμα (όχι το μοναδικο !!! ) ασυνειδητης η ενσυνειδητης ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ μεσα από το κειμενο σου είναι η
Λεξη « ΜΕΤΡΙΟ_κρατια ». Μετριοκρατια είναι όταν το ΚΡΑΤΟΣ δηλαδη η ΕΞΟΥΣΙΑ είναι στους κατεχοντες το ΜΕΤΡΟΝ. Αρα μακαρι να ειχαμε ΜΕΤΡΟΚΡΑΤΙΑ Η και ΜΕΤΡΙΟΚΡΑΤΙΑ. Βεβαια ολοι εχουμε ΚΑΚΩΣ ( χωρις εισαγωγικα) ταυτισει το ΜΕΤΡΙΟΝ με αυτόν που δεν εχει μετρο (τον Αμετρον) και μαλιστα από την πλευρα της ελλείψεως μετρου και όχι της υπερβολής μετρου. Ετσι εν τελει , το « μετριον» εχασε την σωστη του εννοιολογικα ερμηνεία και σημασια και μεταλλάχτηκε σε «Ελλειψη μετρου» δηλαδη σε κατι ασχετον με την Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Η Κ Ο Τ Η Τ Α.

ερωτηση …. ποιοι οι φταίχτες ? ποιοι είναι υπευθυνοι για τουτη την
καταντια ? μηπως ΚΑΙ οι λεγομενοι Δημοσιογραφοι ? ......Ετσι φτανουμε στο να μιλαμε για εισαγωμενες ιδεολογιες που μονο για ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΝΗΠΙΑ είναι ΑΞΙΑ.!!!!!!! Αυτό θα το ξαναεξηγησουμε αργοτερα.


ΘΥΜΗΣΟΥ λοιπον ότι εγω Ο εραστης του Δικαιου και του ΚΑΛΟΥ ( χωρις εισαγωγικα ) κάθε Κοσμητικο σε Εσενα η σε αλλους
Προσπαθω να δηλωνει εννοιολογικα ΑΚΡΙΒΟ_ΔΙΚΑΙΑ τον κάθε χαρακτηρισμο. Παραδειγμα αναφερω όλα τα κοσμητικα προς ΑΣΠΙΚΙΟ σε μια από τις τελευταιες αναρτησεις μου οπου του το εξηγησα ΕΠΑΡΚΩΣ το ολο θεμα των χαρακτηρισμων . ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ( οσο το δυνατον γινεται ) να ΔΙΚΑΙΩΝΩ με τους ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΥΣ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ χαρακτηρισμους , ολους τους ΑΣΠΙΚΙΟΥΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΔΕΣ - ΡΑΜΦΟΥΣ κλπ


Τμημα Κειμενου από τον mirage

“Τώρα για το ΠΥΡ τι να πω, εκτός αν είσαι μετενσάρκωσή του :”

Και βεβαια δεν Ειμαι η μετανσαρκωση του ουτε θα μπορουσε αλλωστε να είναι ουτε εγω ουτε καποιος άλλος αλλα θα σου πω μονο ένα πραγμα. Αν ΘΥΜΑ_σαι , εχω δηλωσει ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ , αρα μαλλον εχω κατι περισσοτερο από το ΛΟΓΙΚΟΝ πυρ, που θα επρεπε να εχω , οποτε και ως τετοιος προσπαθω να αποκαταστησω ισορροπία , απομακρύνοντας, το παραπανω και ΠΑΡΑΛΟΓΟΝ ΠΥΡ που προσκοληθηκε.!!!!!!!!!!

***** Η παραπανω διατυπωση αποτελει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ κατά ΑΝΑΛΟΓΙΑ από αποσπασμα του ΠΛΑΤΩΝΟΣ.

Ετσι αντιφιλε mirage δικαιολογησε τον Πυρινο λογο μου με τις λεκτικες
Μολοτωφ. Δεν νομιζεις ότι εισαι τυχερουλης και όχι μονο εσυ , οπου
Εκτοξευω μονο λεκτικες μολοτωφ και ξεσπεπω την βια μου στο
Πληκτρολογιο γιατι εκτος από Καραγκιοζης εχω δηλωσει και ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ( μαχητης, ΑΓΩΝ_ιστης )

Ας ασχοληθουμε όμως λιγο ακομα με τα Θεωρητικα οπου βαση αυτων προσπαθει τουτος ο « Ινδιανος» να στηριξει «θεωριες» γελοιες και ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ.

