6/1/09

Ο πόλεμος στη Γάζα

Ο πόλεμος στη Γάζα θα είναι το θέμα της εκπομπής "Ανιχνεύσεις" την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009. Γράψτε εδω τα σχόλιά σας.
Με την ευκαιρία της επανόδου μας σας εύχομαι Καλή Χρονιά.

16 σχόλια:

Ametroephs είπε...

Κύριε Σαββίδη η εκπομπή σας ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να σας συγχαρώ για το υψηλό επίπεδο που διατηρείτε σε όλες σας τις προσπάθειες να θίξετε δύσκολα και απαιτητικά θέματα. Υπάρχει τρόπός να προμηθευτούμε παλαιότερες εκπομπές (όπως της χτεσινής) έχετε σκοπό μήπως να τις αναρτήσετε στο internet;Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να την δουν έστω και εκ των υστέρων.
Καλή χρονια και χρόνια πολλά
Με εκτίμηση
Λακιώτης Θεόδωρος

MAIRA666 είπε...

1 .macedonian on January 6th, 2009 at 7:35 pm

Νομίζω ότι το ζήτημα είναι σχετικά απλό…Το Ισραήλ αποφάσισε (προφανώς εδώ και καιρό) να “επιλύσει” τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.Το κενό εξουσίας που αφήνει η άλλοτε “κραταιά” υπερδύναμη (βλ.ΗΠΑ),η εμπιστοσύνη στο κράτος των,η αδυναμία των εν δυνάμει εχθρών του , η απόλυτη καφρίλα που εκπροσωπεί η Χαμάς και η απόλυτη συναίνεση των πολιτών του είναι μερικοί μόνο λόγοι . Το Ισραήλ προέβλεψε το χάος που έρχεται και αποφάσισε να παίξει πρώτο.Η αντίδραση του “πολιτισμένου” κόσμου δείχνει ότι η μπλόφα του έπιασε και θεωρώ πιθανό να τη συνεχίσει (βλ.Ιράν).
Δε θέλω να μιλήσω για το παρελθόν -για αίτια αραβοισραηλινών συγκρούσεων- γιατί η παρούσα σύγκρουση είναι απόλυτα στοχοποιημένη:αφορά τους παλαιστινίους και μόνο.Αποδείχθηκε ότι κανείς Αραβας “αδελφός” δεν ενδιαφέρεται για τη Γάζα ή τους Παλαιστίνιους παρά μόνο κάποιοι τύποι στο Γιουνανιστάν για άγνωστους και ακαταλαβίστικους λόγους.Και μόνο η εικονα των επεισοδίων μεταξύ οπαδών της Φατάχ εναντίον της Χαμας στη διαμαρτυρία των Αθηνών φτάνει να μου δείξει πως αυτοι οι άνθρωποι όχι μόνο δεν αξίζουν τη βοήθειά μου αλλά πρέπει να απελαθούν άμεσα από τη χώρα ως οιωνεί τρομοκρ’ατες-είναι νομίζω γνωστό το ποιόν της Χαμας.


ΠΡΙΝ «σχολιάσω» τον ΦΙΛΟ μου τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ τον παρακαλώ
Να διαβάσει τις αναρτήσεις μου εκεί που υπάρχει ο υπέρτιτλος ΕΥΧΕΣ για το 2009.

ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις (ρετε) ότι κανονικά έπρεπε να υπήρχε και νέο μήνυμα το οποίο αν και το έχω γράψει ( το οποίο ΕΔΕΝΕ όλα τα προηγούμενα, αλλά ήταν και ΕΝΤΟΝΑ επιθετικό ως προς τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ αλλά και ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ) δεν είναι αναρτημένο γιατί περίμενα να δω πρώτα την εκπομπή προκειμένου να κάνω ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

ΕΠΕΙΔΗ πρέπει να μάθεις να είσαι (είσαστε) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ στις ΛΕΞΕΙΣ ως ΕΝΝΟΙΕΣ ( όσον αφορά εμένα τουλάχιστον , προκείμενου να με ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ) ελπίζω να πρόσεξες ότι το ΣΧΟΛΙΑΣΩ είναι σε εισαγωγικά. Αυτό δείχνει ότι εν τέλει δεν θα είναι ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ αυτό που θα κάνω αλλά κάτι σαν σχολιασμός. ΚΑΙ έτσι είναι . Δεδομένου ότι μαζί σου δεν θέλω να KATAΚΡΙΝΩ.

Γιατι στους καλοπροαιρετους η "διαφωνια" ειναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ.

Το παρακάτω κείμενο είναι από 28 Δεκεμβρίου 2008
Το είπε Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ

«Το Ισραήλ καταδιώκει τρομοκράτες που εξαπολύουν εναντίον του ρουκέτες και βλήματα όλμου (...) λαμβάνοντας τα μέτρα εκείνα με τα οποία θα αντιμετωπίσει την τρομοκρατική απειλή» πρόσθεσε.

ΤΟ παρακάτω κείμενο το είπε Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ εξωτερικών του ΙΣ_ΡΑ_ΗΛ. 28 Δεκεμβρίου 2008
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.!!!!!

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε να εξισώνει ο κόσμος μία τρομοκρατική οργάνωση όπως η Χαμάς, η οποία ανέλαβε τον έλεγχο στη Γάζα με πραξικοπηματικό τρόπο, κι ένα κράτος μέλος του ΟΗΕ», το οποίο ασκεί το δικαίωμά του για αυτοάμυνα, τόνισε η ίδια ενώπιον 60 ξένων αντιπροσώπων

ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΣ να μου πεις, αν δεν έγραφα ποιος είπε τι , αλλά σε άφηνα να μαντέψεις δεν νομίζεις ότι κάλλιστα το πρώτο θα μπορούσε να είχε ειπωθεί από τον δεύτερο και το αντίστροφο. ΕΓΩ δεν Μπορώ να βρω καμιά διαφορά.


Άρα αυτό που ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ότι η ΗΠΑ χάνουν έδαφος και το ΙΣΡΑΗΛ περνά μπροστά μάλλον δεν ΙΣΧΥΕΙ γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ η ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ( όσο αφορά τα ΟΥΣΙΩΔΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ του). Άρα το ΙΣΡΑΗΛ δεν είναι δυνατόν να εκτοπίσει όχι τον ,ΦΙΛΟ του ή σύμμαχο του , αλλά τον ίδιο τον ΕΑΥΤΟ του. (Προσεξε όχι «ΑΥΤΟ» αλλά «ΕΑΥΤΟ».)


ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο μερικές ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ φωνές υπάρχουν στις ΗΠΑ όπου ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ την ΛΑΙΛΑΠΑ. Αν μιλάγαμε για τις ΗΠΑ προ 100 χρόνια πιθανόν και να συμφωνούσα με Τον διαχωρισμό που κάνεις.

Ας προχωρήσουμε λίγο πιο κάτω………..
Λες ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ αλλά «μόνο κάποιοι τύποι στο Γιουνανιστάν για άγνωστους και ακαταλαβίστικους λόγους
Κάτι ως απάντηση στο παραπάνω …… θέμα ειναι

Είδηση από Ναυτεμπορική 7 Ιανουαρίου 2009

« Αποχώρησαν το πρωΐ από τον τομέα της πόλης Χαν Γιουνίς, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, οι ισραηλινές μονάδες πεζικού και τα άρματα μάχης, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές.»


ΣΥΝΔΙΑΣΕ ΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ με το όνομα της πόλης . Αν σου έβαζα το ΡΑΜΑΛΑ θα ήταν λίγο δυσκολότερο.
ΠΙΘΑΝΟΝ για να καταλάβεις ……

ΕΥΓΕΝΙΚΑ σου ζητώ στο επόμενο θέμα που θίγεις ότι πρέπει να αναιρέσεις αυτό που λες όχι μονο γιατί πειράζει το ΑΙΜΑ των ΠΕΣΟΝΤΩΝ αλλά περισσότερο γιατί ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ σου.

Το ΥΒΡΙΖΕΙΣ με ολη την ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.

Εξηγούμε ….. αν ΘΥΜΗ_θεις στον δικό μας ΕΜΦΥΛΙΟ ο πατέρας σκότωνε τον γιο και το αντίστροφο. Οι μεν ρουφιάνευαν και έβγαζαν τα μάτια και οι δε λήστευαν και έκοβαν κεφάλια. Την ίδια σκέψη με εσένα έκαναν και οι «φίλοι» μας τότε και σκέφτηκαν ότι αυτοί ούτε για φτύσιμο δεν αξίζουν και μας έδιωξαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ - δουλους προς το ΝΕΟ ΙΣΡΑΗΛ ( ΗΠΑ) εως την αποικία, της προέδρου των ΣΥΟΝΙΣΤΩΝ της αυτού ΜΕΓΑΛΙΟΤΗΣ πάντων «κόσμων» ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Και για να μην νομίζεις ότι σου κάνω τον δάσκαλο σε διαβεβαιω ότι μερικές φορές με εκπλήσσεις ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ με κάποιες «πονηρές» ΣΚΕΨΕΙΣ σου.

Και τωρα ας ασχοληθουμε και με το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του ΜΠΛΟΚ.


anixneuseis on January 7th, 2009 at 12:45 pm
Τα εγκλήματα του ισραηλινού στρατού καταδικάζονται απο παντού. Η ευαισθητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης ώστε να περιορισθεί το δράμα των αμάχων έχει συντελεσθεί. Μαζί με αυτήν τη διάσταση καλόν είναι να δούμε και τις γεωπολιτικές συνέπειες.
Κάτι θέλουν να μας πούν οι ισραηλινοί με αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν είχαν τι να κάνουν και έβγαλαν το στρατό τους βόλτα για να κερδίσει πόντους ο κυβερνητικός συνασπισμός ενόψει των εκλογών.


anixneuseis on January 7th, 2009 at 5:56 pm
Άλλος Χαρίτος είναι αυτός aspic. Έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο αλλά πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα. Εσύ τουλάχιστον ταύτισες δύο διαφορετικά πρόσωπα που έχουν το ίδιο ονοματεπώνυμο, όχι όπως ο maira666.
ΥΓ. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί γιατί τότε ποιός με γλυτώνει για το υπόλοιπο του εργασιακού μου βίου

ΔΙΚΑΙΟΝ ΛΟΓΟΝ δινεις (Δικαιολογεις) στον Ασπικιον για την ΣΥΓΧΙΣΗ. ΑΔΙΚΟΝ ΛΟΓΟΝ δινεις σε εμενα ( ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ)

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να καταλήξετε αν πρέπει να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ γιατί σίγουρα θα έχεις διαβάσει τα περί «καταδίκης» του Μιραζ όπου και αυτός και εσύ και ο ασπικιος ΑΔΙΚΟΝ ΛΟΓΟ δίνετε εις την ΣΥΓΧΥΣΗ μου.

Μιραζ φρόντισε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ την ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ τάξη.!!

Όχι βέβαια ως ΠΥΡΦΟΡΟΣ αλλά ως ΦΛΟΓΟΦΟΡΟΣ( έχεις το Know how νεοελληνιστι)

ΚΑΙ επειδή πάντα υπαρχει ο φοβος να μην ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ( γιατι περι ΕΝΝΟΗΣΗΣ μονο οι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ μπορουν να ελπιζουν σε κατι τετοιο ) και δεδομενου ότι , υπαρχει πιθανοτης , λογω «διακοπων» να λοιπουν οι 70 Μεταφραστες σου και ο ασπικιος ΚΟΥΡΑΣΘΗΚΕ από την ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ όπως εχει ηδη δηλωσει ,θα γινω λιγο πιο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.


Και για να είμαι ΕΝΤΟΣ θέματος θα ήθελα να σε ρωτούσα. Νομίζεις ότι αυτοί που φέρουν το ίδιο ΟΝΟΜΑ είναι το ΙΔΙΟ. Εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι ο ασπικιος έμπλεξε τα μπούτια του λόγω της ΣΥΝΩΝΥΜΙΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ οι ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ είναι ΑΡΑΒΕΣ και μάλιστα ΙΔΙΟΙ ( ΟΜΟΙΟΙ γιατί ΙΣΟΙ ΠΟΤΕ) με τους λεγόμενους ΑΡΑΒΕΣ που συνήθως ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.


ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΧΥΣΗ επειδή φέρουν τον Διακριτικό τίτλο ΑΡΑΒΕΣ (κακώς τις περισσότερες φορές ) και νομίζεις ότι μπορείς να τους ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙΣ όλους στον ΙΔΙΟ ΣΑΚΟ.

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι οι άραβες της ΑΙΓΥΠΤΟΥ είναι ΙΔΙΟΙ με εκείνους της ΛΙΒΥΗΣ ή τελευταίοι ΙΔΙΟΙ με εκείνους από την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ή οι Παλαιστίνιοι Ίδιοι με του Σαουδάραβες κλπ και για να μην σε μπλέξω περισσότερο σταματώ εδώ.

Εδώ έχετε αποδομήση την ΕΛΛΑΔΑ σε διαφορές ΦΑΤΡΙΕΣ και φτάσετε σε σημείο να πείτε ότι οι κάτοικοι της Ελλάδος μεταξύ τους είναι κάτι σαν παζλ αμερικάνικο, τους ΑΡΑΒΕΣ όμως όπου θα έπρεπε , επειδή όμως σας ( τους) βολεύει , τους έχετε (εχουν) ΔΟΜΗΜΕΝΟΥΣ σε ένα κοινό ΟΝΟΜΑ.

ΛΑΘΟΣ !!!!

Ξεκίνησε την έρευνα ας πούμε από το τι είναι ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ , ως αρχή.
Δεν θα αργήσεις να αντιληφθείς ότι τελικά το όνομα ΑΡΑΒΕΣ είναι ανακριβές και απλώς πρόκειται για «ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ» .

Έτσι λοιπόν «φίλε» μου , σου αποδεικνύω ότι εγώ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΩ με μόνο κριτήριο το ΟΝΟΜΑ αλλά με άλλα ΚΡΙΤΗΡΙΑ κάνω ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ, και ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ενώ εσύ και πολλοί άλλοι ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ με μοναδικό κριτήριο το ΟΝΟΜΑ που τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ είναι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ (φαινότυπος) ή και με ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ .( ΟΥΣΙΟΤΥΠΟΣ) !!