Συγγνωμη οπου σας αντιγραφω το κειμενο του Μirage αλλα είναι απαραιτητο να το εχετε μπροστα σας για να μην αδικειται ουτε αυτος
Ουτε εσεις.


«Το κατά πόσο υπάρχει φυσικά το καλό-κακό σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν προΥΠΑΡΧΕΙ ούτε θα το βρεις χειροπιαστά ως ΕΝΝΟΙΑ εκεί έξω, αλλά υπάρχει μέσα στον ανθρώπινο ΝΟΥ για να ταξινομεί και να αξιολογεί τις ανθρώπινες πράξεις. Θα έχεις παρατηρήσει ότι ηθικό ή ανήθικο χαρακτηρίζουμε έναν ανθρώπο (σκεπτόμενο - επομένως υπεύθυνο για τις πράξεις του μια και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ/ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ/ ΥΠΟΘΕΣΕΙ το αποτέλεσμά τους) και όχι ένα ζώο ή ένα αντικείμενο ....

Και μόνο το παραπάνω θα έπρεπε να ήταν αρκετό για να έχουμε πεισθεί ότι η ηθική ως ΕΝΝΟΙΑ είναι μια ανθρώπινη κατασκευή. Αυτή όμως η διαπίστωση καθόλου δεν αναιρεί την χρησιμόητα τη ηθικής και γενικότερα των αξιών και της ανάτασης προς αυτό το οποίο αποκαλείς "θείο" ή "κόσμο των ιδεών".»


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ……….ΛΕΕΙ.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ 1. ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ του καλου και του κακου γιατι, αν δεν το αποδεχεται τοτε η υπολοιπη σκεψη
Του είναι ΑΚΥΡΗ. Δηλαδη ΥΠΑΡΧΕΙ ασχετως τον χωρο η τον τοπο «διαμονης» του η αφετηριας του , το Καλο και το Κακο.
( πρωτη νικη γιατι τον ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΑΙ να παραδεχτει την Υπαρξη του καλου και του κακου πραγμα που αλλοι αμφισβητουν και αλλοι αρνούνται. )

Δεδομενο 2. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ότι η ΗΘΙΚΗ δηλαδη η κινηση προς το καλο ή η ΑΝΗΘΗΚΟΤΗΤΑ δηλαδη η κινηση προς το Κακο, είναι κατι που ΜΟΝΟ τον «Ανθρωπο» χαρακτηριζει και τον κανει να ξεχωριζει από τα ζωα και πολύ περισσοτερο από τα αψυχα= «αντικειμενα»

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΝ !! συνοδευομενο από 3 ασπικικες κωλοτούμπες προς εορτασμον.


Δεδομενο 3 Δεχετε ότι η ΕΝΝΟΙΑ του καλου και του κακου είναι ανθρωπινη κατασκευη οποτε και βρισκεται μεσα στον Νου του προκειμενου να ΤΑΞΙΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ τις πραξεις του
Ανθρωπου και όχι ότι ΠΡΟ_υπηρχε πριν την δημιουργια ? γεννηση? Η εν τελει με τον γενικο ορισμο Υπαρξη Του Ανθρωπου.

ΟΝΤΩΣ για τον Μirage και την τρελοπαρεα του ( κρασαταδε , ραμφος , απικιος κλπ) δεν μπορουν να δεχτουν ότι ΠΡΟ_υπηρχε ,αφου το ΤΙΠΟΤΑ που προυπηρχε ( συμφωνα με αυτους) του ανθρωπου η και του Συμπαντος , δεν είναι δυνατον να εχει ΗΘΟΣ γιατι αν το ειχε τοτε
Η αρχη του ΣΥΝ+ ΠΑΝΤΟΣ θα ηταν το Ηθος και όχι το ΤΙΠΟΤΑ. Αρα δεν μπορουν παρα μονο να παραδεχτουν ότι το ΗΘΟΣ είναι ανθρωπινη κατασκευη.
Δεδομενου αυτου , εχω την εντυπωση ότι αφου το ΗΘΟΣ το θεωρουν ανθρωπινη κατασκευη ποσο μαλλον ολες τις υπολοιπες ΕΝΝΟΙΕΣ θα τις θεωρουν ανθρωπινες κατασκευες αφου είναι Υποδιαιστερες του ηθους , και αρα καμμία υποδιαίστερη εννοια δεν μπορει να ΠΡΟ_υπαρχει της βασικης.( βασικη είναι γιατι αυτή είναι κυρια εννοια που ξεχωριζει τον ανθρωπο από τα ζωα)

ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Κυριοι όπως καταλαβατε ότι ο ΨΕΥΤΗΣ μονο ΨΕΜΑΤΑ λεει και μαλιστα προκειμενου να «Δικαιο _Λογηση» το ψεμα του , μονο μεγαλυτερο Ψεμα μπορει ( εχει την δυνατοτητα) να πει.


ΚΥΡΙΟΙ αν Υπαρχει αντιρρηση μεχρι εδώ , ειμαι ολος αυτιά και ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ αν
Όμως δεν Υπαρχει, τοτε μπορειτε να φωναξετε ότι ΛΟΓΙΚΗ είναι
ΕΔΩ και ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ .

ΤΩΡΑ ….. Αφου πασαν Εννοια είναι «ανθρωπινη κατασκευη» τοτε και η ΕΝΝΟΙΑ του ΙΔΙΟΥ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ , του υπαρξαντος μετα το περιβοητο ΜΠΙΓΚ-ΜΠΑΝΚ, αναγκαστικα δεν Υπηρχε αφου είναι κατασκευη κατοπινη. Αρα η Εννοια του Ανθρωπου αφου δεν κατασκευαστηκε από τον αδημειουργητο ανθρωπο τοτε δημιουργηθηκε από την προυπαρχουσα (σε σχεση με αυτόν) αψυχη υλη ΤΥΧΑΙΑ .
Ετσι αναγκαστικα καταληγουμε ότι η «αψυχη υλη» εχει την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ της ΝΟΗΣΗΣ και μαλιστα την αποκαλυψη (φανερωση) τουτης της δυνατοτητας την εκανε η ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ

Συμπερασμα 1. Μπορει με βαση τουτη την « ΘΕΩΡΙΑ» καποτε, σε καποιο μακρυνο μελλον , ΤΥΧΑΙΑ και οι πετρες (αχυψη υλη) να ΝΟΗΣΟΥΝ και να σηκωθουν και να πετανε πετρες σε αυτους
Που σημερα πετανε πετρες, ως ιεροσυλους που χρησιμοποιουσαν τους
Προγονους τους ως δολοφονικα οπλα αρα τους εκαναν δολοφονους
Με την (διαμεσου της) ΒΙΑ.!!!!!!!!

Δυστυχώς ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ. Επιτερεπεται μονο να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ.!!!



Επισης εχουμε ότι η Εννοια ΗΘΟΣ σημαινει ΚΡΙΣΗ ( αυτό το παραδεχεται και ο mirage) , δηλαδη εχω καποιο ΠΡΟΤΥΠΟ και Συγκρινω με αυτό. Αν το «πραγμα» είναι συμφωνο με το προτυπο τοτε λεμε ότι συμφωνουμε και στην προκειμενη περιπτωση είναι ΗΘΙΚΟΝ αν όχι το απορριπτουμε ,μη συμφωνωντας με το προτυπο και λεμε ότι το «πραγμα» τουτο είναι Ανήθικο.
Συμφωνα λοιπον με την θεωρια της κατασκευης απο τον ανθρωπο , της ΕΝΝΟΙΑΣ ΗΘΟΣ ειμαστε υποχρεωμενοι να δεχθουμε ότι το παραπανω
ΠΡΟΤΥΠΟ το κατασκευασε ο ιδιος ο ανθρωπος.Αρα λοιπον πρεπει
να παραδεχτουμε ότι τα «κρητηρια» που χρησιποποιησε προκειμενου
Να κατασκευασει το ΠΡΟΤΥΠΟ που λεμε είναι Αυθαιρετα και Τυχαια αφου στην ουσια δεν υπηρχε κρητηριο( δηλαδη κανενα προτυπο) που να μπορει να αποδωσει το Ταδε πραγμα ως ανηθικο η ηθικο. Με αλλα λογια για κάθε ανθρωπο
Το ΗΘΟΣ ( το ΠΡΟΤΥΠΟ) είναι κατι ευμεταβλητο και μη ΣΤΑΘΕΡΟ , και διαφερει από ανθρωπο σε ανθρωπο. Ετσι αναγκαστικα οδηγουμαστε ότι όλα είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ( θεωρια της σχετηκοτητας) , όλα είναι επιτρεπτα αφου εγω μπορω να σε πετροβολησω ενώ εσυ δεν μπορεις
(αντι _ εξουσιαστικα , αφηρημενη τεχνη) και εν τελει ο καθενας μπορει να κανει ότι θελει προκειμενου να εξηπηρετησει την ΑΝΑΓΚΗ του , αφου αυτό προσταζει το δικο του ηθος ,αρκει να πισει τον ΑΛΛΟΝ ότι το ηθος του ( του ΑΛΛΟΥ) πρεπει να είναι τετοιο που να μην αντιτιθεται στο δικο του.( ιουδαιο- χριστιανικη θεωρια - Γριβας κλπ καλοθελητες οπαδοι της μη Βιας, ,της μη στρατευσης, ιεχωβαδες κλπ) .