Έτσι λοιπόν και τούτο το «ΠΕΙΡΑΓΜΑ» μάλλον εις το μηδέν το ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ και Ραμφικο κατέληξε !!!!!

Παρατήρησα ότι τόσο από το κείμενο που ανάρτησες όσο και από την Πρώτη στιγμή της εκπομπής έθεσες το ΕΡΩΤΗΜΑ « Γιατι ο Πόλεμος» ? Προσπάθησες να πας εις βάθος αλλά «φίλε» μου έχεις ΔΥΟ μειονεκτήματα όπου σε τυφλώνουν . Το ένα είναι οι ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ Σου και για να μην γίνομαι ΥΣΤΕΡΙΚΟΣ και ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ περιορίζομαι και ορίζω ως ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ σου την «ΙΕΡΗ» ΒΙΒΛΟ του ΜΑΡΞ όπου φέρεις κάτω από το σακάκι ( μην νομίζεις ότι ξεχνάω ) και όλα τα παρεμφερή ενώ το δεύτερο είναι όλοι τούτοι οι ΜΟΓΓΟΛΟΙ τύπου Ραμφου « Διανοητές» που μας κουβαλάς η που «αναγκάζεσαι» να «προσκαλείς» και όχι μόνο.!!!!

ΞΕΦΥΓΕ !!! ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ !!! ( αν Δύνασαι !!)

Π.χ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι αυτό που νομίζεις. Δεν είναι λέξη απλά και μόνο, είναι ΕΝΝΟΙΑ . ΔΕΝ γράφτηκε ,όπως γράφτηκε τυχαία , αλλά με συγκεκριμένο τρόπο έτσι ώστε να προσδιορίζει ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΑ αυτό που θέλει να εκφράσει η λέξη τούτη.

ΤΟΥΤΗ λοιπόν την λέξη κάποιοι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να την ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ και να την ΞΑΝΑΟΡΙΣΟΥΝ για ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ εκ νέου , λες και η λέξη η ΙΔΙΑ δεν ΜΑΡΤΥΡΑ ( δεν είναι ύψιστος γνώστης) της έννοιας της.


Δεν είμαι Αχάριστος και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , αν και πιθανόν δεν το αξίζεις , για τα ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ της Καλης ,αν Κατάλαβα καλά.!!!!


Ας επανέρθω όμως στο Αρχικό ερώτημα σου .

ΟΛΟΙ οι καλεσμένοι σου έβλεπαν ένα μεγάλο κομμάτι του ΟΛΟΥ αλλά όχι το ΟΛΟΝ.
Δηλαδή ενώ το περιτριγύριζαν είτε δεν Ήθελαν να το πουν , είτε δεν τόλμησαν να κάνουν το ΛΟΓΙΚΟ και ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ που τους οδηγούσε η όντως ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΑΓΩΓΗ που έκαναν με βάση τα γεγονότα.


Δικό μου κείμενο 2 Ιανουαρίου 2009
(προσεξε την ημερομηνια !)



ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΕΡΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ τοσο
Μεταξύ των Παλαιστίνιων ( χαμας , χειζομπολαχ, φαταχ ) όσο και μεταξύ των ισραηλιτών λόγω εκλογών , να ΘΥΜ_οσαστε ότι τούτα είναι μόνο ΑΦΟΡΜΕΣ και όχι ΑΙΤΙΑ.
Βέβαια κάποιοι ενσυνειδήτως η ασυνειδήτως θα κάνουν ( όχι ότι είναι πρώτη φορά) την Αφορμή Αίτιον προκείμενου να εξαφανίσουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΤΙΟ.


ΤΟ αστείο της ιστορίας ξέρετε ποιο είναι ? Ενώ τελικά όλοι ετούτοι και άλλοι πολλοί φροντίζουν για την ΝΙΚΗ των Ισραηλιτών ΝΟΜΙΖΩ ( και όχι μόνο) ότι τελικά χωρίς να το ξέρουν ετοιμάζουν μια ακόμη Ήττα αυτών. Ίδωμεν ….. ούτως η άλλως κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!!!!

Κύριοι , Ετοιμαστείτε γιατί «πιθανή» ήττα των ισραηλιτών μας αφορά άμεσα.( και τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ)

ΣΕ αυτό το ΚΕΙΜΕΝΟ που ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ υπάρχει η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ.
Ότι και να σου εξηγήσω περισσότερο, ότι είδους ανάλυση και να σου κάνω ,δεν είναι αρκετό για να με πιστέψεις αν δεν ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ και δεν ΝΟΗΣΕΙΣ .

ΑΦΗΣΕ επιτέλους εκείνα τα ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ « ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΝΕΤΡΙΝΑ ( βλέπε CERN - ΠΥΛΟΣ) να φτάσουν στο σημείο όπου πρέπει προκειμένου να ΝΟΗΣΕΙΣ και να σου φανερωθεί σαν Οπτασία ολόκληρη η Απάντηση Που ψάχνεις. Όσους ΠΑΝΣΟΦΟΥΣ καθηγητές και να καλέσεις δεν μπορούν να σε βοηθήσουν αφού ως ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ μόνο ΤΥΦΛΑ Διδάσκουν.!!

ΓΙΑ να σε βοηθήσω θα πω μόνο ότι κάποιοι στο «πάνελ» μίλησαν για Βαλκανοποιηση , κάποιοι άλλοι φρόντισαν να επανέρθει ο ΣΑΜΑΡΑΣ , κάποιοι άλλοι είπαν για Ιράν εγώ μόνο συμπληρώνω Συρία Τουρκία Όσετια Ουκρανία , Πακιστάν, Ινδία, Ιορδανία και γενικά από τον έναν ΚΑΥΚΑΣΟ μεχρι τον άλλο ΚΑΥΚΑΣΟ θα είναι υπό την «προστασία» ΦΛΟΓΟΦΟΡΩΝ μιράζ η F16 , σκουντ με ή χωρίς γόμωση κλπ

Αλλα ταυτοχρονα και η Αφρικη είναι ετοιμη ΟΛΟΚΛΗΡΗ να ΦΛΟΓΟΒΟΛΗΘΕΙ και από Ανατολικα (που ολοι το βλεπετε ) αλλα και από ΔΥΤΙΚΑ ( που τωρα ξεκιναει ΔΥΝΑΜΙΚΑ) και να φωτοστεφανωθει από ρουκετες , όχι εκεινων των πασχαλιατικων της ΧΑΜΑΣ , αλλα από ΑΛΗΘΙΝΕΣ κατασκευασμενες στα ΙΣΡΑΗΛΗΤΙΚΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ (το ΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ) εργοστασια Παραγωγης Μ α ζ ι κ ω ν ΟΠΛΩΝ .

Καταλαβαινεις όπως λεμε ΜΜΕ κατι αναλογο λιγο πιο βαρυ.!!!!!

Οσο για τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και ΓΑΛΟΥΣ μην στενοχωριεσαι τους δινουν ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (προς το παρων ) προκειμενου να ΔΟΞΑΣΤΟΥΝ και να εκτονωθουν ( ως ΜΑΖΙΚΑ κρατη που είναι ) στα παραπανω ΠΕΔΙΑ.

Ενώ σας διαβεβαιω δεν παραλειπουν να κανουν ΠΡΟΕΙΣΑΓΩΓΗ ( ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ) και στους ΙΑΠΩΝΕΣ προκειμενου να ειναι όλα ετοιμα ………….

Και αν δεν πιστεύεις εμένα, τότε πρέπει να πιστέψεις τους ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ και ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ των Καθοδηγητών σου.( μαρξ,Λενιν, ραμφος κλπ )

Ιδού λοιπόν αν ξέρεις να μεταφράζεις έστω και συλλαβιστά


Όλμερτ: «Να παραχωρηθούν εδάφη στους Παλαιστίνιους»
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2008 12:58

Υπέρ της ισραηλινής αποχώρησης από τη Δυτική όχθη και την ανατολική Ιερουσαλήμ, τάσσεται σε συνέντευξή του ο Εχούντ Όλμερτ, την οποία δημοσιεύει σήμερα η ισραηλινή εφημερίδα Γεντιότ Αχαρονότ.
«Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τους Παλαιστινίους, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουμε σχεδόν από όλα τα (κατεχόμενα) εδάφη, εάν όχι από όλα τα εδάφη», τονίζει ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Ισραήλ.
«Θα διατηρήσουμε ένα μέρος των εδαφών αυτών, όμως πρέπει να παραχωρήσουμε στους Παλαιστινίους ανάλογα εδάφη, γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρξει ειρήνη», συμπληρώνει.
Στην παραχώρηση εδαφών στους Παλαιστινίους ο Όλμερτ συμπεριλαμβάνει και τμήματα της Ιερουσαλήμ.
«Όποιος επιζητεί την ασφάλεια στην Ιερουσαλήμ και κυρίως όποιος δε θέλει τα τρακτέρ και οι μπουλντόζες να του σπάσουν τα πόδια, όπως συνέβη σε έναν από τους καλύτερους φίλους μου (...), πρέπει να απαρνηθεί τμήματα της Ιερουσαλήμ», προσθέτει, αναφερόμενος σε δυο πρόσφατες επιθέσεις στην πόλη.
Στις 2 και στις 22 Ιουλίου, δυο Παλαιστίνιοι της ανατολικής Ιερουσαλήμ έπεσαν με εκσκαφείς εναντίον πεζών προκαλώντας το θάνατο τριών Ισραηλινών και τον τραυματισμό δεκάδων.


Και κάτι τελευταίο δεν ΑΚΟΥΣΑ να ειπωθεί στην εκπομπή ότι τον
Πόλεμο τούτο της ΓΑΖΑΣ δεν τον ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ αλλά Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΛΜΕΡΤ [ ( ο οποίος ούτε το δικαίωμα Υπογραφής Συμφωνίας Ειρήνης ( κυριολεκτώ) δεν έχει πόσο μάλλον ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.]


Και για να σε μπερδέψω λες να ξεκίνησαν τον πόλεμο της ΓΑΖΑΣ οι « ΚΙΝΕΖΟΙ»?

Προς το παρών , καλό κατευόδιο ας ευχηθούμε στους Γερμανούς , στην περιοχή της ΓΑΖΑΣ ως Δυνάμεις επιτήρησης Επιτήρηση σε ποιον ? στους παλαιστίνιους , στους ρώσους στους γάλλους πάντως όχι στους ισραηλινούς ή ως Δυνάμεις Κατοχής ή ως Δυνάμεις ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ή ως Δυνάμεις ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ Ίδωμεν


Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα , στους κύριους ΣΑΒΒΙΔΗ και Μιράζ , θερμά μου ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ για τον άδικο «χαμό» ( «νοηματικό» του φίλου τους , συναδέλφου τους αν όχι Κολληταρι τους ( αυτό μου ξέφυγε ως καραγκιόζης ) για την ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του ΑΣΠΙΚΙΟΥ.

Ασπικιε που είναι ο ασπικιος που ξέρω ο πολυγραφότατος και πάμφωτος και γνωρίζων τα πάντα επί παντός επιστητού., ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ !!!!!! Πιθανόν.
ΓΙΑΤΙ εσύ που ξέρεις τόσο καλά το θέμα των ΙΟΥΔΑΙΩΝ ( Κυριολεκτώ) τέτοια Μουγκαμάρα !!!

Δεν σου επιτρέπεται .!!! Που είναι εκείνοι οι «ΠΥΡΙΝΟΙ» λόγοι περί κρατικής βίας και θεωριων του χαους.
( βλέπε αναρχικούς κλπ) ?


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ κανείς από τους Παμπόνηρους ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ ότι ουδέποτε ο Ασπικιος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ευθέως τα ΚΤΗΝΗ.
Προσέξτε ότι Όταν καταδικάζει ( συγγνώμη μιραζ κρίνει αρνητικώς ήθελα να πω) τις Βαρβαρότητες των ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ πάντα μα πάντα φροντίζει να συμπληρώνει με κάτι άλλο, προκείμενου να «μετριάσει» και αν είναι δυνατόν να ανατρέψει την αρχική καταδίκη. Είσαι καλά ΚΑΤΗΧΗΜΕΝΟΣ.!!!


Για την ΟΥΣΙΑ των θέσεων του Παρακαλείτε ο Αρχιμλοκερας Σαββιδης όπως μεριμνήσει να μας Μεταφράσει ως μόνος αρμόδιος, Δεδομένου ότι είναι ο ΝΟΜΙΜΟΣ και ΜΟΝΙΜΟΣ αντιπρόσωπος του.


Από όσα μπορώ να καταλάβω χωρίς την βοήθεια του 50-50(συγγνώμη την βοήθεια του Σαββιδη ήθελα να πω) ο άνθρωπος ας πάει να κάνει ΠΑΡΕΑ με τον ΚΡΑΣΑΤΑΔΕ και τους ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ του
Να κρυφτεί, δηλαδή, να κάνει το προσφιλές του αγώνισμα , μέσα στα λαγούμια , εκεί που του πρέπει για να τον ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ( Δίκαιον λόγο δίνω ) .

ΤΟ «ΤΕΡΑΣ» (που δεν είναι ΤΕΡΑΣ) ΑΣ ΕΡΘΕΙ . ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΥΜΝΟΝ αντανακλώντας την ΝΟΜΙΜΑ αναγορευμένη ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ . ( λόγω χορτοφαγίας μόνο σποράκια μου επιτρέπονται , τα ζαμπονάκια τα αφήνω για εσένα )

Εξαλλου έχω την ΥΨΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ( όχι του κοινού) ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ

Μ Α Ι Ρ Α Σ 6 6 6 !!!!!!

Επί ευκαιρίας ΖΗΤΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στο ΜΠΛΟΚ για να καταδικάσουμε τους ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ αλλά και τους ΣΥΟ_ΝΙΣΤΕΣ για αυτά που μας ΕΚΑΝΑΝ και μας ΚΑΝΟΥΝ και θα μας ΚΑΝΟΥΝ.