Συμπερασμα 2. Τι στο καλο Προτυπο για την ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ είναι τουτο οπου το ιδιο «πραγμα» για τον έναν είναι Ηθικο και για τον άλλο Ανηθικο. Εδώ αυτοκαταριπτεται η εννοια του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ οπου είναι ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ και ΚΟΙΝΗ γιατι κατι που είναι ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ και ΙΔΙΟΝ και αρα προτυπον μονο για τον ΙΔΙΟ( δηλαδη για τον έναν) και όχι για τους αλλους ( δηλαδη τους πολλους) ουτε ΑΓΕΛΗ η ΚΟΠΑΔΙ από ζωα δεν μπορει να κανει ποσο μαλλον Κοινωνια.( το ανθρωπινη αυτό_εννοειται οποτε και παραλλείπεται)

Αρα ΝΑΙ !!! κυριε ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΕ ανηθικων θεωριων , η παρατηρη σας δηλαδη, ότι η ΗΘΙΚΗ είναι Δημιούργημα ανθρωπινο ΑΝΑΙΡΕΙ την
Χρησιμοτητα του ΗΘΟΥΣ και το κανει επιεικως «ΑΝΗΘΙΚΟ» η και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Όχι κυριε αυτές είναι ιδεες «ΙΝΔΙΑΝΙΚΕΣ» και για τελειωνουμε με
αυτό το θεμα δεν είναι ότι ουτε ΥΠΟΤΙΜΩ ουτε ΥΠΕΡΤΙΜΩ τους ινδιανους. Εξαλλου μονο χαζος δεν νομιζω ότι ειμαι για να πιστεψω το ΑΓΙΟ _ΔΑΣΟΣ ( κοινως HOLLYWOOD) στο οποιο καλλιεργουν ΦΥΤΑ προκειμενου να διαδωσουν την «Αγιοσυνη τους» και την πνευματηκοτητα τους. ( εξαιρέσεις υπαρχουν). Απλα με τον «τιτλο» τουτο θελω να δηλωσω την κουτοπονηρια αυτων που προσπαθουν να με πεισουν ότι ο Ινδιανικος πολιτισμος που δεν ηταν ενας αλλα πολλοι είναι ανωτερος από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ, και δεν εννοω του ΠΕΡΙΚΛΕΩΣ αν και εκει ακομα ΠΙΘΑΝΟΝ να υπερτερει.( δεν το εχω καλοσκεφτει ουτε νομιζω ότι εχει ενδιαφερον) παραδειγμα αναφερω τον καθοδηγητη και δασκαλο σου κρασαταδε οπου εφτασε να πει αν ΘΥΜ_ασαι ότι μονο ο ελληνικος πολιτισμος είναι ο κακος και ΒΙΑΙΟΣ και ΑΠΛΗΣΤΟΣ και ότι οι ινδιανοι ζουν (ζουσαν) Ειρηνικα και ο ενας «χαιδευε όχι τα αυτια» του αλλου αλλα τον ποπο του αλλου, (οπισθια) προκειμενου να είναι αγαπημενοι. Βεβαια μπορει και να θυμηθεις, ότι τοτε σου ειχα γραψει , ότι στις μεταξυ τους «φιλικες»
διενεξεις , ελεγαν ο ενας στον άλλο δυνατα 666 και οποιος φωναζε
δυνατοτερα κερδιζε.

Τελος λοιπον και με τουτο το θεμα.!!!