Το τι θα μας κάνουν στο ΜΕΛΛΟΝ δεν το ξέρετε, αλλά το τι μας εκαναν στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ Και το τι μας κανουν στο ΠΑΡΩΝ είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ή καλύτερα ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και κατά επέκταση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Αν όμως δεν το γνωρίζετε , τότε αυτό ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Άρα Είσαστε ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ. !!!!!!!

οπότε ασπικιε μη φοβού το «ΤΕΡΑΣ» και λοιποί συμπλοκεραδες γιατί απλούστατα αυτό που υποτίθεται ότι θα Σας πάρει το «τέρας» δεν Υπάρχει. Άρα προς τι ο φόβος ?

ΜΟΝΟ οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ» αλλά αυτοί είτε μαθαίνουν χορούς και ύμνους είτε ως τέτοιοι που είναι , δηλαδή Ελεύθεροι , δεν ΔΥΝΑΝΤΑΙ να ΕΧΟΥΝ


ΦΟΒΟ αφού ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Τον

ΦΟ+ΒΟ= ΦΩ+ΒΟ = ΦΩΣ+ ΒΟ= ΦΩΣ + ΒΟΗ = ΦΟΙΒΟΣ (αν θέλεις το κάνουμε και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ)

Όπότε το «τέρας» ΑΣΠΙΚΙΕ , στο βάθος το μόνο που θα κάνει είναι να προσφέρει την ευκαιρία για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε αυτούς που την έχασαν πρόσκαιρα, με ΠΟΛΕΜΙΚΟ τρόπο, δηλαδη ΗΡΩΙΚΟ , αφού οι Πραγματικά Ελεύθεροι δεν δύναται να σκλαβωθούν .

Συμπέρασμα το μόνο ζημιωμένο Θα είναι το «τέρας» αφού θα λιγοστέψουν οι «πιστοί» του

Ασπικιε αυτά είναι για εμάς δεν είναι κατανοητά σε όλους





Καλοπροαίρετα με θυμό

Πρόεδρος ΟΕΤ (οικουμενική ένωση τρελών)

ΜΑΙΡΑΣ666

Δημήτριος είπε...

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά τόση διάθεση για γράψιμο και πάει χαμένη. Δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος όσο καλή διάθεση και να έχει όταν γίνεται μονόλογος.

Το "πρόβλημα" ΚΑΙ αυτής της σύγκρουσης, έχει τις ρίζες του (όσο και αν κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να το αποφύγουν ή και αποσιωπήσουν ακόμα) στην προσπάθεια του διεθνούς σιωνισμού να "φτιάξει" κράτος για τους απανταχού Εβραίους. Η όποια αναζήτηση και φυσικά συζήτηση θα έπρεπε να ξεκινήσει από το ποιός και γιατί είχε την "φαεινή ιδέα" να "επιστρέψουν" οι Εβραίοι στην κοιτίδα τους μετά από "περιπλάνηση" 3.000 χρόνων ΚΑΙ εφ' όσον το εξάμβλωμα αυτό υλοποιήθηκε, ποιοί είναι -πραγματικά- οι σημερινοί κάτοικοι αυτού του "κράτους".

Α! και μιά και ασχολείστε με το θέμα εξετάστε και το αν αυτοί που συνέλαβαν αυτό το "εξαιρετικό" σχέδιο, έλαβαν υπ'όψιν τους ότι -συμπτωματικά τελείως- στον χώρο που "έδωσαν" στους Εβραίους, ώστε -δικαίως- να έχουν και αυτοί κράτος, ζούσαν ήδη από αιώνες, "κάποιοι" άλλοι, έστω και οικονομικο-πολιτικά "ασήμαντοι".

Εκεί βρίσκεται η αρχή και το τέλος αυτού του ..."ζητήματος" και ας μην εθελοτυφλούμε.

MAIRA666 είπε...

ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΧΑΙΡΕ !

Σε ευχαριστώ που καταδέχτηκες να ρίξεις έστω και μια ματιά στην
Ανάρτηση μου.

Ναι το παραδέχομαι το κείμενο είναι μακρύ και κουραστικό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ.!!

Αν προσέξεις δα δεις ότι είναι ένα ΜΙΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ είτε με ευθείo τροπο, είτε διαμέσου Συμβουλών, είτε διαμέσου αστείων, είτε διάμεσου ερωτήσεων, είτε……….. είτε ακόμα ΑΝ χρειαστεί και διαμέσου «Απειλών». Εξάλλου δεν ΑΠΑΝΤΩ σε έναν αλλά σε πολλούς και μάλιστα είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ή και να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ την κάθε θέση μου είτε να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ την κάθε μορφής αρλουμπολογια που γράφουν οι τέλεια «ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ» και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ τούτου του ΜΠΛΟΚ. ΑΛΛΟΙ κάνουν την ΑΛΕΠΟΥ άλλοι κάνουν ότι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ , ΑΛΛΟΙ είτε ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ είτε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ διαστρεβλώνουν όλες τις ΕΝΝΟΙΕΣ. Για να πάρεις εικόνα για το μέγεθος της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ , αν έχεις χρόνο, διάβασε παλαιότερες αναρτήσεις, όχι δικές μου, αλλά των άλλων. ΕΔΩ με ανάγκασαν να τους αποδείξω ότι Ο ΜΙΡΑΖ είναι «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» (πράγμα που αρνιόταν μέχρι τελευταία στιγμή ) η και ακόμα να αναγκάσω τον άλλο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ τον Ασπικιο να ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ (πράγμα που από την αρχή ΓΝΩΡΙΖΕ, αλλά αρνιόταν ) για το ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΜΟΥ
ΜΑΙΡΑ666. ΑΡΑ δεν είναι ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
Τα παραδείγματα που ανάφερα είναι τα ποιο «αδύναμα» και το τονίζω.


Τέλος για να μην πεις ότι αρέσκομαι σε «μεγάλα» κείμενα θα ήθελα να σου αναφέρω ότι το «ΛΑΚΩΝΙΖΕΙΝ» όντως είναι «ΜΕΓΙΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» αλλά έχει ΙΣΧΥ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΙΩΝ. (αν γνωρίζεις έτσι αυτοχαρακτηρίζονταν οι ΛΑΚΩΝΕΣ )

Για αυτό μέχρι να φτάσουμε στο σημείο τούτο (των ΟΜΟΙΩΝ) ο ΔΙΑΣ (τι στο καλό Ι Δ Ε Ο Λ Α Τ Ρ Ε Σ είμαστε ) φρόντισε λόγω ΑΝΟΜΟΙΟΤΗΤΑΣ να δώσει την λίγο πιο ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ και ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ την λεγόμενη ΓΙΟΥΝΙΚΗΝ = ΙΩΝΙΚΗΝ διάλεκτο.

ΑΡΑ σε εσένα θα περιοριστω κάνοντας σου μια ΕΡΩΤΗΣΗ ,η οποία είναι και διευκρινιστική , από την ανάρτηση σου.

Γράφεις ……

«Το "πρόβλημα" ΚΑΙ αυτής της σύγκρουσης, έχει τις ρίζες του (όσο και αν κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να το αποφύγουν ή και αποσιωπήσουν ακόμα) στην προσπάθεια του διεθνούς σιωνισμού να "φτιάξει" κράτος για τους απανταχού Εβραίους»

ΤΙ εννοείς ακριβώς. ΓΙΑΤΙ καθώς «όλοι γνωρίζουμε» οι ΣΥΟ_νιστες ( και όχι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ) έχουν ήδη φτιάξει κράτος για τους Εβραίους.
Άρα γιατί προσπαθούν να το αποκρύψουν και από ποιους ?

ΟΙ εβραίοι είναι σύμφωνα με εσένα κάτι διαφορετικό σε σχέση με τους Συονιστες . Έτσι τουλάχιστον κανείς ΕΝΝΟΕΙ από τον τρόπο γραφής.
Διευκρίνισε αν όντως ισχυει , γιατί Ο Σαββίδης τους ΑΡΑΒΕΣ π.χ ( και όχι μόνο ούτε και ο μόνος) τους ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ σε ένα σακί.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ελπίζω να πάρω , θα κρίνω τον τρόπο ΕΠΙ_ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας , δηλαδή αν θα ακολουθήσω την ΔΩΡΙΚΗ ( Λακωνική) ή την ΙΩΝΙΚΗ διάλεκτο ?


Κακοπροαίρετα με θυμό !!!!
Πρόεδρος ΟΕΤ
ΜΑΙΡΑ666

macedonian είπε...

maira,
Είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με συμπατριώτες μας Ιουδαίους το θρήσκευμα.Δεν είχα ποτέ ουδεμία προστριβή μαζί τους και τολμώ να πω ότι μάλλον υπέφεραν για την ετικέτα που κουβαλούσαν ακούσια.Ως εκ τούτου δε μπορώ να καταδικάσω αυτούς για τις ανομίες ενός κράτους κάπου στη μέση ανατολή.
Σωστά δε διαχωρίζεις Ισραήλ από Η.Π.Α. .Θεωρώ δε ότι οι ΗΠΑ άγονται και φέρονται από το Ισραήλ.Το γεγονός όμως δε μου προκαλεί φθόνο αλλά μάλλον θαυμασμό.Πολύ θα ήθελα δε την πατρίδα μου να έχει την ίδια ικανότητα χειραγώγησης πάνω στους πλανητάρχες.Αν δε μπορούμε να τους χειραγωγήσουμε τουλάχιστον να μπορούσαμε να ασκήσουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ πολιτική χωρίς παρεμβάσεις ή ανησυχίες για παρεμβάσεις.
Γνωρίζω τις θεωρίες για ελληνική καταγωγή των Παλαιστινίων αλλά πρέπει να λάβεις υπ'όψη έναν αστάθμητο παράγοντα:οι ΙΔΙΟΙ θεωρούν τους εαυτούς τους άραβες και μόνο, άρα δεν υπάρχει κοινός τόπος.΄Θυμίζω ότι ορισμένοι κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ είναι ελληνικής καταγωγής αλλά οι ίδιοι αποστρέφονται δια βδελυγμίας το γεγονός.Αν δε θέλουν μη σώσουν και γίνουν.Άλλωστε ακόμα και φυσιογνωμικά οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με μας (και πίστεψέ με έχω γνωρίσει πολλούς) ή εγώ είμαι υπερβολικά γερμανόφατσα.
Το ισλάμ,η ίδια η θρησκεία τους,δεν μετρά έθνη αλλά απλά διαχωρίζει σε πιστούς και απίστους.Σαφώς και δεν υπάρχουν φυλετικά κοινά μεταξύ Αιγυπτίων,Ιρανών,Πακιστανων,Νιγηριανών,Ινδονησίων κλπ αλλά οι ίδιοι επιλέγουν να μην τα βλέπουν.Το τι πιστεύω εγώ λοιπόν είναι αδιάφορο.Και τέλος,οι πλέον πορωμένοι πρεσβευτές αυτού του ισλάμ είναι οι "φίλοι" της χαμάς,οι οποίοι ευχαρίστως θα ανατιναχθούν για το μεγαλείο του προφήτη τους και αντιμετωπίζουν τα ανήλικα θύματά τους ως παράπλευρες απώλειες (οι ΙΔΙΟΙ).
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγούμαι:θαυμάζω την οργάνωση της κρατικής οντότητας του ισραήλ,ιδιαίτερα όταν τη συγκρίνω με το δικό μας μόρφωμα.Οι λόγοι για τους οποίους επιτίθεται με αφήνουν αδιάφορο,μπορεί να είναι στρατηγικοί (η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση),αλλά είναι επιτυχείς.Οι λόγοι για τους οποίους επιτίθενται οι Παλαιστίνιοι επίσης με αφήνουν αδιάφορο.Τα μόνα για τα οποία αισθάνομαι οίκτο είναι τα αθώα θύματα ένθεν κακείθεν.

Ανιχνεύσεις είπε...

Κύριε Λακιώτη, εγώ σήκωσα τα χέρια με την αδυναμία μας να αναρτούμε τις εκπομπές. Να είναι καλά ο κ. antifono.gr. επισκεφτείτε τον. Συνήθως τις αναρτά.

Π.Σ.

aspic είπε...

Όπως βλέπεις μάιρα,(γιατί το βλέπεις και άς μας κάνεις τον τρελλό) αναγκάστηκες να κατεβάσεις όλες τις ασυναρτησίες σου και πάλι σε πλήρη ανάπτυξη,μήπως καταφέρεις να ταιριάξεις τον αλλοπρόσαλλο για σένα κόσμο στα μέτρα σου.
Είδες εκπλήξεις όμως που μας φυλάει η ζωή;
Εμένα κατηγορουσες δημοσιογράφο του σύριζα,εσύ όμως ταυτίστηκες αυτή τη φορά με τις θέσεις του.
Τον μακεδόνα θεωρούσες έλληνα μεγάλο και συμφωνούσες πάντα μαζί του,και σου βγήκε απέναντι αυτή τη φορά.
Για αυτό σου λέω,να είσαι ταπεινός και να μήν λες μεγάλα λόγια και τρανταχτά.
Γιατί όσο πιο δυνατά φωνάζεις σήμερα,τόσο πιο πολύ θα κλαίς αύριο.
Διότι καλός ο φοίβος και ο φόβος και φως βος και όλα αυτά που λές,αλλα΄άμα μένεις τόσο καιρό στο σκοτάδι όπως εσύ,ούτε κάν φόβο θα αισθανθείς όταν σε λούσει το φώς και σου τσούξει τα μάτια.

Το λοιπόν, για να σε βοηθήσω λίγο να ξεπλέξεις τα πράγματα έτσι όπως έχεις μπερδευτεί,θα σου περιγράψω που κατά την γνώμη μου υπάρχει ουσιαστική διαφοροποίηση σε σένα τον μακεδόνα και εμένα,για να ξέρεις αύριο τι πρέπει να απευθύνεις στον καθένα μας και κυρίως στον εαυτό σου.
Ο θείος αριστοτέλης και ο θειος πλάτωνας λοιπόν που θαυμάζεις και αγαπάς,είχαν χωρίσει τον κόσμο,στον κόσμο της ανάγκης και της επιβίωσης,της ύλης και στον κόσμο της ομορφιάς και της απόλαυσης,των ιδεών.
Ο πρώτος κόσμος αφορούσε την πλειοψηφία των φτωχών και των αθλίων και ο δεύτερος τον μειοψηφικό κόσμο των ανώτερων ευγενών.
Θείος σκοπός βέβαια για αυτούς τους φιλόσοφους ήταν ο άνθρωπος να υπάρχει στον δεύτερο ευγενή κόσμο,αλλά επειδή η οικονομία της εποχής δέν άντεχε τέτοιες πολυτέλειες είχαν αρκεστεί σε αυτή την διάκριση.Οι πολλοί ήταν κατώτεροι οντολογικά,και υπήρχαν μόνο για να μπορούν να στηρίζουν αυτή την κοινωνική πυραμίδα εξασφαλίζοντας στους λίγους έναν ανώτερο κόσμο.Οι λίγοι χαίρονταν την ζωή τους και οι πολλοί χαίρονταν επειδή χαίρονταν οι λίγοι.
Μεσολαβητής σε αυτή την "χαρά" των πολλών από την χαρά των λίγων,ήταν η πόλις,οι θεοί,η ηθική, οι νόμοι και λοιπά.
Το πνεύμα δηλαδή,βλέπε και δικαιοσύνη.
Αυτή ήταν η δημοκρατία των αρχαίων,και αυτή είναι η δημοκρατία που σου αρέσει.


Ο κόσμος προχώρησε όμως από τότε,πολλά έγιναν πολλά άλλαξαν,ξύπνησαν οι πολλοί και διεκδίκησαν και αυτοί μερίδιο στην αληθινή χαρά των λίγων.
Οι μηχανές πολύ πιο παραγωγικές από τους δούλους στην αρχαιότητα μπορούσαν να προσφέρουν και τον απαιτούμενο πλούτο,όμως οι λίγοι με τίποτα δέν θα ήθελαν να παραδώσουν έτσι εύκολα τον ευγενή κόσμο τους,λεία στις ορέξεις των πολλών και αγροίκων.
Διότι εκτός των άλλων,η ομορφιά,η απόλαυση και οι ιδέες του κόσμου τους,υπήρχαν επειδή ακριβώς υπήρχε και ένας κατώτερος κόσμος,και άν όλα εξισώνονταν,πάει και η χαρά τους πάνε και οι ιδέες τους.
Έτσι λοιπόν οι φιλόσοφοι της εποχής μας,χώρισαν τον κόσμο της ανάγκης και τον κόσμο των ιδεών,όχι εξωτερικά όπως στην αρχαιότητα,αλλά εσωτερικά.
Ο φτωχός και εξαθλιωμένος δηλαδή άνθρωπος,μπορεί έτσι άθλια να ζούσε και να ζεί,αλλά τον έκαναν να πιστεύει πώς η φτώχεια του και η εξαθλίωσή του είναι απόλαυση,είναι ιδέα και ομορφιά.
Είναι ομορφιά να ζεί άθλια δηλαδή,και να θυσιάζεται για την ομορφιά την απόλαυση και τις ιδέες των λίγων.
Τώρα το κράτος,οι θεοί,οι νόμοι,η ηθική κλπ,δέν είναι εξωτερικοί μεσολαβητές όπως στην αρχαιότητα,αλλά γίνονται εσωτερικοί υποκινητές και παραστάτες.
Γίνονται η περιβόητη ψυχή δηλαδή,βλέπε και αγάπη.
Αυτή είναι η περιβόητη δημοκρατία που ζούμε σήμερα και που αρέσει στον μακεδόνα.



Το πρόβλημα με αυτή την δημοκρατία της εποχή μας,είναι ότι υποστηρίζει το γενικόν,αλλά υστερει΄στο ειδικόν.
Η αλληλεγγύη,ο ανθρωπισμός,η ομορφιά και λοιπά δηλαδή,υπάρχουν σάν ιδέες,σάν γενικότητες και σάν μεταφυσικές έννοιες εκτός του κόσμου.Σάν την ψυχή του δηλαδή,που υπάρχει ακριβώς για να δικαιολογεί ή να κρύβει την άθλια πραγματικότητά του.Έτσι λοιπόν εύκολα κάποιος θα φερθεί απάνθρωπα για να υπερασπίσει την ψυχή του (θα είναι απάνθρωπος δηλαδή για να υπερασπίσει την ιδέα της α νθρωπιάς),ενώ δύσκολα ή και ποτέ δέν θα σκότωνε την ψυχή του για να υπερασπίσει την ανθρωπιά του (θα εγκατέλειπε την ιδέα της ανθρωπιάς για να υπερασπίσει τον άνθρωπο),όπως βλέπουμε και στα τελευταία γεγονότα της παλαιστίνης.
Και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει, είναι ο κόσμος της ανάγκης να αρχίζει να προσεγγίζει τον κόσμο της ομορφιάς.Η ψυχή δηλαδή να γυρίσει στον κόσμο,να γίνει πνεύμα και να ταυτιστεί με την ύλη και ο άνθρωπος να απολαύσει την καθημερινότητά του,δηλαδή να ελευθερωθεί.
Αυτή είναι η δημοκρατία που αρέσει σε μένα.


Και δέν στα λέω μάιρα αυτά για να καταλήξω ποιανού η δημοκρατία είναι καλύτερη ή χειρότερη,αλλά απλώς για να ξέρουμε τι πιστεύει ο καθένας και να μπορούμε να κάνουμε μιά πιο ξεκάθαρη συζήτηση στο μέλλον,χωρίς τις τρέλλες και τα τσαλιμάκια που τόσο σου αρέσουν.


























































Και άστα αυτά τα περί τρέλλας που μας λές.Τρελλός δέν είσαι,διότι κανείς τρελλός δέν ξέρει και δέν λέει ότι είναι τρελλός.
Δέν είσαι τρελλός,κολλημένος είσαι.Χειρότερος δηλαδή και από τον τρελλό.

macedonian είπε...

"Αυτή είναι η περιβόητη δημοκρατία που ζούμε σήμερα και που αρέσει στον μακεδόνα."
Όχι δα !

MAIRA666 είπε...

Πάμε λοιπόν στο Άλφα…………στην Α Ρ Χ Η.

Μακεδόνα σε παρακαλώ (ξανα)όρισε τι εστί ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ για να καταλάβω το συν + πατριώτης = συμπατριώτης.

Επίσης σύμφωνα με εσένα ένας ΓΥΦΤΟΣ που διαμένει εντός του ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ πεδίου του ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟΥ «κρατιδίου» με το όνομα «ελλας» ή ΣΩΣΤΟΤΕΡΑ με το ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ και ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΙΤΛΟ (όνομα ) GREECE = ΓΡΑΙΚΙΑ = γραικός = αυτός που έρχεταιαπό παλιά , και ομιλεί έστω και αυτήν την Τυπικώς «νεοελληνική» αργκό, απροσδιόριστου Θρησκεύματος ( βαλε ότι θρήσκευμα θέλεις, αν μπορείς) και μάλιστα κατέχει και το «ΓΡΑΙΚΙΚΟ» ή «ελληνικό» διαβατήριο προς επίδειξη αποδείξεως ότι κατέχει «νομότυπα» και «νόμιμα» τον τίτλο τούτον του ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «Ελλάς » θα τον ονόμαζες «ΕΛληνα» ή « Ελληνα» όποτε και ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ?


ΣΥΜΦΩΝΑ με όσα μέχρι τώρα , έχουν υποστηρίξει ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ, ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ και ο ΜΙΡΑΖ ή και εκείνο το γιουσουφάκι του μιραζ , όχι μόνο τον αποκαλούν «ελληνα» η « GRECCE -man = "Graiko" και βέβαια συμπατριώτη τους, αλλά ταυτίζουν και τον «ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ» και κατά επέκταση τους ΓΥΦΤΟΥΣ ( ΚΟΣΣΟΥΣ) με τον ΕΛΛΗΝΑ διαπράττοντας ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ , αλλά και ως τέτοιοι που είναι, δηλαδή ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ή και ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ θεωρούν ότι τούτος ο ΓΥΦΤΟΣ είναι και ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ή και ακόμα πιο προχωρημένα, και με δεδομένο ότι η Ευρώπη είναι προστάτρια των ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ, δηλαδή των ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ μειονοτήτων ( γύφτων) αναγκάζει τους ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Πλειοψηφούντες και κατά επέκταση και τους «έλληνας» να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ « ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» των ΓΥΦΤΩΝ και μας καθιστά υπεύθυνους μήπως και τους αλλάξουμε «ήθη» και χάσουν και οι Ευρωπαίοι και εμείς τούτον τον «πολιτισμό» και κατά επέκταση την φυλή ως «είδος» προστατευόμενο από εξαφάνιση, γιατί τότε αλίμονο μας.!!

Γιατί ξέρεις αν εξαφανιστούν οι ΓΥΦΤΟΙ, το στήριγμα του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ «πολιτισμού» τότε πάνε και τα Βαλκάνια= ΑΙΜΟΣ και αν πέσουν και τα Βαλκάνια πάει στο ΔΙΑΟΛΟ και η «Ελλάδα» και όλοι οι ελλαδίτες= κάτοικοι του γεωγραφικού εδάφους με το όνομα «Ελλάς»
Και άμα πέσει «η Ελλάς» τότε θα πέσει και ο ΜΕΓΙΣΤΡΟΣ Σαββίδης
Ο «ΕΛΛΗΝ» ο κατέχων την ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ εκπομπή των 150.000 παρά ένα (δηλαδή εμένα ) «μήλων» = «πρόβατα προς σφαγή»

ΜΑΚΕΔΟΝΑ ξεχώρισε επιτέλους γατί ΜΠΟΡΕΙΣ (έχεις την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, έχεις την ΧΑΡΗ ) τις έννοιες ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛληνας , Ελληνας, ελληνας και ελλαδιτης.

ΘΥΜΙ_σου ότι εσύ κάποτε είχες γράψει ότι αν βρισκόσουν δίπλα σε έναν «συμπολεμιστή σου» που θα δοκίμαζε να βιοπραγήσει σε γυναίκα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΖΕΣ να τον πυροβολήσεις ούτε στιγμή. ΚΑΙ ΝΑΙ μπράβο σου. ΕΤΣΙ πρέπει . Αλήθεια θεωρείς τούτον τον συμπολεμιστή ΕΛΛΗΝΑ ( ΕΛληνα ή Ελληνα) ? γιατί εγώ τον χαρακτηρίζω μόνο έλληνα η και απλό ελλαδίτη και σε καμία περίπτωση Συμπατριώτη γιατί σίγουρα δεν έχουμε τον ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ.
Συμπατριώτης =Συν+πατριωτης = Συν + πατηρ

Θα μου πεις γιατί τούτο το μάθημα περί ΕΛΛΗΝΑ αφού το θέμα είναι η Γάζα? ΑΝ καταλάβεις τούτο ( περί ΕΛΛΗΝΑ) τότε θα καταλάβεις σιγά - σιγά και το τι Εστί ΙΟΥΔΑΙΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΣ - ΣΥΟΝΙΣΤΗΣ (όχι ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ) ΣΕΦΑΡΑΔΙΜ - ΕΣΚΕΝΑΖΧΥΜ η και ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ.

Και όταν με το καλό καταλάβεις και τούτα τα βασικά τότε ίσως να μπορέσεις να αντιληφθείς την ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟΥ κρατιδίου ΙΣΡΑΗΛ.

ΞΕΡΩ ότι είναι σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις αυτό που λέω , πόσο μάλλον , οι υπόλοιποι. Σίγουρα κάποια στιγμή θα το αντιληφθείτε όλοι , αλλά ο μουντζούρης θα μείνει στον τελευταίο όπως πάντα γίνεται στην ΚΟΡΥΦΩΣΗ των γεγονότων .

Αν θέλεις για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις περί εβραίων , ξεκίνα από το τι εστί ο ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ λογότυπος του ονόματος του ΙΣΡΑΗΛ. ( ΙΣ+ΡΑ+ΗΛ). Κατόπιν ερεύνησε , το τι συμβολίζει το άλλο ΚΛΕΜΜΕΝΟ σύμβολο της σημαίας τους. ΜΕΤΑ δες αν όλα τα σύμβολα που θα βρεις στο ψάξιμο για την σημαία τους , αν περιλαμβάνονται, στην άλλη μεγάλη ΚΛΕΨΙΑ την Καμπάλα .

ΕΠΙ ευκαιρίας Η Παναγιά συγγνώμη η ΜΑΝΤΟΝΝΑ ήθελα να πω ,αυτή η « ΘΕΑ» όχι μόνο του τραγουδιού αλλά κυρίως της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ και ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΑΣ ( λίγο μεγαλύτερη του Σαββίδη) μέλος της ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ Σέκτας με το αυτό όνομα ΔΩΡΙΣΕ τρία εκατομμύρια δολλαρια το 2008 (τα φανερά γιατί τα κρυφά είναι άλλα) και φρόντισε ως «ΘΕΑ» για την σωτηρία των παιδιών της ΓΑΖΑΣ.!!!

ΤΟ ταξίδι τούτο στην απατεωνιά , σταματά όταν εντοπίσεις τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΥΒΡΙΣΤΗ από ΑΡΧΗ ΚΟΣΜΟΥ.

( μια περιγραφη τουτου γινεται στην επομενη αναρτηση)

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!! Στο ψάξιμο για την ΙΘΑΚΗ.



Και βέβαια όταν καταλάβεις τα παραπάνω τότε , ποτέ των ποτών , δεν θα τολμήσεις να ξαναπείς τον ΙΟΥΔΑΙΟ συμπατριώτη , εκτός αν είσαι όντως, ούτε βέβαια να πεις ότι ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ το ΙΣΡΑΗΛ ούτε ότι δεν σε ενδιαφέρει γιατί πολεμούν τόσο οι πρώτοι όσο και οι δεύτεροι.