Ας παμε όμως σε λιγο πιο πρακτικα θεματα εκει που μου δινεις
ΔΙΚΙΟ και ότι ΣΩΣΤΑ φωναζα ότι η ψηφος στα 16 δεν είναι βομβα μολοτωφ, αλλα σκουντ με γομωση ΠΥΡΗΝΙΚΗ. Εδώ λοιπον συμφωνεις και εσυ και αλλοι μεσα στο «κίνημα» η «κόμμα» των οικολογων.
Προσεξα ότι στο τελος κανεις μια ευχη που μαλλον ευχη θα μεινει γιατι καταλαβες ότι αυτοι οι οποιοι ΚΑΠΕΛΩΣΑΝ τους υπολοιπους αφου χωρις συζητηση και «δημοκρατικο» πνευμα αλλα με ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟ τροπο (κατά δηλωση σου, για να ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ και οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ τι εστι Αριστερη ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) Προλαβαν να προβαλουν ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τις οποιες εσεις τα μελη μονο
Να ακολουθησεται μπορειτε αλλιως « ξουτ « και μαζι με το « ξουτ» τερμα και τα επιδοματα ( δυσκολες εποχες για τους αντιφωνούντες !!).

Η ουσια όμως του θεματος ειναι αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ αληθεια ότι ετουτη η ΠΡΟΤΑΣΗ (περι της ψηφου) είναι ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ (πραγμα αδυνατον) η ότι ως ΕΝΝΟΙΑ για να συνδεθουμε και με το παραπανω θεμα είναι « ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ» η καλυτερα «ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ» ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ και μαλιστα από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ(ρα) η οποια είναι η ιδια οπου κατασκευασε και την ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ αφου αυτοι είναι και οι εκφραστες αυτης της ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ « ιδεας» ,ψηφος στα 16.

«ΦΙλε» μου αν ξεφυγεις και λιγο, θα δεις όπως ηδη εχω γραψει είναι τα ΑΥΤΑ ( ιδια) κεντρα οπου ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ και κατασκευαζουν όχι ΗΘΟΣ αλλα ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ με προσχηματα κινησεις πολιτων διαφορων σχηματων και μορφων . ( κομματα μικρα η μεγαλα ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΑ , μη κερδοσκοπικες οργανωσεις παντος τυπου κινηματα διαφορων αποχρωσεων και σκοπων,
«επαναστασεις» "ειρηνικες" η μη , δημιουργία κρατιδίων, εθνων, πριγκιπατων κλπ).
Τα πραγματα είναι προαποφασισμενα !!!! καταλαβες !! η προταση θα περασει και θα γινει και σλογκαν γιατι πως αλλιως θα το φατε και θα το φανε οι υπολοιποι , και το χειροτερο θα ερθει οταν καποιο ΠΑΣΟΚ ( δεν είναι πρωτη φορα ) θα το υιοθετησει προκειμενου να εκλεξει αυτοδυναμη κυβερνηση ή κυβερνηση συνασπισμου ( αυτό θα σας το αναλυσω αλλη φορα γιατι η πιθανη εισοδος στην βουλη των οικολογων εξαρτοποιει σε μεγιστο βαθμο τον Γιωργακη και όχι μονο από τις ορεξεις των «αναρχικων» ) αναλογα την περισταση. Ο πρωτος διδαξας ηταν ο Ανδρεας ο υιος ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ η και ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ( ο συγγραφευς παρακαλω !!!!) δεν θα το επαναλαβουν? Ουτως η αλλως εκτελεστες η συναιτεροι ( χαμηλου επιπεδου) του αυτου συναφιου ειναι .


Ξερω ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ και όλα είναι μεσα στο κεφαλακι μου το
Κλουβιο χωρις εγκεφαλο.!!!!!!! ( ανθρωπινη κατασκευη κατά mirage) Δεν πειραζει παντα λεω ότι δεν υπαρχει
ΙΣΟΤΗΤΑ .Δηλαδη , ναι ,μπραβο σας , ειστε ολοι εξυπνοι, οποτε ενας παλαβος χρειαζεται , για να μπορει να αναδεικνύει την ανωτεροτητα σας
Αρα κυριοι πρεπει να με προσεχεται ως κορη οφθαλμου γιατι ειμαι ο μονος που σας κανει να ξεχωριζετε αφου ως σηκωμενα και πανύψηλα στάχυα κοιτατε ψηλα ενώ εγω ένα καμπουριασμένο και λυγιμενο σταχυ κοιταω προς τα κατω.


Πριν κλεισω ένα τελευταιο σχόλιο οσον αφορα τον θωρητικο διαλογο που εγινε στους οικολογους περι ψηφο στα 16.

Αντιγραφω το κειμενο του mirage για να το εχουμε μπροστα μας

“Για την ανοησία της ψήφου στα 16 οι αντιρήσεις που ακούστηκαν μέσα στους ΟΠ ήταν σε γενικές γραμμές ότι δεν είναι δυνατό εμείς οι μεγάλοι που τα "κάναμε σκατά" να περιμένουμε από τους 16χρόνους που τα βλέπουν ακόμη όλα ως άσπρο-μαύρο να τα φτιάξουν. Δεν φθάνει δηλαδή που τα σκατώσαμε και δεν έχουν προοπτικές, τους ζητάμε απο πάνω και να μας τα διορθώσουν εκείνα! Τέτοια ανικανότητα πια ??!!
Ελπίζω και εύχομαι να το αποσύρουν.”

Εν ολίγοις ακομα και αυτοι που διαφωνουν δεν βλεπω να δηλωνουν με σαφηνεια ρητως και κατηγορηματικως ότι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΗΘΟΣ αυτό που δεν του διδασκουν στα ΣΧΟΛΙΑ μας , αλλα οι μεν τα ΠΑΙΔΕΥΟΥΝ με ανουσιο επαγγελματικο προσανατολισμο συμφωνα με τις αναγκες της λεγομενης αγορας, οι δε τα μαστουρωνουν με ηρωινες και τα στρεφουν στην Πορνεια και στην ΑΦΥΛΙΑ ( για εσας ομοφυλοφΥλια) και οι ΑΛΛΟΙ οι εξυπνακηδες με τις ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ και ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ και ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΕΣ αριστεριστικες μπουρδελολογιες προκειμενω αν καποιος ξεφυγει από τους προηγουμενους να τον στειλουμε κοινως ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ αν και θα ειναι διαβασμενος.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ και δυστυχως το φαινομενο είναι παγκοσμιον και όχι τοπικον.
Βεβαια η ΕΛΛΑΣ εχει ιδιαιτερον Ενδιαφερον για πολλους ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ και ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ λογους. Αυτά σε αλλα επεισόδια.


Εσυ αντιφιλε καταδικασες τον Συριζα γιατι «καταδικασε» τους αναρχικους, εγω κατακαδικαζω εσενα που καταδικαζεις τον συριζα αλλα καταδικαζω και τον συριζα που απλως ηττημενο αναγκασθηκε να συρθει σε καταδικη (βλεπε περι νικης) και όχι επειδη το ηθελε ουτε γιατι ποτε ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ το λαθος του αλλα μονο επειδη ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ η ζωουλα του. Και ως ΖΩΟΝ μη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ αλλα ΛΑΙΜΑΡΓΟ και ΔΡΑΚΟΥΛΙΣΤΙΚΟ που του αρεσει το σεξ και το «Αιμα» προτημησε την ηττα και την ταπεινωση παρα τον «ενδοξο» θανατο του. ΣΟΥ λεει καλυτερα ΝΕΚΡΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ περιορισμενος στο ΦΕΡΕΤΡΟ παρα ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΟΣ η ΠΑΛΟΥΚΟΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ. Και απλα υπενθυμιζω οτι ειμαι
Ακριβοδίκαιος στους ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ Χαρακτηρισμούς.Οπότε τυχόν αντιρρήσεις σκεφτείτε το δυο η και περισσότερες φορές πριν
Επιχειρήσετε να τις γράψετε.

Τωρα ξερω μπορειτε να με καταδικασετε ολοι μαζι !!!!!!! γιατι όχι.!!
Μονο κρατειστε ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ γιατι ως ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ που ειστε Φοβαμαι ότι θα πεσετε σαν τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ (ινδια) ο ενας πανω στον άλλο και θα σκοτωθειτε . ΤΑΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Μου, αυτό να θελεται , γιατι ο μεγαλος εχθρος σας είναι η ΑΝΑΡΧΙΑ( μη ταξη) και όχι η ΕΥΤΑΞΙΑ.