( και αυτο θα το δεις στην επομενη αναρηση γιατι πολεμουν στην Παλαιστινη)


Αλλά ξεκίνα με το ΑΛΦΑ δηλαδή τι εστί ΕΛΛΗΝ . ΤΟ ΩΜΕΓΑ πάλι στον ΕΛΛΗΝ είναι , αλλά το ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ξεκινά από το Άλφα ΦΩΝΗΕΝ = φωνη+εν = ΦΩΝΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ εκ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΝ (ΖΕΥΣ)

Η ακόμα και ΦΩΝΗΕΝ = ΦΩΣ+ ΝΟΥΣ= Το φως που φωτίζει τον Ανθρώπινο ΝΟΥ προερχόμενο από τον Ύψιστο ΝΟΥ.

ΟΠΟΤΕ όπως μπορείς να καταλάβεις , μου είναι αδύνατο να προχωρήσω σε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση αλλά θα περιοριστώ να κόβω τον τσαμπουκά και τις πολλές « μαλακίες»= μαλάκυνση = ΑΝΟΙΑ = Α+ΝΟΥ= χωρίς ΝΟΥ των διαφόρων ασπικιων , μιραζ ραμφων , σαββιδηδων κλπ είτε είναι ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ είτε είναι "ασυνειδήτως" ειπωμένες.


ΣΥΜΒΟΥΛΗ . Μέσα από τις αναρτήσεις μου, λέω πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν στο ταξίδι ………
Η ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ και η ΦΑΝΤΑΣΙΑ δεν σου λείπουν το αντίθετο θα έλεγα.



Λίγα λόγια ……. Περί Αράβων

Και τι περιμένεις βρε ΜΑΚΕΔΟΝΑ να σου πουν ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛληνες ή Ελληνες) ? Αφού δεν είναι . Ούτε βέβαια είναι έλληνες και ούτε καν ελλαδίτες . ΑΡΑ σωστά αυτοπροσδιορίζονται ΑΡΑΒΕΣ. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ έχουν την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να ΓΙΝΟΥΝ Έλληνες, πράγμα που δεν Έχει π.χ ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ και ο ΜΙΡΑΖ . Αυτοί έχουν δηλώσει ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ασχετως αν είναι ελληνες η και ελλαδιτες.

Όντως λοιπόν , αυτοί είναι « ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ», ενώ κάποιοι άλλοι που Ονομάζονται έτσι, δεν είναι Π.χ οι Ισμαηλίτες η οι Σηίτες , οι Βέρβεροι κλπ
Αν τώρα όλοι τούτοι έχουν κοινή θρησκεία το Ισλάμ, δεν σημαίνει
Τίποτα. Δηλαδή εμείς και οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ που έχουμε το ίδιο θρήσκευμα μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι ?



Αν ίσχυε πάλι αυτό που λες περί άπιστων τότε οι μόνοι πόλεμοι που θα προκαλούσαν οι λεγόμενοι ΑΡΑΒΕΣ θα ήταν μόνο με την «Χριστιανική δύση» η με λαούς άλλων Θρησκευμάτων (βουδιστές, άθεους κλπ). Τότε πως εξηγείς την ύπαρξη «εμφύλιων» ανάμεσα τους ?
Αυτές τις «διάσημες θεωρίες» τις οποίες τις προπαγανδίζουν οι εβραίοι και τις αναπαράγουν τα παπαγαλάκια τους ( βλέπε μερικούς από εδώ μέσα και στρατηγούς και αντιστράτηγους και λοχαγούς) είναι ΓΕΛΟΙΕΣ και ΑΛΟΓΕΣ.

Είναι γνωστό το ποιος ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ τον ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.!!!!αλλα και τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !!!!
Πρόσφατα μάλιστα οι εβραίοι έχασαν ένα από τα «παλληκάρια» τους , 85 χρονών αν θυμάμαι καλά. Τέτοιες μαλακίες έγραφε και για αυτό τον έκαναν
Από 23 χρονών ΚΑΘΗΓΗΤΗ πανεπιστήμιου.!!!!

ΕΠΙ ευκαιρίας πρέπει να ξέρεις ότι 1,2 εκατομμύρια ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ είναι
ΑΡΑΒΕΣ στα 7 εκατομμύρια που είναι όλοι !!!!.

Και τώρα σε αφήνω για να συμμαζέψω αυτόν τον Αλητάμπουρα τον Ασπικιο και εκείνον τον « ντε καταλαβαινων» που είναι από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και μας παρακαλεί να του φέρουμε τους Μεταφραστές.!!!


Βλέπεις βρε Μακεδόνα , γιατί παρακαλεί συνέχεια να του φέρουμε τους Μεταφραστές ( που αφού τους μέτρησα έναν - έναν και αφαίρεσα από τους 100 τους 28 που έλλειπαν, τους βρήκα 72 . (Αυτό θα πει ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΒΒΙΔΗ) αφού ο καημένος δεν ξέρει ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλά μόνο ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ και ΑΓΓΛΙΚΑ.



Καλοπροαιρετα με θυμο
Προεδρος ΟΕΤ
ΜΑΙΡΑ666

macedonian είπε...

maira,
ήμουν σίγουρος οτι η λέξη συμπατριώτης που επέλεξα θα σε "σκανδαλιζε".Θα ήθελα όμως εδώ να σου θυμήσω το Σ/χη Φρυζή.Πως εξηγείς τη θυσία του και γιατί αποκλείεις να υπάρχει έστω ένας ακόμη σαν αυτόν.Αν βέβαια κάποιος από την εν θέματι κοινότητα,διάβαζε το διάλογο εδώ και ΑΝ (έστω κατά λάθος) είχε όλη την καλή διάθεση να θεωρήσει τον εαυτό του Ελληνα,τι πιστεύεις ότι θα έκανε ?Μήπως θα τον είχαμε διώξει εμείς οι ίδιοι?
Δε σου κρύβω ότι η λογική αυτή με ενόχλησε γιατί κατά βαθος είναι ίδια με τη λογική της μπάρας που χρόνια τώρα έδιωξε τόσους από την αγκαλιά της πατρίδας (σλαβόφωνους,πομάκους,αθιγγανους,τουρκογενείς) και τώρα μόλις αρχίσαμε να βλέπουμε τα αποτελέσματά της.
Πρέπει να σου πω τέλος ότι δεν τα πάω καλά με καμμία θρησκεία ως εκ τούτου θα είμαι υπέρ του δέοντος προκατηλειμμένος σε μία τέτοια συζήτηση.
Νομίζω ότι καταλαβαίνω την αφετηρία της σκέψης σου απλά θα προτιμούσα -χωρίς παρεξήγηση - να στρογγυλέψεις λίγο τις γωνίες της.Και εγώ λατρεύω το άσπρο-μαύρο και σιχαίνομαι το γκρι , αλλά δε μπορώ και να αμφισβητήσω προσωπικά βιώματα.

MAIRA666 είπε...

Προς Μακεδονα

Είμαι Υποχρεωμένος από τον ΕΑΥΤΟ μου (όχι «ΑΥΤΟ») να μην
ΑΠΑΝΤΗΣΩ άμεσα και να μην επεκταθώ σε πράγματα που χρειάζονται ΒΑΘΡΟ ( βάση) για να αναλυθούν. …………….

Εξάλλου σε παραπέμπω στην προηγούμενη ανάρτηση μου όπου λέω…….
…….. ΟΠΟΤΕ όπως μπορείς να καταλάβεις , μου είναι αδύνατο να προχωρήσω σε οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση»

Τις ερωτήσεις που θέτεις θα τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Μόνος σου.
Εγώ θα είμαι Μόνο (όσο Δύναμαι) ο Προπομπός του Πραγματικού σου ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ που είναι ότι Καλύτερο και Δυνατόν υπάρχει δηλαδή ο ΕΑΥΤΟ Σου.

ΕΠΙΜΕΝΩ « ΟΡΙΣΕ» ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ( ως ΑΡΧΗ)

Η λέξη « ΟΡΙΣΕ» είναι σε εισαγωγικά γιατί απλούστατα δεν χρειάζεται να την ΟΡΙΣΕΙΣ. Η λέξη « ΠΑΤΡΙΣ» είναι ήδη ΟΡΙΣΜΕΝΗ όποτε είναι περιττόν να ΟΡΙΣΤΕΙ και επικίνδυνο να ξαναοριστεί γιατί , και αν ακόμα , δεν υπάρχει σκοπιμότητα Διαστρέβλωσης , είναι παρά πολύ πιθανόν να συμβεί. Η λέξη «ΠΑΤΡΙΣ» , όπως και κάθε λέξη στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ , είναι με τέτοιο τρόπο ΔΟΜΗΜΕΝΗ ( τόσο γραμματικά όσο και συλλαβικά ) , όπου οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ της , δηλώνουν με ξεκάθαρο τρόπο, την ΕΝΝΟΙΑ που θέλει να εκφράσει.
Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ

Άρα λοιπόν πρέπει να πω ΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Προς διευκόλυνση σου Η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει σχέση με τον ΠΑΤΕΡΑ.
Τώρα δεν νομίζεις ότι αν ο Ε Λ λ η ν α ς ή και ο Έλληνας έχουν τον αυτό ΠΑΤΕΡΑ δηλαδή τον ΕΛΛΗΝΑ.
( για τον «ελλαδιτη» ή και τον «έλληνα» δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση)
τότε θα πρέπει κατά αντιστοιχία να υπάρχει και ένας Πατέρας για τους «ιουδαίους» ? λέγω τούτους , γιατί είναι πιο εύκολο να τους εντοπίσεις. ( ενώ π.χ ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ, είναι δυσκολότερο)

Πάντα υπάρχει ένας ΠΑΤΕΡΑΣ. ( δεν είναι απαραίτητα ταυτιζόμενο με φυσικό πρόσωπο )

Ψάξε και ΕΝΝΟΗΣΕ , στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ τόσο την ΓΕΝΕΣΗ ( όχι γέννηση) του ΕΛΛΗΝΑ , όσο και την ΦΥΗΣΗ του δευτέρου.

ΑΝΑΓΝΩΣΕ όσο χρειαστεί.!!!! Εγώ χρόνια το παλεύω.!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΗ = ανωθεν ΓΝΩΣΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΗ = ΑΝΑ+ΓΙΓΝΩΣΚΩ = ΞΑΝΑ +ΓΙΓΝΩΣΚΩ = ξέρω την «γνώση» αλλά την ξέχασα οπότε την Ξαναγιγνωσκω για να επανέλθει στην επιφάνεια της ΜΝΗΜΗΣ= Θυμάμαι = ΕΧΩ ΘΥΜΟ.

ΑΡΑ Θέλω να σε κάνω να ΘΥΜΩΣΕΙΣ. !!!!!!!!

Για ακόμη μια φορά ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ για την Πατρίδα σου ( ΙΘΑΚΗ) !


Καλοπροαιρετα με ΘΥΜΟ
Προεδρος ΟΕΤ
ΜΑΙΡΑΣ666


ΥΓ και επειδή δεν αντέχω να μην πικάρω τον ΣΑΒΒΙΔΔΑΚΟ μου ήθελα

Να σου επιστήσω την προσοχή ότι ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥΤΟΣ ( ηθελημένα ή άθελα ) ΤΟΛΜΑΕΙ να «ορίζει» ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΛΩΣ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. Και μάλιστα δεν κουράζει και το «κεφαλάκι» του αφού τις παίρνει έτοιμες από τον αντισαββιδη =ασπικιο
Είναι πραγματικά για γέλια !!!

« Είναι γνωστό ότι η ιδεολογία είναι η φανταστική πραγματικότητα, όπως γράφει ο aspic. Το φαντασιακό.»

«Μήπως, όμως, χωρίς αυτήν η ζωή μας θα ήταν πολύ πεζή; Τι κέρδισαν οι κοινωνίες που έζησαν στον απόλυτο πραγματισμό»

Ιδεολογια δεν νομίζεις ρε Μακεδονα όμως ότι είναι και η ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ασπικιου δηλαδή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΜΑΙΡΑ666 . Ο ασπικιος το λέει ξεκάθαρα ……

«Ο θείος Αριστοτέλης και ο θειος Πλάτωνας λοιπόν που θαυμάζεις και αγαπάς,είχαν χωρίσει τον κόσμο,στον κόσμο της ανάγκης και της επιβίωσης,της ύλης και στον κόσμο της ομορφιάς και της απόλαυσης,των ιδεών.»

ΑΡΑ η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

Δηλαδή είμαι το ΑΛΑΤΙ στην άθλια και πεζή και απόλυτη και τυφλή
Πραγματικότητα σας. ΕΤΣΙ λέει ο Σαββιδης , που ΔΥΝΑΤΑΙ να σκέφτεται ( πω πω !!! ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕ ΣΑΒΒΙΔΗ !)
Ξέρεις ρε Σαββιδακο μου ήρθε μια ΙΔΕΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΝ η οποία θα σας την μεταφέρω διαμέσου του ΛΟΓΟΥ μου. Οπότε θα γίνει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Ως ΡΥΘΜ__ΙΣΤΗΣ του ΑΓΩΓΟΥ ΡΟΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ θα σα κόψω την ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ όπως
Ο Πουτιν με το ΦΥΣΙΚΟ ΑΗΡ. Μπρρρρ ΚΡΥΩΣΑΝ και ΚΑΤΑ___ΨΥΧΘΗΚΑΝ τα «ανθρωπάκια» με την απώλεια τούτη.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ τι θα γίνει χωρίς την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ . θα ψάχνεται να Ζεσταθείτε , δηλαδή να ΚΥΚΛΟ_φορησει το ΑΙΜΑ σας , αλλά ΑΙΜΑ γιοκ . ( όπως είπε εκείνος ο ευφυής Τούρκος Ναύαρχος Μάλτα γιοκ)
Από τον «παγετό» θα έχει παγώσει και θα έχετε γίνει ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΙ. ΤΕΛΟΣ.

Μάλλον όμως δεν θα το κάνω εγώ Ο ΜΑΙΡΟΥΛΗ σας γιατί και να «ήθελα» δεν θα προλάβω αφού ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να με σκοτώσει , ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΨΗΛΟΚΟΡΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ !!

Ξέρετε όμως γιατί θέλει να με σκοτώσει ( και κυριολεκτώ) ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ & Συνεργάτες Α.Ε. γιατί ΝΟΜΙΖΕΙ ότι θα του ΠΑΡΩ την δουλειά, γιατί ακριβώς αυτή είναι η δουλειά του. ΔΗΛΑΔΗ να γίνετε ΨΥΧΡΟΑΙΜΟΙ. Δεν συμφωνείς ΣΑΒΒΙΔΑΚΟ και ΑΣΠΙΚΙΕ.

( περί της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ αναλυτικότερα στο επόμενο επεισόδιον και από τώρα σας προετοιμάζω θα είναι μακροσκελές. )


ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕ ΤΟ. ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

ΣΑΣ ΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩ ότι οι επιστήμες της ΦΥΣΙΚΗΣ της ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ , της ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ , ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ , της
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ , της ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ αλλά έστω και λίγο ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ έχουν πάρει ενεργό μέρος σε τούτο το ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ και γεμάτο ΟΥΣΙΑ κείμενο.

MAIRA666 είπε...

Να μα ‘ άστε πάλι Ασπικιε «λεβέντη» και «καμάρι μου».

Φαίνεται ότι οι ΔΙΑΚΟΠΕΣ ( τι διέκοψες δεν ξέρω) δεν ΒΟΗΘΗΣΑΝ. Ενίσταμαι και ζητάω από τον ΑΡΧΙΜΠΛΟΚΕΡΑ να σε ξαναστείλει ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΜΟΝΙΜΕΣ με μια μόνιμη φραπεδιά και μια καραβιά ( το βαπόρι εκ της ΠΕΡΣΙΑΣ) τσιγάρα. ( μεταξύ μας , μην πιστεύεις ότι θέλω να χαροποιήσω εσένα , αλλά ως ΤΡΕΛΟΣ σκέφτηκα ότι έτσι θα απαλλαχτώ από εσένα.)


Σύμφωνα με όσα λες , Εγώ ανήκω στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ο Μακεδόνας στο παρών ( αν και το ΑΡΝΗΘΗΚΕ) και εσύ είσαι το ΜΕΛΛΟΝ.

ΩΡΑΙΑ !!!! ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ



ΣΤΗΝ πρώτη παράγραφο δηλώνεις ότι ο κόσμος είναι σύμφωνα με εμένα αλλοπρόσαλλος άρα για εσένα είναι ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΕΓΩ προσπαθώ να τον φέρω στα «μέτρα μου» άρα για εσένα είναι στα Μέτρα σου. ΑΦΟΥ λοιπόν είναι στα ΜΕΤΡΑ σου και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ τότε η ΛΟΓΙΚΗ λέει σύμφωνα με εσένα , ότι Ο Κόσμος ο Σημερινός είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ή ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ( κάτι σαν την λεγόμενη ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ) και ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ για ΕΣΕΝΑ . Όποτε είσαι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και ο ποιο ειδικός για να τον περιγράψεις , « εννοήσεις» και να μας μεταλαμπαδεύσεις το φως σου. Και αυτό γίνεται γιατί πήρες ΤΟ ΜΕΤΡΟ ( όπως το υποδεκάμετρο ) και ΜΕΤΡΗΣΕΣ και τον ΑΣΠΙΚΙΟ και τον Κόσμο τον ΑΡΧΑΙΟ ή ΑΡΧΙΚΟ . Το αποτέλεσμα που βρήκες είδες ότι δεν είναι ΟΜΟΙΟ με εσένα αλλά με ΕΜΕΝΑ, ( αυτό το παραδέχεσαι και εσύ αφού με τοποθετείς να ανήκω στο Παρελθόν , δηλαδή στην ΑΡΧΗ ) πράγμα που δεν σου άρεσε , όποτε αποφάσισες ότι ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ήταν « ΤΡΕΛΟΣ» ( για αυτό και εγώ που « ανήκω» σε αυτόν τον κόσμο προσδιορίζομαι με αυτό το όνομα)

ΕΤΣΙ ως ΤΙΤΑΝΑΣ Αναμόρφωσης , αποφάσισες να τον ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΗΣΕΙΣ ( δηλαδή να ορίσεις την ΑΝΑΤΟΛΗ ) με τα δικά σου ΜΕΤΡΑ. Έτσι ΟΡΙΣΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ «την ΔΥΣΗ» και ως LEPPUS = ΑΛΩΠΗΞ ΕΔΩΣΕΣ εντολή να ανατείλει ο ανύπαρκτος Ήλιος από την ΔΥΣΗ. Άρα λοιπόν έτσι εξηγείται το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ πως όλα τα « όμορφα» «μοντέρνα» μεταμοντέρνα , χαοτικά , μηδενιστικά , Αριστερίστικα , φιλελεύθερα , «επιστημονικά», Οικονομολογικά, Ποπ,Ροκ, ποπ-κορν χοτ ντογκ μεταλλαγμένα ,καουμπουκα ( για να θυμόμαστε και το καπέλο του Τριανταφυλοπουλου ) ΣΑΤΑΝΙΚΑ , ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ, χίπικα Ναρκωτικά, κλπ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΝ από την ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Δηλαδή τώρα είναι ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ γιατί τα πάντα μας έρχονται από την ΔΥΣΗ και τα τρώνε στην μάπα τα «μήλα» στην ΑΝΑΤΟΛΗ. ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΗΣΕΣ ( Πλαστουργείς) τον κόσμο σαν Χειρούργος που βγάζεις τα μέσα έξω , όπως παραδείγματος χάριν ,ενώ βγάζεις τα έντερα έξω από το σώμα , τα κάνεις πλεξούδες , τα τρως , τοποθετώντας τα σε πιάτα σαν μακαρονάδα, λέγοντας ότι κάνεις ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΤΕΧΝΗ ή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ. Έτσι λοιπόν με την «πλαστική» τούτη επέμβαση έφερες ναι μεν τον ΚΟΣΜΟ ( όπως είναι σήμερα ) αλλά και τον έχεις ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ εις το ΜΕΛΛΟΝ. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι είσαι ειδικός πιθανόν ο ΕΙΔΗΜΩΝ να περιγράψεις την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ και του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ αφού εσύ την ΠΟΙΗΣΕΣ και εσύ την «ΟΔΗΓΕΙΣ». ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ΔΥΝΑΣΑΙ να ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ( = εκ της ΑΡΧΙΚΗΣ ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί αυτή είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ « ΜΑΙΡΑ666» αφού « εγώ» την ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ( όχι Πλαστούργησα).
Αν πρόσεξες όμως είπα ότι ουδέποτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ αλλά μόνο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΗΣΕΣ δηλαδή έβαλες ένα ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΜΑΥΡΟ, ΤΟ ΕΒΑΨΕΣ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ κάνοντας το « ΗΛΙΟ» και το πάσαρες εδώ κάτω στην «γη» ως ΑΣΤΕΡΙ που λάμπει, αλλά ήταν μόνο ένας ΠΛΑΝΗΤΗΣ. και αυτό είναι όλο. Την ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ούτε την ΑΓΓΙΞΕΣ ούτε την ΕΝΝΟΗΣΕΣ ούτε βέβαια ΜΠΟΡΕΙΣ να την αλλάξεις , ότι και να κάνεις.( θυμήσου , το έχεις παραδεχθεί αν θυμάσαι όταν έλεγες για τον « ΧΩΡΟ» )
ΤΟ ΜΟΝΟ που έκανες ήταν να την καλύψεις ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) από τα «μάτια» των επί -ΧΘΟΝΙΩΝ κατοίκων. Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι η ΜΟΝΗ ΥΠΑΡΚΤΗ (= υπό ΑΡΧΗΣ). ΑΡΑ ΝΑΙ ! ο ΜΑΙΡΑ666 ΥΠΑΡΧΕΙ ενώ ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ είναι σαν έναν Κακό Όνειρο = Εφιάλτης που θα περάσει μόλις ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ δηλαδή μόλις Γίνουμε ΕΞΥΠΝΟΙ ( έξυπνος = έξω από τον Ύπνο) . Και ΕΞΥΠΝΟΙ θα γίνουμε όταν ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ. Την ΕΝΝΟΙΑ τούτη (όχι απλώς λέξη ) θα την αναλύσουμε σε προσεχή ανάρτηση.

Για να δούμε λοιπόν τι μας λες για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΠΑΡΟΝΤΟΣ δηλαδή αυτή που πλαστούργησες μέχρι σήμερα Πράγματι είμαι περίεργος αν θα καταφέρω να μουτζουρώσω λίγο το Μεταμοντέρνο έργο του Ασπικιου δηλαδή του βαμμένου «σύννεφου» με λευκόχρυσο χρώμα έτσι ώστε να ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ το πραγματικό ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ του Σύννεφου που είναι καλυμμένο κάτω από το λαμπερό χρώμα
Νομίζετε ότι κάνω ΠΛΑΚΑ μέχρι εδώ , και είναι ένα παιχνίδι λέξεων. Στο τέλος θα σας πω τι γίνεται ακριβώς. Ο ασπικιος βέβαια κάτι ξέρει ή υποπτεύεται.

Ξεκινάς την περιγραφή τούτης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με μια προϋπάρχουσα ΤΑΞΗ ( την ΑΡΧΑΙΑ ΤΑΞΗ ) η οποία αν και ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ ακόμα και κατε εσε , δηλαδή σε πλήρη ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ έτσι ώστε τα κατώτερα να διοικούνται από τα ΑΝΩΤΕΡΑ και τα κατώτερα να έχουν την δυνατότητα ΕΞΕΛΙΞΗΣ = εκ της έλικας = ελικοειδή σπείρα , διαμέσου της ΑΡΕΤΗΣ , ξαφνικά « πείθεις» αυτό που ονομάζεις « πολλούς» ( σημερινή λεγόμενη ΜΑΖΑ ) ότι ο ΗΛΙΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ δεν είναι ΔΙΚΑΙΟΣ και ως Μάγος ( κάτι σαν το Χουντινι) τους δίνεις το δικό σου το Μαύρο Σύννεφο ως περίλαμπρο Ήλιο και τους λες « ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΗΛΙΟΣ» . Έτσι φόρτσα οι πάσης φύσεως ΜΗΧΑΝΕΣ . Τους άλλαξες τα « Φώτα». Οι μηχανές έγιναν Μηχανάρες έγιναν μηχανάκια( του καφέ, πιστωτικές) και πάσης φύσεως ΜΗΧΑΝΗ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ για όλα τα πράγματα. Μέχρι και για αλλαγή φύλου , «γέννηση» «ανθρώπου», τροποποίηση «ανθρώπου», μηχανή εκτοξεύσεως ρουκετών , Σ 300, πατριοτ, υδρογονοβόμβα , κλώνους , τζίρος, κατανάλωση , χρηματιστήριο , απληστία , διαφθορά, ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ , κρανιοφόρους , ατομικά δικαιώματα , συνδικαλισμός , πολυκομματισμό, Χριστιανισμό , Ισλαμισμό, δορυφόρους παρακολούθησης για να δούμε που κατουρειτε για την ασφάλεια σας , νέα μυαλά νέα ζωτικά όργανα ,» για να Γίνετε «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» και μα την παναγιά δεν ξέρω τι άλλο προκείμενου να «πείσει» ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ την ΜΑΖΑ ότι είναι Ικανή να σηκώσει το «μικρό κεφαλάκι της» Ενάντια στους πραγματικούς ΑΡΧΟΝΤΕΣ.
Τελευταία ανακάλυψη του Ασπικιου προκειμένου να «πείσει» την ΜΑΖΑ είναι η «ΕΙΚΟΝΑ»
Και μάλιστα η ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ = ΕΙΔΩΛΟ. Ομιλώ ολοφάνερα για τα ΜΜΕ δηλαδή τα ΜΑΖΙΚΑ. Ο Ασπικιος λοιπόν αποφάσισε ότι τούτη η ανακάλυψη ήταν η πιο Σπουδαία και προκειμένου να ΔΕΙΞΕΙ την Σημασία της στους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ( εδώ σε θέλω «Μαστορα» , ποιοι είναι οι ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΑΣΠΙΚΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΩΣ ΜΑΓΟΣ τον «ΝΕΟ ΗΛΙΟ» ?) αποφάσισε να κατέβει λίγο πιο χαμηλά από εκεί που ήταν , προκειμένου να τους διδάξει την «τέχνη» τούτη , και έτσι ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΕΙΚΟΝΑ = παρουσίαση ΠΡΟΤΥΠΟΥ ως έχει
ΕΙΔΩΛΟ = παρουσίαση ΠΡΟΤΥΠΟΥ αντεστραμμένο. Όπως ο καθρέπτης
ΑΝΑΤΟΛΗ = ΑΝΑΣΤΑΣΗ ( λέμε ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ και όχι ΠΡΟΣΔΥΙΣΜΟΣ προκειμένου να ορίσουμε την ΑΡΧΗ)



Έτσι η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από ΙΔΕΟΛΑΤΡΙΑ ξέπεσε στην ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ. Αλλά προκειμένου να ΘΟΛΩΣΕΙ όπως κάνει από ΣΥΝΗΘΕΙΑ πια , ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ της ΙΔΕΑΣ ΤΗΝ ξαναόρισε με τους ΝΕΟΥΣ «φιλοσόφους» τύπου ΡΑΜΦΟΥ, ΜΑΡΞ, ΝΙΤΣΕ, ΦΡΟΥΝΤ, ΧΙΤΛΕΡ, κλπ η και παλαιότερους ακόμα και την «βάφτισε» ΕΙΔΩΛΟΝ. Έτσι η Ιδέα έγινε Είδωλο και το Είδωλο Ιδέα.. Είδες τι κάνει η μη ΓΝΩΣΗ των ΕΝΝΟΙΩΝ των ΛΕΞΕΩΝ.
Καταλαβαίνετε μήπως τώρα , κάτι περί σχεδίου εξάπλωσης αγγλικών και όχι μόνο. Καταλαβαίνεται γιατί πρέπει να έχουμε τους κάθε Ράμφους να καταστρέφουν την ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ της κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ λεξης δίδοντας άλλη ΕΝΝΟΙΑ.( παράδειγμα ΣΑΒΒΙΔΙΚΟΝ θα σας πω αργότερα)
Εξάλλου του ήταν εύκολο , γιατί σε Καφρους απευθυνόταν όπως σωστά έχει ΟΡΙΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ . Ο Ασπικιος. τούτο το ΜΥΣΤΙΚΟ το κρατά μόνο για τον ίδιο, δηλαδή ενώ γνωρίζει ότι η ΜΑΖΑ είναι κάφροι ποτέ δεν τους το λέει , αλλά με το Κατάλληλο πιπίλισμα περί « ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ»
Και διαφόρων άλλων « παπαριών» και με την βοήθεια των ΜΜΕ τους «πείθει», τους κολακεύει ότι είναι «ΘΕΟΙ» βάζοντας τους σε διαστημόπλοιο και στέλνοντας τους να κατοικήσουν ΤΟΝ ΑΡΗ , την ΑΦΡΟΔΙΤΗ να κυριαρχησουν την ΣΕΛΗΝΗ η και τα Εξάρχεια. Τέλος επειδή ήθελε να Συμβολίσει και να τους κάνει ( την μαζα) να μην ξεχνούν ότι τα «πόδια» ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ετσι ώστε να μπορουν να σηκωθούν και να χτυπάνε το « ΚΕΦΑΛΙ» ποίησε ένα νέο Παιχνίδι που όλοι το αγαπούν και το ονόμασε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝ. Έκανε (κάνει) και άλλα πολλά , και πιο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ακόμα , που θα χρειαζόταν μέρες να γράφω προκειμένου να πετύχει τον ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.