Οσο τωρα αφορα τον άλλο ΤΙΤΛΟ που κατεχεται ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ μου
Ξερουμε και οι δυο η μαλλον και οι τρεις τι ακριβως σημαινει και
Πρακτικα και Εννοιολογικα..

Εξηγουμε…… ο τιτλος που λεγω είναι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.
Οι τρεις που λεγω είναι 1. ΕΣΕΙΣ 2. ΕΓΩ 3.Αυτοι που σας παρεδωσαν αυτό το ονομα και εσεις το αποδεχτηκατε δηλαδη μιλαω για τους Ιδεολογικους ταγου σας , ΤΥΠΟΥ ΡΑΜΦΟΥ ( και όχι μονο ο ραμφος) και τους Πατρωνους που κρυβονται πισω από αυτους.

Δεδομενου ότι οι τριτοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι παντα ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ γιατι τουτο είναι « ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ» αρα αιδιο (παντοτινο όχι αιωνιο») και δεν μπορουν να το ανατρεψουν με κανενα τροπο , αλλα το μονο που μπορουν είναι να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ (ΑΥΤΟΕΞΑΠΑΤΩΜΕΝΟΙ) να «παρουν» την ΕΞΟΥΣΙΑ που δεν κατεχουν , αποφάσισαν λοιπον , προκειμενου να επιτυχουν τον ΣΚΟΠΟ τους
Ότι ευκολοτερο είναι να πεισουμε μερικους ηλίθιους ( και αν ακομα δεν υπηρχαν θα τους εκαναν ) ότι είναι εχθροι και εναντια σε κάθε μορφης
Εξουσιας , όπως αλλωστε ολοι θα συμφωνειτε ότι δηλωνει το ΟΝΟΜΑ τους. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ , μηπως δηλωνει το ονομα τους , λεω τωρα εγω ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ , όχι το αντιθετο της Εξουσιας αλλα το
ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ δηλαδη όπως λεμε π.χ ο προεδρος και ο αντιπροεδος. Δηλαδη ΦΙΛΟΙ μου μηπως θελουν να δηλωσουν οι ΤΡΙΤΟΙ ότι θα καταλύσουν την υπαρχουσα εξουσια και θα ερθουν αυτοι στην Εξουσια που είναι και ο ΣΚΟΠΟΣ τους , διαμεσου αυτων που αυτοονομαζονται ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ και ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ , ΟΧΙ
Βεβαια αυτοι που το γνωριζουν και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ αλλα οι
Αλλοι οι οποίοι είναι βραχυκυκλωμενοι από την ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ των ομαδων τουτων.




ΑΝΕΚΔΟΤΟ .ο αλ(α)βανος μιλησε για ΑΝΤΙΓΟΝΗ στην βουλη των ελληνων. Όταν το ειπα και το ορκιζομουνα ότι ετσι εγινε με γιουχαησαν γιατι νομιζαν ότι εκανα πλακα. Αλλα όταν καταλαβαν..... δεν θα σας πω τι εγινε. ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, για ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ. !!!!!!!



Τελος

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και με ΘΥΜΟ.


Υγ Συγγνωμη για ορογραφικα αλλα δεν προλαβα να κανω διορθωση.


Υγ ασπικιε πονηρε ! ο Ορθοδοξος Χριστουλης γιατρεψε όχι τους λεπρους καθως λεγεις αλλα ΜΟΝΟ εκεινους τους ΛΕΠΡΟΥΣ που ειχαν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΑΣΗΣ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και όχι ότι μας
Συμφερει . Καταλαβερδουγκος ασπικιε ? ΕΛΠΙΖΩ λογω ΕΟΡΤΩΝ να σε κανει καλα ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ δηλαδη να εισαι ΓΙΑΤΡΕΨΙΜΟΣ γιατι
Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αν δεν εχει ηδη ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ πλησιαζει η ΩΡΑ. ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ και όχι όπως εσυ που με ένα « ΑΝΤΕ» ΚΡΥΟ....νομιζεις ότι ΕΥΧΗΘΗΚΕΣ.

Και οσο αφορα τον ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ δεν το ειπα εγω αλλα ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ και « παραδοξως» συμπλεομενος και αλληλουποστηριζομενος με τον κυριο ΑΛΑΒΑΝΟ. Εχει ενδιαφερον τουτο , που είναι ΝΩΡΙΣ βεβαια να το καταλαβεις αλλα μαλλον ΠΟΤΕ Εννοησεις.

Και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ

Συνεργάτες