ΤΟΥΣ έπεισε εν ολίγοις ότι με τις μηχανές και όλα τα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις πάσης φύσεως που εφεύρισκε ότι μπορούν με την ΒΟΗΘΕΙΑ του χωρίς κόπο να εξισωθούν με τους πραγματικούς Άρχοντες δηλαδή « Εμένα». Έτσι «εφεύρε» , «μηχανεύτηκε» και διέδωσε διαμέσου ενός ΦΟΡΕΑ που το ονόμασε προς τιμή της ΜΑΖΑΣ, «ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» ( αρχή κολακείας είναι ποτέ δεν ξεχνάμε να δίδουμε τιμές στα θύματα) το νέο «σλόγκαν»( όχι συνθημα) ΙΣΟΤΗΣ. Έτσι βλέπουμε μέχρι και τον πανέξυπνο Μακεδόνα να πέφτει στην Παγίδα και να « ερωτοτροπεί» με αυτήν την ΨΕΥΤΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ και σκεφτείτε αν υπάρχει ΙΣΟΤΗΣ στην ΦΥΣΗ , στο ΣΥΝ+ΠΑΝ ΟΛΑΚΕΡΟ!!! Αν υπήρχε ισότης και κάθε μεσότης είναι ισότης , τότε θα είχαμε ακινησία . ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ότι το ΜΟΝΟ που ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Ασπικιος μόνο ΚΙΝΗΣΕΙΣ κάνει προκειμένου να πετύχει τον ΣΚΟΠΟ του. Αν σταματήσει την έβαψε. Στο κάτω - κάτω τι ΘΕΟΣ θα ήταν αν σταμάταγε!!! ( αντίθεος= το αντίθετο του θεού).

Τούτη όμως η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχει ένα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ , παρ’ όλη την «ΠΡΟΟΔΟ» που έχει επιφέρει ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ και οι Συνεργάτες του . ΤΟ παραδέχεται και ο ίδιος.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ (για αυτόν) υπάρχουν κάποιοι ΤΡΕΛΟΙ, Φωναράδες , Ρατσιστές,, ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΟΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ η και ακόμα - ακόμα κάποιοι ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ή ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΕΣ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΙ , ΝΤΕ ΓΚΛΩΛΗΔΕΣ και άλλοι πολλοί άγνωστοι και σε εμένα όπου τους χαλάνε την ΜΑΝΕΣΤΡΑ ( = το αφρωνο ΜΙΓΜΑ = ΜΑΖΑ) γιατί βλέπεις ως ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΣ της ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μεταφέρουμε τα μηνύματα ( τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΕΕΣ) από την ΠΗΓΗ στην ΜΑΖΑ. και προσπαθώντας να συγκολλήσουμε τα μέλη του ΣΩΜΑΤΟΣ ( της ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) που έχουν Διαμελιστεί από τους ΑΣΠΙΚΙΟΥΣ ( όπως Ο ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ όλα τα κομμάτια και τα 14 του ΔΙΟΝΥΣΟΥ μετά τον τεμαχισμό του από τους ΤΙΤΑΝΕΣ ) τους κάνουνε την « ζωή» δύσκολη , πράγμα που «μισούν» ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

ΑΥΤΟ το τελευταίο το Θ Α Ν Α Σ Ι Μ Α δεν είναι ούτε σχήμα λόγου ούτε ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΤΟ έχει ήδη Ξαναπεί , αλλά δεν έχετε καταλάβει τον Ασπικιο τι πονηρός που είναι , τόσο αυτός όσο και οι Συνεργάτες του.

«Η αλληλεγγύη,ο ανθρωπισμός,η ομορφιά και λοιπά δηλαδή,υπάρχουν σάν ιδέες,σάν γενικότητες και σάν μεταφυσικές έννοιες εκτός του κόσμου.Σάν την ψυχή του δηλαδή,που υπάρχει ακριβώς για να δικαιολογεί ή να κρύβει την άθλια πραγματικότητά του»

Τούτο το μικρό τμήμα του κειμένου του ασπικιου ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι όλες οι πραγματικές ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ( ΙΔΕΕΣ) Υπάρχουν «εκτός κόσμου» δηλαδή στην Αρχική Δημοκρατία και μάλιστα αποτελούν ΠΗΓΗ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗΣ
ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ για την πορεία της Σημερινής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μάλιστα ΟΡΘΩΣ ( ΟΛΟΣΩΣΤΑ ) την ΤΑΥΤΙΖΕΙ με την ΨΥΧΗ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Βέβαια από έναν ΑΣΠΙΚΙΟ μην περιμένετε και πολλά- πολλά , γιατί μια αλήθεια ακολουθούμενη από ένα -δυο ψέματα είναι Κανόνας για αυτόν. Εξηγούμε λοιπόν . Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ και την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ και κατ επέκταση ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ την ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΗ ΤΗΣ προκειμένου να εξυπηρετηθεί Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ σκοπός του ΑΣΠΙΚΙΟΥ και των ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ του την ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ και λέει ότι τούτη εδώ η ψυχή δηλαδή η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΜΦΩΤΟΣ ΜΑΙΡΑ 666 είναι τούτος που φταίει , βάζοντας κάτω από το χαλί την «άθλια πραγματικότητα της ΜΑΖΑΣ» .
Φταίω ΕΓΩ και άλλοι βέβαια, γιατί κρύβουμε από την ΜΑΖΑ την «αθλιότητα της».!!! Αν λοιπόν ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι τούτη η Αναμετάδοση μηνυμάτων από την Αρχική Δημοκρατία διακοπεί με τον ΘΑΝΑΤΟ τούτων των λεγόμενων ΤΡΕΛΩΝ τότε το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. ΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ προκειμένου να εξαφανίσουμε το ΕΙΔΟΣ. Γατσούλι με γραβάτα ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ.. παιδιά.!!!!!!

[Θα καταλάβατε βέβαια ότι το αντίθετο συμβαίνει, γιατί η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δηλώνει στην ΜΑΖΑ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ότι είστε ΚΑΦΡΟΙ αλλά αν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ θα μας φτάσετε χωρίς να χαϊδεύει αυτιά .
ΑΡΑ η ΨΥΧΗ της Σημερινής Δημοκρατίας δεν κρύβει την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ της ΜΑΖΑΣ αλλά την αποκαλύπτει και προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν φανερότερων όχι στους άλλους , αλλά στους ίδιους
Κατά κύριον λόγω ( « γνώρισε τον εαυτόν σου») προκειμένου να τους πείσει για την ανάγκη του ΗΘΟΥΣ και του ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΒΙΟΥ. ( κυριολεκτικώς και όχι φαρισαϊκώς η χριστιανικώς « πίστευε και μη ερεύνα»)

Αφού παλαιοτέρα δεν με ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ, θαυμάστε σήμερα για ακόμη μια φορά την «ΙΕΡΟΤΗΤΑ και την ΑΓΝΟΤΗΤΑ» των αισθημάτων ανθρωπισμού , της Α.Ε. προς τους «Τρελούς». Δηλαδη την ΨΥΧΗ , δηλαδη ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ]


« Έτσι λοιπόν εύκολα κάποιος θα φερθεί απάνθρωπα για να υπερασπίσει την ψυχή του (θα είναι απάνθρωπος δηλαδή για να υπερασπίσει την ιδέα της α νθρωπιάς),ενώ δύσκολα ή και ποτέ δέν θα σκότωνε την ψυχή του για να υπερασπίσει την ανθρωπιά του (θα εγκατέλειπε την ιδέα της ανθρωπιάς για να υπερασπίσει τον άνθρωπο),όπως βλέπουμε και στα τελευταία γεγονότα της παλαιστίνης.»


***και τώρα Σαββιδακο πρόσεξε ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ . Δεν είναι δύσκολη αλλά πρέπει να ξέρεις λίγα « Νεοελληνικά» έστω και τα λεγόμενα
greek-english. !!!! ασπικιε εμένα δεν με μπερδεύεις όση σάλτσα και να βάλεις.

Εν ολίγοις λέει ότι η ΨΥΧΗ ( δηλαδή η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ και της ΤΑΞΗΣ ) της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί κατά αυτόν Εμπόδιο στην ΑΝΘΡΩΠΙΑ του.
Οπότε ας Σκοτώσουμε την ΨΥΧΗ για να απελευθερωθούμε και να γίνουμε «άνθρωποι». ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ! ναι ΜΑΚΕΔΟΝΑ ! αυτό γινεται στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ Η ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ( δηλαδή τον ΜΑΙΡΟΥΛΗΣ σας.)
ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!!!!

Έχεις λοιπόν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΣΠΙΚΙΕ , ακριβώς αυτό συμβαίνει στην ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

Κάποτε σου είχα πει ότι είμαι ΕΤΟΙΜΟΣ και αποτελεί πιθανή Ανάγκη Ο « θάνατος» μου. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΣ. Τώρα έρχεσαι και μου το λες κατάμουτρα.

ΑΝ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ τούτους τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ , ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ , ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ , ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ , ΠΟΡΝΟΥΣ ( ψυχικά) ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ, ΑΚΟΛΑΣΤΟΥΣ , ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ψυχών και σωμάτων τότε στι διάολο μαλακίες γράφετε και ακούτε τόσο στο μπλοκ όσο και στο πορταλ όσο βέβαια και στην ΤΥΦΛΩΤΙΚΗ εκπομπή του ΣΑΒΒΙΔΗ και όχι ΜΟΝΟ.


Και εάν η παραπάνω δήλωση του Ασπικιου δεν αποτελεί ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τι στο διάολο είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ? Α ξέχασα προδοσία είναι να δηλώνεις η και να προσπαθείς να είσαι Έλληνας.!!!!
« Πας Έλλην ή ΕΛλην φυλακίζεται η αποκεφαλίζεται»


τι μου θυμίζει τούτο με τον αποκεφαλισμό ? τι μου θυμίζει ? τι μου θυμίζει ? Α ! το βρήκα ! τους ΑΤΖΕΚΟΥΣ . Κοίτα να δεις που θα «δικαιωθεί» και ο Μιραζ με τους ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ όπως ΙΝΔΙΑΝΟΙ , συλλέκτες ΚΡΑΝΙΩΝ. Με τις Υγιε σας. !!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ. ΣΕ τουτο το κομμάτι μιλάμε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ , ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΙΚΙΟΥ , την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.!!!!!!!


Και κοίτα τώρα Αντίφιλε Ασπικιε που θα μας την πέσει ο « Κυκλος» και θα με κατηγορήσει ότι ΟΜΟΝΟΩ μαζί σου. Και μετά νασου από την γωνία ο Μιράζ να «κατηγορήσει» τον Κύκλο που κατηγόρησε εμένα γιατί σύμφωνα με την τελευταία θέση του , πρέπει να καταργήσουμε παντελώς την ΕΝΝΟΙΑ «Κατηγορία» μαζί με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ» Αλλά εγώ έχω την Κάλλη . Είδατε ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ την τελευταία φορά. !!! νασαι καλά ρε Κάλλη.!!!!. εσύ είσαι μικρή. Τουλάχιστον έχεις ακόμα ελπίδα , μικρή μεν , αλλά υπαρκτή δε. Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ.!!!! ( αυτό το παιδί ο Μιράζ εννοώ , κάθε εβδομάδα αλλάζει και θέση , τις Μονές εβδομάδες λέει καταδικάστε και τις Ζυγές εβδομάδες λέει μην καταδικάζεται ) και κάθομαι εγώ και ασχολούμαι μαζί σας.!!!!!! ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΩ.


Και παμε για φιναλε .!!

Αφηνω ασχολιαστη την φραση
« θα είναι απάνθρωπος δηλαδή για να υπερασπίσει την ιδέα της ανθρωπιάς»
γατί εννοιολογικά μόνο ο ραμφος είναι ικανός να την εννοήσει οπότε και ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ !!!!!! ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ !!!!
ΕΠΙΠΕΔΟ …….

Πολυκατοικία χτίζω με τοσα επιπεδα «ΦΙΛΑΡΑ».!!!

Διαστρέβλωση εννοιολογική τέτοιου μεγέθους όπου φτάνει στο σημείο να πει ότι ο απάνθρωπος είναι ο πραγματικός άνθρωπος και ο πραγματικός άνθρωπος είναι απάνθρωπος. « ΦΙΛΕ» μου το ΔΑΦΝΙ δέχεται ακόμη «επισκέπτες»

Κειμενο ασπικιου

«Η ψυχή δηλαδή να γυρίσει στον κόσμο,να γίνει πνεύμα και να ταυτιστεί με την ύλη και ο άνθρωπος να απολαύσει την καθημερινότητά του,δηλαδή να ελευθερωθεί.
Αυτή είναι η δημοκρατία που αρέσει σε μένα.»

και κλείνοντας ο υπέρτατος τούτος ΤΙΤΑΝΑΣ και πλάστης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ( κάτι σαν ΜΕΤΑδημοκρατια για να καταλαβαινόμαστε , γιατί υπάρχει κίνδυνος παρανόησης ) λέει ότι η
ΨΥΧΗ (δηλαδή το ΗΘΟΣ) της Σημερινής Δημοκρατίας, πρέπει να γυρίσει στην ΜΑΖΑ και το πνεύμα της να χαθεί για πάντα και να γίνει ύλη αφού θα ταυτιστεί με αυτό. Δηλαδή εν ολίγοις, εκτός του ότι , αφού θα την έχουμε θανατώσει την ΨΥΧΗ, πως θα επιστρέψει ? έχουμε και το το άλλο το παράλογο, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.!!! Και μαζι με αυτό κατάργηση της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Γιατι ο ιδιος ομολογει οτι «Το πνεύμα δηλαδή,βλέπε και δικαιοσύνη.»

Δηλαδή ετούτος ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ και στύλος της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της Πάλης των φτωχών και αδυνάμων έναντι στην ΑΔΙΚΙΑ της εξουσίας είναι Α Δ Ι Κ Ο Σ .

Χαιβανια ε χαιβανια που ασχολείστε και μαζί του και με τον
Σαββιδη !!!!!


Εγώ παραιτούμε !!!! και αν ακόμη πιστέψουμε ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό , πιστεύεις ΗΛΙΘΙΕ ότι ο ΖΕΥΣ διάμεσου του ΔΙΑ θα άφηνε ποτέ κάτι τέτοιο ? ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?
Η τόσο ΜΑΛΑΚΑΣ πιστεύεις ότι είναι ο ΔΙΑΣ?




Οπότε είδες δυσκολία που αντιμετώπισα για να ξεπεράσω το «σοκ» που υπέστη από το γεγονος του ότι ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ με τον Συριζα για την καταδίκη των ΣΥΟΝΙΣΤΩΝ. Ρε ΗΛΙΘΙΕ , μήπως αυτοί και όχι εγώ , συμφώνησαν με εμένα και όχι βέβαια ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλά μόνο ΦΑΡΙΣΑΪΚΑ. Μήπως «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ» της ΠΛΑΚΑΣ [(οι του ΣΥΡΙΖΑ (τα στελέχη βέβαια , οι καθοδηγητές )] είναι οι ΙΟΥΔΑΙΟΙ « συμπατριώτες», οι γνωστοί του Μακεδόνα?


Και αν λεω ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΣΠΙΚΙΕ και ψέματα έλα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ και τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ η ακόμα καλύτερα τους ΣΥΟΝΙΣΤΕΣ και σου υποσχομαι ότι θα το στείλω στο ΚΙΣ , έκτος το γέλιο που θα πέσει όχι μόνο τώρα αλλά και ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Ακόμα και ΦΑΡΙΣΑΙΚΑ να το κάνεις έχω τον τρόπο μου να στο αποδείξω ΙΟΥΔΑΙΕ


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.!!!



**** Κυριε Σαββιδη η εκπομπή σας ήταν πάρα πολλή ωραία. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ήταν Διάχυτο σε όλο το μήκος και το πλάτος του πλατό. ΠΗΓΑΙΝΕ πέρα δώθε πάνω -κάτω. Αφού έκανα μλποζον σαν τον Νικοπολιδη μήπως και κατά λάθος ξεφύγει εκτός στούντιο. Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε ένα αντίγραφο της εκπομπής αντιγραμμένο σε ΣΙ-ΝΤΙ, γιατί ανησυχώ μήπως την ξεχάσω.


Ρε Σαββιδη ξέρεις για πια εκπομπή λέω ?

Πιθανόν να απαντήσει.. Δεν μπορεί σε κάθε ΠΕΛΑΤΗ που θέλει το ΠΡΟΪΟΝ που πουλάει πάντα απαντάει. Το έχω προσέξει. Άρα έχω κάποια ελπίδα να μου απαντήσει . ΜΠΛΟΚΕΡΑΔΕΣ σας λέω , είναι
ΕΜΠΟΡΑΣ με όλη την σημασία της λέξης. Είναι αυτό που λέμε ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ ε ! ακριβώς αυτό είναι .!!!

Είμαι περίεργος να δω αν βρει σε ποια εκπομπή αναφέρομαι ?




ΣΟΥ άρεσε ο τρόπος γραφής και οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις και ετσι
Αφού είδες ότι δεν πήρες Απάντηση σκέφτηκες να τις μεταφέρεις και στο
Πορταλ την επομενη μερα 10/01/2009.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ
μετέφερε ΑΥΤΟΥΣΙΟΝ και βάζω ΕΓΓΥΗΤΗ τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ και τον ΚΥΚΛΟ όλη την απάντηση στο ΠΟΡΤΑΛ.

Αν εχεις ΑΡΧΙΔΙΑ = ΑΡΧΗ + ΔΙΑΣ = ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ.

Αυτό Μακεδονα θα σου χρειαστεί για την ΠΑΤΡΙΔΑ.


Υγ προς Μακεδόνα ,Ασπικιο και άλλους

ΑΝ νομίζεις Ασπικιε ότι έγραψα όλα τούτα για να αυτοαποδείξω ότι ξέρω γραφή και ανάγνωση η ότι προσπαθώ να Σου αποδείξω την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ σου ή ακόμα καλύτερα να ΣΟΥ αποδείξω την ΥΠΟΠΤΗ και ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ( για εμένα σίγουρο, και όχι μόνο την δική σου) «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ» σου δουλεία ( όχι δουλειά) είσαι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.
ΕΣΥ και οι άλλοι Γνωστοί δεν ΑΞΙΖΕΤΕ για να ασχοληθώ . Εσύ και κάποιοι άλλοι , έχετε ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙ . Άρα όλα δεν νομίζεις ότι γίνονται για τα «μήλα»? ΓΙΑΤΙ βλέπεις ως ΣΦΑΓΕΑΣ και ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ που είσαι , θέλεις όλα τα « μήλα» να τα πίνεις με το καλαμάκι , ΑΚΟΡΕΣΤΕ .

Μην τα πάρεις όλα «κατάκαρδα» , αλλά σου ΑΠΑΝΤΗΣΑ όπως ΣΩΣΤΑ μου ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ για να ξέρουμε όλοι, την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ του καθενός μας και το ΡΟΛΟ του , τόσο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , όσο και για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που ζούμε ή θα ζήσουμε.!!!

ΚΥΚΛΕ είδες ΟΜΟΝΟΗΣΗ εγώ με τον ΑΣΠΙΚΙΟ. Ξέρεις δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να ήταν κάτι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ , γιατί απλούστατα η
ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ΜΙΑ…….. Άρα ΣΩΣΤΑ ΟΜΟΝΟΟΥΜΕ.
Εσείς οι «τυφλωμένοι» ( μην με παρεξηγήσεις ) ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι υπάρχουν πολλές ΑΛΗΘΕΙΕΣ , αλλά είναι μόνο το ΕΙΔΩΛΙΚΟ καθρέπτισμα των ΕΙΚΟΝΩΝ που σας Μπερδεύει.
Για αυτό ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΚΛΕ παράξενο που ομονοώ
Με τον ασπικιο. Μην τρομάζεις . Και ο ΑΣΠΙΚΙΟΣ (και όχι μόνο) ΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ , αλλά έχει διαλέξει άλλον ΔΡΟΜΟ, δεν τολμώ να πω την λέξη ενσυνείδητα , γιατί απλούστατα ο Δίας για κάποιον λόγο Άγνωστο σε εμένα του στέρησε την ΣΥΝ+ ΕΙΔΕΝΑΙ.
Άρα και τον ΝΟΥ. ( καμία σχέση με τις Συγκαταβατικώς λεγόμενες
Σκέψη , μυαλό, εξυπνάδα, ευστροφία, «λογική» κλπ). Η διαφορά η δική σου και άλλων με τον ασπικιο είναι ότι εσείς όλοι έχετε την ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
Του ΝΟΥ αλλά οι κάθε ασπικιοι σας βάζουν ΕΜΠΟΔΙΑ που λογω Α_πυρ_ιας πέφτετε στις παγίδες τους.


Ετούτο το κείμενο αφιερώνεται σε όλα τα ΠΑΙΔΙΑ αλλά και σε όλους
Τους ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ που ΧΥΝΟΥΝ ΕΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΣΟΥΝ το
ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ δηλαδή την ΨΥΧΗ τους ή ακόμα καλύτερα σε ολους εκεινους που αποτελουν την ΨΥΧΗ της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΟΝΙΣΜΟ , για να μπορούν να γράφουν και να λένε τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ οι κάθε ραμφοι , ασπικιοι , σαββιδες ,Αλαβανοι, χασαποπουλοτριανταφυλοπουλοι , και κλπ κλπ κλπ………… χωρίς να εξαιρώ και τον γράφοντα.!!!!!!


Καλοπροαιρετα με θυμο
Πρεοδρος ΟΕΤ
ΜΑΙΡΑΣ666

ΦΑΝΤΙ είπε...

Έχεις πολύ πλάκα. Εαν δεν μαθαίναμε κάτι χρήσιμο, όπως την ρίζα κάποιων λέξεων την γλώσσας μας (όπως την αρχή του Δία) και κάποιες έννοιες (έστω και με απίστευτη δυσκολία) θα έλεγα πως αγγίζεις τα όρια του Φαιδρού ώρες-ώρες ... Κρίμα γιατί έχεις κάποιες (λίγες έστω) καλές στιγμές.

Το πρόβλημα με εσένα Maira666 είναι ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ στην ΨΥΧΗ να ΑΝελιχθεί ... ή ΕΝελιχθεί ή έστω να ΕΞελιχθεί ;)

MAIRA666 είπε...

Παρακαλειται ο μικρος με την
φωτογραφια ανω δεξια να παρει τα κειμενα μου να τα δωσει εις τον Μεταφραστη Κρασαταδε και αυριο αν
θελει και μπορει ας κανει
Κριτικη.


ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ
Κολαυκευτικα σχολια θα επρεπε να παω να πνιγω.

Και αν ακομη καποιος απο τους Γνωστους της Γνωστης αλλα και Αγνωστης ( το υπολοιπο που δεν φαινεται)
ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΣΠΙΚΙΟΣ & Συνεργατες Α.Ε. μου εκανε κριτικη θετικη θα ηταν μονο ΠΑΡΩΔΙΑ. Ξερεις απο ποσο Μακρια ΟΣΜΙΖΟΜΕ ως ΣΚΥΛΟΣ
τους ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ και τους κολακες.

Οσο αφορα την ΨΥΧΗ για να εξελιχθει ή και ανελιχθει πρεπει να ΝΟΗΣΕΙΣ τι εστι? ΠΡΑΓΜΑ που οπως αποδειχτεικε ουτε ξερεις ουτε μπορεις να το κανεις.


Αν καπου νομιζεις οτι ΑΝΤΙΦΑΣΚΩ πεστο. Αν οχι ΒΟΥΛΟΣΤΟ. Στο εχω πει πολλες φορες και στο εχω αποδειξη αλλες τοσες οσο λιγοτερο γραφεις τοσο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ τον "ΑΥΤΟ" σου.

καλυνηχτα !!!


καλοπροαιρετα με θυμο
προεδρος ΟΕΤ
ΜΑΙΡΑΣ666


ΥΓ τουλαχιστον απο μενα κατι μαθαινεις εστω και ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ.
( Ο μπαμπινιωτης τοση μου εμαθε)

ΕΣΥ Ο μεγαλος ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ οταν κανεις την ΑΥΤΟΚΡΤΙΤΙΚΗ σου μαθε οτι δεν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ουτε σε εμενα ουτε σε καποιον αλλο.!!!! αρα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ .....ως ΣΚΥΒΑΛΟΝ του
ΜΠΛΟΚ.!!!!!

aspic είπε...

Μάιρα στο γιατρό σου τα λές όλα αυτά που μας γράφεις εδώ;
Να τα λές να τα λές,γιατί θα του δώσεις μεγάλη βοήθεια.






















Και άμα του τα πείς του γιατρού,πές μου και εμένα τι σου απάντησε,γιατί εγώ πραγματικά δέν μπορώ να σου απαντήσω τίποτα.
Πάντως άμα θές να σου απαντήσω,διάλεξε κα΄τι από αυτά που μου γράφεις και επικεντρώσου σε αυτό.Γιατί τώρα,καθώς δέν έχω και το δαιμονισμένο μυαλό σου,όταν φθάνω στο τέλος έχω ξεχάσει αυτά που γράφεις στην αρχή,και όταν γυρνάω στην αρχή,ξαναξεχνάω το τέλος.
Μήπως είναι καλύτερα κάθε κείμενό σου να συνοδεύεται και απο μιά περίληψη,μιά κεντρική ιδέα,ή ένα πρόγραμμα ρε αδελφέ σάν αυτά που δίνουν στα θέατρα για το τί πρόκειται να δούμε;
Μήπως σου λείπει κάπως μιά οργάνωση;

ΦΑΝΤΙ είπε...

Βρε Aspic αφού το blog του Παντελή είναι ο γιατρός του ... :) όπως και δικός μας ως ένα βαθμό, εε;;

Άστον τώρα να "γαυγίζει", εμείς τον συμπαθούμε, άλλωστε είναι το αρχαίο μας παρελθόν (έστω και μια στρεβλή έκδοση, κάτι μας θυμίζει) ... δε μπορούμε και δεν θέλουμε να ξεκόψουμε από αυτόν ... ;)

Συνεργάτες